2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Gidiş geliş günde en az 3 saatim yolda geçiyordu kabus gibi. Birde sabah servis trafiğe kalmamak için sabahın köründe alıyordu.

aynı benim de gidiş geliş 3 saat :S sabah 7de alıyor servis, akşam 8e doğru eve geliyorum. 13 saat yokum yani evde.. Bebekten sonra nasıl olur bilmiyorum..

Evet sadece 1 haftam kaldı cok şükür bitti melodika :)

Allahım ne güzel :) inşallah iyi haberlerini bekliyoruz, peşinden de bir bir bizler gelicez :) nasıl geçti bu kadar zaman ....ilk başlarda bugünleri görebileceğimi hiç düşünemiyordum, çok şükür Allahıma bu zamanlara geldik inşallah Rabbim tamamına erdirir

Evet canım sayıyordum ama artık saymıyorum. Sıkıldım cunku o cok stresli bir duruma soktu beni. Sen neden sayıyorsun canım? Valla ben oyle saydım ama benim kız bi hareket ediyor tam ediyor o yüzden tek tek saymıyorum. Vazgeçtim bu isten. Ama son haftalar zaten yeri daraldılar için az oynuyormuş ama ben yine de stresli oluyorum hareketlerini düşündükçe

Offff çok heyecanlı!!!
Kesinlikle cook cooook heyecanlı
Damla'ya
Canim benim bi arkadaşım eski kıyafetleri belediyeye haber verip onlar evden gelip alıyorlar diyordu istiyosan bi belediyeyi araştır onlarda ihtiyac sahiplerine veriyorlar diyordu
Evet canım şimdi ataşehir Belediye'sini aradım kendi işleri olmasa da gelip alacaklar. Bu üsküdar Belediyesi hiç güzel çalışmıyor normalde oraya bağlıyız ama gelip alırız ama ne zamana alacağımız belli değil diyor adamlar ya gelme ben getireyim yok.
Dimiiiii :)) zaman su gibi akıp gecti gitti cok şükür Rabbim tamamına erdirmeyi nasip eder inşallah

Doktor mutlaka takip et dedi. Bir sorun yok dedi ama 10 dan az hareket olursa gel dedi. Ben de sayamıyorum sadece takip ediyorum bugün hareket etti mi diye geceleri etmiyor benim kız hareket ama. Yarın nst ye gidicem ilk kez bakalım orada hareketleri ile ilgili fikir edinebilirim her halde. Çok stresli gerçekten dün az hareket edince bayağı kötü oldum ben de.

canım Sadiye :) sen başında mı durmak istiyorsun canım? Ben evde olmuyorum geldiğinde ama sabah 10 gibi gelip akşam 6 gibi çıkıyo sanırım. Bazen 6:30u buluyo çıkması.
Amaan yalnış seslendik kadına :) evet ilk ya basında durayım sonra bırakır giderim. Aslında Pazartesi cagırcaktım ama haftaiçi fullmüş. Pazartesi çağırsam tek basına kalacaktı içim de rahat etmedi. Evet söyledi 9.30 da geliyormus sana :)

İşte benim kızımda az hareket edince direk acile gidiyorduk eşimle sonra baktım bu sekilde olmuyor yani psikolojim bozuldu simdi senin gibi hareket etti mi etti tamm diyorum okadar hareket etmediyse de babasına söylüyorum kızıyla konuşuyor direk ilayekmeleri yağdırıyor babaya :)

aman canım nolucak :) tabi tabi hem ne istediğini bilir. Bundan sonra ona göre yapar. Düzenine alışması lazım. Bana 5 yıldır geldiği için artık ben hiçbir şey söylemiyorum her şeyi kendisi yapıyor.

Ben de çok takılmayayım o zaman sayma işine çok sıkıntılı oluyor gerçekten. Maşallah kızına o zaman. Haftaya kavuşuyorsun inş aklıma geldikçe heyecanlanıyorum. Bize anlatırsın canım tecrübelerini:)

Boyamiz bittii :) bekledigimden biraz koyu oldu grinin rengi hatta maviye caliyo gbi ama abartiyosun diyolar bana neyse o da nazarligi olsun:)
Bebisin beyazlari yikandi utulemeden kaldirdim cunku dolap gelmedi gelince hemen silip utuleyip yerlestiricem:) renklilerini de bu aksam yikarim birazdan kendi lohisa takimlarimi yikicam sora annemle madame coco dan terligi almaya gidicez ben gttigimde kalmamisti ama gelicek demisti heralde gelmistir bide lohusa taci bulamadim koca marmariste:) ona da bakicaz birazz daha bulamazsam netten alirim artik:) mobilyalar ya 4 unde ya 5 inde bizde insallah :) perdeler istanbuldan kargoyla gelecek eee haliyi biraz ertteleme karari aldim biliyosun once perde gelsin ona gore bakicam...eee baska da bisey yokk hazirliklar tam gaz devam annem varken agirdan almak mumkun diil kadin pire gibi 1 saniye oturmuyo:)

ooo harika :) aman canım önemli olan güzel bir renk olması eğer sevdiysen sorun yok süpermiş :) annen olmasa senin yapacağın yoktu eğer bulamazsan canım puiko ve pettiberry'yi öneririm lohusa tacı için. Perdeler nasıl oldu acaba :) geceliklerini falan ne zaman aldın? nerden aldın? hiç haber ve vermiyor bak

valla kızlar inşallah sıkılmam.bir sürü kitap aldım onları okucam artık, inanamıyorum valla 22 ya da 23 gün kaldı.damlacım senin heyecanını düşünemiyorum bile.Allahım sağ salim evlatlarımızı kucaklarımıza alalım inşallah hepimiz.

sen de mi sezaryen olacaksın canım? günün belli mi?

ay canım iyiki paylaştın bu siteleri cok tatlı şeyler var.bende daha almamıstım iyi oldu:))

Hehehe evet annem olmasa ben daha rahat rahat oturuyodum:) perdeleri teyzem yaptircagi icin hic bilmiyorum cnm :) sana yolladigim oda resmi vardi ya onu teyzeme de yolladim bu tonlarda yapicam diye zevkine cok guvenirim o yuzden nasil bisey yaptirican diye hic sormadim bile:)
Lohusa geceliklerini internetten alicam demistim yaa aldimm sonunda:) 1 gecelik sabahlik takimi bide pijama takimi aldim eee yeterr o kadar:) lohusa taci icin bakiyim hemen dediklerine cnm cok saol:)

çok heyecanlı desene :) rica ederim canım orda hem sade hem süslü şeyler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…