2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
maşalllah canım
hadi inşallah sağlıcakla gelmesini -gelmelerini bekliyoruz.

Masallah canimm deniz'e gozunaydinn guzell haberlerle geldinn :)) Allah nazarlardan saklasin sizi:)

Teşekkür ederiz teyzeleriii, öpüyoruz sizi. Hepimize kocaman maşallah

Damlacığım sen de zayıf olduğun için 14-15 kilo çok değil. Ben rahat 5 kilo daha alırım gibime geliyor. Hayatımda 50 kilo bile olmamıştım, şimdi 60 kiloyum. Eşim diyor ki 60 yetmez, 70 le doğuruverirsin ne olacak Dün yemek yerken üstüme döktüm, bu ara çok sık başıma geliyor. Kayınvalidem çok iri bir kadındır. Kendi tişörtlerinden verdi bana, biraz fit oldu. Eşim diyor anne bu senin tişörtün müydü, sanki biraz sıktı bizim hatunu. Dalga geçiyor bir de ya. Kayınvalidem üzülmeyeyim diye, bana dar geliyordu zaten, kesimi dar bunun dedi yazık

Epey tirsti : ) doğumda bilerek bağırayım da iyice gözü korksun ahahhahahaha
Çatlak hiç umrumda degil ama cok kaşınıyor be hayat :

ambulans hazır bulundurmayı bile düşünüyor olabilir bugün. :)

aman kaşıma hafiften dokun çek.. benim de çok kaşınıyor.. zeytinyağ sürünce kaşıntısını gerginliğini alıyor.sen de aynı etkiyi gösterir bilmiyorum da..

canım gayet güzel geliyor.. hani ilay diyorsun da başka birşey demeye gerek yok gibi:)
sen ilayda dan dolayı takılıyorsun. ister istemez arkadaş çevre kısaltıyor ismi zaten.. en azından böyle güzel ayriyetten anlamında saklı ülkenin en güzeli:) su perisi olarak kalsın..

Kıyamam birde düşünceli yani :) benim kocişte nolur 50 nin altına düşme boyle cok iyisin diyor :) bende inşallah düşmeyeceğim sende düşme canım sende cok zayıfsın ki oyle hatırlıyorum ben seni

Ben de deneyeyim zeytinyağını yoksa parayla adam tutup kendimi kasittiricam

Nasılda okudun içimi. Evet ben ilayda dan dolayı takılıyorum :) insanlara ilay diyorum onlar da takısını da ekliyorlar sonuna bu durum cok ilgin, sanki ben ilayda dedim. Ilay işte ya :) anlamları cok hos zaten ohh be rahatladım valla

Ben de deneyeyim zeytinyağını yoksa parayla adam tutup kendimi kasittiricam
Bak canım bence bu kaşıntı sıcaktan oluyor. Gec vantilatör yada klimanın karşısına orda bekle. Bilmiyırum belki yapıyorsundur sende bunları ama benim kaşıntım bu şekilde azalıyor

Ilay mı olacak adı? Değiştirmenize çok şaşırdım. Hep hena diyorduk :/

Maşallah oğluşuna:)) benim oğlum gibi yanakları tombiş:)) aslında ben tombiş bebekleri sevmiyorum ama yanakları dışında inşallah fit bi görüntüsü olur:))))) bazı bebekleri görüyorum obezler sanırım. Allah korusun çok korkuyorum öyle olmasından. Allahım sağlıklı olmalarını nasip etsin. Sezeryan tarihin de hayırlı olsun:) eğer doğumum normal olabilirse 1 Ekim görünüyor. Belki seninle denk geliriz böylece.. Ben göze alamıyorum normali ama çok karışığım. Hayırlısıyla Pazartesi netleşicem.

Kıyamam birde düşünceli yani :) benim kocişte nolur 50 nin altına düşme boyle cok iyisin diyor :) bende inşallah düşmeyeceğim sende düşme canım sende cok zayıfsın ki oyle hatırlıyorum ben seni

Evet canım, adamcıklar etli butlu seviyormuş meğer. Baksana hallerinden memnunlar. Ben 43-45 arası gidip gelirdim, Bir kere 49 olmuştum üniversitenin ilk yılı sağlıksız beslenmekten. Kendimden nefret etmiştim. Ama şimdiki halimi seviyorum. Biraz kollarım da kilo alsaydı iyiydi. Patatese kürdan batırılmış gibi incecikler. Doğumda 7-8 kilo veririz herhalde. Sonrasında da inşallah emzirirken zayıflarız. Eskisi gibi de olmayalım yani, artık anne oluyoruz. Çocuğu taşıyacağız, peşinde koştıracağız. Biraz kanlı canlı olmamız lazım.

Canim bu bebegime kesin vermem gerek cunku buyuk kizim bu sene 2.ci sınıfa gecti dersleriyle ilgilenmem lazım ikinci kizin eline defter kalem verip kandirabiliyorum ama bebege yapacak bisey bulamayacagimdan en azından karnini doyururum emzigi atarim agzina diye düşünüyorum bi rahatlik olcak benim icin ayrica kizimin okuluna servis yok ben götürüp getiricem kv okul saatlerinde gelip bebege bakicak ee okulda toplanti falanda oluyor yani kesin yalanci memeyi tutturmam lazim
Ayrica damla'cim ben Ilay ismini daha cok beğendim esini kırma derim çünkü kiz çocuklarıyla baba arasinda farkli bir aşk oluyor benim esim kizlarina tapiyor onlar bisey istediginde akan sular durur eminim esinle kizininda oyle olcak bence esinin gözlerindeki ışığı kirma bak benim esim babasinin adini koycak ama hevesini kirmiyorum cunku oda bana bi isim koy onu kullaniriz diyo bizde dün kura çektik iki sefer Ayaz Bekir cikti ama ben kendimi nedense Eymen Bekir diye sartlandiriyorum hangisi olcak onuda bilmiyorum Eymen kizlarimin adina cok uyuyor belki ondan sartlandiriyorum dur offf kararsızlık nekadar zormus

Sağol canım. Ben seviyorum tombişleriiii Ama öyle obez olmasın tabi. Arkadaşım bize gelmişti. Oğlunun altını açmıştı. Çocuğun butlarını görünce şok olmuştum. Benim öyle butum yok. O kadarı fazla tabi. Ama çok yediriyordu. Çocuk 7-8 aylıkken 11 kilo mu neydi. Sonra doktor uyardı, zayıflattılar çocuğu. Zaten kilodan emekliyemiyordu yavrum.

Aynı gün doğururmuşuz bir de :) Benim de sata değil de ultrasona göre normal doğum 1 Ekim gibi, o yüzden doktor beklerse 1 Ekimi o zaman alırız dedi. Vaktiyle sağlıkla gelsin evlatlarımız. Yükseleni akrep oluyor, ondan tırsıyorum biraz. İstersen öğleden sonra 2 de olur dedi doktor, o zaman da yükseleni oğlak oluyor. Oğlaklar da en sadık erkeklermiş. Kızlar kandırıp parmağında oynatmasın oğlumu

Bu arada ben de normal doğumdan tırsıyorum ve bayrama denk gelir diye stres oluyorum. Doktoruma da dedim hiç danışmadan sezeryan istedim, siz ne düşünürsünüz diye. O da bebek iri, sen minyon, normal doğumda dağılırsın zaten dedi.

Şu yükselenlerle ilgili bilgiye benimde ihtiyacım var. Bizimde 5-7 arası doğarsa başak, 7-9 arası doğarsa terazi, 9-11 arası doğarsa akrep, 11-13 arası doğarsa yay oküluyor dahasına ac ac ben dayanamam Herakde hangisi olmalı acaba karar veremedim

İşte öyle yediriyorlar ki çocukları, ben çok kızıyorum öyle görünce annelere.. Biz öyle yapmayız tabiki..
Ben yükselen burcumu unuttum ama normal burcum akrep. Eşimin burcu da akrep. Keşke benim bebeğimde akrep olsaydı. Eşim gibi gözü açık konuşkan ve her ortama ayak uydurabilen bir erkek olmasını isterim. Ama akrep olması mümkün değil. 1 ay beklemem gerekiyordu akrep olması için:) burçlardan pek anlamam ama bizdeki özelliklerden yola çıkıyorum.

Ee haklısın ozaman sende. Mecbur oğlanı oyalayacak birşeyler lazım. Yapcak birsey yok sanırım baska. Üç çocukla baş etmek zaten yeterince zor olacak olsa gerek, Rabbim sabır versin sana. İşte bende kırmak istemedim. Şimdiden oluştu oyle bir bağ zaten. Aman kızım babasının sesini duymasın hemen tekmeler yağdırıyor. Bazen yesem de içsem de tekme atmıyor hemen babasına diyorum kızımıza konusurmusun tekme atmıyor uzun zamandır diye eşim bir konuşuyor pat pat pat iniyor tekmeler annenin karnına :) canım valla bende en cok Eymen Bekir'i beğendim neden bilmiyırum ama isim koyacak olan dizdiniz tabi benim etkimde kalma lütfen. Ayaz Bekir de güzel sadece ayaz diyeceksiniz ne de olsa ayaz tek basına güzel bir isim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…