Canim demek bebis geliyo az kaldi hiic panik yapma disariya cikmasi bu sartlarda daha saglikli gibi gorunuyo senin sutunle hemen toparlar Allah in izniyle güzel haberlerini bekliyoruz dualarimiz seninle...
Üzülme buraya yazarım görürsün muhakkakCanım kaç dakikadır mesajını arıyorum. Buldum sonunda:) 3 kilonun üstünde doğması yeterli zaten. Fazla kilo normal doğumda canımıza okur:) herşey güzelmiş çok şükür. Artık 39. Haftaya giriyoruz. Her an sancı verebilirler. Ama sen facede yoksun, sancın geldiğinde anında haberim olmayacak. Üzülüyorum o yüzden
Doğum ne zaman erkene mi alındı cnm ?Çok sağol, bir anda bu kadar erkene alınınca şaşırdık 2 ekimi bekleyeceğine inanmıştık, şimdi bir sürü eksikte var, hem çalışıyorum hem eksikleri not alıyorum,bu akşam artık bavulu düzenlemem lazım, geçen akşam panikle çantaya ne bulduysak sokmuştuk
Cok sevinirim canim sorarsannEvet canım günlerimiz aynı benim bebeğimde önden gidiyodu 1 hafta kadar ama dr en fazla 3700 doğar dedi bugün kontrolümü var gelince yazarım sana
Dr ilaç verdiyse kullan canım sürekli kullanıcan dedi dimi istiyosan drma sorarım 2 de randevum
Rabbim yar ve yardimcin olsun...inslh sag salim.bebisini kucagina.alirsin :)Çok sağol, bir anda bu kadar erkene alınınca şaşırdık 2 ekimi bekleyeceğine inanmıştık, şimdi bir sürü eksikte var, hem çalışıyorum hem eksikleri not alıyorum,bu akşam artık bavulu düzenlemem lazım, geçen akşam panikle çantaya ne bulduysak sokmuştuk
E
Evet işte kendini dinle sen zaten anlarsın öyle bi durumu heranda hazırlıklı ol benim bi arkadaşımın 17 oldu hemen doğuma aldılar yani böyle bi durumu hepimiz yaşayabiliriz dikkat etmek lazım bide zaten kilosuda ii bebişin gelsede sorun olmaz canım önemli olan senin ve bebeğünin sağlığı inşallah sağlıkla kucaklicaz hadi bakim hangimiz önce doğurucak
Tesekkur ederim canim.sakin olmaya calisiyorum.az once olcturdum eczanede.12 ye 7 cikti.alfamet vermisti dun dr tansiyon icin.suan tansiyonum iyi icmem gerekiyomu acaba.dr bugun izinli arayamiyorumda :?
İnşallah canım. Kısmetse normal doğum yapıcam bakalım beklemedeyim:) elbette yazıcam buraya doğumumu:) inşallah kolay doğumlarımız olur:)
en geç 23 eylül olacak , cumartesi nst var belki o günde olabilirÜzülme buraya yazarım görürsün muhakkakbenim oğluş gayet memnun hiç çıkacak gibi durmuyor:) sancı yok henüz. 40ı görecek diye düşünüyorum bazen. Kilosu iyi bencede daha büyüğü nasıl doğacak demi doğduktan sonra annesinin sütüyle çabucak kilo alır inşallah:)
Doğum ne zaman erkene mi alındı cnm ?
inşallah hepimiz sağlıkla kucağımız alırız, birden stres yaptık bugünRabbim yar ve yardimcin olsun...inslh sag salim.bebisini kucagina.alirsin :)
Evet düşündüm de baya garip bir pozisyonmuş :) eger yine ağır yasarsam bu mastit olayını dediğin şekilde emzircem suan gecti cok şükür bezeler sadece göğüs uçlarım acıyor onlarda bir geçse tam olacağımCanım komik gelebilir ama yavrumuzu kedi gibi emzirmek mastit için iyi geliyormuş. Bir makalede okumuştum. Yani bebeğimiz aşağıda, biz onun üstünde olacağız. Ama boğazına kaçmaması için ne yapmalı bilmiyorum. Bir dene istersen. Sanırım akış daha kolay oluyor öyle.
damlacm ben seni o şekilde emzırırken görsem,gülmekten bayılırım heralde.sahsen kendımş hayal ettim de kahkaha atmaktan alıkoyamadm kendımı.düşünsene biz o pozisyonda emzırrken evcil kedımızde bıze saskınlkla bakıormus bu napıor dıyeEvet düşündüm de baya garip bir pozisyonmuş :) eger yine ağır yasarsam bu mastit olayını dediğin şekilde emzircem suan gecti cok şükür bezeler sadece göğüs uçlarım acıyor onlarda bir geçse tam olacağım
İnşallah kolayca atlatırsın cnm. Demek bir doğumumuz daha olacak :)en geç 23 eylül olacak , cumartesi nst var belki o günde olabilir
Cep telefonu yok mu canım doktorunun ondan ara sor. Olmadı aynı hastaneden başka bir doktordan tavsiye al. İyi tansiyonun maşallah yükselmez inş. Yediklerine de dikkat et canım.
Sakin olmaya çalış cnm panik yaptıkça iyice mi artıyor yoksa... ve de bir doktora git eğer düşmezse.Malesef yine yuksek cikti15 e 9
Cebi yok bende doktorumun.ilaci ictim.bir saat sonra tekrar gidicem eczaneye.benim durum vahim galiba ya
Sakin olmaya çalış cnm panik yaptıkça iyice mi artıyor yoksa... ve de bir doktora git eğer düşmezse.
İnşallah kolayca atlatırsın cnm. Demek bir doğumumuz daha olacak :)
Geldim canım ya okudum şimdi baya yüksek çıkmış ama strese bağlıda olabilir senin durumun doğum korkum var diyosun ya korkma bence sağlıklı olun önemli olan o canım drma sordum kendi dru yönlendirsin ben bişey diyemem dedi bu arada benim bu gidişle normal olmicak dedi biraz üzüldüm çünkü normal istiyodum çok kilo almış 2 haftada 600 g almış şuan 3600 g tosuncuğum benim bakalım sağlıklı olalımda başka bişey istemiyorum ben sende stres yapma zevk alıcağın bişeyler yap kafandan atmaya çalış canımUnzilee geldinmii canim doktordann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?