Ben artık tırsmayı geçtim. Bebeğimin hayatını tehlikeye atamıyorum. Diyorum normali bekliyim. Sonra diyorum ya plesanta iyice önüne geçer de bebeğim çıkamazsa. Bizim akrabamızın oğlu böyle oksijensiZ kaldı doğum anında. Çocuk havale geçirdi ve gözleri şaşı kaldı. Bir sürü ameliyat geçirdi hala şaşılık var. Yok ya ben göze alamam. Doktorum da inşallah göze alınır demez.Sağol canım. Ben seviyorum tombişleriiiiAma öyle obez olmasın tabi. Arkadaşım bize gelmişti. Oğlunun altını açmıştı. Çocuğun butlarını görünce şok olmuştum. Benim öyle butum yok. O kadarı fazla tabi. Ama çok yediriyordu. Çocuk 7-8 aylıkken 11 kilo mu neydi. Sonra doktor uyardı, zayıflattılar çocuğu. Zaten kilodan emekliyemiyordu yavrum.
Aynı gün doğururmuşuz bir de :) Benim de sata değil de ultrasona göre normal doğum 1 Ekim gibi, o yüzden doktor beklerse 1 Ekimi o zaman alırız dedi. Vaktiyle sağlıkla gelsin evlatlarımız. Yükseleni akrep oluyor, ondan tırsıyorum biraz. İstersen öğleden sonra 2 de olur dedi doktor, o zaman da yükseleni oğlak oluyor. Oğlaklar da en sadık erkeklermiş. Kızlar kandırıp parmağında oynatmasın oğlumu
Bu arada ben de normal doğumdan tırsıyorum ve bayrama denk gelir diye stres oluyorum. Doktoruma da dedim hiç danışmadan sezeryan istedim, siz ne düşünürsünüz diye. O da bebek iri, sen minyon, normal doğumda dağılırsın zaten dedi.
Sezeryana girerken bize de dua et canım inşallah aklına geliriz o an. Duan çok önemli o anda.. İnşallah ben de 2 gün sonra net tarih alırım çünkü ben normali göze alamıcam. Çevremdeki örneklerden korkuyorum.Evet cok az kaldı teyzesi :) heyecan gercekten dorukta bu hafta geçmez bana :)
Sen bu doktoru cok taktın kafana. Sakin ol birazcık. Demeyecek derse de desin. Dersin ki ben boyle birşeyi göze alamıyorken siz nasıl alıyorsunuz. Benim maddi gücüm fazla yok isteğe bağlı sezeryan ücretini odeyemem dersin zorunlu sezeryan diye geçerseniz kayıtlara sizde doğumumu yap al istiyorum yoksa baska bir doktor buldum o zaten doğumumu gerçekleştirecek dersin. Bosver durumumun olmadığını soyle ki kabul etsin hem zaten bence edecek kimse boyle bir riski göze almaz sanmıyorum. Sakin ol ama Cihangir'e yazık oda seninle stres oldu garibim. Pazartesi günü güzel yüzelim sonuçlarla geleceksin ben biliyorum sonra da amaaan yok yere sıkmıştım canımı diyeceksinSezeryana girerken bize de dua et canım inşallah aklına geliriz o an. Duan çok önemli o anda.. İnşallah ben de 2 gün sonra net tarih alırım çünkü ben normali göze alamıcam. Çevremdeki örneklerden korkuyorum.
Belki inanmıyorsun ama siz hep aklımdasınız. Emin ol yine aklımda olacaksınız bin bir dua ile gircem zaten ya ben cok korkuyorum bunun normali de sezeryanı da betermiş valla cok dikiş atacaklar ve ben epidural yaptırcam herseyi gorcem o anda daha da fena olmaktan korkuyorumSezeryana girerken bize de dua et canım inşallah aklına geliriz o an. Duan çok önemli o anda.. İnşallah ben de 2 gün sonra net tarih alırım çünkü ben normali göze alamıcam. Çevremdeki örneklerden korkuyorum.
Evet cok az kaldı teyzesi :) heyecan gercekten dorukta bu hafta geçmez bana :)
Doktorum yapılıyor dedi ama arastircam ben yinede40 günlük olmadan yapılıyor mu? Sormak lazım.
Şu yükselenlerle ilgili bilgiye benimde ihtiyacım var. Bizimde 5-7 arası doğarsa başak, 7-9 arası doğarsa terazi, 9-11 arası doğarsa akrep, 11-13 arası doğarsa yay oküluyor dahasına ac ac ben dayanamam Herakde hangisi olmalı acaba karar veremedim
İşte öyle yediriyorlar ki çocukları, ben çok kızıyorum öyle görünce annelere.. Biz öyle yapmayız tabiki..
Ben yükselen burcumu unuttum ama normal burcum akrep. Eşimin burcu da akrep. Keşke benim bebeğimde akrep olsaydı. Eşim gibi gözü açık konuşkan ve her ortama ayak uydurabilen bir erkek olmasını isterim. Ama akrep olması mümkün değil. 1 ay beklemem gerekiyordu akrep olması için:) burçlardan pek anlamam ama bizdeki özelliklerden yola çıkıyorum.
Ben artık tırsmayı geçtim. Bebeğimin hayatını tehlikeye atamıyorum. Diyorum normali bekliyim. Sonra diyorum ya plesanta iyice önüne geçer de bebeğim çıkamazsa. Bizim akrabamızın oğlu böyle oksijensiZ kaldı doğum anında. Çocuk havale geçirdi ve gözleri şaşı kaldı. Bir sürü ameliyat geçirdi hala şaşılık var. Yok ya ben göze alamam. Doktorum da inşallah göze alınır demez.
O zaman hayırlı evlat olsun canım etmen olsun bence annesi doğru söylüyorsun ayaz güzel ama soğuk demek yani sonra bide soğuk bir cook olur cıkar valla evet isimlerin anlamları cok onemli. Epidural olcam canım aslında genel istiyorum ama çıktığımızda uyanamıyormusuz ve benek sür emmek istediği için anneler genelde göğüsü açıp bebeğin ağzına dayıyorlarmıs memeyi sıkıyorlarmış falan ben oyle herseyim ortada milletin eli annem de olsa oramda buramda olsun istemiyorumCanim cok sagol nekadar tek isim kullansakta ilerde bu iki isim hep karşısına cikicak yani en erken okul hayatinda kullanacak onun icin önünde hangi isim olursa kulaga hos gelsin istiyorum Ayaz ismini bendd cok güzel buluyorum ama anlamı soğuk demek ya oglusumda soguk bir insan olursa diye aklima geliyor cunku insanlar isimleriyle huylarini tasiyabiliyorlar ama Eymenin anlamı cok guzel hayirli.talihli demek bikac anlamida vardi unuttum onun icin ismin anlami benim icin cok onemli ayrica sana nedicem sen Genel anestezi mi olcan yoksa epiduralmi olcan
Ohh maşallah kuzucugun haftasında gidiyor artık. Yok yok üzmeyecek annesini erkenden gidip maşallahmerhaba bayanlar. dün doktora gittik kontrolüm vardı. sonunda bebeğim ilerden gitmeyi bırakıp normal gelişimine döndü:) 2350 gr 45 cm olmuş prensesim. kıyamadı annesine diyete girdi diyorum:) aranızda başka kontrole giden var mı kızlar?
Sizede maşallah canım boyu posu iyi gözüküyor. Gercekten 3 hafta banada az geldi. Ne biliyim son haftalardayız artık bence iki hafta sonra git sen yinedeHerkese selam,ben de şimdi doktordan geldim, bizim minik 2,300 gr ve 44 cm olmuş,çok şükür.şimdilik herşey yolunda dedi doktor.3 hafta sonra çağırdı.bana 3 hafta biraz geç gibi geldi ama birşey demedim.bizden haberler bu kadar :)
O zaman hayırlı evlat olsun canım etmen olsun bence annesi doğru söylüyorsun ayaz güzel ama soğuk demek yani sonra bide soğuk bir cook olur cıkar valla evet isimlerin anlamları cok onemli. Epidural olcam canım aslında genel istiyorum ama çıktığımızda uyanamıyormusuz ve benek sür emmek istediği için anneler genelde göğüsü açıp bebeğin ağzına dayıyorlarmıs memeyi sıkıyorlarmış falan ben oyle herseyim ortada milletin eli annem de olsa oramda buramda olsun istemiyorum
Kücük bi vantilatörüm var onu göbeğime ceviriyorum ama bir süre idare ediyor sonra yine aynıBak canım bence bu kaşıntı sıcaktan oluyor. Gec vantilatör yada klimanın karşısına orda bekle. Bilmiyırum belki yapıyorsundur sende bunları ama benim kaşıntım bu şekilde azalıyor
Herkese selam,ben de şimdi doktordan geldim, bizim minik 2,300 gr ve 44 cm olmuş,çok şükür.şimdilik herşey yolunda dedi doktor.3 hafta sonra çağırdı.bana 3 hafta biraz geç gibi geldi ama birşey demedim.bizden haberler bu kadar :)
Napıyım canım ya ister istemez stres oldum. Neyse ki randevuya az kaldı yoksa ben zor beklicektim.Sen bu doktoru cok taktın kafana. Sakin ol birazcık. Demeyecek derse de desin. Dersin ki ben boyle birşeyi göze alamıyorken siz nasıl alıyorsunuz. Benim maddi gücüm fazla yok isteğe bağlı sezeryan ücretini odeyemem dersin zorunlu sezeryan diye geçerseniz kayıtlara sizde doğumumu yap al istiyorum yoksa baska bir doktor buldum o zaten doğumumu gerçekleştirecek dersin. Bosver durumumun olmadığını soyle ki kabul etsin hem zaten bence edecek kimse boyle bir riski göze almaz sanmıyorum. Sakin ol ama Cihangir'e yazık oda seninle stres oldu garibim. Pazartesi günü güzel yüzelim sonuçlarla geleceksin ben biliyorum sonra da amaaan yok yere sıkmıştım canımı diyeceksin
Aynı gün doğururmuşuz bir de :) Benim de sata değil de ultrasona göre normal doğum 1 Ekim gibi, o yüzden doktor beklerse 1 Ekimi o zaman alırız dedi. Vaktiyle sağlıkla gelsin evlatlarımız. Yükseleni akrep oluyor, ondan tırsıyorum biraz. İstersen öğleden sonra 2 de olur dedi doktor, o zaman da yükseleni oğlak oluyor. Oğlaklar da en sadık erkeklermiş. Kızlar kandırıp parmağında oynatmasın oğlumu
Bu arada ben de normal doğumdan tırsıyorum ve bayrama denk gelir diye stres oluyorum. Doktoruma da dedim hiç danışmadan sezeryan istedim, siz ne düşünürsünüz diye. O da bebek iri, sen minyon, normal doğumda dağılırsın zaten dedi.
Herkese selam,ben de şimdi doktordan geldim, bizim minik 2,300 gr ve 44 cm olmuş,çok şükür.şimdilik herşey yolunda dedi doktor.3 hafta sonra çağırdı.bana 3 hafta biraz geç gibi geldi ama birşey demedim.bizden haberler bu kadar :)
merhaba bayanlar. dün doktora gittik kontrolüm vardı. sonunda bebeğim ilerden gitmeyi bırakıp normal gelişimine döndü:) 2350 gr 45 cm olmuş prensesim. kıyamadı annesine diyete girdi diyorum:) aranızda başka kontrole giden var mı kızlar?
Sen bir şey görmeyeceksin canım senin önünü kapatıyorlar. Belden aşağısını hissetmiyorsun zaten. Hemen çıkarıyorlarmış bebeği göz açıp kapatana kadar. Sonra sana gösteriyorlar öptürüyorlar:))) çok heyecanlı:)) fotoğrafınızı hemen Facebook'a yüklesin biri. Çok merak ediyorum sizi:))Belki inanmıyorsun ama siz hep aklımdasınız. Emin ol yine aklımda olacaksınız bin bir dua ile gircem zaten ya ben cok korkuyorum bunun normali de sezeryanı da betermiş valla cok dikiş atacaklar ve ben epidural yaptırcam herseyi gorcem o anda daha da fena olmaktan korkuyorum
Akrep erkeği sevdi mi tam sahipleniyor:) erkek babaları çok rahatlar ya ben daha çok düşünüyorum annesi olarak. Eşim bana oğlumuzu ne kızlar sevecek falan diyor da gıcık oluyorum. Oğlumuzun tek aşkı benim diyorum. Deli ediyor beni. İnşallah ikincilerimiz kız olur da öcümüzü alırız. Gerçi başlarına abileri diktiler babalar:)))Terazi ve yükseleni de terazi, güzel geldi kulağıma. Annem akrep, hiç anlaşamayız. Ondan biraz tırsıyorum ben akrep olmasından.
İyi diyorsun akrep erkeği yani :) Çekici ve cinselliğe çok düşkün oluyorlarmış. Dedim ben uğraşamam onun manitalarıyla. Eşim diyor biz ne uğraşcaz, işini bilir benim oğlum. Çok fena bu erkek babaları. Kızın olsaydı öyle demezdin ama diyorum.Şakası bir yana hayırlı, düzgün insanlar olurlar inşallah.
Bence çok haklısın. Allah korusun, şaşılıkla kurtardıysa iyi yine. Doktorun az da olsa risk varsa göze almaz gibime geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?