Gidiş geliş günde en az 3 saatim yolda geçiyordu kabus gibi. Birde sabah servis trafiğe kalmamak için sabahın köründe alıyordu.
Evet sadece 1 haftam kaldı cok şükür bitti melodika :)
canım pencerem 160 ama korniş 2 mt. Persan depo var onun hemen karşısında outlet perde diye bi yerden aldım gerçekten aynı kumaş yarı yarıya fiyattı.
Evet canım sayıyordum ama artık saymıyorum. Sıkıldım cunku o cok stresli bir duruma soktu beni. Sen neden sayıyorsun canım? Valla ben oyle saydım ama benim kız bi hareket ediyor tam ediyor o yüzden tek tek saymıyorum. Vazgeçtim bu isten. Ama son haftalar zaten yeri daraldılar için az oynuyormuş ama ben yine de stresli oluyorum hareketlerini düşündükçeAyy ben çok heyecanlanıyorum. Darısı başımıza benim daha çoook var sanki. Canım bu arada sen hareketlerini sayıyordun değil mi? doktor bana da say dedi günde 10 kez hareket etmeli dedi ama yaptığı her hareketi mi sayıyoruz yoksa hani bir hareketleniyor sonra duruyor o hareketlenme sayısını mı? dün beni korkuttu kızım biraz da. Bir de gece ben uyurken hiç hareket yok mesela arada çok hafif ben uyanınca gece pıt yapıyor o kadar. ben de panik oluyorum geceleri.
Kesinlikle cook cooook heyecanlıOffff çok heyecanlı!!!
Evet canım şimdi ataşehir Belediye'sini aradım kendi işleri olmasa da gelip alacaklar. Bu üsküdar Belediyesi hiç güzel çalışmıyor normalde oraya bağlıyız ama gelip alırız ama ne zamana alacağımız belli değil diyor adamlar ya gelme ben getireyim yok.Damla'ya
Canim benim bi arkadaşım eski kıyafetleri belediyeye haber verip onlar evden gelip alıyorlar diyordu istiyosan bi belediyeyi araştır onlarda ihtiyac sahiplerine veriyorlar diyordu
Dimiiiii :)) zaman su gibi akıp gecti gitti cok şükürAllahım ne güzel :) inşallah iyi haberlerini bekliyoruz, peşinden de bir bir bizler gelicez :) nasıl geçti bu kadar zaman ....ilk başlarda bugünleri görebileceğimi hiç düşünemiyordum, çok şükür Allahıma bu zamanlara geldik inşallah Rabbim tamamına erdirir
Doktor mutlaka takip et dedi. Bir sorun yok dedi ama 10 dan az hareket olursa gel dedi. Ben de sayamıyorum sadece takip ediyorum bugün hareket etti mi diye geceleri etmiyor benim kız hareket ama. Yarın nst ye gidicem ilk kez bakalım orada hareketleri ile ilgili fikir edinebilirim her halde. Çok stresli gerçekten dün az hareket edince bayağı kötü oldum ben de.Evet canım sayıyordum ama artık saymıyorum. Sıkıldım cunku o cok stresli bir duruma soktu beni. Sen neden sayıyorsun canım? Valla ben oyle saydım ama benim kız bi hareket ediyor tam ediyor o yüzden tek tek saymıyorum. Vazgeçtim bu isten. Ama son haftalar zaten yeri daraldılar için az oynuyormuş ama ben yine de stresli oluyorum hareketlerini düşündükçe
Amaan yalnış seslendik kadına :) evet ilk ya basında durayım sonra bırakır giderim. Aslında Pazartesi cagırcaktım ama haftaiçi fullmüş. Pazartesi çağırsam tek basına kalacaktı içim de rahat etmedi. Evet söyledi 9.30 da geliyormus sana :)canım Sadiye :) sen başında mı durmak istiyorsun canım? Ben evde olmuyorum geldiğinde ama sabah 10 gibi gelip akşam 6 gibi çıkıyo sanırım. Bazen 6:30u buluyo çıkması.
İşte benim kızımda az hareket edince direk acile gidiyorduk eşimle sonra baktım bu sekilde olmuyor yani psikolojim bozuldu simdi senin gibi hareket etti mi etti tamm diyorum okadar hareket etmediyse de babasına söylüyorum kızıyla konuşuyor direk ilayekmeleri yağdırıyor babaya :)Doktor mutlaka takip et dedi. Bir sorun yok dedi ama 10 dan az hareket olursa gel dedi. Ben de sayamıyorum sadece takip ediyorum bugün hareket etti mi diye geceleri etmiyor benim kız hareket ama. Yarın nst ye gidicem ilk kez bakalım orada hareketleri ile ilgili fikir edinebilirim her halde. Çok stresli gerçekten dün az hareket edince bayağı kötü oldum ben de.
Amaan yalnış seslendik kadına :) evet ilk ya basında durayım sonra bırakır giderim. Aslında Pazartesi cagırcaktım ama haftaiçi fullmüş. Pazartesi çağırsam tek basına kalacaktı içim de rahat etmedi. Evet söyledi 9.30 da geliyormus sana :)
İşte benim kızımda az hareket edince direk acile gidiyorduk eşimle sonra baktım bu sekilde olmuyor yani psikolojim bozuldu simdi senin gibi hareket etti mi etti tamm diyorum okadar hareket etmediyse de babasına söylüyorum kızıyla konuşuyor direk ilayekmeleri yağdırıyor babaya :)
çıktı canım da ben de senin gibi annemi bekliyorum :) onunla yerleştiricez dolabı.. Bir de onun da kayınvalidemin de getireceği şeyler var. Hepsi birden yerleşsin bi kerede bitsin.
ay sorma canım ya sabah sabah sinir oldum :/ aynen taşımam lazım.
Sen naptın? ne durumda hazırlıklar? Bitti mi boyanız?
Boyamiz bittii :) bekledigimden biraz koyu oldu grinin rengi hatta maviye caliyo gbi ama abartiyosun diyolar bana neyse o da nazarligi olsun:)
Bebisin beyazlari yikandi utulemeden kaldirdim cunku dolap gelmedi gelince hemen silip utuleyip yerlestiricem:) renklilerini de bu aksam yikarim birazdan kendi lohisa takimlarimi yikicam sora annemle madame coco dan terligi almaya gidicez ben gttigimde kalmamisti ama gelicek demisti heralde gelmistir bide lohusa taci bulamadim koca marmariste:) ona da bakicaz birazz daha bulamazsam netten alirim artik:) mobilyalar ya 4 unde ya 5 inde bizde insallah :) perdeler istanbuldan kargoyla gelecek eee haliyi biraz ertteleme karari aldim biliyosun once perde gelsin ona gore bakicam...eee baska da bisey yokk hazirliklar tam gaz devam annem varken agirdan almak mumkun diil kadin pire gibi 1 saniye oturmuyo:)
Maşallah kuzucuğuna annesi. Bende doğal bitkileri aldım karıştırdım kavanozda şimdiden onları içiyorum süt yapsın diye bakalım
Günaydın canım sanada. Ay bence sıkılmaz. Ne güzel son haftalarını evde geçireceksin işte
Geçmiş olsun canım çocukların hasta olması çok fena gerçekten insan çok çaresiz kalıyor yiğenlerimden biliyorum keşke ben hasta olsam diye geçiriyor insan içinden..çocuklar daha güçlü ama iki güne kalmaz toparlar kendini merak etme..
Yorma kendini bak sinyaller geliyor ufak ufak..Umarım biz bunları yazarken geçmiştir ağrıların:)
Hadi hayırlısı bize hemen haber ver merak içindeyim gerçekten doğumlar yaklaşınca hepimiz için çok heyecanlanıyorum..Hayırlısı olsun hakkında inşallah:)
İş alışkanlığı işte bende evde oturmak isiyorum ama daha 2.5 haftam var
Sanada günaydın:)
Herşeyin yolundaymış ne güzel.Terlik olarak bence bir tane sıcak tutması için yumuşak birde wc ye gitmek için tuvalet terliği iyi olur ama parmak arası alma ablam öyle almıştı ama doğumdan sonra ayaklara kalın çorap giydirdikleri için parmak arası zor oluyor.Bu arada Ella çok güzel bir isim bayılırım kızlarda değişik isimlere :)
Bende bu cümleyi kurmak istiyorum artık.İşe gelmekten sıkıldım...
Herkese Günaydın güzel bir hafta olsun inşallah:)
Ben de izne ayrılınca sıkılmaktan korkuyorum.Zaman geçmez gibi geliyor.Ama bir yandan da bütün gün sandalyede pc başında oturmak beni çok yoruyor.Hala karar veremedim ne zaman izne ayrılacağıma...
Sonunda sen de bitirdin canım,çalışma günlerini, inşallah izne ayrılınca sıkılmazsın,ben de çok korkuyorum sıkılmaktan.
Benim doktorum da 36. haftaya verdi Nst tarihini.Ben de acaba geç mi kaldım diyordum,demekki normali buymuş.
Ya canım inanırmısın benim de elim hiç gitmiyor hazırlık yapmaya.Neredeyse herşeyi aldım ama hepsi poşetler içerinde bir kenarda yığılı bekliyor.Hiç hevesli değilim, caım yapmak istemiyor.Halbuki ilk başlarda hemen hazırlıklara başlamak istiyordum...Neden böyle oldu anlamadım
Herkese günaydın arkadaşlar :)
valla kızlar inşallah sıkılmam.bir sürü kitap aldım onları okucam artık, inanamıyorum valla 22 ya da 23 gün kaldı.damlacım senin heyecanını düşünemiyorum bile.Allahım sağ salim evlatlarımızı kucaklarımıza alalım inşallah hepimiz.
ay canım iyiki paylaştın bu siteleri cok tatlı şeyler var.bende daha almamıstım iyi oldu:))ooo harika :) aman canım önemli olan güzel bir renk olması eğer sevdiysen sorun yoksüpermiş :) annen olmasa senin yapacağın yoktu eğer bulamazsan canım puiko ve pettiberry'yi öneririm lohusa tacı için. Perdeler nasıl oldu acaba :) geceliklerini falan ne zaman aldın? nerden aldın? hiç haber ve vermiyor bak
Hehehe evet annem olmasa ben daha rahat rahat oturuyodum:) perdeleri teyzem yaptircagi icin hic bilmiyorum cnm :) sana yolladigim oda resmi vardi ya onu teyzeme de yolladim bu tonlarda yapicam diye zevkine cok guvenirim o yuzden nasil bisey yaptirican diye hic sormadim bile:)ooo harika :) aman canım önemli olan güzel bir renk olması eğer sevdiysen sorun yoksüpermiş :) annen olmasa senin yapacağın yoktu eğer bulamazsan canım puiko ve pettiberry'yi öneririm lohusa tacı için. Perdeler nasıl oldu acaba :) geceliklerini falan ne zaman aldın? nerden aldın? hiç haber ve vermiyor bak
ay canım iyiki paylaştın bu siteleri cok tatlı şeyler var.bende daha almamıstım iyi oldu:))
Hehehe evet annem olmasa ben daha rahat rahat oturuyodum:) perdeleri teyzem yaptircagi icin hic bilmiyorum cnm :) sana yolladigim oda resmi vardi ya onu teyzeme de yolladim bu tonlarda yapicam diye zevkine cok guvenirim o yuzden nasil bisey yaptirican diye hic sormadim bile:)
Lohusa geceliklerini internetten alicam demistim yaa aldimm sonunda:) 1 gecelik sabahlik takimi bide pijama takimi aldim eee yeterr o kadar:) lohusa taci icin bakiyim hemen dediklerine cnm cok saol:)
sen de mi sezaryen olacaksın canım? günün belli mi?
beğenmene sevindim canım :)
evet canım sezeryan olucam.23 yada 24 eylül :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?