2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Hamişler sohbetiniz bol olsun. Uyku tutmadi gene beni kasik ve bel agrim var bu gece hayirlisi

Hamişler sohbetiniz bol olsun. Uyku tutmadi gene beni kasik ve bel agrim var bu gece hayirlisi

Buyur sende katil canim sohbetimize.. Bel agrisi demissin ya.. Ben 5-6 haftalikken o bel agrisini cok cektim.. Sukurler olsun simdi yok... Kac haftaliksin sen canim ?

Phiacım ben de alıntılamıştım ama gözden kaçmış sanırım

Kaçıncı çocuk: ilk
SAt: 04.01.14
BDT:11.10.14

Teşekkür ederim:)

phia cim beni de eklermisin tabloya

sessizfritina91
yas: 22
sehir : yurtdisi
2.cocuk
sat : 22/12/13
bdt : 04 /10/14

cnm bnmde ikinci bebiş tahmini doğum tarihi 13,10,2014 son adet tarihi 5,01,2014 istanbul yaş 24 yarışmacı arkadaşlara başarılar :)

Yaş 29
Şehir ist
Kaçıncı Çocuk 3.
Son Adet Tarihi 8 ocak
Tahmini Doğum Tarihi 15/10/2014

Merhaba anneler kısmetse bende ekim annesi olacağım. bugün keseyi gördük sıra kalp atışında :)

listeye benide ekleyin

yaş 28
İstanbul
2.çocuk
sat 04.01.2014
tahmini doğum tarihi 11.10.2014

Yaş -- 35
Şehir -- Giresun
Kaçıncı Çocuk -- 2.
Son Adet Tarihi -- 03/01/2014
Tahmini Doğum Tarihi -- 10 ekim 2014

Merhaba,
Daha oncenyazmistim ama beni atlamissin sanirim:)
Mugla,30,sat 5 ocak,beklenen dogum12/10/2014,ilk bebek

benini de listeye ekleyin lütfen..

izmir yaş:38 - ilk bebek - 3 ocak - 10 ekim 2014

Yaş 29 şehir izmir kaçıncıçocuk:1.
Son adet tarihi:5ocak
Tahmini doğum tarihi:12ekim

Merhaba arkadaşlar;
26 yaşındayım. Kayserideyim. İlk gebeliğim, yeni öğrendim..
son adet tarihim 20 ocak, tahmini doğum tarihi 27 ekim..

Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah..

Hayırlı olsun

Buyur sende katil canim sohbetimize.. Bel agrisi demissin ya.. Ben 5-6 haftalikken o bel agrisini cok cektim.. Sukurler olsun simdi yok... Kac haftaliksin sen canim ?

5+3 bugün yarin ilk randevu heycan yaptim sanki. Sen ne kadarliksin simdi. Telden takip etmek zor oluyo kaciriyorum arada mesajlarinizi

Bnde ilkini suni sanciyla gec dogurdum simdi bunda cok korkuyorm suni sancidan senin ikinci cocuk nasil oldu normalse birinciye kiyasla nasildi

5+3 bugün yarin ilk randevu heycan yaptim sanki. Sen ne kadarliksin simdi. Telden takip etmek zor oluyo kaciriyorum arada mesajlarinizi

Bebegin kendisi gozukmezse eger endiselenme sakin :)

Ben adet tarihime gore 8+3 ultrasona gore 7+3 suanda.. 1 hafta geriden geliyor aradaki farki kapatabilirmis bakalim ne zaman kapatacak minnak ku$..

Bnde ilkini suni sanciyla gec dogurdum simdi bunda cok korkuyorm suni sancidan senin ikinci cocuk nasil oldu normalse birinciye kiyasla nasildi

Ben ilk dogumumda yurt disindaydim orda suni sanci ve epidural ile dogum yaptim.. 2. dogumumu tip fakultesinde yaptim.. Ne yalan soyleyim ikinci dogumum daha zordu... Belki seninki kolay olur canim kisiden kisiye degisiyor..

Bebegin kendisi gozukmezse eger endiselenme sakin :)

Ben adet tarihime gore 8+3 ultrasona gore 7+3 suanda.. 1 hafta geriden geliyor aradaki farki kapatabilirmis bakalim ne zaman kapatacak minnak ku$..

İlk hamileligimde 7+2 de görmüştüm ve kalpatisi vardi sanirim iki hafta sonra tekrar gidicem onun icin. Coraspin ve folik asit kullanmaya basladim hemen sanirim yarin progestan eklicek. Daha once kayiplarim olmustu o yuzden endiseliyim biraz. Kapatir o arayi annesi 1 hafta gerilik o kadar onemli degil

Son düzenleme:

ilk hamileligin dusuklemi sonuclandi peki ?

Endiselenmekte haklisin canim.. Rabbim gonlune serinlik versin.. Bebislerimizde Allaha emanet..

Iyi geceler hanimlar.. Ben yatar artik..

ilk hamileligin dusuklemi sonuclandi peki ?

Endiselenmekte haklisin canim.. Rabbim gonlune serinlik versin.. Bebislerimizde Allaha emanet..

Gelisimi durduğu icin bir kurtajim var ondan sonra 1 düşük. Sonra bir oğlum oldu buda dogarsa 2 yawrum olucak. Sagol canim. Allaha emanetsiniz ben yatiyorum hayirli geceler.

inşaallah bir gün aynı evde ,
nurdan yaratılmış bir küçüğün
Teheccüd vakti ağlamasına uyanırız . .​

Günaydın tatlım once sağlık istiyorum sonrada kız :)) âmin âmin inşallah aslında benimde cok var 1 ay var öğrenmeme diye düşünüyorum ama geçer herhalde ya hemencecik inşallah )

Nasılsıniz sevgili anne adayları sabah sabah kalkıp ise geldim Doğumdan Sonra bu ikinci işgünüm sabah kalkıp gelmesi kızımın arkamdan bakması zor gelse de annemin yanında olması güven veriyo

Alıntı yapmadığım için kaynamisim arada :)
Afyon yaş 27 sat 8 ocak bdt 15 ekim ikinci bebeğim ilki 7 ayı bitirecek 25 şubatta

Son düzenleme:
Günaydın en güzel anne adayları :)
Bugün her şey gönlünüzce olsun.

Günaydın canım
Nasılsınız anneler, ben de biraz kabızlık problemi var ve de bulantı hala devam ediyo. Bulantının neden olduğunu buldum ama mide hiç boş kalmayacak, acıkınca bulanıyo insan. Dikkat ederseniz sabah kalkar kalkmaz bi bulantı oluyo, açlıktan bence. Bişeyler yiyorum hemen geçiyo. Sizde durumlar nasıl

Kaçıncı Çocuk ; 2
Son Adet Tarihi : 10 ocak
Tahmini Doğum Tarihi: 18 ekim

Unutmusum listeye ekletmeyi..herkese mutlu umutlu bol guzellik dolu bir gun diliyorummm...

Sabah ve gece eğer uyanirsam acliktan benimde midem bulaniyor.biseyler atistirinca geciyor biraz.ve kokulara karsi cok hassaslastim yemek kokusu duymak istemiyorum istah hic yok tek yemek istediğim sey makarna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…