Eşim çok hevesli normalde olsa giricem sezeryan olsa da diyor..kendi kararı artık:) benimde eşim o konuda yanaşmıyor bana tüm erkekler aynı sanırım ama bende istemiyorum zaten sancım çıkıyor ters birde doğum başlasın istemem ama sana lazım sen ikna etGenelde kafaları büyük oluyor canım. Benimkinin de kafası büyük:) eşin istiyorsa girsin doğuma. Benimki asla girmez. Hurma ve incir yiyorum. Ama eşim korkuyor yaklaşmıyor bana:)
Olsun canım en azından sezeryan olacağın belli hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın evladınızı Amin .8 ekime verdi yazdırdı adımızı şaka maka:) dönmeye niyeti yok valla neredeyse 2-2,5 aydır bu şekilde doktorda diyor ne inatçı çıktı diye..zor olsa da dönerse normal olur ama dönmezse kısmet yeterki sağlıklı olsun da..Senin nasıl olacak belli mi?
Arkadaş o kadar gidip geliyorum bu doktora bir alttan muane edeyim demez mi ? Devlet hastanesine gideyim de orada baksınlar bari açılma var mı diye . Ama nst de sancı çıkmadığından bakmıyordur belki de
Rabbim bana doğum günü hediyesi veriyor :)
az önce bavulumuzu hazırladık ,eksikleride yarın eşim ve annem alacaklar, hazırlanıyoruz işte
inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız, heyecan başladı artık
Yaaaa galiba nişan geldi... ama yone bende ne agri var ne sızı.ben anlıyorum.aranizda nisan gelen yokmu???
Merak ediyorum canım ya , açılma var mı diye . Nasıl muane etti de bağırdın çok mu zor . Bende geçen ağdaya gittimcanım alttan muayeneyi boşver ne güzel yapmıyor işte :) geçen gece acilde doktor açılma varmı bakmak için muayene etti, eşim diyor ki muayenede bu kadar bağırdığına göre normal doğum yapsan hastaneyi yıkarsın , ihtiyaç olsa bakar zaten
Nee ayyy hadi hayırlısı canımm ... Benim gelmedi ama normal kanamadan farklı oluyormuşYaaaa galiba nişan geldi... ama yone bende ne agri var ne sızı.ben anlıyorum.aranizda nisan gelen yokmu???
Kizlar ya acil yardım ediiiinnn
Ben parol icsem bi sakincasi olurmu fikriniz varmi disim cok agrio dogumdan sonra yaptircam tedavisini rahatla discim dogumdan sonra yapalim dedi. Doğumu beklioruz
merhaba kızlar,
muayene olduk.. tsh ım 5,30 a yükselmiş dr pazar günleri 25mg arttır dedi. üzüldüm ama buna da çok şükür. iyiyiz .
kızım 2800 olmuş boyu da 49cm. nst ye girdim. sancı çıkmadı.dr 2 ekim gibi alırız dedi..
Gögüs uçların mı acıyor damla ? Krem fayda etmedi mi , geçmiş olsun canımEvet düşündüm de baya garip bir pozisyonmuş :) eger yine ağır yasarsam bu mastit olayını dediğin şekilde emzircem suan gecti cok şükür bezeler sadece göğüs uçlarım acıyor onlarda bir geçse tam olacağım
Hep şikayet , bu hamilelik ne hale getirdi bizi yawKac zamandr sicaktan uyuyamiyorm diye soyleniyordum, dun hava kapaliydi izmirde ohh dedik serin serin uyuruz.. bu sefer de usuttm sanrm karnim full gazbu gaz sancisi oldurcek beni bgn karnim gurul gurul edio, habire tuvalete cikiyorum:/ pofff
Merhaba , hatırladık tabiki . Bebeğin acele etmesin en 2 hafta daha dursun bakalım . Gelişimini hayırlısıyla tammalasın tüm bebekler AminKizlar merhaba belki beni hatirlarsiniz ilk aylarda hergun bu sitedeydim bagimlilik yapinca daha girmemeye basladim ama simdi doguma az kalinca yeniden dondum :)
4 gun boyumca sancilarim vardi tesaduf doktora gittim nst cekildi sanci cikinca alttan muayene yapildi bebek dogum kanalina ilerlemis artik dogabilir dedi doktor. Dogmasinda da sakinca yok dedi ama yinede serum ilac ve igne ile dogumu yavaslatti beklemedeyiz hayirlisi artik gelisimi de onde gidiyor masallah ama yine de 38. Haftayi bekleme taraftari doktor
Meral nasılsın canım ? Diş ağrın için geçen gece ilaç sormuştun Benim doktorum hamileliğimin en başında bana parol yazmıştı kullanacağım ilaç oydu bilin olsun . Geçmiş olsunSagolasin canim su hamilelik surecim mukemmel gecti diş hariç tabiki en cok disten çektim :) bende ilac kullanma taraftari degilim ama felaket sekilde ağrıyor ve dayanamadim aradim onay aldiktan sonra ictimm...
Geçer canım , bu defada evde sıkılırsın :)Doğum yapacakların Allah yardımcısı olsun, ben artık ofiste çok sıkılmaya başladım, son bir hafta nasıl geçecek acaba
alttan muayene oldum onun kanı geliyordu hafiften zaten bu kanlı sümüksü bi akıntı acaba diyorum nişan olabilirmi ?Kanlı gibi sümüksü bir akıntı mıydı canım? Öyle tarif ediyorlar. Alttan muayene olduysan ondan da gelmiş olabilir. Haydi hayırlısı bakalım.
evet normal kandan farklı kanlı sümüksü bişiiMerak ediyorum canım ya , açılma var mı diye . Nasıl muane etti de bağırdın çok mu zor . Bende geçen ağdaya gittim
onda bile bağırdım doğumu nasıl yapıcam acaba bu gidişle , hayırlısı olsun bakalım Rabbim yardımcımız olsun hepimizin
Nee ayyy hadi hayırlısı canımm ... Benim gelmedi ama normal kanamadan farklı oluyormuş
Nişan olabilir hadi hayırlısı . Hiç stres yapma yavruna kavuşacaksın inşallah . Rabbim yardımcın olsun arkadaşımevet normal kandan farklı kanlı sümüksü bişii
Hadi hayırlısı Eylul, siftahı yapıyoruz inşallah :)
Doktorun dediyse sorun yok, hatta ben genel sen epidural olunca kızlar için iki farklı alternatif tecrübe örneği olur:) ve inşallah ikimizin de çok rahat geçer kader arkadaşım:)
Kızlar durumunuz nasıl, bugün aklım hep sizdeydi. Siz ve bebişleriniz iyisinizdir umarım, ileriki sayfalara bakmadım daha inşallah güzel haberlerinizi görürüm.
Etmez olurmuyuz canim benimm butun dualarimiz seninlee:)
Canım bende kasım annesi olarak gördüm yorumunu hadi hayırlı haberlerle gel inşallah heyecanını tatmak dileği ile...
Allah yar ve yardımcın olsun
kızlar güzel dualarınızı benden esirgemediğiniz için Allah sizden raZı olsun Cumartesi Allah kısmet ederse doğum anında hepiniz için dua edicemEylül doğum haberini okudum çok heyecanlandım bende , baştan beri çok stres yapan arkadaşlardan birydin , çok şükür bu hafta yavruna hayırlısıyla kavuşuyorsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?