Rahatlattın canım beni :) Ben kamerayla falan alttan muayene oldum biraz zorlansam da ama genede çatı olayı geriyor beni. İnşallah benim de senin gibi rahat geçer :)merhaba kızlar. dün çatı muayenesi oldum. hiçte acılı kanamalı vs. bir şey değil. çok kısa sürdü. çatı genişliğin orta derece dedi. normal doğum ne çok kolay ne zor olur dedi. inşallah normal doğum olacak.
merhaba kızlar. dün çatı muayenesi oldum. hiçte acılı kanamalı vs. bir şey değil. çok kısa sürdü. çatı genişliğin orta derece dedi. normal doğum ne çok kolay ne zor olur dedi. inşallah normal doğum olacak.
Slm 12 gunum kaldi ama hala dogum yapmadim.acaba 10 gun kalami yapcam ..inslh sancilarim baslar ve yavrumu kucagima alirim...inslh cumlemizde[/QU
Kuzum belli olmaz o ben de acilma var en son 1 cm di suan kac oldu bilmiyorum sanci var kasilma var kac gundur oyle duruyorum hâla duzensiz benim sancilarim
ishalde olunca aklıma hamilelik takviminde yazanlar geldi cnm. Gerçek doğum sancısına ishalde eşlik edebilir yazıyordu. Dikkat etGünaydın kizlar bende hazırladım nst icin gidicem bakalim ne olucak. Aksam burda yazılanları okudum ve hurma iyi geliomus hamilelikte die bende kalktım yedim ard arda sancı girdi acaba hurmadan mi oldu bilemedim ayaga kalkamadim. Yine yedim bakalim olucak mi yine :)
:) Geçmiş olsun cnm seninki de komik bir durummuş bacağını ayağını anladım da karnına nasıl geldiE ben sana daha ilginç bir durum söyleyeyim. Ben bugün hastanedeki klozete oturmayayım diye çömelerek yapmaya çalışırken, çişler karnıma, bacağıma, ayağıma öyle bir aktı ki. Battım gittim. Bir de karnımı bacaklarımı temizlemekle uğraştım.
Hapşururken kaçırmak olağan oldu, kaçırmadığımda şaşırıyorum artık
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla getir topiğimize kuzuyuSevgili arkadaslarım dert ortaklarım 9 ay boyunca bazen ailemle bile paylaşmadıklarımı sizlerle paylaştım sizlere sordum .allah razı olsun hiç bi zaman ne sorularımı cevapsız bıraktınız,ne de sıkıntılarımı boşverdiniz.beni tanımadığınız halde sosyal ortamda olsa sizlerle arkadas oldugum için çok şanslıyım.bugun meleğimi Allah Izin verirse kucağıma alıcam kokusunu içime çekicem.umarım hepimiz aynı güzel duyguyu yaşarız.dualarınızı eksik etmeyin benim dualarımda sizlerle..güzel haberler getirmek dileğiyle .Hoşçakalın şimdilik...
oyy minnoş bir buyur ki annesi mrk etme ufak bebek tez gelişiyor Allah analı babalı buyutsunKızlar doğumum alınan ani kararla 18.09 da saat 14.25 de sezeryanla gerçeklesti.bebeğim 3 hafta geriden geliyor beslenemiyordu. Ameliyat güzel geçti bebeğim çok minik 2.160 gr doğdu.muhteşem bir duygu fakat gece 1 de yoğun bakima alındı sutum yok mamayı kabul etmedi serumla besleniyor.gidip görüyoruz belli saatlerde.emme refleksi henüz oluşmamış zaten sutum de su gün oldu hala gelmedi ama allah büyük moralimi yüksek tutmaya çalışıyorüm.çok tatlı bir oğlum var bakışları çok güzel doyamadim.bugün taburcu oluyorüm bebek kalacak sutum nezamn gelir bebek kusmaz ozamn çıkartacaklar.dualarınizi bekliyorum.allah herkese hayırlı doğum bebeklerinixi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
Canım hayırlı olsun... O güzel bakışlara dolsun annesi :) maşallah o gözlereKızlar doğumum alınan ani kararla 18.09 da saat 14.25 de sezeryanla gerçeklesti.bebeğim 3 hafta geriden geliyor beslenemiyordu. Ameliyat güzel geçti bebeğim çok minik 2.160 gr doğdu.muhteşem bir duygu fakat gece 1 de yoğun bakima alındı sutum yok mamayı kabul etmedi serumla besleniyor.gidip görüyoruz belli saatlerde.emme refleksi henüz oluşmamış zaten sutum de su gün oldu hala gelmedi ama allah büyük moralimi yüksek tutmaya çalışıyorüm.çok tatlı bir oğlum var bakışları çok güzel doyamadim.bugün taburcu oluyorüm bebek kalacak sutum nezamn gelir bebek kusmaz ozamn çıkartacaklar.dualarınizi bekliyorum.allah herkese hayırlı doğum bebeklerinixi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
şükret Bi kere olmuş cnm ben hamileliğimin son ayında tutamıyorum oğlan teptikçe idrar torbası sızdırıyordu sanki :))Bende ondan gülmeye verdim kendimi de cidden 31 yaşında kaçırmak çok komik bir duygu herşeye rağmen çok utandım :)
Bi aksilik olmazsa bende yarın olucam. Moral verdin. Bi sorun oluşturmamış olması süper :) Çatısına dar dedikleri bile doğum zamanı gelince rahatça doğuruyor. Pozitif düşün ben öyle yapıyorum. Çok rahat geçecek doğumum diye hayal ediyorum işe yaradığı söyleniyor. Bol bol hurma ve pozitif düşünce canım. Hayırlı doğumlar hepimize :)merhaba kızlar. dün çatı muayenesi oldum. hiçte acılı kanamalı vs. bir şey değil. çok kısa sürdü. çatı genişliğin orta derece dedi. normal doğum ne çok kolay ne zor olur dedi. inşallah normal doğum olacak.
Herkesin hamileliği farklı oluyor dedikleri bu olsa gerek :) senin durumunda zormuş ama en azından hazırlıklısındır artık ona göre önlem alıyorsundur :) az kaldı çok şükür sağlıkla bu günlere geldik tek sorunumuz kaçırmak olsun :)şükret Bi kere olmuş cnm ben hamileliğimin son ayında tutamıyorum oğlan teptikçe idrar torbası sızdırıyordu sanki :))
ileryacım cnm seninde az kalmış ultrason ölçümleri hiçbir zaman doğru çıkmıyor bnm oğlanda 3dediler 3,5 çıktı fazlada çıkabilir az da çıkabilir takılmamak en iyisi rabbim sizleri kurtarsın bian önce yeterKızlar bugünkü doğumlardan ne haber? Geçmişe biraz baktım ama göremedim.
Biz de bugün doktor amcamıza gittik. Haftaya da son kontrol, sonrasında doğum kısmetse.Kilosu maşallah çok fazla geldi bana, bence ölçüm hatası var. Zaten ultrasonda çok kolay hata yapmak. Sonuçta doktor eliyle işaretliyor ölçüm noktalarını.
Çok şükür herşey yolunda gözüküyormuş.Sancı çıkmadı. Aslında ben sancılandığımı sandım nst de ama çıkmadı. Bir de yine poz verdi bize oğlum. Allahım hepimizin yavrusunu nazarlardan saklasın. Çok tatlı, tombiş yanaklı. Sabırsızlanıyorum o pofidik yanakların kokusunu içime çekmek için.
Doktorumla detayları da konuştuk. Lavman yapmıyormuş. Doğum daha önce yazdığım gibi 1 Ekim sabah 10 da. "Sabah 4'ten sonra hiçbir şey yeme, su bile içme. Sabah 8.30 da hastanede ol." dedi. Detayları konuşunca daha bir farkına vardım olayın.
Hepimize hayırlısıyla yavrularımıza kavuşup, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allahım.
kısmetse bende ekim,annesi olacaktım ama olmadı haziranHerkesin hamileliği farklı oluyor dedikleri bu olsa gerek :) senin durumunda zormuş ama en azından hazırlıklısındır artık ona göre önlem alıyorsundur :) az kaldı çok şükür sağlıkla bu günlere geldik tek sorunumuz kaçırmak olsun :)
Canım bazısı elini sokuyor diyor. Senin dr un nasıl yaptığını hissettin mi. Bebeği şimdiden oynatmayalım demişti bir arkadaşın dr u.. Anlamaya çalışıyorum. Sen böyle hissettin mi.merhaba kızlar. dün çatı muayenesi oldum. hiçte acılı kanamalı vs. bir şey değil. çok kısa sürdü. çatı genişliğin orta derece dedi. normal doğum ne çok kolay ne zor olur dedi. inşallah normal doğum olacak.
Amin inş. Saol canım o zaman deneyimlerinden faydalanmak bizi mutlu edecektir :)kısmetse bende ekim,annesi olacaktım ama olmadı haziran
2013 doğumlu oğlum var sizlerin sevinçlerine ortak olmak için buradayım sağlıkla kurtulun cnm inş
Canım geçen haftalarda ben de olmuştum bir hafta falan sürdü. Patates haşla canım bana iyi gelmişti. Ayaklarını sıcak tut bir de. İçtiğin suyu değiştirdiysen bazen o da yapıyor ben o ara farklı su içmiştim.
Sevgili arkadaslarım dert ortaklarım 9 ay boyunca bazen ailemle bile paylaşmadıklarımı sizlerle paylaştım sizlere sordum .allah razı olsun hiç bi zaman ne sorularımı cevapsız bıraktınız,ne de sıkıntılarımı boşverdiniz.beni tanımadığınız halde sosyal ortamda olsa sizlerle arkadas oldugum için çok şanslıyım.bugun meleğimi Allah Izin verirse kucağıma alıcam kokusunu içime çekicem.umarım hepimiz aynı güzel duyguyu yaşarız.dualarınızı eksik etmeyin benim dualarımda sizlerle..güzel haberler getirmek dileğiyle .Hoşçakalın şimdilik...
Adini soyadini bna yazarsann ozelden iletiyim arkadsslara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?