2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar artık ben agrılardan çok uyuyamaz oldum 6 da uyandım yine
size bişey soracam yine aranızda lonsonih kullanan varmı ben aldım 2 gün kullandım sürdüğüm andan itibaren gögüs uçlarım çok sızlamaya başladı acaba ilk günlerde normal mi ? bende farklı bi etkimi yaptı

anladım canım bende sezeryanı kendim istiyorum da ondan sordum daha doktorla dogumu konuşmadık çatı muaynesi vs olmadı bide açıkçası tansiyonum 7 ye 3 oluyor artık az bişey yorulsam normal dogumda kim garanti verecek dahada düşmeyecegine .ne zaman alacaklar aramız 1 hafta ? Rabbim saglıklı hayırlı dogumlar nasip etsin hepimize

Canım mesajın beni çok duygulandırdı.. Neler paylaştık şimdi yavaş yavaş bebeklerimizi kucağımıza alacağız inşallah.. Allah'tan dileğim sağlıkla İlay'ı kucağına alman.. Dilerim her şey gönlünce olur arkadaşım, rabbim senin güzel gönlüne göre versin, hakkımız varsa da helal olsun.. Güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz..

Günaydınn, haftaya yağmurla başladık.. Bütün gece gök gürültüsünden uyuyamadım ;/ artık bugün nasıl geçer bilmiyorum neyse inşallah güzel bir hafta olur. Bu arada hiçbir ayakkabım olmuyor birini giydim ama çok sıkıyor..

günaydın,
aslında randevum bugündü ama perşembeye aldılar
fiyat olarak sezeryan 2400 tl demişlerdi, doçent farkı var , gidişimde inşallah tarih alıp odaları gezip fiyatı konuşmak istiyorum, en sinir olduğum konuysa süit oda vermemeleri,

Allahım büyük gün geldi :) inşallah bebişini sağlıkla kucağına alıp evinize dönersiniz,dualarımız seninle ve bebişinle, heyecanla mesajlarını bekliyoruz

herkese günaydın,
ne güzel bir gün ilk bebişimiz doğacak inşallah ailesine hayırlı bir evlat olsun,
bizim şafağımızda 24 :) dün puset ve arabasını aldık, eşimle evin içinde sürüyoruz :) :)
biberonunu felanda aldık,eksiklerimiz azaldı çok şükür, bu hafta sonuda annem gelecek ve inşallah dolaplarını düzenlicez,
ne güzel uğraşlar

Damlacım bütün gece aklımdaydın ve sabah uyanır uyanmaz senin için dualar ettim,inşallah çok kolay,acısız,ağrısız bir şekilde; sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım.Tüm gün dualarımız seninle olacak...

En az senin kadar heyecanlı olduğumuzu ve bugün herkesin senin için dua edeceğini sakın unutma canım...Hayırlı haberlerini bekliyoruz...

Canim gunaydin sanada bu saatte sırf seni merak edip girdim buraya esim dio sabah sabah napiosun dedin damla sezeryan olcak haber varmi die bakmaya giriorm dedim güldü hayirlisiyla alir ins kucagina dedi. Dualarim seninle güzelim Hayirlisiyla al kucagina yavrunu sonra iyi olunca da bizlere yazmayi unutma tamam mi seni cok optuk eymenimle allah yardimciniz olsun canım ben bile heycanliyim seni düşünemiyorum :)

Canım benim sabah ezanıyla dua ettim sana, bu kadar hamilenin duası senin yanında, melekler zaten koruyucun, üstelik sen melek gibi bir insansın daha ne olsun, çok değil 1 saat sonra annesinin minik kuzusu kollarında olacak, cok cok memene yapışacak, bunu hayal etmesi bile muhteşem bence :)
Bize son bir hamile pozu Çek ama hastane kıyafetleriyle adettendir:)

günaydınlar...
Damla ve İlay ımızdan sağlıklı haberlerini bekleme heyecanı var.

yeni bir hafta yeni bir gün herkese sağlık,mutluluk,huzur getirsin..

Mimoza Allahım hayırlı hayırlı kucağına almanı nasip etsin.. darısı bizlere olsun

ben doğum iznimi yıllık iznimin ortasında aldım. sonra evi taşıyacaktık yine izin aldım.
bizim insan kaynakları söylerdi öyle bişey olsa diye düşünüyorum. devletteyim ben de. inşallah öyle değildir. çok üzülürüm
bu haftada çalışıp cumadan doktora gidip pazartesi itibariyle iş görememezlik raporu alıcam. pazartesiden itibaren izinli olmak istiyorum.
peki sence pazartesi alacağım maaş, 4 aylık ücretli iznimin ilk maaşımı? yoksa ekim 15teki mi benim ücretli iznimin ilk maaşımı olacak?

Canım
damlacım güzel haberlerini bekliyoruz sabah gözümü açaraçmaz aklıma sen geldin ve dua ettim sana.ilk bebeğimiz sağ salim gelio inşallah cok heyecanlıyım cok

Canım yeni cvp yazabiliyorm kusura bakma ne olur hareketler nasıl ??o kadar bekleme canım endişe yapıp strese gireceğine daha erken görün doktoruna

herkese günaydınlar hayırlı sabahlar damlacım hayırlı haberlerini beklıyorz şu saatlerde eminim kavusmussundr kızına anne olmak gibisi yok haberlerinizi beklıyoruz

Hepinizden Allah razı olsun tek tek alıntı yapamıyorum. Dualar etmişsiniz benim in kalkıp snde sizin için edeceğim. Yatışım yapıldı saçma sapan bir şahman mı ne verdiler lavabodan çıkamıyorum fotoğrafçı dışarda beni bekliyor an ve an olanları aktarcam size

kızlar sabah iyi bir şekilde uyandım,,kahvaltımı yaptım, saat 8den sonra karnımın sol yanına agrı girdi,uzun sürdü ama geçti, sonra tekrar başladı,acı çekiyorum erken doğum felan olmaz inşallah,

Canım dualarım seninle sağlıkla al güzel kızını kucağına inş. Çok heyecanlı ilk bebişimiz geliyorrr. Darısı başımıza:)

Canım Allah kolaylık versin, mesajını görünce çok heyecanlandım.Herşey yolunda gidecek hiç merak etme...Gelsin artık fıstık dünyaya :)

Canım yeni cvp yazabiliyorm kusura bakma ne olur hareketler nasıl ??o kadar bekleme canım endişe yapıp strese gireceğine daha erken görün doktoruna

Canım olur mu ne kusuru. Çok şükür bu sabah maşallahı var kızımın. Benim kız bazen çok sakin bazen aşırı hareketli oluyor galiba.Dün çikolata dondurma işe yaradı:) çok sağol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…