Canım Cook geçmiş olsun ne zman doğum yapıcaksın pekigünaydın,
kanama için bir sebep söylemedi, söylediysede açıkçası hatırlamıyorum, muayene etti ve kanaman yok dedi, rahim ağzıda açılmamış çık şükür, perşembe günü doktoruma gidicem bakalım o ne diyecek
perşembe günü doktorumla randevum var, herşey yolunda giderse inşallah 2 ekime gün almıştık, ama bebiş kilo almadığı için erken alma ihtimalleri varCanım Cook geçmiş olsun ne zman doğum yapıcaksın peki
benimde ilk ayda olmuştu 1 ay kadar sürmüştü, insan psikolojik olarak yıkılıyor, çok şükür onu atlattık bunuda atlatırız inşallahBundan 2 ay once bende hafif kanama oldu ..cok korkmustum rabbim kimseye yasatmasin..evet cok sukur devam etmemis ..
İlk sezaryenden 8 ay sonra hamile kaldım, kızım daha 17 aylık canım.canım ilk bebişle bunun arasında 3-4 yıl geçtiyse normal doğum yaptırıyorlar. bir arkadaşımın da ilk bebeği sezeryandı şimdi yine hamile 4 yıl geçti aradan normal yaparsın dedi doktor.
Canım kilo olayına takılma sakın doğduktan sonra beslersin annesi yine kilo alır allahım hayırlısını versin bebişler hemen kilo alıoperşembe günü doktorumla randevum var, herşey yolunda giderse inşallah 2 ekime gün almıştık, ama bebiş kilo almadığı için erken alma ihtimalleri var
İlk sezaryenden 8 ay sonra hamile kaldım, kızım daha 17 aylık canım.
Canım kilo olayına takılma sakın doğduktan sonra beslersin annesi yine kilo alır allahım hayırlısını versin bebişler hemen kilo alıo
Haklisin..inslh canim...benimde ilk ayda olmuştu 1 ay kadar sürmüştü, insan psikolojik olarak yıkılıyor, çok şükür onu atlattık bunuda atlatırız inşallah
Gunaydinnn...bende bugun doktr gitcem ..saatt 2 gibi cikicam..hayirli haberlerle geliriz inslh :)))Günaydınnnoğluşumla kahvaltı yapıyoruz. Bugün doktor kontrolümüz var. Bakalım kaç kilı oldu oğluşum
Afiyet olsun canım biz daha kahvalltı yapmadık:) 3 kiloyu geçti kesin oğluşlarımız:) ben de perşembe gidicem:)Günaydınnnoğluşumla kahvaltı yapıyoruz. Bugün doktor kontrolümüz var. Bakalım kaç kilı oldu oğluşum
birkaç gündür görünmüyorsun, inşallah herşey yolundadırMaşallah canım bebişinede inş. normal yollardan doğar
Maşallah canım bebişinede inş. normal yollardan doğar
Ben 6 gibi ancak çıkarım doktordanHaklisin..inslh canim...
Gunaydinnn...bende bugun doktr gitcem ..saatt 2 gibi cikicam..hayirli haberlerle geliriz inslh :)))
Afiyet olsun sizede :) bakalım 3 kiloyu geçti mi minik şehzadem:) hayırlı haberler getiririm inşallah:) kahvaltıyı fazla geciktirme cnm oğluşun acıkır. Benim oğluşum tekmeleriyle kaldırıyor beni sabah,ben de acıktı diye düşünüp hemen kalkıyorum yataktan:)Afiyet olsun canım biz daha kahvalltı yapmadık:) 3 kiloyu geçti kesin oğluşlarımız:) ben de perşembe gidicem:)
Kizlar gunaydin. Gece bende stresli bi gece gecirdim bebegimin hareketlerine uyaniodum ama uyandirmadi beni bu gece lavaboya kalktim normalde kalktigimda hep hareket halindeydi ama baktim ses yok. Geçtim salona dinlemeye basladim bebeğimi neyseki hareket etti hareketlerinde azalma oldu aksam. Hareket edince kendime geldim aglamaktan maf oldum gecenin 2sinde. Neyseki simdi kıpır kıpır cok şükür yeri azalio gittikce farkındayız ama yinede endise edioruz. Rabbim herkesin bebegini saglicakla kucagina almayi nasip etsin die gece boyunca dua ettim tum hamisler için
Aynı endişeyi dün bende yaşadım. Nasıl stresli saatlerdi anlatamam. Saat 10 dan 3 e kadar gündüz hareket etmedi gibi hissettim. Ayakta çok kaldım iş yaptım belki ondan farkedemedim am çok kötü saatlerdi. Sonra tatlı birşeyler yedim uzandım dinledim çok şükür kıpırdadı içim rahatladı. Bazen çok hareketli oluyor bazen kıpırdamıyor endişelendiriyor. Neyseki iyiler canm. Az kaldı bi doğsalardı hayırlısıyla...Kizlar gunaydin. Gece bende stresli bi gece gecirdim bebegimin hareketlerine uyaniodum ama uyandirmadi beni bu gece lavaboya kalktim normalde kalktigimda hep hareket halindeydi ama baktim ses yok. Geçtim salona dinlemeye basladim bebeğimi neyseki hareket etti hareketlerinde azalma oldu aksam. Hareket edince kendime geldim aglamaktan maf oldum gecenin 2sinde. Neyseki simdi kıpır kıpır cok şükür yeri azalio gittikce farkındayız ama yinede endise edioruz. Rabbim herkesin bebegini saglicakla kucagina almayi nasip etsin die gece boyunca dua ettim tum hamisler için
amaaaaaaaaaan boşver takma kimseyi dinleme. bende de hiç doğum belirtisi yok, çalışıyorum hala. vakti gelince gelir kuzular. biraz teslimiyetçi olalım, rahat olalım kuzular da gerilmesin rahat rahat gelsinler canım:)Günaydın tatlı anne adayları:)
Adetken sancım olmazdı hiç hafif sızı olurdu dün akşam öyle yumurtalıklarımdaki sızı hissi oldu. Ara arada alt bölgeme ağrı girdi.. Sahte sancı dedikleri bunlar heralde dedim acaba olabilir mi... Açıkçası olsun istiyorum 38+da bebeğim gelsin istiyorum hayırlısıyla...
Büyüdükçe büyüyor doğuma dair hiçbir işaret olmaması canımı sıkıyor. Ablamlar rahat şekilde 40 olur hatta geçer diyorlar cidden çok geriliyorum. KV.de geç doğurursun babaya çekerse diyor. Bu pozitif çevrem :) beni kötü etkiliyor... Her akşam yürüyüş yapıyorum hurma yiyorum.
Bugün perine masajını denicem. kimseye yaptıramam bakalım yapabilecek miyim iyice araştırdım nasıl yapıldığını... Hayırlısı :)
Canım benim ya...Kizlar gunaydin. Gece bende stresli bi gece gecirdim bebegimin hareketlerine uyaniodum ama uyandirmadi beni bu gece lavaboya kalktim normalde kalktigimda hep hareket halindeydi ama baktim ses yok. Geçtim salona dinlemeye basladim bebeğimi neyseki hareket etti hareketlerinde azalma oldu aksam. Hareket edince kendime geldim aglamaktan maf oldum gecenin 2sinde. Neyseki simdi kıpır kıpır cok şükür yeri azalio gittikce farkındayız ama yinede endise edioruz. Rabbim herkesin bebegini saglicakla kucagina almayi nasip etsin die gece boyunca dua ettim tum hamisler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?