Dun doktorumda demisti bir sıkıntın falan mi var biseyi kafayami takiyosun dedi.bnde yok hocam yan gelip yatiyorum bir problemim yok dedimgercekten oyle.15 olursa hemen gel demisti.son kez olcturup aksam esimle gidicem dra.dua edin bana arkadaslar bakarsiniz doguma alirlar bni
maşallah bebişine, sağlıklı olsunda gerekiyorsa sezeryan olsun üzülmeGeldim canım ya okudum şimdi baya yüksek çıkmış ama strese bağlıda olabilir senin durumun doğum korkum var diyosun ya korkma bence sağlıklı olun önemli olan o canım drma sordum kendi dru yönlendirsin ben bişey diyemem dedi bu arada benim bu gidişle normal olmicak dedi biraz üzüldüm çünkü normal istiyodum çok kilo almış 2 haftada 600 g almış şuan 3600 g tosuncuğum benim bakalım sağlıklı olalımda başka bişey istemiyorum ben sende stres yapma zevk alıcağın bişeyler yap kafandan atmaya çalış canım
Cok gecmis olsun canim bebisin biraz tombis demek ki, benim de bebisim biraz tombismis doktor oyle demisti, hamileligimin ilk aylarinda benim de tansiyonum bir kez yukselmisti gebelikte yuksek tansiyon ve zararlari diye aratmistim biraz bilgi edinebilmistim kendine dikkat et ...Gunaydin arkadaslar
Uzun zamandir yazmiyodum ama hergun okuyorum.herkes iyidir umarim.ben pek iyi degilim(
Dun kontrolum vardi.bebegim allaha sukur cok iyi.biraz fazla tombik anasi gibi :) 3.190 gr.dha 29 gun var 4 kiloyu bulur heralde.bana gelince nst ye baglaniyorum her hafta bir sorun gozukmuyo.ama nerdeyse bir aydir ayaklarim ve bacaklarim feci halde sis.dun dr tansiyonuma bakti 14 e 10 cikti.gebelik zehirlenmesine dogru ilerliyosun cok dikkat et dedi.tuzu tamamen kes ve hergun iki uc kere tansiyon olctur yuksek cikarsa hemen gel dedi.cok korkuyorum.intrnetten baktim gebelik zehirlenmesi ile ilgili hic iyi seyler yaxmiyo
Aranizda benim gibi olan varmi ?nolur birsry biliyosaniz cevaplarnizi esirgemeyin
Bebisini saglicakla kucagina alirsin insallah saglikli olsun da erken de olsa sık sık beslersin kisa zamanda tombis tombis olur :)günaydın arkadaşlar,
sabah doktora gittik NST miz çok şükür iyi çıktı ama bebiş 3 hafta geride kalmış, geçen gece ki kanama nişanmış, ayrıca eş artık yaşlanmış ve bebek beslenemiyormuş, bu yüzden doktorumuz doğumu öne aldı,23 eylüle gün aldık ama cumartesi nst sonucuna bakacak belki o gün bile olabilirmiş ,
bugün biraz işte yoğun olucam , yetiştirmem gereken bir sürü şey olacak, ara ara burayada bakmaya çalışıcam, inşallah herkesten iyi haber alırız
Ayyy bu cumartesi mi:)) cumartesi heyecanlı bi gün bizi bekliyor:) sabah başlarız heyecanlara:)))
Ayy cok heyecanliii cumartesi gunu geliyo bebiss yanii:)) Allah yarddimcin olsunn pihtili arkadasimm guzel haberlerini bekliyoruzz:))
Allah yardimcin olsun arkadasimm dualarimiz seninle...
Hadi bakalim Allah yardimcin olsun cnm senin de...
merak etmeyin butun dualarimiz dogum yapacak tum arkadaslarimizla olacak...
Haydi hayırlısı canım. Sağlıkla alırsın yavrunu kucağına inşallah.
Dün anneme senin durumunu anlatmıştım. Etkilemiş beni doğum hikayeleri başlığında yazdıkların. Allah yardımcınız olsun canım. Sağlıkla kucağına al inşallah yavrunu.
İçmeeee, içmedin değil mi? Eşin gitsin nöbetçi eczaneye minoset alsın. Sirkeli karbonatlı pamuk koy dişine canım. Ferahlatır biraz. Bir de ağrıyan dişinin tersi taraftaki elinde baş parmağın ile işaret parmağının arasında el bileğine doğru olan çukurluğa sıkı sıkı masaj yap. Çok iyi geliyor. Masaj yapamazsan elinin o kısmına buz koy bir süreliğine ama buzu devamlı tutma ki yakmasın elini.
Canım Allah yardımcınız olsun. İstersen başka doktora da görün. Perinatoloji uzmanına göründün mü?
Ben de Egepol'de doğum yapacağım kısmetse. Tüm arkadaşlarım çok memnun. Ama yaşlı olan hemşireler biraz sert ve ilgisizmiş. Arkadaşım yazın doğum yaptı. Lavman yapmamışlar. Ameliyathanede sonda takılırken biraz rahatsız olmuş. Onun dışında memnundu. Geceliği de bebeğin kıyafetleriyle beraber alıp, ameliyat bitince giydiriyorlarmış hemen. Göbeğine kadar sıyırıyorlarmış. Altına pamuk yumağı koyuyorlarmış. Ameliyathaneden çıkarken sondayı çıkartıyorlarmış. 5 saat sonra yürümek için kalkınca wc ye gidiyormuşsun, o zaman çamaşırını giyiniyormuşsun. Kızcağızı sorularımla delirtiyorum, canım sağolsun sabırla cevaplıyor.
Kızlar çok ama çok heyecanlıyım hazırlıkları tamamlamaya çalışıyorum oda süslerini hazırlıyorum allahım elim ayağıma karıştı resmen bol bol dua edin ne olur banaSlm kızlar uzun zamandır siteyi takip ediyorum arada yazıyodum belki hatırlayan vardır 32. Haftamda apandistim patladı acil ameliyata alınmıştım.sonra enfeksiyon nedeniyle dikişlerimi açtılar açık yarayla yaşıyodum.doktorumun kararıyla normal doğumu beklerken içimde tekrar apse oluşmuş ve sezeryan kararı verildi.çok şükür çok zor da olsa 36. Haftamı tamamlayabildim.yarın ameliyata giriyorum kızlar lütfen bana ve kızıma dua edin inş herşey yolunda gider kızımı alıp benim içimi temizleyecekler.umarım kızım küveze ihtiyaç duymaz hem çok heyecanlıyım hemde korkuyorum inş iyi olup size tekrar yazabilirim.inş herkes bebeğine sağsalim kavuşur Allah yardımcımız olsun.
Cok Saol Canım allahım sağ salim inşallah alıcaZ kucaklarımıza.Etmez miyiz canım, aklımız sende olacak cumartesi günü. Bence bir de liste yapmalıyız. Kim ne gün doğum yaptı veya yapacak diye. Allah yardımcınız olsun. Ne mutlu sana bak, çok az kaldı yavruna kavuşmana inşallah.9 ay boyunca beklediğimiz gün, hayırlısıyla doğum yapıp, evladımıza kavuşacağımız gün değil miydi? Çok şükür Allah hepimize nasip etsin inşallah sağlıkla yavrumuzu kucağımıza almayı, sağlıkla büyütmeyi. Hayırlı evlatlar olsunlar inşallah. Ayyyyy duygulanıyoruuuum.
Hadi hayırlısı Eylul, siftahı yapıyoruz inşallah :)Kızlarrrr doğum tarihimi net olarak kararlaştırdık 20 Eylül Cumartesi 12 gibi olucak 23 bekliodum şok oldum ve inanılmaz heyecanladım bebeğim 3.100 gr olmus
Doktorun dediyse sorun yok, hatta ben genel sen epidural olunca kızlar için iki farklı alternatif tecrübe örneği olur:) ve inşallah ikimizin de çok rahat geçer kader arkadaşım:)kızlar valla heyecandan ne yapıcağımı bilmiyorum azure benim doktorum epidurial dedi genel yapılıyomus die sordum iğne kullananlar ben ve diğer tüm arkadaslarımın hepsi epidirual yapılıyor bi sakıncası yok endişelenme dedi.bu arada bugün son iğnemi yaptım çok mutluyum yarında son olarak kan sonuclarımı göstericem doktora .sabunları bi arkadasım yapıo indirimli hali 50 adet 175 tl canım
Slm kızlar uzun zamandır siteyi takip ediyorum arada yazıyodum belki hatırlayan vardır 32. Haftamda apandistim patladı acil ameliyata alınmıştım.sonra enfeksiyon nedeniyle dikişlerimi açtılar açık yarayla yaşıyodum.doktorumun kararıyla normal doğumu beklerken içimde tekrar apse oluşmuş ve sezeryan kararı verildi.çok şükür çok zor da olsa 36. Haftamı tamamlayabildim.yarın ameliyata giriyorum kızlar lütfen bana ve kızıma dua edin inş herşey yolunda gider kızımı alıp benim içimi temizleyecekler.umarım kızım küveze ihtiyaç duymaz hem çok heyecanlıyım hemde korkuyorum inş iyi olup size tekrar yazabilirim.inş herkes bebeğine sağsalim kavuşur Allah yardımcımız olsun.
Kızlar durumunuz nasıl, bugün aklım hep sizdeydi. Siz ve bebişleriniz iyisinizdir umarım, ileriki sayfalara bakmadım daha inşallah güzel haberlerinizi görürüm.Merhabalar, bugün doopler vardı bebeğim damardaki centıkden dolayı ıkı haftadır beslenmiyordu.sezeryanla alacaklar, normale bebek dayanmaz cok zayıf dedı,öğlen 1 de doğumla gıricem dualarınızı esırgemeyın nolur.
Kızlar çok ama çok heyecanlıyım hazırlıkları tamamlamaya çalışıyorum oda süslerini hazırlıyorum allahım elim ayağıma karıştı resmen bol bol dua edin ne olur bana
Maşallah cihangir paşayaKızlar hastanede işler çok uzun sürdü. Nstye de girdim.
Bebeğim çok şükür çok iyi. 3500 kilo olmuş. Fl ölçümünü söylemedi gıcık doktor. Devlet hastanesi ne de olsa:) nstde sancı çıkmadı. Normal doğum olabilir mi dedim. Alttan bakmam lazım dedi. Alttan baktı. Bebekle rahim ağzı arasında plesenta falan yok. Normal doğum yapabilirsin dedi. Rahim yolu henüz kısalmamış, doğuma biraz daha zaman var dedi:) bi de kan ve idrar tahlili yapılacakmış aç karnına. Yarın gel dedi. Gerek var mı acaba ya kim gidecek yarın. Üşeniyorum valla. Bizden haberler böyle:))
maşallah size de annesi. Üzülme bebeğini de üzme ne kaldı 2 ekimemerhaba kızlar,
muayene olduk.. tsh ım 5,30 a yükselmiş dr pazar günleri 25mg arttır dedi. üzüldüm ama buna da çok şükür. iyiyiz .
kızım 2800 olmuş boyu da 49cm. nst ye girdim. sancı çıkmadı.dr 2 ekim gibi alırız dedi..
yavrum sen ne yaptın ya.su an daha da korktum bu çatı muayenesınden.bnm bır hafta sonra yapacak.ama ıyı olmanza çok sevındm tatlm .ıns bnde arkandan gelırımKızlar biz bugün ilk defa nst ye girdik ve cati muayenesi oldum.kisaca bebek iyi cok şükür suyu güzel basi asagida.. nst de sanci çıktı doktor sen farkında değil misin diye şaşırdı. Çatı ya bakalım dedi iki santim açılmış. .. ama o çatı muayenesi nasıl acıdi bagirdim sonra hemen acısı gecti ama kanamam var.bizsen bukadar bide eekimi beklemez. Yarin tekrar nst ye baglayalim doguma hazırlıklı ol dedi.bana dua edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?