2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Sende de mi akıntı var?

Hamilelikte vajinal akıntılar çok olur dedi doktor ama herkeste var mı bilmiyorum ki.

cinsiyet konusunda bir şey diyemiyorum hissetmiyorum. tahminim de yok.. ilk bebek olduğu içinde farketmiyor sağlıklı olsun yeter. allah hayırlı evlat versin.. annem hep hayırlısını iste der.. gerçekten öyle.. hayırlı olsun..

Sat tarihimi yanlis yazmisim pardon ikinci kez alinti yaprigim icin :)

Kocaeli
Yas 31
İkinci cocugum
10 ocak sat tarihi
Muhtemel dogum tarihi 17 ekim 2014

katılıyorum sana cnm, Rabbim ne verirse sağlıklı ,sıhatli ,hayırlısı olsun inş,

Kizlaaar :))

Cuma gunu icin randevu aldim esimle gidicez insaAllah hersey yolundadir doktor neler soyleyecek merak ediyorum ilk muayenemiz cunku

Ben de kiz hiss ediyorum babamizda kiz hiss ediyor

slm kızlar naberr beni sorarsanız hiç iyi deyilim tam iyiyim bu gün dedim miğdem bulandı istifa ettim bebeğimin benimle olduğunu hissediyorum ama miğde bulantısı gerçekten iğrenç ha bide bu gaz olayı çok kötü14: bişeyyyyyaa allah kolaylık versin bütün hamişlere

Son düzenleme:
hahahaha kesinlikle candır baldır teraziler. çüknü bende teraziyim 8 ekim doğumluyum bebişimde Allahın izniyle doğduğunda terazi olcak eşim şimdiden yandıık diyo ama iyi ayarlamışım

Valla ben terazi için geç kaldım:)

aynen canım..
sonra mesela şimdi bulantı var seviniyorum. yüzüm ekşi halde.. resmen canım yanıyor bir yandan da çalışıyorum. ama seviniyorum bu duruma.. enteresan işte..

allah yardimcimiz olsun ya hayirlisiyla bu 9 ayi tamamlariz, yavrularimizi da kucagimiza saglikla aliriz insallah.o kadar cok buyuyor ki gozumde anlatamam.calismak seni mesgul ediyordur en azindan fazla dinlemiyorsun kendini tabii ki asiri sikayetlerin olmadigi surece.ben tamda yeni ise baslayacakken ogrendim hamile oldugumu ve vazgectim.sorunlu oluyor benim hamileliklerim cunku.

cool seni merak ettim cnm neden gelmiyorsun ?

Evet yaa bende dun yazdim hoc sesi soligu cikmiyo acaip merak ettim insallah kotu bisey yoktur

bende merak ettim ya rahatsız falan olmasın da , sabahları bir görünürdü 2 gündür yok galiba dimi ben mi kaçırdım yoksa :26:
Ben de merak ettim. En son dün sabah yazmış mesaj ama olumsuz bir şeyden bahsetmemiş. İnşallah herşey yolundadır.

canım ya sende pıhtılaşma varmıydı?? bebişin kalbinin sesini duydun mu?
Evet vardı 6+0 da gittik küçük bir kese gördük, beta hcg' de düşüktü. 1 martta tekrar gideceğiz inşallah her şey yolunda giderse o zaman kalp atışı duymayı umuyorum. Takip edebildiğim kadarıyla ekim anne adaylarından pıhtılı olup da kalp atışı duyan yok henüz. İlk firstfb ve sen duyacaksınız inşallah cuma günü.

Valla benim arkadasım da gitti Oktay Bey'e ,ben de rutin kontrollerde gidiyordum çok memnun kaldım ve devam edeyim istedim...Benim ilk gebeliğim, inş sorunsuz güzel geçer... Dün gittim doktora , kese görünür mü tereddüt ettik ama bakınca kese göründü ve ben o kadrar heyecanlandım ki nabzım 120 çıktı :)) şimdili kher şey yolundaymış bir sıkıntı görünmüyormuş gelişimi güzelmiş bakalım 2 hafta sonra kalp atışlarını duymak için çağırdı, inşallah onu da duyarsak içimiz daha bir rahatlayacak :) boyu 75 mm'ymiş. daha 1 cm bile değil :):):))) sen ne zaman gidiceksin doktora, kalp atışını duydunuz mu?

hahahaha kesinlikle candır baldır teraziler. çüknü bende teraziyim 8 ekim doğumluyum bebişimde Allahın izniyle doğduğunda terazi olcak eşim şimdiden yandıık diyo ama iyi ayarlamışım

benim oğlum terazi...şimdi doğacak olanda terazi olacak...özelliklerini bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…