genel anestezide uyuyor olabilirsin ama epiduralde o kadar uymuyorsun canım. çünkü sadece belden aşağısını uyuşturuyorlar zaten.Bak ben onu hiç düşünmedim. Doktorumla da konuşmadım bu durumu. Hemen netten araştırmam gerekiyor salı günü de doktorla görüşmem gerekiyor. Ya soyle bir duyum aldım ben. Bebeklerin ilk saatte süt içmeleri gerekiyormuş ya anne de uyuduğu için senin göğsünü annen açıp bebeği emzirtiyormus hiç haberin ilk yani senin sende boyle birsey olmadı mı?
Kızlar biraz obsesifim sanırım. Hani ameliyat kıyafeti giyeceğiz ya. Onun arkası açık mı? Yani popomuz açıkta mı kalacak? Tekerlekli sandalye ile mi gideceğiz? E herkesin açık poposu mu değiyor yani o sandalyeye? Ameliyatta kilotsuz olma fikri de rahatsız ediyor beni. Offfff sorular sorular.
Canim eger ameliyathaneye sedyeyle gidersen biyerin gözükmüyor benim eski hastanem sedyeyle goturuyordu ama bu yeni hastanemin kuralları nasil bilmiyorum gittigimde sorucam ayrica sezeryanda da zaten bekden aşağısıni alıyorlar sondada oldugu icin kilot giyinemezsin ama söyle biseyde var her hastanenin kuralları farkli benimki bile suanda nasil olcak bilmiyorum
Sanırım yavaştan tavaştan tırsmaya başladım. Bizim gittiğimiz hastanede bildiğim kadarıyla epidural ya da spinalde sonda takmıyorlar. Sonda uyuşturmadan önce takılıyorsa can yakıcı birşeymiş sanırım. Bir de bir arkadaşıma erkek hasta bakıcı takmış sondayıBenim hastanede yeni doğum yapan arkadaşım var, ona bir danışayım en iyisi.
Bu sonda dediginiz sey narkoz icin mi yoksa asagiya takilan mi...? Ayy ben cok gerilirim bu ise
Haklısın da eğer öyle bir ihtimal varsa suni sancıyla doğuma başlarız herşey normal ve sorunsuzsa beklerim bir kaç gün daha dediğin alabileceğim bir risk değil..Zaten şuan en korktuğum şey o, zamanı gelmesine rağmen doğum başlamaması.. İnşallah öyle bir durum olmaz..Büyük ablamın bebeğinde öyle bir risk oluyordu. Doğduğunda bebeğin elleri ayakları beyaz buruş buruştu zamanı dolunca çıkmayınca çok tehlikeli oluyorAma Simlacim 40 haftadan sonra beklemek bildiğim kadarı ile sakıncalı çok.Bebek kakasini yapip yiyebiliyormus.Sonrası ise cok tehlikeli bebek için.Ben asla 40. haftadan sonra brklemem gerekirse sezaryen ama o riski alamam.Benim etrafımda birkaç kişinin başına geldi bu kaka yeme olayı.
Ben visco aldım. Visco rahat. Bizim yatağımız da visco. Başka düşünmedim o yüzden.Kızlar merhaba. Daha önce yazdım ama tavsiye gelmedi
YATAK konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum, pamuk mu visko mu lateks mi??? yarı ortopedik falan var?
Siz ne aldınız?
Kızlar merhaba. Daha önce yazdım ama tavsiye gelmedi
YATAK konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum, pamuk mu visko mu lateks mi??? yarı ortopedik falan var?
Siz ne aldınız?
Visco zararlı falan yazıyor internette. Mağazada da visco dediler kafam karıştı benim deBen visco aldım. Visco rahat. Bizim yatağımız da visco. Başka düşünmedim o yüzden.
Canım ben bebekken yeri gelmiş sandığın üstünde yatmışım battaniyelerle. Hiçbir şey olmaz merak etme.Visco zararlı falan yazıyor internette. Mağazada da visco dediler kafam karıştı benim deBebeğin vücudunun şeklini alıyormuş visco o yüzden zararlı diyorlar. En iyisi lateks diye buldum ama onun fiyatları da uçuyor küçücük yatağa 500-600 tl diyorlar. Çok takıldım bu aralar ben bu yatak konusuna.
çok sağol canım tavsiyen için
lateks i duymadım ama diğerleri oluyor. hatta sünger bile öneren var. benim içim elvermedi süngerde yatırmayı pamuk aldım. canım önemli olan bebeğin içine çökmemesi sert olması, malum vücudu şekil alabilir. ancak çok da sert olmaması lazım. içine sineni alabilirsin.
park yatağı aldığım yerde visko yoktu ama başka yerde bakmıştım perk farkı da yok.
Doğru diyorsun eşim de diyor biz öyle yataklarda falan büyümedik diye. Ben bu hormonlardan herhalde bazı şeylere fena takılıyorum bu aralar huyum suyum değişti ya:)Canım ben bebekken yeri gelmiş sandığın üstünde yatmışım battaniyelerle. Hiçbir şey olmaz merak etme.
Canım ben bebekken yeri gelmiş sandığın üstünde yatmışım battaniyelerle. Hiçbir şey olmaz merak etme.
Canım ben bebekken yeri gelmiş sandığın üstünde yatmışım battaniyelerle. Hiçbir şey olmaz merak etme.
teyzem bizim üst katta oturuyordu. ilk bebeğine doğum yapmıştı. ben küçüktüm hayal meyal hatırlıyorum. yani bundan bir otuz sene önce.. bebeği ilk bize getirdiler. bizim bir masa vardı düz yer orası olsun diye onun üstüne yatırdılar.:) dediğin gibi altına battaniye serilip. maşallah sağlıklı.. avukat şimdi.Canım ben bebekken yeri gelmiş sandığın üstünde yatmışım battaniyelerle. Hiçbir şey olmaz merak etme.
4 yiğenim var Asya nın yeri ayrı aşırı güzel aşırı tatlı birşey beni deli ediyor öyle zeki ve haylaz ki ablamın canını alıyor ama bi felaket :) Eğer kızım olsaydı ablamın kızının adı asya olmasaydı kesin asya koyardım çok güzel bir isim :))Aaa isimmi değiştrdin damlacım ama ilayda cok güzel bi isim benim meleğim ismide Asya olucak:)) eşimin içine pek sinmedi sanırım hala isminde kararlımısın Dio???
Canim eger ameliyathaneye sedyeyle gidersen biyerin gözükmüyor benim eski hastanem sedyeyle goturuyordu ama bu yeni hastanemin kuralları nasil bilmiyorum gittigimde sorucam ayrica sezeryanda da zaten bekden aşağısıni alıyorlar sondada oldugu icin kilot giyinemezsin ama söyle biseyde var her hastanenin kuralları farkli benimki bile suanda nasil olcak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?