Karamursel canim :)
Genetik tani testleri sonuc almak 40 günü buluyor zaten ve inan bu gebelik icin geregi yok. Tekrarlayan bebek kayiplarinda yaptiriliyor. Bence eğer (rabbim korusun tabiki ) düşük veya kayip olursa yaptir simdi yaptirmanin kimseye faydasi yok. Bizde 1 ve 5 . kromozomlarda kirilma var ve bende pko vardi bütün bunlara ragmen saglikli bir oglum ve rabbim nasip ederse 2. Yawrum da olucak. İstersen icine sinmezse doktora sor yaptirilacaksa neden simdi istedigini sor. Doktorun isine karismak istemem belki bildiği vardir
işten ayrılıyorum tatlım ya resepsiyondayım ya ben dün çok kötü oldum burda
bi adam geldi leş gibi sigara kokuyo sonra bayan misafirler geldi onlarda parfüm boşalmışlar üzerlerine dayanamadım öğüre öğüre bir hal oldum sonra ağlamaya başladım dedim ben devam edemeyeceğim :-/ bugün istifamı verdim ay sonu çıkıyorum işten..
işten ayrılıyorum tatlım ya resepsiyondayım ya ben dün çok kötü oldum burda
bi adam geldi leş gibi sigara kokuyo sonra bayan misafirler geldi onlarda parfüm boşalmışlar üzerlerine dayanamadım öğüre öğüre bir hal oldum sonra ağlamaya başladım dedim ben devam edemeyeceğim :-/ bugün istifamı verdim ay sonu çıkıyorum işten..
Merhaba Meralg, teşekkür ederim sizin de bebişiniz hayırlı olsun, Medıcabil e gidiyordum ben hamile olmadan önce Oktay Bey'e... şimdi de ona devam etmeyi düşünüyorum, henüz gitmedim ama, ilk randevumuz yarın, bakalım bebişimizin kesesini görebilecek miyiz :) İlk görüş günü yarın olacak inş :))
sen nereye gidiyorsun ve hangi doktora, memnunmusun doktorundan ?
first canım sendede vardı pıhtılaşma galiba cok merak ediyorum sen duydunmu bebişin kalbinin sesini???
Hayırlısı olsun tatlım. Evde bol bol dinlenirsin artık üzülme sakın. Bebişin bi doğsun yine çalısmaya başlarsın sıkma canını. Evet maddi acıdan birazcık sıkıntılı oluyor çalışmamak ama olsun ya sonucta hiç birsey senin psikolojinden önemli değil
Gunaydin arkadaslar umarim iyisinizdir. Ya benim belirtilerim gelip gidiyor gun icinde bazen gunler icindecok endiseleniyorum ters birsey var diye. Sizdede ayni sey oluyormu bu durum normalmi bilen varsa yazsin lutfen
Hm bende Gebzedenim
Hayirlisi olsun hakkinizda insaAllah.
Bebegin suan herseyden onemli.
Hayir cnm henuz diil...Allah izin verirse cuma sabahi duyacagiz insallah...
Hanimlar cinsiyet tahmini yapiyormusunuz.. benim ucime hep kiz doguyooo:108:
inşallah canım inşallah bende cuma günü gidicem.güzel haberlerimizi paylaşırız.canım senin kaç haftalık olucak cuma günü?bide iğnelerle aran nasıl?göbektenmi hep vurdun
Canim naptin emziriyo musun? Daha ufakligi
Cuma 6+5 olucaz cnm insallah... Evet igneyi hep gobekten vurdum koldan ve bacaktan cok aciyo yazmislar forumlarda biraz korktum aslinda ama bacaktan denemek istiyorum yakin zamnda...senin nasil ignelerle aran:)
Gunaydin arkadaslar umarim iyisinizdir. Ya benim belirtilerim gelip gidiyor gun icinde bazen gunler icindecok endiseleniyorum ters birsey var diye. Sizdede ayni sey oluyormu bu durum normalmi bilen varsa yazsin lutfen
Kesmemi soyledi doktor AMA kiyamiyorum☹
Hanimlar cinsiyet tahmini yapiyormusunuz.. benim ucime hep kiz doguyooo:108:
eşiminde bende erkek hissediyoruz :) doktor kız derse bizim için süpriz olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?