2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
hmm tek kese gördüyse tektir ozaman canım hayırlısı sağlıklı olsun bitane olsun:))

100 le baslayip ikiz olan da varmis
Senin degerin benimkine yakin gibi
Hakkimizda hayirlisi saglikli olsunlar da

kızlarrr hayırlısı olsunn inş.. canlarım hepimiz içinnn ve dualar isteyen herkese iiinnnşşşşşşallahhhhh! amin

İyi akşamlar kızlar biz geldik.. halsiz ve bulaniyorum..

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..

amin canım binlerce amin..

geçmiş olsun canım..

teşekkürler canım. diğerleri pek uygun değildi. levrek vardı ondan yedim. güzeldi.. inşalalh deniz levreğidir..:)

Merhaba arkadaşlar, nasipse ben de ekim annesi olacağım. Yaklaşık bir yıldır pko tedavisi görüyordum. Allah'ım mucizemi verdi. İnşallah Rabbim gebeliğimizi sağ salim tamamına erdirir.

hoşgeldin canım. inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin allah.

kızlar beni de ekleyin listeyee =)

sat:28 Aralık, izmir, 29,ilk bebek, 4 ekim, cinsiyet belli değil =)

listeye beni de ekleyin lütfen..
izmir 38 yaş ilk çocuk 3 ocak - 10 ekim 2014 inşallah

hoşgeldiniz.. sağlıkcakla kucağımıza alırız inşallah.
kızlar ilk sayfadan ilk konuyu (yani listeli olan) yorumu alıntalayıp yazılması lazım.. ki konu sahibi görsün arada kaynamasın..

canım somon balığı tüm doktorların önerdiği ilk balıktır yağlı olmasından dolayı,vitamini daha fazlaymış. ben yemeğe başladım bence yiyin hamişler

evet somon balığı da çok iyiymiş.. ama maalesef onunda bu sefer fiyatı uygun gelmedi.inşallah bir daha ki haftaya..

Son düzenleme:

Merhaba arkadaşlar;
26 yaşındayım. Kayserideyim. İlk gebeliğim, yeni öğrendim..
son adet tarihim 20 ocak, tahmini doğum tarihi 27 ekim..

Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah..

Son düzenleme:
kizlar nerdesinizzz

Efulim
hayat
kamurann
almehzee

veee diger hamislerr napiyosunuz sesiniz solugunuz cikmiyor.. :44:

ewt aynen:)))) birine de 9 ay boyunca kız demişler erkek doğmuş:))) yanılmalar da olabiliyoor
Kız dediklerinde erkek olabiliyormuş ama erkek dediklerinde kız olma ihtimali düşük:)

Bu arada ben eczaneye sordum ve fitilimi kullanmaya başladım kızlar.

Kız dediklerinde erkek olabiliyormuş ama erkek dediklerinde kız olma ihtimali düşük:)

Bu arada ben eczaneye sordum ve fitilimi kullanmaya başladım kızlar.

Kiss sesimi duydun da mi geldinn bende seni goremedimde merak ettiydim..

Hadi bakalim kolay gelsin.. depiver fabrikaya

Berkandamla çok sevindim canım şükürler olsun bak Allahım bağışladı anneanneni size:)))

Kiss sesimi duydun da mi geldinn bende seni goremedimde merak ettiydim..

Hadi bakalim kolay gelsin.. depiver fabrikaya
On kişiye sordum kullanıyorum artık. Bugün bi tane ablam da ben de kullanmıştım dedi. Sakın ihmal etme dedi.
Allahıma emanet yavrucum:)

On kişiye sordum kullanıyorum artık. Bugün bi tane ablam da ben de kullanmıştım dedi. Sakın ihmal etme dedi.
Allahıma emanet yavrucum:)

Korkma annesi Rabbim onu korur..

Zaman hemencecik su gibi akip gitse bebislerimizi dogursak.. Acimizi bir nebze olsun unutsak.. Kokularini icimize bir ceksek.. Oyy Kurban oluyum ben onnayaaa

evet canım allahıma binlerce kez şükürker olsun..anneannen için çok sevindim inanki rabbim bundan sonra sağlık versin inşallah evet bugün güzel birgün gerçekten umarım her günümüz böyle güzel geçer herkes hep musmutlu olsunnnn bnm daha cinsiyet haftasına çok var rabbim senin gönlüne göre sağlıklı hayırlı bi kız evladı versin inşallah ( kız istiyordun umarım doğru hatırlıyorumdur :) ) öpüyorum tatlım..

şükürler olsun çoook sevindimmmm canım... inş. bizlerede yaşatsın o anı rabbim.. yarını bekliyorum dilerim tüm bekleyenler güzel haberlerle gelsin. gözün aydınnn...

saol canım benim... amin sizler içinde dua edicem yarınn hemencik haber ver bize he birde videoya çekmeyi unutma

Korkma annesi Rabbim onu korur..

Zaman hemencecik su gibi akip gitse bebislerimizi dogursak.. Acimizi bir nebze olsun unutsak.. Kokularini icimize bir ceksek.. Oyy Kurban oluyum ben onnayaaa
Yazın çabuk geçer herhalde:))) normalde yazı çok severim ama ağır zamanlarımızda yazın sıcak basarsa kötü olur muyuz bilmem:))))
annelik zor içmiş daha en başından.

Yazın çabuk geçer herhalde:))) normalde yazı çok severim ama ağır zamanlarımızda yazın sıcak basarsa kötü olur muyuz bilmem:))))
annelik zor içmiş daha en başından.

Kiminin hamileligi rahat gecer kimiside benim gibi dogurana kadar hayatindan bezer.. Sizleri bilememde benim hamileligimin ilk 3 4 ayi bulantiyla ve bas agrisiyla geciyor.. SOn aylarda yerimden kalkamiyorum.. Bu hamileligimde yaza denk geldi ki Allahim yardim etsin napariz bilmiyorum..:44:

Ay 4 ekim kurban bayraminda doguruyormu$uz bide.. ama tahmini dogum tarihleri hic tutmuyor.. ya bir hafta once ya bir hafta sonra doguyo normalse.. kizimi 41+6 iken dogurdum suni sanciyla.. oglumuda 39+6 da dogurmustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…