2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Hepinize maşallah ne güzel herkes güzel haberlerle gelmiş sadece gebelik zehirlenmesi yaşayan arkadaşımız var ama o da iyi olacak inşallah.
Bizde doktora gittik geldik oğlum 2975 gr 49 cm olmuş suyu falan iyi dedi ama dönmemiş kafası büyükmüş bu da dönmesi etkiler dedi ve 8 ekim sabah 08:00 e adımızı yazdırdı.Şaka maka az bişey kaldı nst de hep sancım çıkıyor ama doktor pazartesi yine gel sancı çıkarsa ilacını arttırıcam dedi ben öyle çok sancı hissetmiyorum ama demekki var..oğlum dönseydi belki doğumum kolay olurdu ama dönmüyor ne yapalım artık..
Sizce sezeryanda tam mı yarı mı bayılsam?

Kızlar çok ama çok heyecanlıyım hazırlıkları tamamlamaya çalışıyorum oda süslerini hazırlıyorum allahım elim ayağıma karıştı resmen bol bol dua edin ne olur bana
Canım bende kasım annesi olarak gördüm yorumunu hadi hayırlı haberlerle gel inşallah heyecanını tatmak dileği ile...
Allah yar ve yardımcın olsun

Canim maasallah senin pasa tosuncuk olucak belli ki Allah bagislasin ama 4kg mi gecerse normal dogumu pek dusunme derim cok zor oluyo benim yegenim 4kg di normal doguma zorladilar ablami mahvettiler bide vakumla cekmek zorunda kaldilar bebis icinde cok riskli ablam uzun sure kendine gelememisti...

Evet bizim oğluşlarımız bekler de bekler bu gidişle zorla çıkarcaz:)))

Geçmiş olsun canım çok dikkat et kendine mastit çok kötü oluyormuş ama sen ucundan dönmüşsün şükür..
Göğüs pompası hangisini aldın canım yazmışssındır ama ben kaçırmışım sanırım birde sağdığın sütleri nasıl veriyorsun biberona alışır diye korkutuyorlar beni de:)

canım kilosuna ben de şaşırdım. Önümüzdeki cumartesi özele gidicem . Bide o zaman kilosunu öğrenirim. Eğer 4ü geçer derse normale giremem. Her tarafım yırtılır:/

Lale nasılsın canım ? senin facen yok galiba , benimde evde internet olmadığından giremiyorum buraya tel den takip etmeye çalışıyorum . Dün doktordan dönüş haberini okudum Maşallah Erdem imize . Nst de sancın çıkmamış ne olacak böyle bilmem bende sancı yok .

Canım maşallah gelişimi epey güzel. Belki de 8 ekime kadar döner. Çünkü sancın var. Sancıyla dönebilir. Bende de hiç sancı çıkmıyor. Hayırlısı olsun. Sezeryanda ben olsam genel anestezi isterim. Uyanık olmak istemem herhalde. Ne biliyim baş ve bel ağrısı oluyormuş.

Gerçekten canım nst de sancın çıkınca fark edilmiyor mu ? Çatı muanesi bu kadar zor mu ? Benim doktorum hiç alttan muane etmiyor . Nst de sancı çıkmalı galiba muane için . Dualarımız seninle , yavruna hayırlısıyla kavuş Amin

Belki de döner bakalım hayırlısı olsun.Kafasının büyük olduğunu başka doktorda söylemişti koca kafalı oğlan olacak benim ki:) Bende genel anestesi iyi diyorum bir yandanda bebeğimi hemen görmek istiyorum eşim bende giricem doğuma diyor o ne hissedecek görünce falan merak içindeyim ama doktorla da konuşmak lazım..
Cihangir'imiz de zamanını bekliyor annesi sen bol bol yürüyüş yap hurma faydalıymış birde eşinle anladın sen

Kızlar çok ama çok heyecanlıyım hazırlıkları tamamlamaya çalışıyorum oda süslerini hazırlıyorum allahım elim ayağıma karıştı resmen bol bol dua edin ne olur bana
Eylül doğum haberini okudum çok heyecanlandım bende , baştan beri çok stres yapan arkadaşlardan birydin , çok şükür bu hafta yavruna hayırlısıyla kavuşuyorsun .

benimde haftasonu sancım çıktı nst de doktor bana da alttan bakmak istedi ama ben istemedim o da ısrar etmedi rahimde yumuşama var mı diye bakıyorlarmış birde açılma tabii..

Yeşim doğum tarihini mi aldın sende , bebeğin inşallah döner ama yeri daraldı kuzucuğun nasıl dönecek hayırlısı olsun

Elifsen 1975
Canım hayırlı olsun tarihi öne almissiniz herseyin hayırlısı olsun doğum detayları ni mutlaka bizimle paylas ayy cok az kaldı Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin

Rabbim bana doğum günü hediyesi veriyor :)
az önce bavulumuzu hazırladık ,eksikleride yarın eşim ve annem alacaklar, hazırlanıyoruz işte
inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız, heyecan başladı artık

benimde haftasonu sancım çıktı nst de doktor bana da alttan bakmak istedi ama ben istemedim o da ısrar etmedi rahimde yumuşama var mı diye bakıyorlarmış birde açılma tabii..
Arkadaş o kadar gidip geliyorum bu doktora bir alttan muane edeyim demez mi ? Devlet hastanesine gideyim de orada baksınlar bari açılma var mı diye . Ama nst de sancı çıkmadığından bakmıyordur belki de

Genelde kafaları büyük oluyor canım. Benimkinin de kafası büyük:) eşin istiyorsa girsin doğuma. Benimki asla girmez. Hurma ve incir yiyorum. Ama eşim korkuyor yaklaşmıyor bana:)

Yeşim doğum tarihini mi aldın sende , bebeğin inşallah döner ama yeri daraldı kuzucuğun nasıl dönecek hayırlısı olsun
8 ekime verdi yazdırdı adımızı şaka maka:) dönmeye niyeti yok valla neredeyse 2-2,5 aydır bu şekilde doktorda diyor ne inatçı çıktı diye..zor olsa da dönerse normal olur ama dönmezse kısmet yeterki sağlıklı olsun da..Senin nasıl olacak belli mi?

canım ben 75 mg kullanıyorum, doğumdan sonra 50 ye düşecek,
kızına maşallah, inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Amin inşallah , heyecan hepimizde var Rabbim sonumuzu hayırlara eriştirsin Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…