iyi akşamlar kızlar doktordan geldim şimdi allahıma binlerce kez şükürler olsun bebeğimin kalp atışlarını duydum..nasıl mükemmel bi duydu rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu ayy çok mutluyummmmmmmmmmmmmmdarısı duymayanların başına inşallahhhh
Herkese merhaba. Cok şükür dualarımız kabul oldu. Dua eden etmeyen herkese cok teşekkür ederim. Annanem 3 saatlik ameliyatın ardından sağsalim çıktı ameliyattan, şükürler olsun. Inanılmaz mutluyum suanda. Annanem benimle kızlar sonunda bizimle :))
Sabah ve gece eğer uyanirsam acliktan benimde midem bulaniyor.biseyler atistirinca geciyor biraz.ve kokulara karsi cok hassaslastim yemek kokusu duymak istemiyorumistah hic yok tek yemek istediğim sey makarna
Günaydın canım
Nasılsınız anneler, ben de biraz kabızlık problemi var ve de bulantı hala devam ediyo. Bulantının neden olduğunu buldum ama mide hiç boş kalmayacak, acıkınca bulanıyo insan. Dikkat ederseniz sabah kalkar kalkmaz bi bulantı oluyo, açlıktan bence. Bişeyler yiyorum hemen geçiyo. Sizde durumlar nasıl
günaydın cnm , miğde bulantısı bende çok yok, kabızlık için de kayısı yemeni öneririm
Aaaa iyi getirdin aklıma hemen temin edip yemeye başlıyorum, sağol canım
Afiyet olsun cnm , bak kuru kayısı alıp suyunu da içebilirsin ben bir ara öyle yapardım dım , hem de faydalı olur , yeşil mercimeğin hamişlere faydalı olduğunu da ben senden öğrendim az önce sende sağol :)
Herkese merhaba. Cok şükür dualarımız kabul oldu. Dua eden etmeyen herkese cok teşekkür ederim. Annanem 3 saatlik ameliyatın ardından sağsalim çıktı ameliyattan, şükürler olsun. Inanılmaz mutluyum suanda. Annanem benimle kızlar sonunda bizimle :))
On kişiye sordum kullanıyorum artık. Bugün bi tane ablam da ben de kullanmıştım dedi. Sakın ihmal etme dedi.
Allahıma emanet yavrucum:)
canım ya sende pıhtılaşma varmıydı?? bebişin kalbinin sesini duydunmu?
canım sabah sabah olumsuz bir şey söylemek istemem. ancak çok takıldığın için bu konuya söyleyim. kalp atışını duyunca pıhtılaşma sorunu olmaz diye bir şey yok. ilk gebeliğimde ben kalp atışını gördüm. herşey normaldi. sonra kalbi durdu.. bir sene sonra yani bugüne kadar drlar olur olabilir sağlıklı değilmiş ki falan dediler.. ancak geçen hafta dr bana kalbinin durmasına kan pıhtılaşması sebep olmuş olabilir dedi. durduk yere durmaz kalbi dedi.ben şok oldum. kan pıhtılaşınca ona gitmemiştir vs dedi. o zaman ben coraspirin falan kullanmamıştım.
canım bunları bence düşünme düşünmeliyim. sadece dr doğrultusunda tedbirlerimizi alalım. endişelendikçe içinden çıkılmaz..
Ne demek canım birbirimize söyleyelim böyle faydalı şeyleriCumartesi kontrolüm var günler geçmiyo... Size de söylerim kontrol sonucumu
Aaaa iyi getirdin aklıma hemen temin edip yemeye başlıyorum, sağol canım
Günaydın tatlım bende ilk günler unutmuşum tok karnı falan yiyordum :) annem ac karnı yemezsen fazla faydası olmaz diyince sabah kalkar kalkmaz ac katkı 2-3 tane yemeye başladım ve gercekten cok faydalı oldu :) bende tavsiye ediyorum şuan iyim cok şükür
selam damlacım günlerdir merak ediyordum ananeni bi yazamadım kendimle uğraşmaktan :-/ sen nasılsın ?
çok sevindim ameliyatın başarılı geçmesine
bizde seninle çok mutlu oldukk :)
saol canım .bende ilk gebeliğimde önce kalbinin sesini duyduk sonra durmuştu.sen iğne kullanmışmıydın?
bizim de crtesi kontrolümüz :) bu hafta çok uzun sanki, geçmek bilmiyor..
bulantı için doktorum yataktan kalkmadan tuzlu çubuk gibi şeyler ye, 5-10 dakika sonra yataktan kalkarsan daha az bulantın olur dedi. denedim ve etkisini gördüm. tavsiye ederim canım.
Sancı çekmek zor muKiminin hamileligi rahat gecer kimiside benim gibi dogurana kadar hayatindan bezer.. Sizleri bilememde benim hamileligimin ilk 3 4 ayi bulantiyla ve bas agrisiyla geciyor.. SOn aylarda yerimden kalkamiyorum.. Bu hamileligimde yaza denk geldi ki Allahim yardim etsin napariz bilmiyorum..:44:
Ay 4 ekim kurban bayraminda doguruyormu$uz bide.. ama tahmini dogum tarihleri hic tutmuyor.. ya bir hafta once ya bir hafta sonra doguyo normalse.. kizimi 41+6 iken dogurdum suni sanciyla.. oglumuda 39+6 da dogurmustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?