Canım bende kasım annesi olarak gördüm yorumunu hadi hayırlı haberlerle gel inşallah heyecanını tatmak dileği ile...Kızlar çok ama çok heyecanlıyım hazırlıkları tamamlamaya çalışıyorum oda süslerini hazırlıyorum allahım elim ayağıma karıştı resmen bol bol dua edin ne olur bana
Kızlar hastanede işler çok uzun sürdü. Nstye de girdim.
Bebeğim çok şükür çok iyi. 3500 kilo olmuş. Fl ölçümünü söylemedi gıcık doktor. Devlet hastanesi ne de olsa:) nstde sancı çıkmadı. Normal doğum olabilir mi dedim. Alttan bakmam lazım dedi. Alttan baktı. Bebekle rahim ağzı arasında plesenta falan yok. Normal doğum yapabilirsin dedi. Rahim yolu henüz kısalmamış, doğuma biraz daha zaman var dedi:) bi de kan ve idrar tahlili yapılacakmış aç karnına. Yarın gel dedi. Gerek var mı acaba ya kim gidecek yarın. Üşeniyorum valla. Bizden haberler böyle:))
Evet bizim oğluşlarımız bekler de bekler bu gidişle zorla çıkarcaz:)))Maşallah cihangir paşayaçok güzel haberler getirdin bize kamuran. İdrar tahlili bende yaptırdım enfeksiyon çıktı. Bol su iç geçer dedi doktorum... sağlık ocağı yakınsa ordada yaptırabilirsin tahlili. Bizim oğluşlar memnun yerinden anlaşılan daha gelmeye niyetleri yok:)
Geçmiş olsun canım çok dikkat et kendine mastit çok kötü oluyormuş ama sen ucundan dönmüşsün şükür..Evet düşündüm de baya garip bir pozisyonmuş :) eger yine ağır yasarsam bu mastit olayını dediğin şekilde emzircem suan gecti cok şükür bezeler sadece göğüs uçlarım acıyor onlarda bir geçse tam olacağım
canım kilosuna ben de şaşırdım. Önümüzdeki cumartesi özele gidicem . Bide o zaman kilosunu öğrenirim. Eğer 4ü geçer derse normale giremem. Her tarafım yırtılır:/Canim maasallah senin pasa tosuncuk olucak belli ki Allah bagislasin ama 4kg mi gecerse normal dogumu pek dusunme derim cok zor oluyo benim yegenim 4kg di normal doguma zorladilar ablami mahvettiler bide vakumla cekmek zorunda kaldilar bebis icinde cok riskli ablam uzun sure kendine gelememisti...
Lale nasılsın canım ? senin facen yok galiba , benimde evde internet olmadığından giremiyorum buraya tel den takip etmeye çalışıyorum . Dün doktordan dönüş haberini okudum Maşallah Erdem imize . Nst de sancın çıkmamış ne olacak böyle bilmem bende sancı yok .Maşallah cihangir paşayaçok güzel haberler getirdin bize kamuran. İdrar tahlili bende yaptırdım enfeksiyon çıktı. Bol su iç geçer dedi doktorum... sağlık ocağı yakınsa ordada yaptırabilirsin tahlili. Bizim oğluşlar memnun yerinden anlaşılan daha gelmeye niyetleri yok:)
Canım maşallah gelişimi epey güzel. Belki de 8 ekime kadar döner. Çünkü sancın var. Sancıyla dönebilir. Bende de hiç sancı çıkmıyor. Hayırlısı olsun. Sezeryanda ben olsam genel anestezi isterim. Uyanık olmak istemem herhalde. Ne biliyim baş ve bel ağrısı oluyormuş.Hepinize maşallah ne güzel herkes güzel haberlerle gelmiş sadece gebelik zehirlenmesi yaşayan arkadaşımız var ama o da iyi olacak inşallah.
Bizde doktora gittik geldik oğlum 2975 gr 49 cm olmuş suyu falan iyi dedi ama dönmemiş kafası büyükmüş bu da dönmesi etkiler dedi ve 8 ekim sabah 08:00 e adımızı yazdırdı.Şaka maka az bişey kaldı nst de hep sancım çıkıyor ama doktor pazartesi yine gel sancı çıkarsa ilacını arttırıcam dedi ben öyle çok sancı hissetmiyorum ama demekki var..oğlum dönseydi belki doğumum kolay olurdu ama dönmüyor ne yapalım artık..
Sizce sezeryanda tam mı yarı mı bayılsam?
Gerçekten canım nst de sancın çıkınca fark edilmiyor mu ? Çatı muanesi bu kadar zor mu ? Benim doktorum hiç alttan muane etmiyor . Nst de sancı çıkmalı galiba muane için . Dualarımız seninle , yavruna hayırlısıyla kavuş AminKızlar biz bugün ilk defa nst ye girdik ve cati muayenesi oldum.kisaca bebek iyi cok şükür suyu güzel basi asagida.. nst de sanci çıktı doktor sen farkında değil misin diye şaşırdı. Çatı ya bakalım dedi iki santim açılmış. .. ama o çatı muayenesi nasıl acıdi bagirdim sonra hemen acısı gecti ama kanamam var.bizsen bukadar bide eekimi beklemez. Yarin tekrar nst ye baglayalim doguma hazırlıklı ol dedi.bana dua edin...
Belki de döner bakalım hayırlısı olsun.Kafasının büyük olduğunu başka doktorda söylemişti koca kafalı oğlan olacak benim ki:) Bende genel anestesi iyi diyorum bir yandanda bebeğimi hemen görmek istiyorum eşim bende giricem doğuma diyor o ne hissedecek görünce falan merak içindeyim ama doktorla da konuşmak lazım..Canım maşallah gelişimi epey güzel. Belki de 8 ekime kadar döner. Çünkü sancın var. Sancıyla dönebilir. Bende de hiç sancı çıkmıyor. Hayırlısı olsun. Sezeryanda ben olsam genel anestezi isterim. Uyanık olmak istemem herhalde. Ne biliyim baş ve bel ağrısı oluyormuş.
Eylül doğum haberini okudum çok heyecanlandım bende , baştan beri çok stres yapan arkadaşlardan birydin , çok şükür bu hafta yavruna hayırlısıyla kavuşuyorsun .Kızlar çok ama çok heyecanlıyım hazırlıkları tamamlamaya çalışıyorum oda süslerini hazırlıyorum allahım elim ayağıma karıştı resmen bol bol dua edin ne olur bana
benimde haftasonu sancım çıktı nst de doktor bana da alttan bakmak istedi ama ben istemedim o da ısrar etmedi rahimde yumuşama var mı diye bakıyorlarmış birde açılma tabii..Gerçekten canım nst de sancın çıkınca fark edilmiyor mu ? Çatı muanesi bu kadar zor mu ? Benim doktorum hiç alttan muane etmiyor . Nst de sancı çıkmalı galiba muane için . Dualarımız seninle , yavruna hayırlısıyla kavuş Amin
Yeşim doğum tarihini mi aldın sende , bebeğin inşallah döner ama yeri daraldı kuzucuğun nasıl dönecek hayırlısı olsunBelki de döner bakalım hayırlısı olsun.Kafasının büyük olduğunu başka doktorda söylemişti koca kafalı oğlan olacak benim ki:) Bende genel anestesi iyi diyorum bir yandanda bebeğimi hemen görmek istiyorum eşim bende giricem doğuma diyor o ne hissedecek görünce falan merak içindeyim ama doktorla da konuşmak lazım..
Cihangir'imiz de zamanını bekliyor annesi sen bol bol yürüyüş yap hurma faydalıymış birde eşinle anladın sen
Elifsen 1975
Canım hayırlı olsun tarihi öne almissiniz herseyin hayırlısı olsun doğum detayları ni mutlaka bizimle paylas ayy cok az kaldı Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin
Arkadaş o kadar gidip geliyorum bu doktora bir alttan muane edeyim demez mi ? Devlet hastanesine gideyim de orada baksınlar bari açılma var mı diye . Ama nst de sancı çıkmadığından bakmıyordur belki debenimde haftasonu sancım çıktı nst de doktor bana da alttan bakmak istedi ama ben istemedim o da ısrar etmedi rahimde yumuşama var mı diye bakıyorlarmış birde açılma tabii..
Arkadaşlar aranızda mantar geçiren var mı genitalde aşırı kaşıntım var sanırım mantar oldum yarın doktora gideceğim ama doktor nasıl teşhis koyuyo alttan muayene ediyo mu yoksa tahlil falan mı istiyo
Genelde kafaları büyük oluyor canım. Benimkinin de kafası büyük:) eşin istiyorsa girsin doğuma. Benimki asla girmez. Hurma ve incir yiyorum. Ama eşim korkuyor yaklaşmıyor bana:)Belki de döner bakalım hayırlısı olsun.Kafasının büyük olduğunu başka doktorda söylemişti koca kafalı oğlan olacak benim ki:) Bende genel anestesi iyi diyorum bir yandanda bebeğimi hemen görmek istiyorum eşim bende giricem doğuma diyor o ne hissedecek görünce falan merak içindeyim ama doktorla da konuşmak lazım..
Cihangir'imiz de zamanını bekliyor annesi sen bol bol yürüyüş yap hurma faydalıymış birde eşinle anladın sen
8 ekime verdi yazdırdı adımızı şaka maka:) dönmeye niyeti yok valla neredeyse 2-2,5 aydır bu şekilde doktorda diyor ne inatçı çıktı diye..zor olsa da dönerse normal olur ama dönmezse kısmet yeterki sağlıklı olsun da..Senin nasıl olacak belli mi?Yeşim doğum tarihini mi aldın sende , bebeğin inşallah döner ama yeri daraldı kuzucuğun nasıl dönecek hayırlısı olsun
merhaba kızlar,
muayene olduk.. tsh ım 5,30 a yükselmiş dr pazar günleri 25mg arttır dedi. üzüldüm ama buna da çok şükür. iyiyiz .
kızım 2800 olmuş boyu da 49cm. nst ye girdim. sancı çıkmadı.dr 2 ekim gibi alırız dedi..
Amin inşallah , heyecan hepimizde var Rabbim sonumuzu hayırlara eriştirsin AminRabbim bana doğum günü hediyesi veriyor :)
az önce bavulumuzu hazırladık ,eksikleride yarın eşim ve annem alacaklar, hazırlanıyoruz işte
inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız, heyecan başladı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?