Ben tamamen ayrıldım. Yani dönecek bir işim bile yokBenim de bugün yaz tatilim bitti, göreve başlamam gerekiyordu ama başlayamadımİçim bir garip. Aslında çok gitmek istedim ama yarın doğum iznimi başlatıyorum artık hayırlısıyla. 1,5 saatte gidebildiğim için işe hemen ayrılıyorum 32. haftada izne ama sonrası çok zor olucak Tatilde ben de sıkılırım hep vakit geçmiyor evde pek. Ama olsun az kaldı bebeişlerimiz gelince hiç sıkılmayız bence:) İşe gitmek istemeyiz o zaman da.
Nerde bunlar? Edirne kapıd mı ay bana adreslerini falan versen ben goturebilirim haftasonu. Özelden yazabilirsin. Yok çöpe atmam zaten sadece çöpün yanına güzelcene yerleştiririm ordan gelip zaten istediklerini alıyorlar çingeneler alıyor genelde tabitatlım sakın çöpe atma onları.benm ve aılemın etrafnda öyle ıhtıyacı olan insanlar varkı.bnde topuorum sonra herkes elbırlıgıyle ıhtyc sahıplerıne goturuor.bazen gorumcemler bazen annenler verıor muhtaçlara.annem gelıor ben verıorum ona oda akrabasına verıor edırne kapıda.oda öyle fakırler bılıorkı ayagnda tek bır elbısesı olan.hep dagıtıor ve öyle swvınıorlarmıskı o insanlar.yırtık bole olsa atmayın dıorlarmıs.ıhtıyacı düşün yanı.keske ımkanın olsa bana getrden ben dağıtırdım fakır fukaraya.
Aslında hastane için sabo terliklerde olabilir. Rahat olur yani.Ben direk hastane için düşündüm terliği:) Dışarı için birkenstocklar iyi bende ondan aldım rahat ilk bir hafta biraz acıtıyor ama sonra alışıyor ayağın.Sen herkesi boşver gönlünden ne geçiyorsa onu koy kızına:)
Evet sadece 1 haftam kaldı cok şükür bitti melodika :)Canım nasılsın 1 hafta kaldı değil mi senin? :)
Çok teşekkürler canımsiz de güle güle uyutun miniğinizi :) ben yıkadım canım ütüledim poşetleyip dolabının içine koydum. Biraz acele ettim ama dayanamadım :)
Hastane çantası hazır olsun istiyorum çünkü erken doğum olursa ortada kalmak istemiyorum
Hangisi daha güzel , biz eşimle Beren isminin anlamını çok beğendik ,
Beren mi diyorsun , değiştirmeyelim mi ?
Ya gelmek istiyor işte. Özel hastane sonuçta içeriye de girer. Ben de girme diyemem ki. Zaten bu işi başıma kocam açtı. Kendi gelemediği için annesini çağırdı. Şimdi yine aradı. Gelirken menekşe getireyim mi dedi. Yani kesin geliyor artık kurtuluş yok. Napıyım ya ben belli ettim istemediğimi. Gelirse gelsin ama çıkışta kendi annemin ultrason çekimine gidicem. Bundan haberi yok. Artık gelir benimle annemin yanına.
Günaydın kader arkadaşlarım,
Sabah sabah sinirlerim tepeme çıktı, köprüdeki intihar girişimi yüzünden işe tam 1,5 saate geldikşimdi bişeyler atıştırdım, açlıktan öldüm yolda..
35.haftamıza girdik artık, sancılar yoklamaya başladı..
Ben tamamen ayrıldım. Yani dönecek bir işim bile yokBu durum bile bazen beni strese sokuyor fazlasıyla.
evet hamilelikle birlikte endokrine de başladım,her ay düzenli gidiyorum,doktor ameliyat demedi zaten, doğumdan sonra değerlendirme yapacak belki ilaç bile kullanmana gerek kalmaz dedi,
doğumdan sonra bakıcam eğer geçmemişse sülük tedavisi denicem, ömür boyu ilaç kullanmak istemiyorum, ameliyat olmakta istemiyorum
Benim oglum basindan beri tersti gecen gun donmus...ama biliyorumki yine donuyor.cok hareketli..dogum anina kadar doner dururlar dedi doktorum. O pelus battaniyeden bende de var..korkuyorum yikamaya..mesela english home yun battaniyesi cok hos yikayinca o tuyleri topak oluyo yada ben yikamayi bilmiyorumGünaydın herkese bakıyorum yavaş yavaş herkes doğum iznine ayrılıyor bende tam tersine bugün işe başladım bende haftaya artık giysileri yavaş yavaş yıkamaya başlayayım diyorumda size bir sorum olacak bu pelüş battaniyeleri makinada yıkadınızmı nasıl olacak özelliği falan bozuluyormu birde benim kızım ters duruyor benim gibi olupta sonra dönen oldumu oldutsa kaçıncı hafta döndü nezamana kadar dönnesi gerekiyor çok korkuyorum böyle ters kalırda sezeryan olmak zoru da kalırım diye
Ayy ben çok heyecanlanıyorum. Darısı başımıza benim daha çoook var sanki. Canım bu arada sen hareketlerini sayıyordun değil mi? doktor bana da say dedi günde 10 kez hareket etmeli dedi ama yaptığı her hareketi mi sayıyoruz yoksa hani bir hareketleniyor sonra duruyor o hareketlenme sayısını mı? dün beni korkuttu kızım biraz da. Bir de gece ben uyurken hiç hareket yok mesela arada çok hafif ben uyanınca gece pıt yapıyor o kadar. ben de panik oluyorum geceleri.Evet sadece 1 haftam kaldı cok şükür bitti melodika :)
penceren büyük müydü? parası iyiymiş:)
Offff çok heyecanlı!!!Evet sadece 1 haftam kaldı cok şükür bitti melodika :)
Canım sonunda çağırdım sakine hanımı. Cumartesi geliyor ama Cumartesi benim kuaför de cok fazla işim var. Şimdi randevu alcam kuaförden Cumartesi için. Sana geldiğinde kacta bitirmiş oluyor işlerini?
Bende Maslak'taydım :) Aslında birlikte bir öğle yemeği bile yiyebilirmişiz :) Benim de evle iş yerim çok uzaktı köprü geçmesemde. İş yeri Maslak'ta, ev taaa Bahçelievler Çobançeşme'de (Havaalanına arabayla 6-7 dk). Bakalım biz de taşınacağız Anadolu yakasına.
Evet sabolar iyi olur iki tane götürmeye gerek bile kalmayabilir hem..Gerçi duş aldırıyorlar o zaman ıslanırsa yedek yumuşaklardan koyulabilir.Ben iki tane koyarım sanırım.Aslında hastane için sabo terliklerde olabilir. Rahat olur yani.
sülük tedavisi mi ıyyykkkk((( benim böcek fobim var hayatta yaptıramam öyle bir şey sülük iyi mi geliyormuş? ilk defa duydum.
Gidiş geliş günde en az 3 saatim yolda geçiyordu kabus gibi. Birde sabah servis trafiğe kalmamak için sabahın köründe alıyordu.evet ya çok yakınmışız gerçekten tühevet senin de çok uzakmış gerçekten hemen hemen aynı sürüyodur sanırım yollarımız.
Canim aen niye hala posette tutuyosun bebisinnkiyafetlerini odanin kokusu cikmadi mi?
Yaninda mutlaka atistirmalik biseyler bulundur artik tatlimm memlekette deli cokk:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?