2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Ben şırıngaya bastırıyorum iğne gizlendiği için daha güvenli geliyor. Bir de boş şırıngaları biriktiriyordum ben, sonuçta tıbbi atık çöpe gitmesin dedim. Cumartesi günü hastaneye götürdüm. Kan alan hemşireye verdim. Kadın uzaylıya bakar gibi baktı bana. Getirmenize gerek yok, çöpe atabilirsiniz dedi.

kızlar yanlış anlamayın ama bilmediğim için soruyorum bu iğneleri göbekten yapmanız şartmı
Kol, bacak, göbek hatta doktorum sırt bile olur dedi. Galiba deri altına iki parmakla sıkıştırılabilecek her yere yapılabiliyor.

Selamlar arkadaşlar,

Daha önce çok fazla akıntım var benim demiştim bugün doktora gittim, normal olduğunu söyledi. İstersen günlük ped kullan dedi ama o sakıncalı olabilir değil mi? Ben sürekli iç çamaşırı değiştirmekte buldum çareyi.

Bu sabah kalp atısımızı gördük, internette 7+1 görünüyor ama doktorum 6+4 dedi. Pıt pıt atıyordu o minik kalbi.

Bu da kücüğümüzün ilk fotografı 6 mm :) pirinc tanem

:)) eninde sonunda onigne bacaga girmicek mi arkadasim ne kdr erken tecrube edersem o kadar iyi diye dusunmustum:) hatta bacagima splarken Bseylul in taktigiyle buzdan yardim alcaktim:) demek oylee dlga gecersiniz bnle he:) benn bi bacaktan yapiyim da hic bilgi vermicem sizee:)

Ben de 6 tüp kan vermiştim. Bir de idrar..
İğneni yap inşallah birşey olmıcak canım..

Facede ben direk yazdım valla bebişimiz olacak diye

Allah bagislasin...saglicakla kucagina aldigin gunleri de gormek nasip olsun insallah:)

Canımmm benim maşallahh subanallah pirinç tanene gözün aydınnnn sağlıcakla büyüsün gelişsin yapışsın annesine

Allah bagislasin...saglicakla kucagina aldigin gunleri de gormek nasip olsun insallah:)

Canımmm benim maşallahh subanallah pirinç tanene gözün aydınnnn sağlıcakla büyüsün gelişsin yapışsın annesine

Cok teşekkür ederim hepimizinkini Rabbim bizlere bağışlasın, darısı sizin basınıza inş.

Gördüğümden beri anlamsız anlamsız sırıtıyorum ben de Hicbir fotograf beni bu kadar mutlu etmemişti

Canım ben de merak ediyorum bacaktan nasıl olacak diye ama senin kendini feda etmene gönlüm razı gelmiyor :)

Bak bak şimdi de taktikleri birleştirmeler, buzlu bacak yöntemi :))

Günlük ped kullanacaksan parfümsüzlerinden olmalı ve sık değiştirmelisin. Uzun süre değiştirilmediğinde mantara sebep olabiliyormuş. En iyisi pamuklu çamaşır giyip sıkça değiştirmek tabi ama iş ortamında olamıyor. Pirinç taneni Allah bağışlasın sizlere.

Evet iş yerinde değiştirebilirim ama muhafaza etmekte sıkınıtı yaşayabilirim

Cok teşekkür ederim beşenbirka

Eneeem sen de mi hamilesin :))))))))
Maşallah

Canım ben de merak ediyorum bacaktan nasıl olacak diye ama senin kendini feda etmene gönlüm razı gelmiyor :)

hahahhaha:)ben ikinizede cok gülüyorum.first canım yaparsan paylaş lütfen ::::::::::::::::::::::( senden cesaret alıp bende yapabilirim

Saol canım cumartesi gidicem bende kalbi pıt pıt atıyodur bebişimin inşallah kızlar benim ağzımın adı berbat oluyo sabahları sanki kan tadı var gibi sizde de oluyor mu

Arkadaşlar merhaba...
Arkadaşlar ben doktora gittiğimde doktor hamileliğin ilk 3 ayının her gebelikte olduğu gibi önemli olduğunu ve bazı şeylere çok dikkat etmem gerektiğini söyledi... Bunların içinde interneti de söyledi tabiki ve üzerinde çok durdu, mecbur kalmadıkça internete girme, telefonla çok az konuş,bulunduğun yerde kablosuz internet varsa kullanmadığınız zamanlarda muhakkak kapat gibi şeyler...
Ama ben öğretmenim ve interneti kullanmamam ve ya bulunduğum ortamda kablosuz interneti kapatmam gibi bir şey mümkün değil
Çünkü en başta okulda heryerde internet var ve kendim girmesem benim dışımda herkes doğal olarak giriyor ...
Sizlere de bu kısıtlamaları getirdi mi ve ya risk durumu nedir acaba herhangi bir bilgisi olan var mı acaba, çünkü çok kafama takılıyor ...

Eneeem sen de mi hamilesin :))))))))
Maşallah

Evettttt Hamileyim gerçi ben de inanamıyorum hamile olduğuma hala

Saol canım cumartesi gidicem bende kalbi pıt pıt atıyodur bebişimin inşallah kızlar benim ağzımın adı berbat oluyo sabahları sanki kan tadı var gibi sizde de oluyor mu

İnşallah

Ben de demir yalamış gibi oluyorum

Doktorun biraz fazla pimpirikli sanırım
İnternete modeme gelene kadar etrafımızadaki baz istasyonlarını kaldırmamız lazım

hahahhaha:)ben ikinizede cok gülüyorum.first canım yaparsan paylaş lütfen ::::::::::::::::::::::( senden cesaret alıp bende yapabilirim

Bilmiyorumm artikk kizlarrrr hafiften bi dalga sezdim ben o yuzden tecrubelerimi paylasip paylasmama konusunda kararsizim kalp bu sonucta kiriliyo yani:)
Saka bi yana da cidden yakin zamanda denicem kafaya koydum size de haber veirim canlarim merak etmeyin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…