Hadi gözün aydın canım çok sevindimKızlar ben geldim nst den. Bugün sancı çıkmadı çok şükür:) Ama sabahı zor ettim, ağrım da oldu bir türlü uyuyamadım.Sabah kahvaltıdan sonra hemen gittim nst ye doktoruma da gösterdim. Tamam bugün yok sancı düzensizmiş dedi, dün alttan bakmıştı rahim ağzı kısalmamış iyi demişti. Çok şükür nasıl korktum kızlar anlatamam. 2 hafta sonra randevum şimdi.
Herkese çok teşekkür ederim desteğiniz ve dualarınız için:)
Evet canım stresten hiç uyuyamadım akşam kızım da kasıldı durdu ama çok şükür bugün nst iyi çıktı:)eğer böyle stres yaparsan daha kötü olur.raharolmaya çalış.dualarm senunle.korkutma kendınu hep ıyı dusun
Çok evhamlıyız ciddenilerde çocuğu biryerlere gönderdiğimizde ne yapcaz hiç bilemiyorum. Zaten eşime diyorum o nereye ben oraya öyle çok uzaklara göndermem diyorum:)
Evet sertleşmeleri say canım.. bende doktor ilk söylediğinde hissetmiyorum ki demiştim.. ama 10 günde çok hissedilir hale geldi. Özellikle ağrı belimden girmeye başladı karnımdın sertleşmesiyle birlikte.. kendini dinle sürekli.. ayaktayken, hareket halindeyken insan farkedemiyor.. bende de 10 gün önce 20 dakikada 2 büyük dalga görünce nst'de, alttan bakmıştı.. rahim ağzı kısalmış dedi. Bugün yine nst'de sancı çıkınca yine baktı, rahim ağzı yumuşamış dedi.. bunlar hep doğum habercisiymiş. Bende 3 güne bir nst'ye giriyorum.. inşallah sende bende 37yi göreceğiz
Canım kalp atışını dinleme cihazı mı var evde maşallah
Canım kalp atışını dinleme cihazı mı var evde maşallah
Kızlar ben geldim nst den. Bugün sancı çıkmadı çok şükür:) Ama sabahı zor ettim, ağrım da oldu bir türlü uyuyamadım.Sabah kahvaltıdan sonra hemen gittim nst ye doktoruma da gösterdim. Tamam bugün yok sancı düzensizmiş dedi, dün alttan bakmıştı rahim ağzı kısalmamış iyi demişti. Çok şükür nasıl korktum kızlar anlatamam. 2 hafta sonra randevum şimdi.
Herkese çok teşekkür ederim desteğiniz ve dualarınız için:)
Ben de çok seviyorum o hareketini:) biz babasıyla ona ayağı diyoruz:) babası gıdıklayınca içeri alıyor hemen ayağını:) aşkım o benim ya:)))Dün bende yaşadım aynı durumu. Benimkide sol tarafımı şişiriyor genelde. Sağda da oluyor ama ara sıra. Ayağımı neresi anlamıyorum. Ama bazen elimin altında sivri yuvarlak birşey adeta kayıp gidiyor çok seviyorum o hareketini. Ona dokunuyormuşum gibi hissediyorum:)
Nasıl bırakıcaz işe gidicez meral ya of. Özlicek oğluşlarımız bizio bende de var canim o endise nereye gidicek kimler arkadaşı olucak ya ilk dusuncem ise baslicam tekrardan annemle kv bakicak ama nasil birakicam bilmiorum cok zor olucak ama calismam gerek cocugum icin
Çok sağol canım nasıl rahatladım nasıl:) uykusuzum bugün ama olsun yeter ki kuzularımız iyi olsun:)Gozun aydin canim cok sevindm senin adına simdi rahatlamissindir....
Nasıl bırakıcaz işe gidicez meral ya of. Özlicek oğluşlarımız bizi
Tsk ederim canm aminnn hepimiz saglikla alalim kucagimiza :)Allah hayırlısıyla kurtarsın. Sağ salim doğsun bebeğin:)
Biraz da evdeyim ya ondan... Tek yaptığım bebeğimi beklemek... Kendi evimde bile değilim. Herşey hazır.. Gün saydığımdan artık sabırsızlanmaya başladım sanırım :)
Daha rahat olmaya çalışıcam :)
anormallik olsa farkedersn canım. Bende saat tutmuorum ama gece lavaboya kalktigimda hareketli olduğunu biliyorum gece hareketsiz olunca cok korktum neyseki kipirdadi. Daha kahvalti yapamadim ilk once cikolata yedim sut ictim kendine geldi yavrum. Geceden beri kalp atisini dinleme cihaziyla geziorum son kez baktim pitpit atio. Cok evhamliyiz çooook hem kızıyorum kendime hem huyumdanda vazgecmiorum
hahahaha çok güldüm buna:)))))))) ben sabah çalar saat çalınca zıplıyorum yataktan benim dana hiç uyanmıyor valla:))ben gece çok yavaş kalkmaya çalışıyorum,uyanmasın diye, uyanınca beni uyutmuyor :)
sagol aAllah yardimcin olsun hayirli ve kolay dogum nasip etsin insallah arkadasim dualarim seninle:)
Gunaydinn cnm guzel haberlerle gel insallah:) agdayi ben gecen cuma gittigimde sordum dr a hic sorun olmaz yaptirabilirsin dedi ama biraz daha hassaslastigimiz icin artik canimiz aciyabilir kicuk kucuk parcalar halinde yapsin bari soyle kadina
Hadi bakalim guzel haberlerle gel tatlim:)
Ahh canim cok sukur ki minnos cok bekletmeden hareket edip annesini rahatlatmis:)
Tatlim su perine mesajina bnde baktim baya tirsiyorum ben ondan yaasen yapabilirsen haber ver de bnde denemeye calisayim:)
Canim benim cok tsk ederim :)Allah yardimcin olsun hayirli ve kolay dogum nasip etsin insallah arkadasim dualarim seninle:)
Gunaydinn cnm guzel haberlerle gel insallah:) agdayi ben gecen cuma gittigimde sordum dr a hic sorun olmaz yaptirabilirsin dedi ama biraz daha hassaslastigimiz icin artik canimiz aciyabilir kicuk kucuk parcalar halinde yapsin bari soyle kadina
Hadi bakalim guzel haberlerle gel tatlim:)
Ahh canim cok sukur ki minnos cok bekletmeden hareket edip annesini rahatlatmis:)
Tatlim su perine mesajina bnde baktim baya tirsiyorum ben ondan yaasen yapabilirsen haber ver de bnde denemeye calisayim:)
Canım yeni geldim doktordan çok şükür sancı çıkmadı bugün:) rahatladım ben de şimdi dinleniyorum.
tuvalete kalktığımda uyanıyor ve başlıyor vurmaya canım benim, bende yavaş hareket ediyorum bazen uyanmıyor, bazende oğluşum idrar torbasına tekme atıyor galiba onun sayesinde ben uyanıyorumhahahaha çok güldüm buna:)))))))) ben sabah çalar saat çalınca zıplıyorum yataktan benim dana hiç uyanmıyor valla:))
Asıl dertler doğduktan sonra başlıyor sanırım. Artık ruh halimiz hep böyle olacak... annen bile baksa aklın kalıyor...o bende de var canim o endise nereye gidicek kimler arkadaşı olucak ya ilk dusuncem ise baslicam tekrardan annemle kv bakicak ama nasil birakicam bilmiorum cok zor olucak ama calismam gerek cocugum icin
Bana da sanki dizi ya da dirseği gibi geliyor. Dokunduğumuzu anlıyor hemen çekiyor. Küçük aşkımız :)Ben de çok seviyorum o hareketini:) biz babasıyla ona ayağı diyoruz:) babası gıdıklayınca içeri alıyor hemen ayağını:) aşkım o benim ya:)))
o cihazı nerden buldun:))) sakin ol canım, az kaldı. sakin,huzurlu mutlu geçirelim bu günleri. kuzular da uyur, hareket etmek istemez belki dünyaya geleceği için depresyona girmiştir dünyanın nasıl bir yer olduğunu düşünüp duruyordur hareket etmediğinde:))) Allah'ın izniyle sağ salim alacağız kucağımıza yavrularımızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?