yok canım bacak ve koldanda yapabilirsin ama cok acıo die denemedik daha.en az acıyan yer göbekmiş.
Otomatik sistemi hiç farketmedim ama ilacı boşalttıktan sonra 1-2 sn bekleyip sonra çekiyorum ama çekerken hiç acımıyor ki canım sen de dene istersen.
:)) herkeste yeni yeni taktiklerr cok iyi yaa aksam bnde denicem...bide kizlar bisey sorcam size siz igneyi geri cekerek mi cikartiyosunuz etinizden? İlac bittikten sonra enjektorun kafasina iyice bastirdiginizda igne geri gidiyo zaten siz cekmeyin o otomatik gitsin...
Kol, bacak, göbek hatta doktorum sırt bile olur dedi. Galiba deri altına iki parmakla sıkıştırılabilecek her yere yapılabiliyor.kızlar yanlış anlamayın ama bilmediğim için soruyorum bu iğneleri göbekten yapmanız şartmı
Valla Azure canım anlamadım, birimiz buz koyalım (Bseylül) diyor, ötekimiz denemek için her an iğneyi bacağına saplayabilir (firstfb) :))))
Daha ilk ayda böyleyse, anlaşılan 5.-6. aylarda iğneleri kapıp, "Yetenek Sizsiniz"e katılıp show yapacağız :)))
Ben de 6 tüp kan vermiştim. Bir de idrar..kızlar teşekkür ederim herkese tek tek cevaplamıyorum kusura bakmayın.
iğne clexana mı öyle bir şey dedi ben almadım eşim akşam alacak..
hı kızlar kesinlikle tavsiyem ultrasona girerken su için mutlaka. ben küçük sulardan içtim karından gördü. öncekinden 8haftalık bitmiş kürtaj olduğum gün bile vajinadan baktılar.. görememişlerdi..
7tüp kan aldılar iki tane idrar birincisi önce yap dediler ikincisine de sonra yap dediler.. kültüre bakılıyormuş.
neyse kızlar..
bebişimle ilgili bir şiir şarkı sözü gibi bir şey arıyorum. face de paylaşmak için. ama tabi herkesin haberi olacak bir şey olmasın.. gizli haber gibi bir şey sunacağım yani..
ama bulamıyorum.
Selamlar arkadaşlar,
Daha önce çok fazla akıntım var benim demiştim bugün doktora gittim, normal olduğunu söyledi. İstersen günlük ped kullan dedi ama o sakıncalı olabilir değil mi? Ben sürekli iç çamaşırı değiştirmekte buldum çareyi.
Bu sabah kalp atısımızı gördük, internette 7+1 görünüyor ama doktorum 6+4 dedi. Pıt pıt atıyordu o minik kalbi.
Bu da kücüğümüzün ilk fotografı 6 mm :) pirinc tanem
Eki Görüntüle 984555
Selamlar arkadaşlar,
Daha önce çok fazla akıntım var benim demiştim bugün doktora gittim, normal olduğunu söyledi. İstersen günlük ped kullan dedi ama o sakıncalı olabilir değil mi? Ben sürekli iç çamaşırı değiştirmekte buldum çareyi.
Bu sabah kalp atısımızı gördük, internette 7+1 görünüyor ama doktorum 6+4 dedi. Pıt pıt atıyordu o minik kalbi.
Eki Görüntüle 984555
Allah bagislasin...saglicakla kucagina aldigin gunleri de gormek nasip olsun insallah:)
Canımmm benim maşallahh subanallah pirinç tanene gözün aydınnnn sağlıcakla büyüsün gelişsin yapışsın annesine
:)) eninde sonunda onigne bacaga girmicek mi arkadasim ne kdr erken tecrube edersem o kadar iyi diye dusunmustum:) hatta bacagima splarken Bseylul in taktigiyle buzdan yardim alcaktim:) demek oylee dlga gecersiniz bnle he:) benn bi bacaktan yapiyim da hic bilgi vermicem sizee:)
Selamlar arkadaşlar,
Eki Görüntüle 984555
Günlük ped kullanacaksan parfümsüzlerinden olmalı ve sık değiştirmelisin. Uzun süre değiştirilmediğinde mantara sebep olabiliyormuş. En iyisi pamuklu çamaşır giyip sıkça değiştirmek tabi ama iş ortamında olamıyor. Pirinç taneni Allah bağışlasın sizlere.
Eneeem sen de mi hamilesin :))))))))Selamlar arkadaşlar,
Eki Görüntüle 984555
Canım ben de merak ediyorum bacaktan nasıl olacak diye ama senin kendini feda etmene gönlüm razı gelmiyor :)
Bak bak şimdi de taktikleri birleştirmeler, buzlu bacak yöntemi :))
Saol canım cumartesi gidicem bende kalbi pıt pıt atıyodur bebişimin inşallah kızlar benim ağzımın adı berbat oluyo sabahları sanki kan tadı var gibi sizde de oluyor muCok teşekkür ederim hepimizinkini Rabbim bizlere bağışlasın, darısı sizin basınıza inş.
Gördüğümden beri anlamsız anlamsız sırıtıyorum ben deHicbir fotograf beni bu kadar mutlu etmemişti
Eneeem sen de mi hamilesin :))))))))
Maşallah
Saol canım cumartesi gidicem bende kalbi pıt pıt atıyodur bebişimin inşallah kızlar benim ağzımın adı berbat oluyo sabahları sanki kan tadı var gibi sizde de oluyor mu
Arkadaşlar merhaba...
Arkadaşlar ben doktora gittiğimde doktor hamileliğin ilk 3 ayının her gebelikte olduğu gibi önemli olduğunu ve bazı şeylere çok dikkat etmem gerektiğini söyledi... Bunların içinde interneti de söyledi tabiki ve üzerinde çok durdu, mecbur kalmadıkça internete girme, telefonla çok az konuş,bulunduğun yerde kablosuz internet varsa kullanmadığınız zamanlarda muhakkak kapat gibi şeyler...
Ama ben öğretmenim ve interneti kullanmamam ve ya bulunduğum ortamda kablosuz interneti kapatmam gibi bir şey mümkün değil
Çünkü en başta okulda heryerde internet var ve kendim girmesem benim dışımda herkes doğal olarak giriyor ...
Sizlere de bu kısıtlamaları getirdi mi ve ya risk durumu nedir acaba herhangi bir bilgisi olan var mı acaba, çünkü çok kafama takılıyor ...
İlk mi senin de?EvetttttHamileyim gerçi ben de inanamıyorum hamile olduğuma hala
Canım ben de merak ediyorum bacaktan nasıl olacak diye ama senin kendini feda etmene gönlüm razı gelmiyor :)
Bak bak şimdi de taktikleri birleştirmeler, buzlu bacak yöntemi :))
hahahhaha:)ben ikinizede cok gülüyorum.first canım yaparsan paylaş lütfen ::::::::::::::::::::::( senden cesaret alıp bende yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?