2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

bu gidişle çoğumuz erken doğum yapıcaz galiba ekim anneleri değilde eylül annesi oluyoruz,
inşallah tansiyonun normale döner, biraz dikkatini dağıtacak şeylerle ilgilensen belki stresten yükseliyordur

maşallah bebişine, sağlıklı olsunda gerekiyorsa sezeryan olsun üzülme

Cok gecmis olsun canim bebisin biraz tombis demek ki, benim de bebisim biraz tombismis doktor oyle demisti, hamileligimin ilk aylarinda benim de tansiyonum bir kez yukselmisti gebelikte yuksek tansiyon ve zararlari diye aratmistim biraz bilgi edinebilmistim kendine dikkat et ...

Bebisini saglicakla kucagina alirsin insallah saglikli olsun da erken de olsa sık sık beslersin kisa zamanda tombis tombis olur :)

Merhaba, gebelik zehirlenmesi geçirenlerden biriyim . Ben çok erken geçirdim .gebelik zehirlenmesi olması için tansiyonun Yüksek olması +idrarda protein olması gerekiyor bir sağlık Ocağı'na idrar baktırın hemen . Tansiyon ilacını ihmal etmeyin bebeğe zararı yok seni korur. Tamamen tuzu kesmemiz lazım ve bol dinlenme. Stres tansiyonu daha da yükseltir. Doktorunuza mutlaka ulaşın bebeğinizin haftası da kilosu da çok iyi ama doktorunuzun kontrolünde olun .amacım korkutmak değil sakın yanlış anlamayın geçmiş olsun

Kızlar hastanede işler çok uzun sürdü. Nstye de girdim.
Bebeğim çok şükür çok iyi. 3500 kilo olmuş. Fl ölçümünü söylemedi gıcık doktor. Devlet hastanesi ne de olsa:) nstde sancı çıkmadı. Normal doğum olabilir mi dedim. Alttan bakmam lazım dedi. Alttan baktı. Bebekle rahim ağzı arasında plesenta falan yok. Normal doğum yapabilirsin dedi. Rahim yolu henüz kısalmamış, doğuma biraz daha zaman var dedi:) bi de kan ve idrar tahlili yapılacakmış aç karnına. Yarın gel dedi. Gerek var mı acaba ya kim gidecek yarın. Üşeniyorum valla. Bizden haberler böyle:))

Ayyy bu cumartesi mi:)) cumartesi heyecanlı bi gün bizi bekliyor:) sabah başlarız heyecanlara:)))

Kızlar çok ama çok heyecanlıyım hazırlıkları tamamlamaya çalışıyorum oda süslerini hazırlıyorum allahım elim ayağıma karıştı resmen bol bol dua edin ne olur bana

Etmez miyiz canım, aklımız sende olacak cumartesi günü. Bence bir de liste yapmalıyız. Kim ne gün doğum yaptı veya yapacak diye. Allah yardımcınız olsun. Ne mutlu sana bak, çok az kaldı yavruna kavuşmana inşallah. 9 ay boyunca beklediğimiz gün, hayırlısıyla doğum yapıp, evladımıza kavuşacağımız gün değil miydi? Çok şükür Allah hepimize nasip etsin inşallah sağlıkla yavrumuzu kucağımıza almayı, sağlıkla büyütmeyi. Hayırlı evlatlar olsunlar inşallah. Ayyyyy duygulanıyoruuuum.

Elifsen 1975
Canım hayırlı olsun tarihi öne almissiniz herseyin hayırlısı olsun doğum detayları ni mutlaka bizimle paylas ayy cok az kaldı Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin

Cok Saol Canım allahım sağ salim inşallah alıcaZ kucaklarımıza.

Kızlarrrr doğum tarihimi net olarak kararlaştırdık 20 Eylül Cumartesi 12 gibi olucak 23 bekliodum şok oldum ve inanılmaz heyecanladım bebeğim 3.100 gr olmus
Hadi hayırlısı Eylul, siftahı yapıyoruz inşallah :)
Doktorun dediyse sorun yok, hatta ben genel sen epidural olunca kızlar için iki farklı alternatif tecrübe örneği olur:) ve inşallah ikimizin de çok rahat geçer kader arkadaşım:)

Kızlar durumunuz nasıl, bugün aklım hep sizdeydi. Siz ve bebişleriniz iyisinizdir umarım, ileriki sayfalara bakmadım daha inşallah güzel haberlerinizi görürüm.

Arkadaşlar aranızda mantar geçiren var mı genitalde aşırı kaşıntım var sanırım mantar oldum yarın doktora gideceğim ama doktor nasıl teşhis koyuyo alttan muayene ediyo mu yoksa tahlil falan mı istiyo

Kızlar biz bugün ilk defa nst ye girdik ve cati muayenesi oldum.kisaca bebek iyi cok şükür suyu güzel basi asagida.. nst de sanci çıktı doktor sen farkında değil misin diye şaşırdı. Çatı ya bakalım dedi iki santim açılmış. .. ama o çatı muayenesi nasıl acıdi bagirdim sonra hemen acısı gecti ama kanamam var.bizsen bukadar bide eekimi beklemez. Yarin tekrar nst ye baglayalim doguma hazırlıklı ol dedi.bana dua edin...

Maşallah cihangir paşaya çok güzel haberler getirdin bize kamuran. İdrar tahlili bende yaptırdım enfeksiyon çıktı. Bol su iç geçer dedi doktorum... sağlık ocağı yakınsa ordada yaptırabilirsin tahlili. Bizim oğluşlar memnun yerinden anlaşılan daha gelmeye niyetleri yok:)

maşallah size de annesi. Üzülme bebeğini de üzme ne kaldı 2 ekime

İnanamıyorum yaa sıraya girdik resmen:) ne kadar çok doğum haberi almaya başladık hadi hayırlısı:) Allah hepimize kolaylık versin arkadaşlar... hepinizin duacısıyız:)

• güzel haberlerle gelen arkadslrma çok sevndm.tarıhler bellı demek.patır patır dökülmeye basladnz kızlar :) :d bnm doktorum 38de çatı muayensı yapcm dedı ben çok gerıldım kasıldm korktum da.aman bu muayenenın ne geregı varsa

yavrum sen ne yaptın ya.su an daha da korktum bu çatı muayenesınden.bnm bır hafta sonra yapacak.ama ıyı olmanza çok sevındm tatlm .ıns bnde arkandan gelırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…