2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
amaaaaaaaaaan boşver takma kimseyi dinleme. bende de hiç doğum belirtisi yok, çalışıyorum hala. vakti gelince gelir kuzular. biraz teslimiyetçi olalım, rahat olalım kuzular da gerilmesin rahat rahat gelsinler canım:)
Biraz da evdeyim ya ondan... Tek yaptığım bebeğimi beklemek... Kendi evimde bile değilim. Herşey hazır.. Gün saydığımdan artık sabırsızlanmaya başladım sanırım :)
Daha rahat olmaya çalışıcam :)

anormallik olsa farkedersn canım. Bende saat tutmuorum ama gece lavaboya kalktigimda hareketli olduğunu biliyorum gece hareketsiz olunca cok korktum neyseki kipirdadi. Daha kahvalti yapamadim ilk once cikolata yedim sut ictim kendine geldi yavrum. Geceden beri kalp atisini dinleme cihaziyla geziorum son kez baktim pitpit atio. Cok evhamliyiz çooook hem kızıyorum kendime hem huyumdanda vazgecmiorum

Ahhh hep bu bizim evhamliligimdan doktorum bana evhamli anne hosgeldin dio
Gece aramak istemedim hemen guluo bana sonra :) cok korkutuolar anneciklerini ama sen is yaptigindan yorulmusundr o yavrucum da etkilenmistr canim. Evet su son haftalarimizi hayirlisiyla atlatsak alsak kucagimiza baska bisiy istemiyorum.

Kizlar Günaydın umarim herkes iyidir. Bugun son doktor kontrolumuz var malum yarin doguma girecem bnim ve bebisim için dua edin kızlar... Ins hepimiz de hayirlisiyla atlatacaz bu gunleri :)

Allah yardimcin olsun hayirli ve kolay dogum nasip etsin insallah arkadasim dualarim seninle:)

Günaydın kızlar bugün doktor kontrolümüz var,bakalım ne diecek doktorumuz.öncesinde ağda yaptırmalıyım çatı muayenesi yapabilir .ama ağdadan çekiniyorum bu sefer.

Gunaydinn cnm guzel haberlerle gel insallah:) agdayi ben gecen cuma gittigimde sordum dr a hic sorun olmaz yaptirabilirsin dedi ama biraz daha hassaslastigimiz icin artik canimiz aciyabilir kicuk kucuk parcalar halinde yapsin bari soyle kadina

Günaydınnn oğluşumla kahvaltı yapıyoruz. Bugün doktor kontrolümüz var. Bakalım kaç kilı oldu oğluşum

Hadi bakalim guzel haberlerle gel tatlim:)

Ahh canim cok sukur ki minnos cok bekletmeden hareket edip annesini rahatlatmis:)

Tatlim su perine mesajina bnde baktim baya tirsiyorum ben ondan yaa sen yapabilirsen haber ver de bnde denemeye calisayim:)

Amin insallah canim dedigin gibi cidden igne ustundeyiz. Allahim hepimize guc kuvvet versin...

Canım benim ya...
Hepimiz şu son günlerde iğne üstündeyiz resmen...
En ufak hareketsizleşme farklılıklar hemen endişelendiriyor.. Umarım şu son günleri sorunsuz şekilde atlatırız :)

Simlaacım hiç sallama, sadece can sıkıcı oluyor insanların yorumları. Insanı nasıl etkilediklerini bilmiyorlar. Hiç belirti vermez vermez bakarsın pat diye suyun gelmiş, sancın başlamış, hop kucağına almışsın. Zaten önemli olan ne zaman değil nasıl geldiği bence. Ama İnan ben de senin kadar heyecanlı ve gerginim. Her gün karnımı kontrol ediyorum acaba inmiş mi diye:)

Kızlar dün ben de bebeğimin hareketlerini çok az hissettim. Babasının sesine hareketlendi çok şükür. yerleri daraldı artık az hareket ediyorlar. Benimki karnımın üstünü şişirip ayağını sağ tarafımdan çıkarıyor. Genelde bu şekilde oynuyor:)

aynen canim ya fazla bekletmedi annesini :) ufacik bi hareketi bile dunyalara bedel yavrumun...
ben o masaja baslicam bugun yapabilirim insallah olmazsa esim yapar sen kendin yapicaksan bas parmaginla yapman gerekiomus ama esin yapicaksa isaret parmagiyla yapmasi gerekiomus U seklinde yapicakmisiz gnde 2 3 kere siz hangi yagla yapicaksiniz.

Bide doktorlar hareketlerinde yavaşlama olunca gelin diyolar. Kordon dolaşmasından falan da korkuyorum ben... Bi doğsalar hayırlısıyla...

ben gece çok yavaş kalkmaya çalışıyorum,uyanmasın diye, uyanınca beni uyutmuyor :)

Çok evhamlıyız ciddenilerde çocuğu biryerlere gönderdiğimizde ne yapcaz hiç bilemiyorum. Zaten eşime diyorum o nereye ben oraya öyle çok uzaklara göndermem diyorum:)

Dün bende yaşadım aynı durumu. Benimkide sol tarafımı şişiriyor genelde. Sağda da oluyor ama ara sıra. Ayağımı neresi anlamıyorum. Ama bazen elimin altında sivri yuvarlak birşey adeta kayıp gidiyor çok seviyorum o hareketini. Ona dokunuyormuşum gibi hissediyorum:)

:) inş.canım... Artık sondayız doğum haberleri hikayeleri derken sanırım heyecan yaptım :) bi kaç gün sonra kendi hikayelerimizi yayınlıcaz inş :)

T
Tamam cnm mutlaka haber veririm çok iyi geliyormuş.inş yapabilirim.

Canım kalp atışını dinleme cihazı mı var evde maşallah

Kızlar sezeryan olacak dogumum kaç gün önce agda yaptırsam karar veremedim iki üç gün önce yaptırsam bişey olur mu

Kızlar ben geldim nst den. Bugün sancı çıkmadı çok şükür:) Ama sabahı zor ettim, ağrım da oldu bir türlü uyuyamadım. Sabah kahvaltıdan sonra hemen gittim nst ye doktoruma da gösterdim. Tamam bugün yok sancı düzensizmiş dedi, dün alttan bakmıştı rahim ağzı kısalmamış iyi demişti. Çok şükür nasıl korktum kızlar anlatamam. 2 hafta sonra randevum şimdi.
Herkese çok teşekkür ederim desteğiniz ve dualarınız için:)

Perine masajı yaptım tarif edilen gibi zorlanmadım ama bu doğumu tetikler mi diye endişelendim. Bebeğim hareket etti. Hiçbir yerde yazmıyor. Son ay yapılması gerektiği yazıyordu zaten.. Bakalım bi etkisi olacak mı:)

Çok sağol canım akşam uyuyamadım tabi hem kafayı taktım hemde sağa yatsam baskı, sola yatsam ağrı oluyor, sırtüstü uyuyamıyorum yani akşam uyku falan hak getire ama olsun çok şükür bugün sancı çıkmadı:) Rahatladım ben de. Allah yardımcımız olsun senin işin daha zor tabi 2 çocukla ama sen de dikkat et kendine gene canım. Yanına yardım gelcek birini çağır mesela imkan varsa. Ben annemi çağırdım. 1 ekimde de kv gelicek inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…