Canım sen tecrübelisin. Ben valizime iki paket ped koymuştum. Yetmez mi ki?Canim benimde yürüdükce hem idrarim geliyor hemde karnim sertlesiyor acaba benim bebek asagida ondanmi sizlerde de böyle oluyormu
Kızlar biz de bebegimizin adini Arya ya da Ada koyacaktik ama sanırım biz de degistirecegiz buyuk ihtimal Doğa olucak... bu isim işi çok sıkıntı yaa... Doğa guzel mi sizce? bu arada asya ismi de cok güzel damla bence ilay ismi de cok guzel...İşin garibi benim eşi isimde bulamıyo bi arya demişti ama o da benim içime pek sinmedi Asya daha sıcak geldi.son dakika ne olur bilemem tabi:)
Canim benimde yürüdükce hem idrarim geliyor hemde karnim sertlesiyor acaba benim bebek asagida ondanmi sizlerde de böyle oluyormu
Karın sertleşmesi rahim kasılması oluyor.ben çok fazla yürüyemiyorum, genelde yatıyorum mecbur kalınca da oturuyorum, her ayağa kalkışımda tuvaletim geliyor, tuvalete gitsem fazla yapamıyorum, karnımın sertleşmesi arada oluyor, bazen taş gibi hissediyorum, hamilelik zormuş yaaaa
Canım sen tecrübelisin. Ben valizime iki paket ped koymuştum. Yetmez mi ki?
Karın sertleşmesi rahim kasılması oluyor.
Canım sen tecrübelisin. Ben valizime iki paket ped koymuştum. Yetmez mi ki?
Sadece ped tutmaz herhalde. Sen iyi almışsın yeter bunlar sana. Ben de hasta külodu almayı düşünüyorum. Eksik hiç bitmiyor ya.ben 1 paket http://www.o-bebek.com/ORGANYC-LOGUSA-ILK-GUNLER-PEDI-12-ADETKUTU,PR-31785.html aldım,
ama görsen bebek bezi kadar :) kocaman bişey,
birde http://www.o-bebek.com/MASMI-100-ORGANIK-PAMUK-ULTRA-INCE-KANATLI-GECE-PEDI,PR-1327.html aldım bunlar normal ped, yeter diye düşünüyorum,
birde tek kullanımlık lohusa kilotlarından alıcam, acaba başka bir şey gerekirmi?
Bende bi tane büyük hastaların altına serilen şeyden var. O zaman onu keseyim onu da götüreyim. Ped de götüreyim. O büyük zaten yeter o. Iyi fikir verdin canım ya çok Sağol:)Canim ben ped koymuyorum hasta koruyucular oluyor yani hasta bezide diyen var ayni bebeklerin alt açması gibi onu ped gibi kesip onu koyuyorum bu yöntemi ilk doğumumda hastanem uygulanmıştı zaten hastanede bir paket aldırmisti simdiki hastanem aldircakmi bilmiyorum ayrica zaten ebelerdende isteyince veriyorlar pedle rahat etmezsin
Sadece ped tutmaz herhalde. Sen iyi almışsın yeter bunlar sana. Ben de hasta külodu almayı düşünüyorum. Eksik hiç bitmiyor ya.
Yok canım hepimizde var merak etme. Ama rahim kasılması olmasını istemiyor doktorlar. Bebek erken gelmesin diye. Magnezyum kullan demişti bana doktor. Arada bi suda eritilenden içiyorum.kasılmalar,kramplar.. doğum iyice yaklaşıyor :) herkeste olan normal şeyler olsunda, sorun olmasın inşallah
Doğa erkeklere de konuyor tanıdığım var. Unisex isimleri pek tercih etmiyorum. Bence Asya çok hoş Arya da güzel bence...Kızlar biz de bebegimizin adini Arya ya da Ada koyacaktik ama sanırım biz de degistirecegiz buyuk ihtimal Doğa olucak... bu isim işi çok sıkıntı yaa... Doğa guzel mi sizce? bu arada asya ismi de cok güzel damla bence ilay ismi de cok guzel...
Olacaktır mutlaka. Biz annem sezeryan olacağı zaman ped falan götürmemiştik. Hastane vermişti . Bence özellerde verirler zaten de biz yine de götürelim.lohusa pedini görünce gözüm korktu demek o kadar çok kanama olacak
Canim maşallah 2 kiloyu gectiler artik su eylulede bi girseydik artik son ayimiz desek eğer benimki sezeryan gününü beklerse senden bir gün once dogum yapıcam belki hastanede karşılaşırız bide nedicem doktorunla konustunmu hic medipolun odaları tek kişilik mi gezdinmi hic bide odamiz önceden belli olcakmi bi bilgin varmi bide nezaman gel dedi
Güzel haberlerle gelmişsiniz kızlar, hayırlı olsuuun. Maşallah size.
Biz de dün gittik kontrole. Orada benimle aynı sat olan bir Ukraynalı minyon olmayan bir bayan vardı, eşi de benim eşim gibi uzun boyluymuş. Baktım ultrason kağıdına, gelişimi normal tarihinde ve 2200 civarıydı. Eşime dedim bak sırf babadan değilmiş demek, ben minyon olmama rağmen oğlumu iyi beslemişim ki önden gitmiş maşallah diye. Çünkü hep doktorum senden beklemezdim böyle bebek, babasına çekmiş bu diyip duruyor. Eşim de gaza gelip, babasına çekmiş oğlum diyip duruyor.Ne var dedim, ben de uzun doğmuşum ki, 2 kilo ama 51 cm mişim. Hıh, tamam doğduktan sonra pek uzamamış olabilirim ama
Bu arada 2 gündür demiri vitamini falan içmedim. Yumurtadan da tiksindim iyice, yutamıyorum. Dinlenelim biraz, nasılsa önden gidiyor dedim.İyi mi yaptım bilmiyorum ama çok et yedim bugünler. O yüzden hap içmeyeyim dedim. Umarım yanlış yapmamışımdır. Hoş annelerimiz hiç ilaç içmemiş.
Kişiden kişiye değişiyormuş. Mesela ablam sadece ped kullanmış. Öyle aman aman kanamam olmadı ilk biraz fazlaydı sonra azaldı ped yeterli diyor. Bence hazırlı olmakta yarar var. Az da olabilir çok da..lohusa pedini görünce gözüm korktu demek o kadar çok kanama olacak
Masallah tatlimm bebisee kocaman olmusss:))
Bana da sanki biraz gec cagirmis gbi geldi ama herhangi bi sorun yasamassan demekki gitmeye cok da gerek yokmus... Aspirini biraktirdi mi peki?
Bende 38 - 39 haftada gelsin öyle çok istiyorum ki , yoksa doktor gel diyecek suni sancı verecek doğum olmazsa hadi bakalım sezeryana ... Oda ameliyat ne gerek var durduk yere ameliyat olmaya korkuyorum Rabbim yardımcımız olsun AminBende de aynı endişe var nedense pufff... Eğer gelmezse Dr sezeryan falan derse diye ödüm kopuyor...Çoğu sezeryan rahat diyor ya ben de tam tersi sezeryandan çok korkuyorum resmen kesiyorlar ameliyat izi falan Allah kolaylık versin. İlk sütün gelmesi falan bi dünya zahmet.. Normal olmasını öyle çok istiyorum ki.. Ağrı eşiğime güveniyorum da sert ıkınabilir miyim diye endişem var benim de..38.39.hafta da gelsin istiyorum Terazi burcu olsun
son aya girdim ben bugün canım. gebe danışmanı var gidip onunla konuşabilir odaları gezebilirsin ben gezdim. odalar gayet güzel tek kişilik. odalar ne yazık ki önceden belli olmuyormuş, o an hangi oda müsaitse ona yerleştiriyorlarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?