2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Ahh yazik yaa cok heves etmis demekki:) walla ilay adini ben cok begendim cnm insallah seninde icine siner:)

Işte beni de o gözleri kandırdı. Vazgeçtim mutlu olsun gözleri hep boyle ışıldasın yeter dedim kabul ettim tamm dedim ya ilay olsun dedim bakalım sorun bende cpk alıştım hena hena demeye inşallah zamanla alışırım.

Ben daha isim bile bulamadım.Herkes soruyor.Bulamadım kararsızım deyince de herkes bi karışm durumuna giriyor ki sinir oluyorum.Eşimde Ayça olsun diyor.Nasıl ki sizce bu isim?
Ayça diyince gözlerinin içi parlıyor mu :)

Ahh yazik yaa cok heves etmis demekki:) walla ilay adini ben cok begendim cnm insallah seninde icine siner:)
Iyiki yazmışım buraya şimdi daha rahat hissediyorum kendimi siner canım iki üç güne siner inşallah aslında faceye hena değişti ilay oldu diye yazdığım anda bitcek sanırım en biraZda okadar insana nasıl açıklayacağım diye çekiniyorum

Aaa isimmi değiştrdin damlacım ama ilayda cok güzel bi isim benim meleğim ismide Asya olucak:)) eşimin içine pek sinmedi sanırım hala isminde kararlımısın Dio???

Teyzeleri dün doktor amcamıza geldik ve dolayısıyla tatilimizi de sonlandırmış olduk. Doğum tarihimiz bir değişiklik olmazsa 1 Ekim saat 10, benim doğumgünümle aynı :) Gelişimi maşallah önden olduğu için o tarihi beklemeyebilirmiş de. Bakalım hayırlısı. Bu arada sanırım rekor bende 15 kilo almışım :) Doktorum karpuz gibi pat pat sevdi durdu göbişimi. Nst'ye girdim ilk kez, sancı çıkmadı çok şükür. Deniz'in teyzelerine kardeşlerine selamı var. Büyüdüm ben, kocaman oldum, geliyorum diyor. Elini de çenesinin altına koymuş, maşallah yanaklar iyice tombiş tombişti. Gözlerini açıp kapatıyordu. Maşallah hep gülümsüyor, annesi gibi güleryüzlü olacak herhalde. Allah hepimizi ve yavrularımızı nazarlardan korusun.

Ayy yapma Allahaskina damlacim yaa bu senin ve esinin bebegi adini istersen 100 kere degistirirsin kime ne kimseye axiklama yapmak zorunda diilsin:)

güle güle kullan canım..

belki benim haftaya belli olur. sezeryan tarihim.çünkü ona göre hazırlık yapacağız. oda ayarlanacak vs.

önce bir Damlayı hayırlısıyla doğurtalım heehe kızımız gelsin haftaya pazartesi bizim haberler de gelmeye başlar.

Son düzenleme:
Aaa isimmi değiştrdin damlacım ama ilayda cok güzel bi isim benim meleğim ismide Asya olucak:)) eşimin içine pek sinmedi sanırım hala isminde kararlımısın Dio???
İşte bizim isim değişikliğimiz de bu şekilde başlamıştı gecen hafta. Isimde kararlımısın ilay bence daha güzeller başladık biton farklı isim daha çıkarttım meydana karya linda vs vs yok bizim babacım ilay daha güzel değil mi ilayım kızım canım kızım diyince artık dayanamadım hergğn boyle sevmelerine ilay oldu :s eee senin eşin ne istiyor?

maşalllah canım
hadi inşallah sağlıcakla gelmesini -gelmelerini bekliyoruz.

Damlacığım Hena benim kulağıma kaba geliyordu. Sinsin içine. Arkadaşımın kızı var İlay diye, çok akıllı bir çocuk maşallah.

Masallah canimm deniz'e gozunaydinn guzell haberlerle geldinn :)) Allah nazarlardan saklasin sizi:)

Tarih cok güzel 1 Ekim :) saatte belli şimdiden ohh ne güzel şimdi beklemesi :) bizimsaatğmiz de inşallah salı günü belli olacak. Maşallah canım Denizi'ne sende bizden keske selam götürseydin dikkat etsin kendisine etken falan gelmesin sakın söyleseydin. Uuu evet evet rekor sende :) ben bugun itibari ile 14 kilo aldım toplamda. Sınırım 15 kiloydu son bir haftam var bu haftada da sadece 1 kilo alabilirim ve hedeflediğim hedefle 15 kilo ile inşallah doğuma gireceğim :)

Ay benn cok heyecan yapıyorum saka maka haftaya Pazartesi diyorum artık resmen Hamileliğimin son günleri :) en cokta doğumdan sonra buraya fotoğraf koycam onun için heyecan yapıyorum bakalım nasıl bir sey çıkacak içerden :)

Damlacığım Hena benim kulağıma kaba geliyordu. Sinsin içine. Arkadaşımın kızı var İlay diye, çok akıllı bir çocuk maşallah.
Oyle mi inşallah benim kızımda cok akıllı olur. Eşimde oyle söylüyordu kaba hintli isimlerine benziyor değiştirelim falan dedi baslarda tabi ben ısrar edince hayır hayır diye hergğn parıl parıl gözleriyle ilay ilay diye alıştırma cabalarına basladı sonra da ben dayanamadım işte

samimi söyleyim bence güzel..
önemli olan sizin de çok istemeniz. eşin çok istiyormuş bence doğru yapmışsın çünkü o kadar çok ister ki heveslenir ki içinde kalmasın adamın..
elbette senin de isteiğin önemli ama şunu düşün sen hena ismin çok istediğin için mi yoksa alıştığın için mi hena olmasını istiyorsun.
eminim eşin o kadar çok ilay ismini istemeseydiydi hena ismini ikiletmezdi.. çünkü seni ne kadar sevdiğini değer verdiğini az çok duyuyoruz görüyoruz..

Epey tirsti : ) doğumda bilerek bağırayım da iyice gözü korksun ahahhahahaha
Çatlak hiç umrumda degil ama cok kaşınıyor be hayat :

Ayy yapma Allahaskina damlacim yaa bu senin ve esinin bebegi adini istersen 100 kere degistirirsin kime ne kimseye axiklama yapmak zorunda diilsin:)
Oyle haklısın ama nedense iste herkes beni cok etkiledi bu isim sürecinde. Ama şuanda cok rahatım burası gercekten mükemmel biyer iyiki var valla yoksa desteğiniz olmasa ben biraz daha acabaların içinde kalırdım

Sanırım alışkanlık oldu canım haklısın basta ilay çıksaydı kurada şimdi eşim hena olsun deseydi bu seferde Hena'ya tepki vercektim haklısın. Peki soylenisi güzel geliyor mu kulağa? Yine uzun uzun yazılarınla moral oldun valla cok sağol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…