2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canım ne zman doğum tarihin telden giriyorum okuyamıorumbpek geçmişi

Çok hevesleniyorum sabah uyandığında beşiğinden alıp bağrıma basmak istiyorum:)

alttan muayene oldum onun kanı geliyordu hafiften zaten bu kanlı sümüksü bi akıntı acaba diyorum nişan olabilirmi ?

olabilir canım bence çantanı hazırla sancılarını bir dinle bakalım eğer sancı hissetmiyorsan da en kısa zamanda doktora gitmen gerekli bence. Gerçi nişan geldikten sonra hemen doğum başlamayabilirmiş ama doğumun yakındır hakkınızda hayırlısı olsun.

TE="Seminat: 36974311, membe625"]Şimdi okudum ve hayran kaldım canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip e [/QUOTE]
Napayim canim dr aradim tel kapali annemi aradm.Agrim yok su gelmedi cocuk haraketli.. bilemedim internetten arastiriyoRum bide sizlerin fikirlerini aliyorum.elimden baska ne gelir.

Cantam 1ay onceden hazirdi bugunde bi daha bakayim dedim tesaduf duzenledm tekrar çatı muayenesi nde iki santim açıklık olduğunu söyledi dr.an an sizi bilgilendirecegim :))

Canim hayırlı olsun doğum tarihi almissiniz ama ayin 8 i bayramın 4.gunu oluyor doktorun orda olucakmi

TE="Seminat: 36974311, membe625"]Şimdi okudum ve hayran kaldım canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip e
Napayim canim dr aradim tel kapali annemi aradm.Agrim yok su gelmedi cocuk haraketli.. bilemedim internetten arastiriyoRum bide sizlerin fikirlerini aliyorum.elimden baska ne gelir.[/QUOTE]

Maşallah nekadar sabirlisin ve sakinsin ben olsam hemen hastaneye gitmiştim Allah hayırlı dogumlar nasip etsin

Evet canım bekliyorum artık:) bakalım paşam ne zaman gelmek ister:) senin de az kaldı artık:))

Kamuran senin doğumunu ben de çok merak ediyorum, inşallah az kaldı ve senin de bizimle o heyecanı paylaşmana:)
Damla biz de seni özlüyoruz canım, arada buluşalım yine burda, çok geçmiş olsun tatlım..

Elif yeni tarihiniz hayırlı olsun canım,daha önce de yazmıştım, bence böylesi daha iyi olacak, hiç endişe etme canım, haftanızgüzel, bebişinin erkenden kavuşası gelmiş size işte fena mı?:)
Doğum yapacakların Allah yardımcısı olsun, ben artık ofiste çok sıkılmaya başladım, son bir hafta nasıl geçecek acaba
Teşekkür ederiz canım

Hayırlısı olsun canım, size de az kalmış ama hareketlerini iyi takip et olur mu. Ben genel anesteziyle sezaryan olucam ama benimki tercih değil, doktorumun kararı.
Hatırladım ben tabi, iyi olmanıza sevindim, maşallah senin minnak da büyümüş, 38i beklemesi bence de iyi our , zamanında ve sağlıköa gelsinler inşallah
Malesef yine yuksek cikti 15 e 9
Cebi yok bende doktorumun.ilaci ictim.bir saat sonra tekrar gidicem eczaneye.benim durum vahim galiba ya
Geçmiş olsun canım, şimdi iyisindir umarım ama bebeğinin gelişimi güzel endişe etme. Son haftalarda oluyor böyle şeyler.

Kamuran sende bir Eda potansiyeli görmeye başladım ama hadi hayırlısı tatlım, ama erkekler gümünü bekler derler genelde zaten. Şafak saymaya devam:)
Bence de liste çok iyi fikir, takip etmek zorlaştı artık:)

Aaa bir tarih daha geldi ama Eylülün son günlerine giriyoruz artık ne güzel hayırla tamamlanacak inşallah doğumlarımız, sen de üzme kendini Hayat az kaldı inşallah, takibini yapıyorsun zaten, hepimiz Allaha emanetiz.
Sizin tarihiniz de hayırlı olsun Yeşim, bence de daha vakit var, nasibi normal doğumsa hala daha dönebilir, beklemeye devam.

Kamuran, Lale ve Glprenses siz heyecan yaptıkça sizin kuzular naz yapıyor bak ama bu halleriniz de çok tatlı:)

Yaaaa galiba nişan geldi... ama yone bende ne agri var ne sızı.ben anlıyorum.aranizda nisan gelen yokmu???
Canım bakmışsındır sen zaten ama nişandan sonra birkaç gün içinde de olabilir, bir hafta 10gün içinde de, hadi bakalım bir atraksiyon da sen yaşatırsın belki bize:)

Çok heyecanlı. Haydi hayırlısı canım. Sen de mi doğum gününde kavuşacaksın bebeğine ? Ne güzel. Benim de sezeryan tarihim doğum günüm.
Doğumgününde anne olmak da çok büyük bir lütuf,çok şanslısınız valla:)

Biz bu sabah doğuma gidiyoruz
Herkese günaydın, birazdan saat 6 olacak ve benim alarmım hastaneye gitmek için çalacak ama ben daha önce uyanıp burda sizlerin mesajlarına son alıntılarımı yapıp durumlarınızı görmek ve doğumdan önce dualarınızı almak istedim, dün son hazırlıklar derken pek girememiştim ve şimdi bir çok belli olan doğum tarihlerini görünce çok mutlu oldum.
Bu tarihlerin arasına birde ani gelecek normal doğumları da katarsak Ekim anneleri olarak artık hep beraber bu yolculuğu tamamladığımızı düşünmek daha da mutlu ediyor beni:)
Mümkün olsa bugüne kadar konuşup dertleşip herşetimizi paylaştığımız gelen giden herkesin isimlerini tek tek yazıp kucaklamak isterdim ama varlığınız benim için çok değerli ve sezaryan da olsam doğumdan önce ve sonra dua listemde ve dilimde olacaksınız.
Normalde bu saatlerde hep koca bi meyve tabağı ya da bir kase dondurma yediğim için bu gece ce 12den sonra birşey yiyip içmeyince şimdiden çok susadığımı hissediyorum, akşamdan hazırladığımız kayısı suları ianılmaz lezzetli geliyor gözüme şu an ve bir an önce doğum yapı kana kana içmek istiyorum:)
bu nazlı hallerimle nasıl doğum yapacağımı eşim çok merak ediyor ama olacak geçecek inşallah.
Doğumdan sonra ilk fırsatta haber verebilirim size inşallah, dualrınızı eksik etmeyin olur mu hamiş yoldaşlarım, benim bir beden de iki kalbin derdini ve sevincini yaşayan kader arkadaşlarım:)

(Önemli:Faceteki arkadaşlar gruba yazmayın doğuma gittiğimi olur mu, ablam gelemediği için Ctesi olduğunu sanıyor, beklerlen üzülmesini istemedik, sürpriz olacak nşallah:)

Canim coook heycan verici ne güzel, allah bebisini saglicakla kucagina almayi nasip etsin dualarimiz seninle allah yardimcin olsun :)

Canimm bnimmm Allah yardimcinn olsunn kolayy dogumlar nasip etsinn sana butun dualarimiz seninle olacakk uyanir uyanmaz kuzucugunu koklaa benim icinn:))

Yalniz face te kizlar azure bugun dofuma girecekti yazabilirler cnm arada kk ya fazla girmeyenler var biliyosun... İnsallahh ablanin kulaginaa gitmezz ben gordugum an uyaririm
Bizim kizlari insallah sorun olmaz merak etme sen:)

Kizlarrr bn bgn sezeryan ile dogum yapicamm galiba.dun tansiyonum 15.10 du.hastaneye yattim saat 4 te dun.bna dua edinn ciok korkuorumm drun gelmesini bekliyorum

Korkma canimm yuksek tansiyon hamilelikte tehlikeli biliyosunn bebeginee bklenenden daha cabuk kavusuyosunn ii yonlerinden bak:)) dualarimizda sen de olacaksinn tatlimm Allah yardimcin olsunn kolay dogum nasip etsin insallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…