2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Üzülme canım biraz da nasip işi bu bazı kontejyanlar artmış bazıları azalmış senin branş ne idi? Hem kendine hem bebeğine yazık hissediyorlar onlar duygularımızı.

Ben sağdığım sütleri öncelikle bardak veya kaşıkla vermeyi deneyeceğim canım emzirme ile ilgili eğitimde bir videoda görmüştüm. Önce sözü geçmişti böyle yapıyorlar diye inanamamıştım. Ama videoda görünce denemeye karar verdim. Bir diğer alternatif şırınga(iğnesiz tabi) ile veriyorlar. En son hiç biri ile beceremezsem biberonu deneyeceğim. İlk akla gelen biberon oluyor ve bence bir çok anne kolayına geldiğini için tercih ediyor. Biberonda da en doğal his kauçuk uçlarda oluyor ama onlarda uzun süreli kullanılmıyor sürekli yenilemek gerekiyor.

Yönetmelik açık ve net canım bir kaç kere okumuşluğum var kamu kuruluşlarında en az 5 haftasını ekleyebiliyorsun. Ama benim de kafam karışık doktora soracağım bu gidişte mesela ben 36. haftada ayrılmayı düşünüyorum veya 37 diyelim hemen ilk hafta doğum yaptım hemen doğum sonrası raporunu mu yazıyorlar yoksa 16 haftalığı bütünüyle baştan mı yazıyorlar? Baştan yazılıyorsa iyi yoksa öncesi sonrası diye ayırırsa biraz sıkıntı olabilir. Aslında her şey doktorda bitiyor gibi geliyor bana. :)

Bazı ultrasonlar az bazıları çok ölçüyor bebeğin pozisyonu da etkileyebiliyor ölçümü. Hayırlısı olsun. Ben çatı muayenesinden hiç korkmuyorum. Sonuçta doktorlar riskli olsa yapmazlar diye düşünüyorum. Ve onun belli bir haftası var yaptıkları hafta da zaten doğumun her an beklendiği haftalarda. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Kraliçelik döneminin son demlerinin keyfini çıkaralım bence. :) Aaltını çiziyorum abartmadan tabi ki.

Merhaba arkadaşlar şu bebek göbek bakım setlerinden almamız gerekiyormu siz aldıysanız hangi markayı tercih ettiniz birde almak isteyen varsa chicco latway baston model bebek arabası 440 liradan 365 liraya inmiş gitti gidiyor stesinde ve sadece 4 adet var almak isteyenler bir baksın istersenz

canım açıkçası bana da o zaman abartı gelmişti, aynı gün ben de gitmiştim kontrole ve aramızda 500 gr fark vardı.. şimdi normale dönmüş yine büyük tabi de :)
üff ne çatı muayenesiymiş arkadaş ya illa yapacaklar yani..

süt poşeti lansinoh aldım, bir de kap aldım medela.

aslına bakarsan doğumada sayılı günler kaldı :) benim arkadaşım Moldovyalı , gürcü felan yatılı alıyor, gerçi onun kızı artık büyüdü ama evin her işini yaptırıyor genelde memnun birkez afrikalı almıştı, kız evini soyup gitmişti

aynen öyle canım, yani aslında çok da zamanım yok. ilk etapta annem kalacak yanımda ama sonrası için birini bulmam şart. afrikalıyı nerden bulmuş yahu Allah korusun bizi öyle insanlardan..

Yanii bizimkilerde calisanlar var teyzemlerde anneannnemde abimlerdee...memnun olduklari da var iclerinde bes para etmeyenleri de yine de iyi arastirmakta fayda var cnm

aynen canım ya her milletin iyisi de oluyor kötüsü de inşallah iyi biri çıkar karşımıza..

aklınız karışmıs herhelade canım son 3 haftayı zorunlu kullanıyoruz 5 haftayı sadce aktarabiliyoruz

aynen öyle canım, yani aslında çok da zamanım yok. ilk etapta annem kalacak yanımda ama sonrası için birini bulmam şart. afrikalıyı nerden bulmuş yahu Allah korusun bizi öyle insanlardan..
..

sürekli çalıştığı bir büro var ordan ayarladı sanırım, birde bu yabancıların sigorta işi felan var, sigortasız çalıştırırsan .ok yüklü cezası var

canım eczanede var mıdır bilmiyorum ben ebebekten almıştım hemende getiriyorlar istersen bak bir..Benimde ağrım vardı bugün dediğin gibi yokluyorlar bizi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…