İnşallah canım bir de onunla uğraşmayız inşallah :) Hayırlısı...benim regli dönemlerim aşırı ağrılı ve çok kanamalı geçiyorhatta bu yüzden sürekli kansızım, inşallah aşırı olmaz normal bir şekilde atlatırız
Al bendende o kadar arkadaşım.. Banada bişey olacakmış gibi geliyor... Odayı naptın tamamladın mı ? Benim avizemleyatağım kaldı.. Haftaya hallederim sanırım.. Tamamlayınca son halini koyucum :) sendende bekliyorum resim.. Bu arada doğal arapsabunuyla sildim mobilyaları.. Kokusu yok denecek kadar az kaldı... Yatağında çok kararsız kaldık yalnız herkes bişey diyor.. En son yataktan biyatak beğendik ama kafamız karıştı..siz ne aldınız ?
Günaydın canım evet yükselen burcu da cok onemli ama bilmiyorum başak burcuna göre acaba hangi yükselen burcunu seçmeliyim? 5-7 arası doğarsa başak, 7-9 arası doğarsa terazi 9-11 arası doğarsa akrep burcu olacak. Sence hangisi daha iyi?
Canım beklerim tabi kide başka çare mi var , ben beklemeden kuzum kendiliğinden gelsin istiyorum . Ama baktım ki 40 kadar gelmedi zaman geçirmeye de niyetim yok açıkça...
Günaydın Canım , hadi az kaldı hazırlıklar bitti mi ?Hayırlı sabahlar:)
Şafak 31-Hatay :)
Günaydın , şu sancılar bir bende başlamadı galibaGünaydın herkese:)
Bende de başladı yalancı sancılar zormuş gerçekten
Günaydın , 7 gün mü çok az kaldı hayırlısıyla evladına kavuş canım . Hastane yakınımda olsa ziyaretine elmek isterdimHerkeslere günaydın :) şafak 7 Antalya :) inanamıyorum Rabb'ime şükürler olsun ki bugünleri görebildik hepimiz
Günaydın Lale , evde olunca ben günleri karıştırıyorum bazenGünaydın güzel anneciklerherkese keyifli pazarlar miniciklerinizle
Günaydın , beşiği almak için baya beklemişsin canım . Hayırlı olsun .Günaydin hanimlarr buuğün tam 36 haftAlık olduk.. karnımda baya aşagı indi gibi pzrtesi kontrolum var bakaliim doktor ne diyecek buarada bizde dün beşiğimizi aldık salı günü gelecek kısmetse.rabbim içinide doldursun inş.
Günaydın Canım size de güzel pazarlar . Yıkama ve asma çok keyiflide ütü baya zaman alıyor kolaylıklar dilerimherkese günaydın :) sağlıklı , huzurlu ,güzel bir pazar günü dilerim,
bugün bebişim ve benim için alınan cicilerimizi yıkıyorum, aslında dün yıkayıp bugün bavulumu hazırlayacaktım ama evdeki hesap çarşıya uymadı,dün kardeşimi doktora götürünce çok yoruldum ve bir şey yapamadım,
neyse önemli olan yıkanıp temiz olsunlar, artık haftaya ütüler bavulu yaparım,
sanırım eylülün 2sinde beşiğimizde gelecek , yavru aslanımın doğumunada 32 gün kaldı , o zamana kadar hazır oluruz inşallah
Günaydın Tatlı anniş , çantanı da hazırlarsan için rahatlar biraz .Günaydın sevgili arkadaşlarım, dün hiç giremedim birazdan bakacağım inşallah hepiniz iyisinizdir :) dün kızımızın arabasını kurduk şimdi gidip gelip seviyoruz :) bugün artık hastane çantamızı hazırlamayı düşünüyorum zahmet olmazsa
Günaydın, tatlı telaşlar bunlar çok keyifliGünaydın kızlar... Bugün oğluşumun odası boyanacak. Salı günü de mobilyaları geliyor. Çok heyecanlıyımm
Yıkama yerleştirme işlerim bitti canım. Valizimi hazırladım ama süt sağma pompasını kaynatmadım. Onu kaynatıcam. O da yanımda olsun istiyorum. Koca bi valiz oldu ya ne çok şey varmış:))) yatağını kurmak istiyorum ama bi hafta daha beklesem mi dedim.. Dolabı öyle doldu ki babası bile şaşırdı:)) bu gidişle başka bi dolap daha gerek beyefendiye:)) bi de kayısı alıcam kaynatıp dolaba koyucam. Onu da doğuma yakın içmeye başlarsak süt oluyormuş. Prenses işler hiç bitmiyor.. Yarın da doktora gidicem diye kayınvalidem gelecek. O gelmeseydi bugün evi silmeyecektim. Yarın randevudan sonra silecektim. İşte böyle olunca strese giriyorum. Ben tek gitmek istiyordum. Şimdi doktora ne desem duyacak. Dicek niye sezeryan istiyorsun. Sanki keyfimden istiyormuşum gibi..Günaydın Canım , hadi az kaldı hazırlıklar bitti mi ?
Günaydın , şu sancılar bir bende başlamadı galiba
Günaydın , 7 gün mü çok az kaldı hayırlısıyla evladına kavuş canım . Hastane yakınımda olsa ziyaretine elmek isterdim
Günaydın Lale , evde olunca ben günleri karıştırıyorum bazen
Günaydın , beşiği almak için baya beklemişsin canım . Hayırlı olsun .
Amin
Günaydın Canım size de güzel pazarlar . Yıkama ve asma çok keyiflide ütü baya zaman alıyor kolaylıklar dilerim
Günaydın Tatlı anniş , çantanı da hazırlarsan için rahatlar biraz .
Kızlar bir konuda aklım karıştı bana yardımcı olun . Ben karyolayı çilekten aldım , asansörlü 6 ay sonra aşağı indiriliyor
bu günde pikocudan yan korumaları ve nevresim takımını aldım . Korumalar uzun geldi , ama içindeki yatağın kenarlardan içine doğru itince oluyor . Doğrusu nedir acaba bunun ? Yani ilk 6 ay yatağın içine iterek mi kullanacağız
Ayrıca benim verdiğim kumaş yetmediğinden pikocu kendi kendine bulmaca çözmüşçarşafı aynı kumaştan ayka uç tarafına ekleme yapmış , ayrıca yastıkta ortadan dikiş atmış manyak . Ne yapayım ben ya
Yıkama yerleştirme işlerim bitti canım. Valizimi hazırladım ama süt sağma pompasını kaynatmadım. Onu kaynatıcam. O da yanımda olsun istiyorum. Koca bi valiz oldu ya ne çok şey varmış:))) yatağını kurmak istiyorum ama bi hafta daha beklesem mi dedim.. Dolabı öyle doldu ki babası bile şaşırdı:)) bu gidişle başka bi dolap daha gerek beyefendiye:)) bi de kayısı alıcam kaynatıp dolaba koyucam. Onu da doğuma yakın içmeye başlarsak süt oluyormuş. Prenses işler hiç bitmiyor.. Yarın da doktora gidicem diye kayınvalidem gelecek. O gelmeseydi bugün evi silmeyecektim. Yarın randevudan sonra silecektim. İşte böyle olunca strese giriyorum. Ben tek gitmek istiyordum. Şimdi doktora ne desem duyacak. Dicek niye sezeryan istiyorsun. Sanki keyfimden istiyormuşum gibi..
Canım kayınvalden anlayışlı bir hanım . Üzme kendini eğer çok sıkılırsan sen gelme ben tek gidip muane olmak istiyorum dersin anlayışla karşılayacağını düşünüyorum . Ben dolap almadım kendi dolabımıza ve şifonyere koydum miniğimin eşyalarını . Süt artırmak için incirin iyi olduğunu duydum . Bende reçelini yaptım artık onu yerim hep. Yarın benimde randevum var çok heyecanlıyım . 3 haftadır görmedim hiç . Dün pikocudan nevresim ve yan korumaları aldım hatta serdim çok güzel olmuş ama korumalar yüksek olmuş . Karyola asansörlü 6 ay sonra asansörü indirince tam oluyorYıkama yerleştirme işlerim bitti canım. Valizimi hazırladım ama süt sağma pompasını kaynatmadım. Onu kaynatıcam. O da yanımda olsun istiyorum. Koca bi valiz oldu ya ne çok şey varmış:))) yatağını kurmak istiyorum ama bi hafta daha beklesem mi dedim.. Dolabı öyle doldu ki babası bile şaşırdı:)) bu gidişle başka bi dolap daha gerek beyefendiye:)) bi de kayısı alıcam kaynatıp dolaba koyucam. Onu da doğuma yakın içmeye başlarsak süt oluyormuş. Prenses işler hiç bitmiyor.. Yarın da doktora gidicem diye kayınvalidem gelecek. O gelmeseydi bugün evi silmeyecektim. Yarın randevudan sonra silecektim. İşte böyle olunca strese giriyorum. Ben tek gitmek istiyordum. Şimdi doktora ne desem duyacak. Dicek niye sezeryan istiyorsun. Sanki keyfimden istiyormuşum gibi..
İşte o can sıkıcı ya ... şimdi yıkadım kurusun ütüleyim foto koyucam . Şöyle düşün korumalar yüksek ama yatağın kenarlarından içe doğru koyunca oluyor. Karyolaya 6 ay sonra asansörü inecek yani rahat olur herhalde o zamanCanım foto koysan belki daha iyi anlaşılır? Ay bi de özel diktirdin yine yanlış mı olmuş
Normalde hiçbir şeyime karışmaz ama konu bebek olunca geçen gün sen çok oturduğun için öyle oldu dedi ya moralim bozuldu. Kimbilir belki yarın plesentanın yukarı çıktığını öğrenirim :)))Maşallah bitirdin her şeyi darısı başımızabence yatak için doktora gitmeyi bekle günün belli olsun ona göre kurarsın canım. Ay kayınvalideni de hiç takma ne derse desin he de geç senin ve bebeğinin sağlığı daha önemli her şeye de karışmasınlar
Benim söylediğim tuhafiyeden mi aldın? Ben oradan aldım hazırlardan. Eşim kırmızı kurdaleli beğendi. Çiçekli tüylü sevmedi. Kuru incir var bende. O da işe yarar mı acaba? Benim yatak kattıkta olmadığı için hiç anlamam ki Canım. Moralini bozma ama 6 aydan sonra tam oluyormuş nasıl olsa. Çarşafı da tekrar yaptır. Parasını almayı biliyorlar. Düzgün yapsınlar işlerini. Yarın da randevudan çıkınca yaz bebeğinin güzel haberlerini.Canım kayınvalden anlayışlı bir hanım . Üzme kendini eğer çok sıkılırsan sen gelme ben tek gidip muane olmak istiyorum dersin anlayışla karşılayacağını düşünüyorum . Ben dolap almadım kendi dolabımıza ve şifonyere koydum miniğimin eşyalarını . Süt artırmak için incirin iyi olduğunu duydum . Bende reçelini yaptım artık onu yerim hep. Yarın benimde randevum var çok heyecanlıyım . 3 haftadır görmedim hiç . Dün pikocudan nevresim ve yan korumaları aldım hatta serdim çok güzel olmuş ama korumalar yüksek olmuş . Karyola asansörlü 6 ay sonra asansörü indirince tam oluyor
Yatağının içine doğru koyunca oluyor şimdi . Çarşafı da eklemeli yapmış ona üzüldüm biraz . Onun dışında benim hazırlıklarım bitti sayılır çok şükür . Lohusa tacımıda o tuhafiyede hazır yapılmış vardı onu aldım .
Az tabi. Doğumdan sonra bebek 2 aylıkken dön işe diyorlar. Böyle saçma şey mi olur. Ücretsiz izin tek çare.Biz de bugün süt sağmayı, emzikleri falan kaynatmayı düşünüyoruz. Çantamı da hazırlamam gerekli ama halim yok. Herkes izine çıkıyor ben de yarın işe başlıyorum. Stres yaptım. 3 haftam var 37 nin dolmasına. Ama çalışabileceğimi sanmıyorum bu halde. En kötüsü işyerimde klozet yok, nasıl kullanacağım alaturka tuvaleti bilmiyorum. Çok az ya doğum izni, anneleri bu halde işe gitmeye mecbur ediyorlar.
EBenim söylediğim tuhafiyeden mi aldın? Ben oradan aldım hazırlardan. Eşim kırmızı kurdaleli beğendi. Çiçekli tüylü sevmedi. Kuru incir var bende. O da işe yarar mı acaba? Benim yatak kattıkta olmadığı için hiç anlamam ki Canım. Moralini bozma ama 6 aydan sonra tam oluyormuş nasıl olsa. Çarşafı da tekrar yaptır. Parasını almayı biliyorlar. Düzgün yapsınlar işlerini. Yarın da randevudan çıkınca yaz bebeğinin güzel haberlerini.
O tuhafiyeden evet bimin yanındakinden aldım . Benim eşimde kırmızı fiyonklu olanı beğendi hemen bunu la dedi :)Benim söylediğim tuhafiyeden mi aldın? Ben oradan aldım hazırlardan. Eşim kırmızı kurdaleli beğendi. Çiçekli tüylü sevmedi. Kuru incir var bende. O da işe yarar mı acaba? Benim yatak kattıkta olmadığı için hiç anlamam ki Canım. Moralini bozma ama 6 aydan sonra tam oluyormuş nasıl olsa. Çarşafı da tekrar yaptır. Parasını almayı biliyorlar. Düzgün yapsınlar işlerini. Yarın da randevudan çıkınca yaz bebeğinin güzel haberlerini.
Klozek sorunu kötü olmuş , diğerlerine oturulmaz . Doğum izni az tabi bebeğin 2 aylıkken gel diyorlar işte çok büyüyorlar çünkü . Mecbur bırakıyorlar ücretsiz izne ,Biz de bugün süt sağmayı, emzikleri falan kaynatmayı düşünüyoruz. Çantamı da hazırlamam gerekli ama halim yok. Herkes izine çıkıyor ben de yarın işe başlıyorum. Stres yaptım. 3 haftam var 37 nin dolmasına. Ama çalışabileceğimi sanmıyorum bu halde. En kötüsü işyerimde klozet yok, nasıl kullanacağım alaturka tuvaleti bilmiyorum. Çok az ya doğum izni, anneleri bu halde işe gitmeye mecbur ediyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?