2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Asıl size maşallah öyle böyle kavuşmanıza sadece 1 hafta kaldı

Ben de önce birkenstock mu alsam dedim, sonra pufidik birşey mi alsam acaba dedim. Çok kararsız kaldım. Evet teyzesi Ella bizim de çok hoşumuza gitti ama herkes bu ne biçim isim, Türkçe isimlere kıran mı girdi deyip sinirlendiriyor

canım nst ye girmek için erken değil mi? günlerimiz aynı ben de cuma günü doktora gittim nst ye 36 haftadan sonra sokarız dedi.
Canım ben doktora biraz adet sancısı benzeri kasılmalarım olduğunu söyledim o da nstye yönlendirdi. Sancı çıkmadı çok şükür. Gerçi doktorum da dedi "muhtemelen doğuma hazırlık kasılmalarıdır ama yüne de kontrol edelim" diye

Merhaba
iki gündür aşırı midem yanıyor, doktoruma mesaj attım henüz cevap vermedi gaviscon vs kullansam sorun olur mu ne dersiniz
İlaç bilmiyorum ama eşimin diyetisyenine sormuştum benim de yanmalarım artınca. Leblebi yememi tavsiye etti. Sen de dene istersen

Günaydın ve hatta tünaydın Tatlı hatunlar,
Haftasonu nihayet evimizi boyadık hem de komple
Eşim dedğini yaptı ve kendi boyadı evi, gayet de temiz ve profesyonel çalıştı ama çok yoruldu tabi garibim
Ben kendimi yormamaya çalıştım ama kahvaltıydı, yemekti derken ctesi uyurken bayağı inlemişim, birde bu haftasonu bayağı bi kasılma yaşadım artık, yorgunluktan mı yoksa haftam da bilmiyorum ama ilk defa vücudumun doğuma hazırlandığını hissettim, tabi en doğrusunu Allah bilir.
Ama kasılmalardan sonra çok komikti Elif ya:)) o esnada öyle bi kalakalıyor benim fırıldak kuzum, sonra gevşeyince bir dört köşe oluşu vardı ki İçerde işler fena kızıştı dedim artık, Allah iyiliğini versin kızımın:)

endokrinoloji doktoruna mı gidiyorsun? ameliyat iyi bir şey değilki. ilacını yine kullanıyorsun.

evet hamilelikle birlikte endokrine de başladım,her ay düzenli gidiyorum,doktor ameliyat demedi zaten, doğumdan sonra değerlendirme yapacak belki ilaç bile kullanmana gerek kalmaz dedi,
doğumdan sonra bakıcam eğer geçmemişse sülük tedavisi denicem, ömür boyu ilaç kullanmak istemiyorum, ameliyat olmakta istemiyorum

Canım sonunda çağırdım sakine hanımı. Cumartesi geliyor ama Cumartesi benim kuaför de cok fazla işim var. Şimdi randevu alcam kuaförden Cumartesi için. Sana geldiğinde kacta bitirmiş oluyor işlerini?

Şimdi size bebişlerden apayrı bir soru sormak istiyorum. Istanbul anadolu yakasında gitmediğim kıyafetleri Yafa bir kac kez giyip sonra beğenmemeye başladığım kıyafetlerimi topladım poşetlere koydum evde oylecene bekliyorlar. Siz nereye veriyorsunuz kullanmadığınız gitmediğiniz kıyafetlerinizi yada veriyormusunuz?

Ben bi kısmını yangında herşeyini kaybeden bir aileye vermiştim. Bir kısmını da geçen topladım.Ama tabi temiz olsalarda çok çok yeni şeyler değildi. Bizim cadde kenarındaki çöpün dışına koydum. Ordan ihtiyaç sahipleri alıyor bizim burda, Bahçelievlerde.

Bende Maslak'taydım :) Aslında birlikte bir öğle yemeği bile yiyebilirmişiz :) Benim de evle iş yerim çok uzaktı köprü geçmesemde. İş yeri Maslak'ta, ev taaa Bahçelievler Çobançeşme'de (Havaalanına arabayla 6-7 dk). Bakalım biz de taşınacağız Anadolu yakasına.

Ben de izne ayrılınca sıkılmaktan korkuyorum.Zaman geçmez gibi geliyor.Ama bir yandan da bütün gün sandalyede pc başında oturmak beni çok yoruyor.Hala karar veremedim ne zaman izne ayrılacağıma...
Ben çocukken tatilde bile sıkılırdım. Birde ben tamamen işi bıraktım.Evde sıkılıyorum malesef. Keşke işimle evim yakın olsaydı belki daha geç ayrılırdım. Netten bol bol kitap alacağım. Sonra bi iki diziye başlayacağım. Ev işi, temizlik vs derken sıkılmam umarım. Arkadaşlarımda hep çalışıyor görüşemiyorum. Ailem Ankara'da. Annem yeğenime baktığı için hemen gelemiyor falan.

amin canım inşallah bakalım, belki de dediğin gibi olur ...

Kamuran nerdesin? Çıktığında hemen haber ver olur mu? Merakla seni bekliyorum

Normal doğum 1 Ekim ama bendeki gidişat sezeryanı gösteriyor canım. Bakalım hayırlısıyla Pazartesi olsun da doktorla konuşucam.

Sezeryan olursa daha önce olur doğumun her halde 1 ekimden. Hayırlısı olsun canım, doktorlarımız ne derse o. Ben normal düşünüyorum ama doktorum ne diyecek bakalım.

Tabi benimde oyle cok sey yeni değil ama cok fazla kullanılmamış seyler coğu. Ben çöpün yanına koymayı sevmiyorum neden dersen mHvoluyor orda eşyalar. Gelip bakıyorlar Döküp saçıyorlar hoş durmuyor sonra.
Ya bensiz buluşmayın lütfeeeeeeen

Benim de bugün yaz tatilim bitti, göreve başlamam gerekiyordu ama başlayamadım İçim bir garip. Aslında çok gitmek istedim ama yarın doğum iznimi başlatıyorum artık hayırlısıyla. 1,5 saatte gidebildiğim için işe hemen ayrılıyorum 32. haftada izne ama sonrası çok zor olucak Tatilde ben de sıkılırım hep vakit geçmiyor evde pek. Ama olsun az kaldı bebeişlerimiz gelince hiç sıkılmayız bence:) İşe gitmek istemeyiz o zaman da.

Günaydın herkese bakıyorum yavaş yavaş herkes doğum iznine ayrılıyor bende tam tersine bugün işe başladım bende haftaya artık giysileri yavaş yavaş yıkamaya başlayayım diyorumda size bir sorum olacak bu pelüş battaniyeleri makinada yıkadınızmı nasıl olacak özelliği falan bozuluyormu birde benim kızım ters duruyor benim gibi olupta sonra dönen oldumu oldutsa kaçıncı hafta döndü nezamana kadar dönnesi gerekiyor çok korkuyorum böyle ters kalırda sezeryan olmak zoru da kalırım diye

Canım nasılsın 1 hafta kaldı değil mi senin? :)

tatlım sakın çöpe atma onları.benm ve aılemın etrafnda öyle ıhtıyacı olan insanlar varkı.bnde topuorum sonra herkes elbırlıgıyle ıhtyc sahıplerıne goturuor.bazen gorumcemler bazen annenler verıor muhtaçlara.annem gelıor ben verıorum ona oda akrabasına verıor edırne kapıda.oda öyle fakırler bılıorkı ayagnda tek bır elbısesı olan.hep dagıtıor ve öyle swvınıorlarmıskı o insanlar.yırtık bole olsa atmayın dıorlarmıs.ıhtıyacı düşün yanı.keske ımkanın olsa bana getrden ben dağıtırdım fakır fukaraya.

Bizim burada enteresan çöpün yanında belli saatlerde akşam 6'dan sonra ihtiyaç sahipleri oturup çöp konteynırının yanında bekliyor. Tuhaf değil mi :) Bende oraya bıraktım. Bırakırken içinde temiz kıyafetler var dedim. Hemen aldılar. Yani döküp saçmıyorlar öyle poşetiyle alıp gidiyorlar. Ben de herkesle buluşmayı çok istiyorum ama çoğu kişi Anadolu yakasında sanırım.

Ben direk hastane için düşündüm terliği:) Dışarı için birkenstocklar iyi bende ondan aldım rahat ilk bir hafta biraz acıtıyor ama sonra alışıyor ayağın.Sen herkesi boşver gönlünden ne geçiyorsa onu koy kızına:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…