Canım beklerim tabi kide başka çare mi var , ben beklemeden kuzum kendiliğinden gelsin istiyorum . Ama baktım ki 40 kadar gelmedi zaman geçirmeye de niyetim yok açıkça...neden canım 40'a kadar beklemez misin? Yani ben 39+5 e kadar beklemeyi eğer gelmezse o zaman sezaryen olmayı düşünüyorum açıkçası..
senin bebişin kilosu boyu ne kadar canım? ben de bazen unutuyorum ilaçları. günde 7 ilaç alıyorum artık bıktım
cnm bnmde esimin dgmgunuydu.ben bir gün önce evı temizldm tabı gece yorgunluğunu cektım ama hıc gocunmadm.bır hafta oncesnden organizasyonumu yptm.annemle kardsm geldıler.baya kalabalk bır gruba kapıyı açıp karsılarken ben esımı iş çıkışı a gdıp ona magzdan gıysı aldık.kardesm herkesn geldgnı msj attı ,bnde esımı eve getrdm.aa dedım kapıyı kıtlemeyı unuttm,uyanmasın mevzuya dıye.neyse grdık içerı.safın bırı ayakkbsnı untms eskı pusku.aa dedı bu ayakkblr kimin.dedım bnm ya yenı alem.ne dıyım sasrdm.bır an hırszmı grdı eve dye telaşla bır açtı salonu herkes suprıııııız deyınce bır şok oldu.çıkamadı şoktan kaldı öyle.sonrada muhabbet vs.yanı çok güzeldi,onun yuzundekı o mutluluğu görmek bnıde o kadar mutlu ettıkı.ıyıkı ypmısım dedım.yatana kadar bna mutlulgndan bahsettı.sende suprız ypnca inş aynı duyguları yasamstr esinBugün tatildim ama yorgunluktan öldüm resmen ve bi kez daha anladım ki ütü benim en sevmediğin ev işi
Minik kuzumun herşeylerini yıkadım ütüledim, bir kaç örgü yeleği düğmesizdi onlara düğme almaya çıktım yarın da kocamın doğumgünü ona minik bi sürpriz pasta yaptım.
Sonuç omzum ve belim çok ağrıyo şu an..
matoral gol var çok memnunum seker gbı erıor ve bnm mıde hassaslgma ıı gelen tek ılac .ama ondada folık asıt var.noluokı olunca kabızlık mı yapıyorKızlar şu günlerde kabızlık sorunum oluştu. Dahiliyecim gyno ferro sanol kullanmamı söylemişti. Ama onda folik asit var. Önereceğiniz başka bir demir hapı var mı?
Herkeslere günaydın :) şafak 7 Antalya :) inanamıyorum Rabb'ime şükürler olsun ki bugünleri görebildik hepimiz
Amiiiiiiin hepimiz ağrısız sızısız kavuşalım yavrularımıza canımMaşallah cnm.. Allah kolaylıkla kavuştursun bebeğini sana)
Amiiiiiiin hepimiz ağrısız sızısız kavuşalım yavrularımıza canım
Yok canım hepimizde var merak etme. Ama rahim kasılması olmasını istemiyor doktorlar. Bebek erken gelmesin diye. Magnezyum kullan demişti bana doktor. Arada bi suda eritilenden içiyorum.
Kişiden kişiye değişiyormuş. Mesela ablam sadece ped kullanmış. Öyle aman aman kanamam olmadı ilk biraz fazlaydı sonra azaldı ped yeterli diyor. Bence hazırlı olmakta yarar var. Az da olabilir çok da..
Ben hiç büyük ped kullanmadım çok az olurdu adet kanamam şimdi en büyük ped aldım bana yeterli olur gibime geliyor. Olmazsa zaten hemşireler veriyor ya da eşimi yollarım eczaneden alır. Ama yine de yılmaznevalin dediği gibi hasta alt açmalardan var onlarda da yanıma alıcam...
matoral gol var çok memnunum seker gbı erıor ve bnm mıde hassaslgma ıı gelen tek ılac .ama ondada folık asıt var.noluokı olunca kabızlık mı yapıyor
Aynı düşünüyoruz durduk yere ameliyat istemiyorum bende...Korkuyorum Allah gönlümüze göre gücümüze göre hayırlı doğumlar nasip etsin Amin :)Bende 38 - 39 haftada gelsin öyle çok istiyorum ki , yoksa doktor gel diyecek suni sancı verecek doğum olmazsa hadi bakalım sezeryana ... Oda ameliyat ne gerek var durduk yere ameliyat olmaya korkuyorum Rabbim yardımcımız olsun Amin
Herkeslere günaydın :) şafak 7 Antalya :) inanamıyorum Rabb'ime şükürler olsun ki bugünleri görebildik hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?