2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Hm bende Gebzedenim

Hayirlisi olsun hakkinizda insaAllah.
Bebegin suan herseyden onemli.

Hayırlısı olsun tatlım. Evde bol bol dinlenirsin artık üzülme sakın. Bebişin bi doğsun yine çalısmaya başlarsın sıkma canını. Evet maddi acıdan birazcık sıkıntılı oluyor çalışmamak ama olsun ya sonucta hiç birsey senin psikolojinden önemli değil

teşekkür ederim canım inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza bebeklerimizi. ben yıldırım doruk zeynep çolak a gittim ama kemal köroğlu na devam edicem bi düşüğüm vardı benim ondaydım memnundum şimdi zeynep doktoru tavsiye ettiler ama ben sevemedim onuç kemal beyle devam edicem... dün gittin doktora nasıl geçti canım

Gunaydin arkadaslar umarim iyisinizdir. Ya benim belirtilerim gelip gidiyor gun icinde bazen gunler icinde cok endiseleniyorum ters birsey var diye. Sizdede ayni sey oluyormu bu durum normalmi bilen varsa yazsin lutfen

Aynen tatlım eşimle de konuştuk nasıl istersen dedi.Tazminat alıp çıkıcam Allahtan o biraz olsun rahatlatacak bizi.
Dediğin gibi benim psikolojim direk bebeğimi etkiliyor.Zaten annedeki değişiklikleri okuduğumda çok fazla duygusal dalgalanmalar yaşayacaksınız diyo.Bi de iş stresi :-/ Allah çalışan hamile arkadaşlara yardım etsin çok zor :-/

Gunaydin arkadaslar umarim iyisinizdir. Ya benim belirtilerim gelip gidiyor gun icinde bazen gunler icinde cok endiseleniyorum ters birsey var diye. Sizdede ayni sey oluyormu bu durum normalmi bilen varsa yazsin lutfen

Oluyo kuzum benim haftasonu birden gitti bulantılarım dedim birsey oldu biliyorum kalbi durdu bebeğimin ama sonra dedimki hepsi yalnış düşüncelerimmiş kuruntu yapmışım içimde. Hunların hepsi cok düşünmeyen ve cok kendini dinlemeyen oluyor merak etme hiç birsey yok bebeğin seninle beraber ve cok mutlu boyle düşün ve boyle inan olurmu

Hanimlar cinsiyet tahmini yapiyormusunuz.. benim ucime hep kiz doguyooo:108:

Hayir cnm henuz diil...Allah izin verirse cuma sabahi duyacagiz insallah...

inşallah canım inşallah bende cuma günü gidicem.güzel haberlerimizi paylaşırız.canım senin kaç haftalık olucak cuma günü?bide iğnelerle aran nasıl?göbektenmi hep vurdun

inşallah canım inşallah bende cuma günü gidicem.güzel haberlerimizi paylaşırız.canım senin kaç haftalık olucak cuma günü?bide iğnelerle aran nasıl?göbektenmi hep vurdun

Cuma 6+5 olucaz cnm insallah... Evet igneyi hep gobekten vurdum koldan ve bacaktan cok aciyo yazmislar forumlarda biraz korktum aslinda ama bacaktan denemek istiyorum yakin zamnda...senin nasil ignelerle aran:)

Cuma 6+5 olucaz cnm insallah... Evet igneyi hep gobekten vurdum koldan ve bacaktan cok aciyo yazmislar forumlarda biraz korktum aslinda ama bacaktan denemek istiyorum yakin zamnda...senin nasil ignelerle aran:)

benim 6+4 olucak inşallah duyarız.bende gecen hafta baya bi morartım.((yeni yeni düzelio bende cesaret edemedim bi türlü.denersen haber ver canım:)

aynen canım..
sonra mesela şimdi bulantı var seviniyorum. yüzüm ekşi halde.. resmen canım yanıyor bir yandan da çalışıyorum. ama seviniyorum bu duruma.. enteresan işte..

Kesmemi soyledi doktor AMA kiyamiyorum☹

canım ben gebe kalınca bebek emmeyi kendi bırakır diye biliyorum. zaten emerse zehirlenirmiş diye biliyorum.
ama tabi ben burda emzireni de duydum bir şey diyemem.. yalnız dediğim gibi gebe kalınca emzirilmez onun iyiliği için..istersen bir dr a sor. emiyor diye.

Hanimlar cinsiyet tahmini yapiyormusunuz.. benim ucime hep kiz doguyooo:108:

ben erkek diyorum fakat eşim kızım die seviyo karnımı hayırlısı diyoruz tabi... göstericem sana pipiyi deyince gülüyoo :))) erkek kız farketmez sağlıklı olsunlar o bizlere yeter...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…