Evet var öyle tanıdığım obsesif çocuklar ve umarım ben öyle olmasına neden olmam
Biz de çocuk olacağı için taşındık canım bu yaz bahçeli eve. Annemlerle komşu olduk. Umarım size de kısmet olur en yakın zamanda. Tavuk işi tamam da eşim tutturdu kuzu alalım diye. Komşu almış kuzucuk. Gidip gidip bahçenin kıyısından onu seviyor koca adam. Deniz sever kuzuyu, beraber büyürler, sütünü içer diyor. Beni zaten buzağım diye sever sağolsun, hayvanlara bayılır da :) Oğlumuz da minik balık. Çiftliği kurduk biz
Offff ne süper bir anneymiş, hiç üşenmemiş :) Ya şaka bir yana ben hiç böylesini görmedim duymadım ama takdir edesim geldi kadıncağızın çabasını. Elbette doğru değil de okullar o kadar pis ki. Velilerim diyorlar bana akşam toptan banyoya koyuyoruz, herşeylerini yıkıyoruz her akşam diye. Nasıl uğraşıyorsunuz her gün banyosu, çamaşırı, ütüsüyle diyorum. Mecbur yapıyoruz diyorlar. Yani fazlası zarar ama ben de yapmadan duramam gibime geliyor. Keşke çok rahat bir anne olabilsem. Doğada olması konusunda sıkıntı yok, çıksın oynasın toprakla. İş şehirin pisliğine gelince orada takılıyorum işte ben. Ama yere düşeni yiyen çocuklar hasta bile olmuyor. Bağışıklıkları güçleniyor. Bizi annem pimpirik büyüttü, ondan böyleyim bence. Salmalıyım biraz kendimi.