2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Hadi gözün aydın canım çok sevindim

Çok evhamlıyız ciddenilerde çocuğu biryerlere gönderdiğimizde ne yapcaz hiç bilemiyorum. Zaten eşime diyorum o nereye ben oraya öyle çok uzaklara göndermem diyorum:)

o bende de var canim o endise nereye gidicek kimler arkadaşı olucak ya ilk dusuncem ise baslicam tekrardan annemle kv bakicak ama nasil birakicam bilmiorum cok zor olucak ama calismam gerek cocugum icin

Benim rahim ağzı kısalmamıştı dün canım 3.77 cm ölçtü. bugün çok şükür nst normal çıktı problem yok dedi doktorum. Ben de artık sertleşmelere dikkat edicem çok korktum dün çünkü. Bel ağrısı çok hafif arada oluyor bana o kadar, bazen de karnıma ağrı giriyor. Çok sağol canım ya, inşallah görürüz 37. haftaları sağlıkla

Gozun aydin canim cok sevindm senin adına simdi rahatlamissindir....

Ben de çok seviyorum o hareketini:) biz babasıyla ona ayağı diyoruz:) babası gıdıklayınca içeri alıyor hemen ayağını:) aşkım o benim ya:)))

o bende de var canim o endise nereye gidicek kimler arkadaşı olucak ya ilk dusuncem ise baslicam tekrardan annemle kv bakicak ama nasil birakicam bilmiorum cok zor olucak ama calismam gerek cocugum icin
Nasıl bırakıcaz işe gidicez meral ya of. Özlicek oğluşlarımız bizi

rahat ol tabi cicim, bebişi düşün. bebişe yazılar yaz. çık gez dolaş,kek yap pasta yap uzat bacaklarını hayal kur. gökyüzüne bak huzur bul. parka git kuş sesleri dinle ohhh gel keyfim gel yap:))

o cihazı nerden buldun:))) sakin ol canım, az kaldı. sakin,huzurlu mutlu geçirelim bu günleri. kuzular da uyur, hareket etmek istemez belki dünyaya geleceği için depresyona girmiştir dünyanın nasıl bir yer olduğunu düşünüp duruyordur hareket etmediğinde:))) Allah'ın izniyle sağ salim alacağız kucağımıza yavrularımızı.

sagol a
Canim benim cok tsk ederim :)

Canım yeni geldim doktordan çok şükür sancı çıkmadı bugün:) rahatladım ben de şimdi dinleniyorum.

ohh çok şükür. uzat bacaklarını güzel bir müzik aç kapat gözlerini bebişinle başbaşa vakit geçir:) bizi telaşlandırmaya bayılıyor bu kuzular, Allah bilir telaşlarımızı görüp kıs kıs gülüp eğleniyorlardır içerde:)

hahahaha çok güldüm buna:)))))))) ben sabah çalar saat çalınca zıplıyorum yataktan benim dana hiç uyanmıyor valla:))
tuvalete kalktığımda uyanıyor ve başlıyor vurmaya canım benim, bende yavaş hareket ediyorum bazen uyanmıyor, bazende oğluşum idrar torbasına tekme atıyor galiba onun sayesinde ben uyanıyorum

Asıl dertler doğduktan sonra başlıyor sanırım. Artık ruh halimiz hep böyle olacak... annen bile baksa aklın kalıyor...

Ben de çok seviyorum o hareketini:) biz babasıyla ona ayağı diyoruz:) babası gıdıklayınca içeri alıyor hemen ayağını:) aşkım o benim ya:)))
Bana da sanki dizi ya da dirseği gibi geliyor. Dokunduğumuzu anlıyor hemen çekiyor. Küçük aşkımız :)

ebebekten aldim canim angelsounds die bi cihaz :) aldigimda yazmıştım hatta burda ama gormedn sanırım. Amin inşallah canim sag salim aliriz ins hepimiz. Sakin nasil geciricez hic anlamiorm dedigin gibi bebisleri dusunmek lazim yerleri daraldi ne oluo boylee yahuu die depresyona girmis olabilirler :)) amaan yerim ben o minnoslarin depresyonlarini yaaa
Arada bi hissettirsn ama anneee iyiyim die endiselenmeyelim dimi ama şekerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…