yüzde yüz hurma yapıyor.sancı veriyor.ben bızzat test edıp takıp edıorum.dun hurmam bıttı bugun sancım yok saolsın kocış aldı.o dglde hurmaya dadanıp sezeryan olursam çok koyar beeGünaydın kizlar bende hazırladım nst icin gidicem bakalim ne olucak. Aksam burda yazılanları okudum ve hurma iyi geliomus hamilelikte die bende kalktım yedim ard arda sancı girdi acaba hurmadan mi oldu bilemedim ayaga kalkamadim. Yine yedim bakalim olucak mi yine :)
Sevgili arkadaslarım dert ortaklarım 9 ay boyunca bazen ailemle bile paylaşmadıklarımı sizlerle paylaştım sizlere sordum .allah razı olsun hiç bi zaman ne sorularımı cevapsız bıraktınız,ne de sıkıntılarımı boşverdiniz.beni tanımadığınız halde sosyal ortamda olsa sizlerle arkadas oldugum için çok şanslıyım.bugun meleğimi Allah Izin verirse kucağıma alıcam kokusunu içime çekicem.umarım hepimiz aynı güzel duyguyu yaşarız.dualarınızı eksik etmeyin benim dualarımda sizlerle..güzel haberler getirmek dileğiyle .Hoşçakalın şimdilik...
günaydınlar ...
iyi hafta sonları..
canım bende de geniz akıntısı var. boğazıma yapışıyor bu aylarda başlıyor mayısa kadar devam ediyor. polip ameliyatı oldum vs o tuzlu sulardan ypatım ama nafile.. kronik olduğu için tekrarlıyor.. bugün yine hayatı çekilmez yapınca adaçayını öneriyorlar.. iki hafta yapın diyor. i.saraçoğlu..
bunu denemedim ama etkisini iki haftada mı gösteriyor sende de..
canım inşallah güzel haberlerini sağlıcakla getirirsin..
:) Geçmiş olsun cnm seninki de komik bir durummuş bacağını ayağını anladım da karnına nasıl geldisanırım doğuma kadar hapşırırsam hep kaçak olacak :)
ileryacım cnm seninde az kalmış ultrason ölçümleri hiçbir zaman doğru çıkmıyor bnm oğlanda 3dediler 3,5 çıktı fazlada çıkabilir az da çıkabilir takılmamak en iyisi rabbim sizleri kurtarsın bian önce yeter
Bayram tatiline denk gelmesin diye 38+2 de yani 3 ekimde doğum olacak inş. Bayram tatili olmasaydi ben de 38+5 de sezeryan istiyordum ama kısmet :)Yaaa.. belki çok da zor olmayacak ama güvenemiyorum kendime.ne ile karşılaşacağımizi bilmedigimizden. Herkesin farklı oluyor.38+6 da olcak canım. 22 ekim.senin ne zaman daha erkendir
Kızlar doğumum alınan ani kararla 18.09 da saat 14.25 de sezeryanla gerçeklesti.bebeğim 3 hafta geriden geliyor beslenemiyordu. Ameliyat güzel geçti bebeğim çok minik 2.160 gr doğdu.muhteşem bir duygu fakat gece 1 de yoğun bakima alındı sutum yok mamayı kabul etmedi serumla besleniyor.gidip görüyoruz belli saatlerde.emme refleksi henüz oluşmamış zaten sutum de su gün oldu hala gelmedi ama allah büyük moralimi yüksek tutmaya çalışıyorüm.çok tatlı bir oğlum var bakışları çok güzel doyamadim.bugün taburcu oluyorüm bebek kalacak sutum nezamn gelir bebek kusmaz ozamn çıkartacaklar.dualarınizi bekliyorum.allah herkese hayırlı doğum bebeklerinixi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
Kızlar grip oldum ve öksürük başladı nasıl bas edicem nasıl gecicek bu öksürük bi kac tarifim var onları bi denim inşallah çabuk geçer
Kızlar rezil oldum... Eşimle yürüyüşe çıktığımızda bi hapşırık 2.de altıma kaçırdım ama kotuma geçti üstüne birde gülmekten yapacaktımhayatımda böyle birşey yaşamadım. İyiki akşamıdı ve iyiki eve yakınlık:)
Bende şimdi dışarı çıktım.. Keşke öyle bir önlem alsaydım umarım sorun yaşamam...:) geçmiş olsun,ben dışarı çıkarken tedbir olarak hap ped kullanıyorum, bizim durumumuzda ne olacağı belli olmuyor
Sevgili arkadaslarım dert ortaklarım 9 ay boyunca bazen ailemle bile paylaşmadıklarımı sizlerle paylaştım sizlere sordum .allah razı olsun hiç bi zaman ne sorularımı cevapsız bıraktınız,ne de sıkıntılarımı boşverdiniz.beni tanımadığınız halde sosyal ortamda olsa sizlerle arkadas oldugum için çok şanslıyım.bugun meleğimi Allah Izin verirse kucağıma alıcam kokusunu içime çekicem.umarım hepimiz aynı güzel duyguyu yaşarız.dualarınızı eksik etmeyin benim dualarımda sizlerle..güzel haberler getirmek dileğiyle .Hoşçakalın şimdilik...
Kızlar doğumum alınan ani kararla 18.09 da saat 14.25 de sezeryanla gerçeklesti.bebeğim 3 hafta geriden geliyor beslenemiyordu. Ameliyat güzel geçti bebeğim çok minik 2.160 gr doğdu.muhteşem bir duygu fakat gece 1 de yoğun bakima alındı sutum yok mamayı kabul etmedi serumla besleniyor.gidip görüyoruz belli saatlerde.emme refleksi henüz oluşmamış zaten sutum de su gün oldu hala gelmedi ama allah büyük moralimi yüksek tutmaya çalışıyorüm.çok tatlı bir oğlum var bakışları çok güzel doyamadim.bugün taburcu oluyorüm bebek kalacak sutum nezamn gelir bebek kusmaz ozamn çıkartacaklar.dualarınizi bekliyorum.allah herkese hayırlı doğum bebeklerinixi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
Ayyy hiç bi şey kalmamış ya hayırlısı ile olsun inşallah ♡Bayram tatiline denk gelmesin diye 38+2 de yani 3 ekimde doğum olacak inş. Bayram tatili olmasaydi ben de 38+5 de sezeryan istiyordum ama kısmet :)
cnm yrn yaz muayenı.bnde ya salı yada dıer hafta olcam ıns catık geniş çıkar .Bi aksilik olmazsa bende yarın olucam. Moral verdin. Bi sorun oluşturmamış olması süper :) Çatısına dar dedikleri bile doğum zamanı gelince rahatça doğuruyor. Pozitif düşün ben öyle yapıyorum. Çok rahat geçecek doğumum diye hayal ediyorum işe yaradığı söyleniyor. Bol bol hurma ve pozitif düşünce canım. Hayırlı doğumlar hepimize :)
2parmagnı sokuor.bna kurtaj olcsgm gun yapılmstı ve sn yelık olay.kasmazsan hıc acımıor.acımamstı ıns bundada acımazCanım bazısı elini sokuyor diyor. Senin dr un nasıl yaptığını hissettin mi. Bebeği şimdiden oynatmayalım demişti bir arkadaşın dr u.. Anlamaya çalışıyorum. Sen böyle hissettin mi.
sular plastık şişelerfe cabuk bozuluor.bn kan ılacı zaten ishal yapıordu farletmeden surahı dolusu bozuk su ıctım.sonuc gunlerce ishal oldum wcde sabahladm kusma eslıgınde.suyu gec farkettık doktuk ama olan oldu.burde vucudumdan ııce cıksın dıe ıshalş kesmedm ben.hemeroid bana hedıyesı oldu o şiddetli ıshalın.sonunda kahve telvedı bır kasık ictşm ustune az limon suyu.hemen kesiyorArkadasim Allah yar ve yardimcin olsun insalkah hersey yolunda gider hayirlisihayirlisila saglikla kavusursunuz minik mucenle..
evett güzel anneler gelelim benim günüme,
sabah 8de hastaneye gittik , nst sonucu çok güzel çıktı, bizde eve geldik, bir baktım kanamam olmuş, hemen doktoru aradım takip edelim durmazsa gelirsin dedi, şansıma bugün cumartesi ve doktorda erken çıkacak , 1 saat kadar bekledik ve az az devam edince hastaneye gittik, doktorum hemen kontrole aldı, yoğun enfeksiyon olmuşum kanama ondan olmuş, çok şükür bebişle ilgili bir şey yokmuş, pazartesi sabahı yine nst var, inşallah o da iyi çıkarsa salı sabahı doğum olacak,
anestezi uzmanıylada görüştük, kan tahlillerim yapıldı, spinal anestezi olucam, bu günlerde doğum hikayeleri felan okumamaya ve duymamaya çalışıyorum, eşim doğuma girmem diyordu ama benim çok korktuğumu görünce bugün tamam yanında olucam dedi, bakalım o güne kadar fikir değiştirmezse doğumda yanımda olacak :) inşallah ayılıp bayılıp bir şey yapmaz :) :)
Bu arada doğum medipol bağcılarda gerçeklesti.sezeryan oldum spin istemedim.ilk gün zor gecsede 2.gün daha iyiydim.hastane güzel temiz çalışanlar titiz güleryüzlü.ameliyathanede çok güzel yaklasim destek. Korkuyordum sayelerinde rahattım. Sonda takildi anesteziden önce yaptılar hiç acımadı.çıkartirkende öyle acımadı.lavman yapıldı büyük tuvalete çıkmamı sağladı.sormak istediğiniz bişey olursa seve seve cvb veririm.hepimize kolay hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim.anne olmak muhteşem hir duygu inş.sutum de gelir oğlumu bir an önce eve getirebilirim.lütfen dualarınizi edirmeyin
yanılmıyorsam internette alıyorlar diye okumuştum ama eşim girmek istemediği için sormamıştım, unutmazsam pazartesi sorarımCanim geçmiş olsun inşallah herşey yolunda gider ayrıca medipol mega da eşleri doğuma alıyorlar mi eğer aliyorlarsa benimde eşim girmek istiyor sen bu konuyu konustunmu
Allah yardımcın olsun canım, her şey çook güzel olacak inşallah... :)Sevgili arkadaslarım dert ortaklarım 9 ay boyunca bazen ailemle bile paylaşmadıklarımı sizlerle paylaştım sizlere sordum .allah razı olsun hiç bi zaman ne sorularımı cevapsız bıraktınız,ne de sıkıntılarımı boşverdiniz.beni tanımadığınız halde sosyal ortamda olsa sizlerle arkadas oldugum için çok şanslıyım.bugun meleğimi Allah Izin verirse kucağıma alıcam kokusunu içime çekicem.umarım hepimiz aynı güzel duyguyu yaşarız.dualarınızı eksik etmeyin benim dualarımda sizlerle..güzel haberler getirmek dileğiyle .Hoşçakalın şimdilik...
Tebrik ederim canım, Allah yardımcınız olsun. Sütün inşallah gelir. Ama sürekli pompayla filan dene. Gelmiyor diye bırakma. Öyle inat edip sonunda süte kavuşanlar var. Süt işinde her şey beyinde bitiyormuş. Her şey güzel olacak inşallah... :)Kızlar doğumum alınan ani kararla 18.09 da saat 14.25 de sezeryanla gerçeklesti.bebeğim 3 hafta geriden geliyor beslenemiyordu. Ameliyat güzel geçti bebeğim çok minik 2.160 gr doğdu.muhteşem bir duygu fakat gece 1 de yoğun bakima alındı sutum yok mamayı kabul etmedi serumla besleniyor.gidip görüyoruz belli saatlerde.emme refleksi henüz oluşmamış zaten sutum de su gün oldu hala gelmedi ama allah büyük moralimi yüksek tutmaya çalışıyorüm.çok tatlı bir oğlum var bakışları çok güzel doyamadim.bugün taburcu oluyorüm bebek kalacak sutum nezamn gelir bebek kusmaz ozamn çıkartacaklar.dualarınizi bekliyorum.allah herkese hayırlı doğum bebeklerinixi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?