2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ben tamamen ayrıldım. Yani dönecek bir işim bile yok Bu durum bile bazen beni strese sokuyor fazlasıyla.

Nerde bunlar? Edirne kapıd mı ay bana adreslerini falan versen ben goturebilirim haftasonu. Özelden yazabilirsin. Yok çöpe atmam zaten sadece çöpün yanına güzelcene yerleştiririm ordan gelip zaten istediklerini alıyorlar çingeneler alıyor genelde tabi

Aslında hastane için sabo terliklerde olabilir. Rahat olur yani.

bugün doktor randevum vardı, eşimin işi yüzünden yarına erteledik, ondan önce de cumartesiydi doktorum çalışmadığı için ertelemiştik, yarın umarım gidebilirim çok merak ediyorum kızım kaç kilo oldu,
evde de eşyalarını yıkadım ütüledim bu akşam dolabına yerleştiricem,
kendi hastane çantamı ve bebeğinkini de bu haftasonu hallediyim diyorum.
yarın da doktordan sonra biraz süs şeker tatlı şeylere bakıcam :)

Canim aen niye hala posette tutuyosun bebisinnkiyafetlerini odanin kokusu cikmadi mi?

Hangisi daha güzel , biz eşimle Beren isminin anlamını çok beğendik ,

Beren mi diyorsun , değiştirmeyelim mi ?

Oyumu Beren den yana kullaniyorum:)

Canim niye bu kadar stres yaptin ki yaninda birinin bulunmasi cok iyi olur bence ...ve belki kayinvaliden de herne kadar ultrasondan bisey anlamayacak olsada heveslenmis ve gormek istemistir torununu.alttan muayene ederse zaten iceri almazlar merak etme dogum sekli konusuna gelince oncelikle doktorunun ne onerdigi ve sonrasinda senin ne istedigin onemli baskasinin degil

Yaninda mutlaka atistirmalik biseyler bulundur artik tatlimm memlekette deli cokk:)

Ben tamamen ayrıldım. Yani dönecek bir işim bile yok Bu durum bile bazen beni strese sokuyor fazlasıyla.

Canım bence ilk 1 yılı bebeğinle geçir çok önemli bu. Benim öyle bir şansım olsa yapardım. Sonra tekrar yeni bir iş bulursun istersen tabi, strese girme bence bebeğinin yanında aklına iş falan gelmeyecektir.

sülük tedavisi mi ıyyykkkk((( benim böcek fobim var hayatta yaptıramam öyle bir şey sülük iyi mi geliyormuş? ilk defa duydum.

Benim oglum basindan beri tersti gecen gun donmus...ama biliyorumki yine donuyor.cok hareketli..dogum anina kadar doner dururlar dedi doktorum. O pelus battaniyeden bende de var..korkuyorum yikamaya..mesela english home yun battaniyesi cok hos yikayinca o tuyleri topak oluyo yada ben yikamayi bilmiyorum

Evet sadece 1 haftam kaldı cok şükür bitti melodika :)
Ayy ben çok heyecanlanıyorum. Darısı başımıza benim daha çoook var sanki. Canım bu arada sen hareketlerini sayıyordun değil mi? doktor bana da say dedi günde 10 kez hareket etmeli dedi ama yaptığı her hareketi mi sayıyoruz yoksa hani bir hareketleniyor sonra duruyor o hareketlenme sayısını mı? dün beni korkuttu kızım biraz da. Bir de gece ben uyurken hiç hareket yok mesela arada çok hafif ben uyanınca gece pıt yapıyor o kadar. ben de panik oluyorum geceleri.

Damla'ya
Canim benim bi arkadaşım eski kıyafetleri belediyeye haber verip onlar evden gelip alıyorlar diyordu istiyosan bi belediyeyi araştır onlarda ihtiyac sahiplerine veriyorlar diyordu

Canım sonunda çağırdım sakine hanımı. Cumartesi geliyor ama Cumartesi benim kuaför de cok fazla işim var. Şimdi randevu alcam kuaförden Cumartesi için. Sana geldiğinde kacta bitirmiş oluyor işlerini?

canım Sadiye :) sen başında mı durmak istiyorsun canım? Ben evde olmuyorum geldiğinde ama sabah 10 gibi gelip akşam 6 gibi çıkıyo sanırım. Bazen 6:30u buluyo çıkması.

evet ya çok yakınmışız gerçekten tüh evet senin de çok uzakmış gerçekten hemen hemen aynı sürüyodur sanırım yollarımız.

Benimde yarın randevum var öğlen. Kızım 30 haftalıkken 1550 gr.dı. Aradan bir ay geçti 2.500 gr. olmuş olabilir. Hareketlerinden de anlıyorum. Tekmelemiyor asla ama en ufak hareketi bile ağır geliyor, şişko gibi

sülük tedavisi mi ıyyykkkk((( benim böcek fobim var hayatta yaptıramam öyle bir şey sülük iyi mi geliyormuş? ilk defa duydum.

:)))) valla eskiden bende çok iğrenirdim ( halada iğreniyorum ) ama sonra gördüm ki ufacık bir hayvan doktorun tıppın bulamadığı şeyleri bulabiliyor, Allahın bir hikmeti, daha önce annem,eşim, ben hatta ayakkabı alarak rüşvet verip kardeşime bile yaptırdık, çok şükür memnun kaldık, tiroid içinde iyi geldiğini okumuştum, kesinlikle doğumdan sonra denemeyi düşünüyorum, en azından yan etkisi olmayan bir tedavi

istersen burdan bir fikir edinebilirsin

evet ya çok yakınmışız gerçekten tüh evet senin de çok uzakmış gerçekten hemen hemen aynı sürüyodur sanırım yollarımız.
Gidiş geliş günde en az 3 saatim yolda geçiyordu kabus gibi. Birde sabah servis trafiğe kalmamak için sabahın köründe alıyordu.

Canim aen niye hala posette tutuyosun bebisinnkiyafetlerini odanin kokusu cikmadi mi?
Yaninda mutlaka atistirmalik biseyler bulundur artik tatlimm memlekette deli cokk:)

çıktı canım da ben de senin gibi annemi bekliyorum :) onunla yerleştiricez dolabı.. Bir de onun da kayınvalidemin de getireceği şeyler var. Hepsi birden yerleşsin bi kerede bitsin.

ay sorma canım ya sabah sabah sinir oldum :/ aynen taşımam lazım.

Sen naptın? ne durumda hazırlıklar? Bitti mi boyanız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…