2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Berkandamla sende eylul annelerindeydin degil mi ?

Yanliş mi hatirliyorum:44:

seni okadar iyi anlıyorumki.bebeği kaybettikten sonra sölüyolar.işte olduğumdan pek takip edemiyorum canım kusura bakma şimdi hamilemisin?ilk gebeliğim böle olunca ikincisinde cok endişeliyim cuma kontrolüm var kalbinin sesi duyulcakmı ne olucak okadar tedirginimki.ben iğne kullanıyorum daha keseyi görmeden başladım.

Kızlar ya şu bayram olayı kafamı karıştırdı. Hakikaten doğumlarımız bayrama denk gelirse ne olacak, doktor bulabilecek miyiz, bulsak bile istediğimiz doktor olacak mı???

Berkandamla sende eylul annelerindeydin degil mi ?

Yanliş mi hatirliyorum:44:

Yok doğru hatırlıyorsun. Haftasonları bazen kimse olmuyor burada yani eskiden kimse olmuyordu orada yakışıyordum. Hafızan iyimiş maşallah :)

GÜNAYDINLAR....

birşeyler atıştırıyım midem bulandı..

tatlım senin niçin fitil kullanman lazımmış.
Canım benim açık sarı akıntı geliyor çamaşırıma sürekli. Doktor da fitil verdi.
Dün kullandım ve nasıl söktürdü anlatamam. Sürekli ıslak çamaşırım. Beyaz su gibi bi şey geliyor şimdi de. İşteyim değiştiremiyorum da. Eve gitsem de değiştirsem.

Kızlar ya şu bayram olayı kafamı karıştırdı. Hakikaten doğumlarımız bayrama denk gelirse ne olacak, doktor bulabilecek miyiz, bulsak bile istediğimiz doktor olacak mı???

canım bu öyle bir şey ki drlar izinlerini birleştirip bayram öncesi sonrası neyse ona göre izin de alabilirler.. yani işimiz kötü.. ama ne yapalım bunu da şimdiden düşünmeyelim. hele o günlere gelelim baksanıza herkes her yerde doğum yapıyor..:)) işin şakası hayırlısı olsun herşey..

Ewet ya yogurtta cok yiyorum fazla yemek yemedigimde midem kaziniyo yogurt ekmek yiyorum gece gece :x

Bizede genetik test yapilmisti ama hamileyken degil daha öncesinde. Suan yapilmasinin bu bebek icin bir önemi yok artik genetik bir rahatsizliginiz varsa ancak daha sonraki cocuklariniz icin önlem alabilirsiniz. Oda pgt denilen yontemle yapilan tüp bebek tedavisiyle engel oluna biliyo. Kromozomlarda krilmalar olsa bile bu her hamileliğe denk gelecek diye biseyde yok.simdi o testleri yaptirip bosuna kendini strese sokmanin geregi yok derim ama sen bilirsin canim.

Ayy bayramda dogurursak zOr olacak.. bir
Yandan biz bir yandan kurban kesimi olur napariz bilemiyorum.. dogurmaya bakma dogurruz hem cifte bayram gecirriz

Yok doğru hatırlıyorsun. Haftasonları bazen kimse olmuyor burada yani eskiden kimse olmuyordu orada yakışıyordum. Hafızan iyimiş maşallah :)

İyidirr kac haftalik oldunnuz ?

kızlar ben de aranıza yeni katıldım.Allah nasip ederse 2014 Ekim annesi olucam ben de :) şu an 6 hafta 2 günlüğüz..Rabbim hepimize bebişlerimizi sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşllah :)

Allah yardımcımız olsun kızlar inşallah kritik döneme denk gelmez

canım eczaneden pamuklu sargı bezlerinden al onu koy. değiştir sürekli. ıslak kalmasın.. ya da kokusuz sade günlük pedlerden al..
penye çamaşır olacak da sürekli değiştirmek en güzeli aslında ama çalıştığımız için yapamıyoruz.ben de bir ara yedek çamaşır mı götürsem diye düşünmedim değil hani..

Ayy bayramda dogurursak zOr olacak.. bir
Yandan biz bir yandan kurban kesimi olur napariz bilemiyorum.. dogurmaya bakma dogurruz hem cifte bayram gecirriz:nazar

Kesinlikle çifte bayram olur ama evde doğurmak istemiyorum Doktorlar izin almasın mümkünse :))

Herkese hayirli gunler dilerim nasilsiniz?
Ben birazdan ilk doktor kontrolumuz icin randevu alicam.
Esimle dun hastaneye gittik fakat telefonla randevu almam gerektigini soylediler.

Bu arada esim isinden ayrilmak zorundaydi.
Iki uc haftadir suren bir durumdu.
Bizimde canimizi sIkIyordu.
Fakat dun onlari iknaa etmisler kalmalari yonunde.

Esim suan cok memnun degil.
Ama ne yalan soyleyim ben sevindim.
Isten cikmak istersen yine cik fakat yeni isini ayarlada oyle cik diyorum ona.

Simdide anlasmali oldugu ozel hastaneye gidebilecegiz.
Muayenesi 20 TLymis anlasmali oldugu icin.
Bunu duyduguma sevindim.

Durumlar boyle :))

Kaçıncı Çocuk ; 2
Son Adet Tarihi : 20 ocak
Tahmini Doğum Tarihi: 18 ekim

Unutmusum listeye ekletmeyi..herkese mutlu umutlu bol guzellik dolu bir gun diliyorummm...

Hemsehrim :))
Kocaelinin neresindensin?

canım önce verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.

işte buna sinirleniyorum ben yaz boyunca işsizdim. boştum.. dr da biliyor pro c pro s testi yaptırdı sadece.. ilkinde bakmamışlar bir ay sonra bir daha kan verip baktırdım üstelik..

asıl kan pıhtılaşmasına bakacak. pıhtılaşma var ise iğneye başlayacağız. bu testin adı nedir.. ve peki bu test gebelik öncesinde yapılmak gerekiyor mu..

diğer genetik testleri yaptırma mı diyorsun yani.. dr istememişse söylemeyim mi.

evet canım inşallah yarın kontrole gideceğim.. keseyi görmüştük biz.. duruma göre de iğne kullanacağım işte.

canım ne yapsın ne etsin işten çıkmasın..işine sarılsın. bir de bebek gelecek. kolay değil iş bulmak. başka iş hazır değilse bir haftalık kayıp bile çok kötü.tabi durumunuz nasıl senin işin iyi mi bilmiyorum ama bence dediğin gibi iş bulsun ondan sonra çıksın..

Ben cok iyim bebeğimde ilgilenmeye başladım artık :) senin neyin var canım noldu

işten ayrılıyorum tatlım ya resepsiyondayım ya ben dün çok kötü oldum burda
bi adam geldi leş gibi sigara kokuyo sonra bayan misafirler geldi onlarda parfüm boşalmışlar üzerlerine dayanamadım öğüre öğüre bir hal oldum sonra ağlamaya başladım dedim ben devam edemeyeceğim :-/ bugün istifamı verdim ay sonu çıkıyorum işten..

Karamursel canim :)

Genetik tani testleri sonuc almak 40 günü buluyor zaten ve inan bu gebelik icin geregi yok. Tekrarlayan bebek kayiplarinda yaptiriliyor. Bence eğer (rabbim korusun tabiki ) düşük veya kayip olursa yaptir simdi yaptirmanin kimseye faydasi yok. Bizde 1 ve 5 . kromozomlarda kirilma var ve bende pko vardi bütün bunlara ragmen saglikli bir oglum ve rabbim nasip ederse 2. Yawrum da olucak. İstersen icine sinmezse doktora sor yaptirilacaksa neden simdi istedigini sor. Doktorun isine karismak istemem belki bildiği vardir

Canim ben ev hanimiyim calismiyorum
Birde ev kredisi oduyoruz.
Ozellikle bu yuzden cok korktum son gunlerde ne olacak ne bitecek diye.
Bebegimizden cok esimi dusundum.
Ama Rabbim buyuk.
InsaAllah bu isine devam edecek.
Eger daha iyisini bulursa cikar.
Ama bulamazsa issiz kalmasindan iyidir.
Is hayati cok zor ozellikle ozel sektorde.
Onun icin dua ediyorum insaAllah huzur bulur is yerinde diye.
Ama dedigim gibi ben yine de rahatladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…