2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

gözün aydın cnm , bakalım bende bugün gidicem hayırlısıyla ,

ohh çok sevindim senden haber bekliyorduk cnm, çok şükür

Sabah ve gece eğer uyanirsam acliktan benimde midem bulaniyor.biseyler atistirinca geciyor biraz.ve kokulara karsi cok hassaslastim yemek kokusu duymak istemiyorum istah hic yok tek yemek istediğim sey makarna

Benim biraz düzeldi canım iştahım, işyerinde yemekhaneye giremiyorum kokulardan, canım hep yoğurtlu sulu yemekler çekiyo, yeşil mercimeği de güzel yiyorum, hem çok faydalıymış. Sana da tavsiye ederim Makarnayı da çok yeme kilo alırsın sonra Öyle dediğime bakma ben de çok seviyorum ve yiyorum

günaydın cnm , miğde bulantısı bende çok yok, kabızlık için de kayısı yemeni öneririm

Aaaa iyi getirdin aklıma hemen temin edip yemeye başlıyorum, sağol canım

Afiyet olsun cnm , bak kuru kayısı alıp suyunu da içebilirsin ben bir ara öyle yapardım dım , hem de faydalı olur , yeşil mercimeğin hamişlere faydalı olduğunu da ben senden öğrendim az önce sende sağol :)

Ne demek canım birbirimize söyleyelim böyle faydalı şeyleri Cumartesi kontrolüm var günler geçmiyo... Size de söylerim kontrol sonucumu

selam damlacım günlerdir merak ediyordum ananeni bi yazamadım kendimle uğraşmaktan :-/ sen nasılsın ?
çok sevindim ameliyatın başarılı geçmesine
bizde seninle çok mutlu oldukk :)

GÜNAYDINLAR....

birşeyler atıştırıyım midem bulandı..

On kişiye sordum kullanıyorum artık. Bugün bi tane ablam da ben de kullanmıştım dedi. Sakın ihmal etme dedi.
Allahıma emanet yavrucum:)

tatlım senin niçin fitil kullanman lazımmış.

first canım sendede vardı pıhtılaşma galiba cok merak ediyorum sen duydunmu bebişin kalbinin sesini???

canım ya sende pıhtılaşma varmıydı?? bebişin kalbinin sesini duydunmu?

canım sabah sabah olumsuz bir şey söylemek istemem. ancak çok takıldığın için bu konuya söyleyim. kalp atışını duyunca pıhtılaşma sorunu olmaz diye bir şey yok. ilk gebeliğimde ben kalp atışını gördüm. herşey normaldi. sonra kalbi durdu.. bir sene sonra yani bugüne kadar drlar olur olabilir sağlıklı değilmiş ki falan dediler.. ancak geçen hafta dr bana kalbinin durmasına kan pıhtılaşması sebep olmuş olabilir dedi. durduk yere durmaz kalbi dedi.ben şok oldum. kan pıhtılaşınca ona gitmemiştir vs dedi. o zaman ben coraspirin falan kullanmamıştım.

canım bunları bence düşünme düşünmeliyim. sadece dr doğrultusunda tedbirlerimizi alalım. endişelendikçe içinden çıkılmaz..

Son düzenleme:

saol canım .bende ilk gebeliğimde önce kalbinin sesini duyduk sonra durmuştu.sen iğne kullanmışmıydın?

Ne demek canım birbirimize söyleyelim böyle faydalı şeyleri Cumartesi kontrolüm var günler geçmiyo... Size de söylerim kontrol sonucumu

bizim de crtesi kontrolümüz :) bu hafta çok uzun sanki, geçmek bilmiyor..
bulantı için doktorum yataktan kalkmadan tuzlu çubuk gibi şeyler ye, 5-10 dakika sonra yataktan kalkarsan daha az bulantın olur dedi. denedim ve etkisini gördüm. tavsiye ederim canım.

Aaaa iyi getirdin aklıma hemen temin edip yemeye başlıyorum, sağol canım

Günaydın tatlım bende ilk günler unutmuşum tok karnı falan yiyordum :) annem ac karnı yemezsen fazla faydası olmaz diyince sabah kalkar kalkmaz ac katkı 2-3 tane yemeye başladım ve gercekten cok faydalı oldu :) bende tavsiye ediyorum şuan iyim cok şükür

Teşekkürler canım, aç karnına yerim o zaman Bu arada geçmiş olsun, güzel haberlerin beni de sevindirdi Rabbim bi daha yaşatmasın böyle acı şeyler.

selam damlacım günlerdir merak ediyordum ananeni bi yazamadım kendimle uğraşmaktan :-/ sen nasılsın ?
çok sevindim ameliyatın başarılı geçmesine
bizde seninle çok mutlu oldukk :)

Ben cok iyim bebeğimde ilgilenmeye başladım artık :) senin neyin var canım noldu

saol canım .bende ilk gebeliğimde önce kalbinin sesini duyduk sonra durmuştu.sen iğne kullanmışmıydın?

hayır kullanmamıştım. güya genetik testlerinden sonra bakılacak. hem kalbi atmaya başlayınca iğne olmam lazımmış öyle dediler..

bak yine sinir oldum. önceden yapmıyorlar bu genetik testini şimdi sıkıştırıyorlar beni..

Gerçekten yaa ne kadar uzun bi hafta geçiriyoruz, biran önce cumartesi olsun Tavsiyen için çok sağol canım deniycem

Sancı çekmek zor mu

Ben de hafasonu kalabalıkta nezle olmuşum. Çok kötü boğazım ağırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…