Biraz da evdeyim ya ondan... Tek yaptığım bebeğimi beklemek... Kendi evimde bile değilim. Herşey hazır.. Gün saydığımdan artık sabırsızlanmaya başladım sanırım :)amaaaaaaaaaan boşver takma kimseyi dinleme. bende de hiç doğum belirtisi yok, çalışıyorum hala. vakti gelince gelir kuzular. biraz teslimiyetçi olalım, rahat olalım kuzular da gerilmesin rahat rahat gelsinler canım:)
ya bende bir tuhaflık var sanırım. ne gece kalkıp hareketlerini dinliyorum ne gündüz:)) Allah'a emanet uyuyor, yatıyor,kalkıyor,hareket ediyor. hiç bilmiyorum hangi saat çok hareket ettiğini. hiç kulak vermiyorum hareketlerine:)))
Aynı endişeyi dün bende yaşadım. Nasıl stresli saatlerdi anlatamam. Saat 10 dan 3 e kadar gündüz hareket etmedi gibi hissettim. Ayakta çok kaldım iş yaptım belki ondan farkedemedim am çok kötü saatlerdi. Sonra tatlı birşeyler yedim uzandım dinledim çok şükür kıpırdadı içim rahatladı. Bazen çok hareketli oluyor bazen kıpırdamıyor endişelendiriyor. Neyseki iyiler canm. Az kaldı bi doğsalardı hayırlısıyla...
Kizlar Günaydın umarim herkes iyidir. Bugun son doktor kontrolumuz var malum yarin doguma girecem bnim ve bebisim için dua edin kızlar... Ins hepimiz de hayirlisiyla atlatacaz bu gunleri :)
Günaydın kızlar bugün doktor kontrolümüz var,bakalım ne diecek doktorumuz.öncesinde ağda yaptırmalıyım çatı muayenesi yapabilir .ama ağdadan çekiniyorum bu sefer.
Günaydınnnoğluşumla kahvaltı yapıyoruz. Bugün doktor kontrolümüz var. Bakalım kaç kilı oldu oğluşum
Kizlar gunaydin. Gece bende stresli bi gece gecirdim bebegimin hareketlerine uyaniodum ama uyandirmadi beni bu gece lavaboya kalktim normalde kalktigimda hep hareket halindeydi ama baktim ses yok. Geçtim salona dinlemeye basladim bebeğimi neyseki hareket etti hareketlerinde azalma oldu aksam. Hareket edince kendime geldim aglamaktan maf oldum gecenin 2sinde. Neyseki simdi kıpır kıpır cok şükür yeri azalio gittikce farkındayız ama yinede endise edioruz. Rabbim herkesin bebegini saglicakla kucagina almayi nasip etsin die gece boyunca dua ettim tum hamisler için
Günaydın tatlı anne adayları:)
Adetken sancım olmazdı hiç hafif sızı olurdu dün akşam öyle yumurtalıklarımdaki sızı hissi oldu. Ara arada alt bölgeme ağrı girdi.. Sahte sancı dedikleri bunlar heralde dedim acaba olabilir mi... Açıkçası olsun istiyorum 38+da bebeğim gelsin istiyorum hayırlısıyla...
Büyüdükçe büyüyor doğuma dair hiçbir işaret olmaması canımı sıkıyor. Ablamlar rahat şekilde 40 olur hatta geçer diyorlar cidden çok geriliyorum. KV.de geç doğurursun babaya çekerse diyor. Bu pozitif çevrem :) beni kötü etkiliyor... Her akşam yürüyüş yapıyorum hurma yiyorum.
Bugün perine masajını denicem. kimseye yaptıramam bakalım yapabilecek miyim iyice araştırdım nasıl yapıldığını... Hayırlısı :)
Canım benim ya...
Hepimiz şu son günlerde iğne üstündeyiz resmen...
En ufak hareketsizleşme farklılıklar hemen endişelendiriyor.. Umarım şu son günleri sorunsuz şekilde atlatırız :)
Simlaacım hiç sallama, sadece can sıkıcı oluyor insanların yorumları. Insanı nasıl etkilediklerini bilmiyorlar. Hiç belirti vermez vermez bakarsın pat diye suyun gelmiş, sancın başlamış, hop kucağına almışsın. Zaten önemli olan ne zaman değil nasıl geldiği bence. Ama İnan ben de senin kadar heyecanlı ve gerginim. Her gün karnımı kontrol ediyorum acaba inmiş mi diye:)Biraz da evdeyim ya ondan... Tek yaptığım bebeğimi beklemek... Kendi evimde bile değilim. Herşey hazır.. Gün saydığımdan artık sabırsızlanmaya başladım sanırım :)
Daha rahat olmaya çalışıcam :)
Allah yardimcin olsun hayirli ve kolay dogum nasip etsin insallah arkadasim dualarim seninle:)
Gunaydinn cnm guzel haberlerle gel insallah:) agdayi ben gecen cuma gittigimde sordum dr a hic sorun olmaz yaptirabilirsin dedi ama biraz daha hassaslastigimiz icin artik canimiz aciyabilir kicuk kucuk parcalar halinde yapsin bari soyle kadina
Hadi bakalim guzel haberlerle gel tatlim:)
Ahh canim cok sukur ki minnos cok bekletmeden hareket edip annesini rahatlatmis:)
Tatlim su perine mesajina bnde baktim baya tirsiyorum ben ondan yaasen yapabilirsen haber ver de bnde denemeye calisayim:)
ya bende bir tuhaflık var sanırım. ne gece kalkıp hareketlerini dinliyorum ne gündüz:)) Allah'a emanet uyuyor, yatıyor,kalkıyor,hareket ediyor. hiç bilmiyorum hangi saat çok hareket ettiğini. hiç kulak vermiyorum hareketlerine:)))
Çok evhamlıyız ciddenAhhh hep bu bizim evhamliligimdan doktorum bana evhamli anne hosgeldin dio
Gece aramak istemedim hemen guluo bana sonra :) cok korkutuolar anneciklerini ama sen is yaptigindan yorulmusundr o yavrucum da etkilenmistr canim. Evet su son haftalarimizi hayirlisiyla atlatsak alsak kucagimiza baska bisiy istemiyorum.
Dün bende yaşadım aynı durumu. Benimkide sol tarafımı şişiriyor genelde. Sağda da oluyor ama ara sıra. Ayağımı neresi anlamıyorum. Ama bazen elimin altında sivri yuvarlak birşey adeta kayıp gidiyor çok seviyorum o hareketini. Ona dokunuyormuşum gibi hissediyorum:)Kızlar dün ben de bebeğimin hareketlerini çok az hissettim. Babasının sesine hareketlendi çok şükür. yerleri daraldı artık az hareket ediyorlar. Benimki karnımın üstünü şişirip ayağını sağ tarafımdan çıkarıyor. Genelde bu şekilde oynuyor:)
:) inş.canım... Artık sondayız doğum haberleri hikayeleri derken sanırım heyecan yaptım :) bi kaç gün sonra kendi hikayelerimizi yayınlıcaz inş :)Simlaacım hiç sallama, sadece can sıkıcı oluyor insanların yorumları. Insanı nasıl etkilediklerini bilmiyorlar. Hiç belirti vermez vermez bakarsın pat diye suyun gelmiş, sancın başlamış, hop kucağına almışsın. Zaten önemli olan ne zaman değil nasıl geldiği bence. Ama İnan ben de senin kadar heyecanlı ve gerginim. Her gün karnımı kontrol ediyorum acaba inmiş mi diye:)
Tamam cnm mutlaka haber veririm çok iyi geliyormuş.inş yapabilirim.Allah yardimcin olsun hayirli ve kolay dogum nasip etsin insallah arkadasim dualarim seninle:)
Gunaydinn cnm guzel haberlerle gel insallah:) agdayi ben gecen cuma gittigimde sordum dr a hic sorun olmaz yaptirabilirsin dedi ama biraz daha hassaslastigimiz icin artik canimiz aciyabilir kicuk kucuk parcalar halinde yapsin bari soyle kadina
Hadi bakalim guzel haberlerle gel tatlim:)
Ahh canim cok sukur ki minnos cok bekletmeden hareket edip annesini rahatlatmis:)
Tatlim su perine mesajina bnde baktim baya tirsiyorum ben ondan yaasen yapabilirsen haber ver de bnde denemeye calisayim:)
Canım kalp atışını dinleme cihazı mı var evde maşallahanormallik olsa farkedersn canım. Bende saat tutmuorum ama gece lavaboya kalktigimda hareketli olduğunu biliyorum gece hareketsiz olunca cok korktum neyseki kipirdadi. Daha kahvalti yapamadim ilk once cikolata yedim sut ictim kendine geldi yavrum. Geceden beri kalp atisini dinleme cihaziyla geziorum son kez baktim pitpit atio. Cok evhamliyiz çooook hem kızıyorum kendime hem huyumdanda vazgecmiorum
canım dualarımız seninle ama sen de sıkma canını rahat ol, stres yapma. Her şey Allah'ın takdiri ama sen de dua et kendini rahatlat bizi de habersiz bırakma.
Çok sağol canım akşam uyuyamadım tabi hem kafayı taktım hemde sağa yatsam baskı, sola yatsam ağrı oluyor, sırtüstü uyuyamıyorum yani akşam uyku falan hak getire ama olsun çok şükür bugün sancı çıkmadı:) Rahatladım ben de. Allah yardımcımız olsun senin işin daha zor tabi 2 çocukla ama sen de dikkat et kendine gene canım. Yanına yardım gelcek birini çağır mesela imkan varsa. Ben annemi çağırdım. 1 ekimde de kv gelicek inş.Canim strese girme bak neguzel doktorun tedbir amaçlı yarın yine çağırmış bence bebeğin erken gelmicek rahat ol bak benim 24.haftadan beli erken doğum riskim var doktor istirahat edeceksin dedi iki cocukla cokta mümkün olmadı ama gelgelelim bu haftalarida gördük sende üzülme çok şükür ki artık bebeklerimiz cok ufak değil yine sancin çıkarsa emin olki doktorun ilac verir şimdi rahat rahat bi uyku ve iyi şeyler düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?