2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Ben de öğretmenim. Özellikle okullarda kablosuz aletlerin sinyallerinde korunmak mümkün değil, radyasyon her yerde. Yapabileceğimiz bir şey yok maalesef.

Evet ilk :) Merdivenlerden haldır huldur inerken zınk diye duruyorum O kadar ilk Birden aklıma geliyor
Benim gece uyurken bile aklımda. Yok sola yatmak gerekiyormuş. Yok ayakları karnımıza doğru çekecekmişiz
Artık kafama göre yatıyorum:)

Sen bırak onları, benimle paylaş canım tecrübelerini

Benim gece uyurken bile aklımda. Yok sola yatmak gerekiyormuş. Yok ayakları karnımıza doğru çekecekmişiz
Artık kafama göre yatıyorum:)

ahahahahah o kadar takma kafana ben karnımın üstüne doya doya yatıyorum

Ben de hala emziriyorum doktorumda ebe gibi soyledi aynen zaten oglum da cok fazla istiyo bebegi cuma gunu gorecegiz Allah nasip ederse ondan sonra birakicm artik mecbur bir ay once bir ay sonra zaten birakicaklar azaltmaktan anlamadi bnmki birden kesicem artk

Merhaba yeniyim aranizda ilk tup bebek denemem ve dun test yaptirdim betahcg 16.1 cikti sizce cok düsük bi deger mi ?eger bebeşim beni terk etmesse Rabbimde nasip ederse bende ekim annesi olabilirim...

Merhaba yeniyim aranizda ilk tup bebek denemem ve dun test yaptirdim betahcg 16.1 cikti sizce cok düsük bi deger mi ?eger bebeşim beni terk etmesse Rabbimde nasip ederse bende ekim annesi olabilirim...
Hoşgeldin..
İnşallah tutunmuştur sana bebeğin..

Ayy taze gebeler
Hepiniz gözümde çok sevimli görünüyorsunuz :)

Karnının üstüne mi yatıyorsun

Öğretmenine yakalanan öğrenciler gibi hissettim kendimi

Evettt bi sakıncası mı var:) daha doğrusu yan yatıyorum uyandığımda yüzüstü oluyorum

Öğretmenine yakalanan öğrenciler gibi hissettim kendimi

Evettt bi sakıncası mı var:) daha doğrusu yan yatıyorum uyandığımda yüzüstü oluyorum

ben 14.haftaya kadar yattım canım yüz üstü karnım ayva göbeği gibi çıkmıştı ama 14ten sonra kendimi özellikle sol yanıma yatmaya alıştırdım zaten şimdi istesem de yüz üstü yatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…