2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?


  • Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Sağol canım. Evet çok haklısın, ben de doğumdan önce kilosu için başka doktora da görüneyim mi diye düşünüyorum ama sonuçta doğduğunda öğreneceğiz nasılsa kilosunu boyunu. Sağlıkla gelsinler, sağlıkla büyüsünler de.


Kızlar alkolle temzileniyor sanırım göbişleri. Bir arkadaşım başından geçeni anlattı da aklınızda olsun diye yazayım. Alkolü direkt göbişine dökmüşler yavrumun. Alkol orada ıslak ıslak kalmış, göbeği çürütmüş. Göbeği koku yaymaya başlamış oğlunun. Aman direkt dökme, pamukla gazlı bezle falan sür alkolü dedi.
 
Kızlar kafanızdan göbek bakim seti almayın bebeginiz doğduğunda doktor reçeteye ne kullanacağınızi yaziyor ve nasıl pansuman edeceğinizi tarif ediyor.
İyi oldu söylediğin benimde aklımda hastanede veriliyor diye kalmıştı demek bundanmış ablam öncesinde almamıştı çünkü..Çok saol..
 
[QUOTlaa, post: 36886172, member: 428004"]İyi oldu söylediğin benimde aklımda hastanede veriliyor diye kalmıştı demek bundanmış ablam öncesinde almamıştı çünkü..Çok saol..[/QUOTE]
Zaten doktor nasıl kullanilcaginida tarif ediyir ilacı gazlı beze döküp o şekilde pansuman yapiyorsun
 
kızlar aventın göğüs kalkanını aldım ne olur ne olmaz dıye.sut saklama poşeti aldım,birde lansınoh krem aldım ama işin garıbı burdakı bnm eczanem umranıyede bana 41 lıra dedı bakıorkoyden eczaneden 33e aldım.anlamadm ben bu işi.
 

Eskiden alkol sürüyorlarmış ama artık pek tavsiye etmediklerini biliyorum. Göbek kurutucu ilaçları da gerekirse doktor yazar. Ama sorun yoksa kuru bırakarak bir kaç güne kadar kendiliğinden düştüğünü görürsünüz.
 

Kardeşim bir sprey kullandıklarını söyledi. Eczaneden almış, doktor yazmış. Bence de şimdiden almaya gerek yok. Heryerde eczane var nasılsa, alınıverir hemencik.
 
bır bez kaldı almam greken bırde bıberon.ama bıberonu smdıden alma dıye dıretıorlar ben anlamdm.almazsam sagdıgm sutlerı nasıl vercem kı.kasıklada zor olmazmı blmyrmkı.gecen markete gdıp bez alaym dedım kocısle.o kdr çok cesıt varkı bon bon baktık öyle.yenıdogan molfix yazana bakıom göbek yerı varmı anlamadık almadan çıktık :) en ıyısı bılen bırıyle gtmek.sanrm 40gunden sonra bnde yıkanabılır bezlere geccem yoksa bu bez fıyatlaryla tek maaş la idare etmek çok zorlasır
 
Kardeşim bir sprey kullandıklarını söyledi. Eczaneden almış, doktor yazmış. Bence de şimdiden almaya gerek yok. Heryerde eczane var nasılsa, alınıverir hemencik.

Evet o kurutucu sprey diye geçiyor ama inşallah gerek olmaz. Doğum ne kadar normal bir süreç ise o göbek bağının kuruyup düşmesi de öyle doğal bir süreç.


evet molfix yeni çıkarmış göbek bağı yeri olanı valla ben bezi kilosuna göre aldım 3-6 kg 88 li prima paketi indirim vardı markette. Eskiden sararken ilk hafta göbek bağına gelmeyecek şekilde bezi bağlamay dikkat etmek gerek. Ayyyy hele bir o günlere gelelim de. Bakalım paşamız beğenecek mi aldığımız marka bezi? Hiç belli olmaz.
 

Maşallah canım herşey yolunda olmasına çok sevindim..Az kaldı zamanımız valla çok heyecanlı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah:=)
 
Kızlar bugün wcyle resmen kanka oldum her ayaga kalktigimda bi ugruyorum ve alt tarafimda baskı hissediyorum iki doğum yaptım sanci nedir bilmiyorum benim gibi olan varmi sık sık wc ve alt tarafta yurudukce baskı ve ayrica gece acayip alakasız rüyalar görüyorum
 
valla ben ındırımlerı pek takıp edemıorım ya.son zamanlara geldkce bnde saçma sapan rüyalar görür oldum.bırde doğum stresı var.16sında randuvum var bakalm hersey yolunda mı.smdı ısyerımıze geldım oturuom arada karnımın sol tarafına ağrı gbı bsey gırıor.ayy pat dıe dogumam inş.bır kaç gündür ağrılı ağrısız kasılmalar arttı braz korktum.
 
cnm korkma bndede oluor.genede çok olursa doktora görün.bnde günlerdir aptal saptal rüyalarla bogusuorm.bır kaç gündür de wcye gıdıorım skıstgmı sanarak,bsey gelmıor pek.bebek aşağı ınıor ya.baktımkarnım aşağı düşmeye başlamış.dogum yakın galıba dıe korktum.ustelk gecen aşırı ishal oldgmu yazmstm kotuydum hanı.o zamandan berı hemeroıdım azdı.6gun oldu hala geçmedi normalde hıc rahatsz edıp böyle yapmazdı.krem aldık ıns yarar yoksa ben doktora oramı açmak ıstemıorum ya
 

Normal canim aslında ama yinede insan tedirgin oluyor benim 24.haftadan beli erken doğum riskim var progestan kullanıyorum erken doğmasın diye ama çok sukur 35.haftayi gördüm doktorumda bu haftadan sonra risk azaldi diyor çarşamba kontrolum var inşallah ilacı biraktirir.yani anlicagin 24 haftada doğum pozisyonunundaydi bebek.
 

Maşallah canım her şey yolunda çok güzel :)
 


Canim bendede durum ayni hatta biraz gribimhapsurdukca altima kaciriyorum camasir degistirip duruyorum
 
gereklimi bende bilmiyorum, internette bulduğum ihtiyaç listesinde yazıyordu bende bulunsun diye alalım dedim, içinde ne var onu bile bilmiyorum
 


Maşallah size cevval arkadaşım:) normal doğum konusunda bu kadar istekli olmanız bile ne kadar bilinçli olduğunuzu gösteriyor. İnşallah çok rahat ve sağlıklı doğumlarınız olur. Selim beye de maşallah:)

Böyle yatıran, nazlayan birileri olunca eminim güzeldir ama benim gibi ailesinden uzak olanlar için son ay bayağı zormuş yinede Allah yardım ediyor tabi, bu halimize çok şükür..



Sizin de gözünüz aydın canım, maşallah Denizcik'e:) ama nstde o kadar tutması iyi değil ya, 20 dkdan sonra gelmeyince çağırtıyorum ben hemşireyi, sonuçta elektrik dalgası neme lazım..


Kızlar bende göbeğin sadece pamuk ve kaynatılmış suyla temizlenip kuru tutulması gerektiğini biliyorum, birşey sürmeye gerek yok bence, olsa da doktoru söyler zaten.
ya arkadaşlar surmelıden haber yok mu hala ?

Bende Sürmeli için baktım tüm geçmişe ama bugün hiç yazmamış galiba, iyidir inşallah tez zamanda müjdeli haberini alırız
 
Canim bendede durum ayni hatta biraz gribimhapsurdukca altima kaciriyorum camasir degistirip duruyorum

OooooF seninki daha zormuş benimde alerjim var sürekli hapsiriyorum ama tam hapsirik gelince ayaklarimi topluyorum biraz kasigima agri giriyor bakalım çarşambayi sabırsızlıkla bekliyorum
 
iyi akşamlar teyzelerrrrr:) herkes ne güzel haberlerle gelmiş. bizimde bugün kontrolumüz vardı.36. haftamız 2 gün sonra bitiyor artık 37 oluyoruz Allah"ın izniyle. çok şükür bi sıkıntımız yokmus. sadece dr umuz biraz ufak tefek dedi. 2,5 kg muş.benimde aklım karıştı gerçekten çok mu küçük sizce.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…