2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
yüzde yüz hurma yapıyor.sancı veriyor.ben bızzat test edıp takıp edıorum.dun hurmam bıttı bugun sancım yok saolsın kocış aldı.o dglde hurmaya dadanıp sezeryan olursam çok koyar bee

Bebeklerimizi saglikla kucagimiza alalimda...az kaldikca gunler gecmiyor :)

Canım, sağlıkla, kolaylıkla, hayırlısıyla kavuşun birbirinize. 9 aylık bekleyiş, hasret bugün bitiyor. Yüzünü göreceksin, kokusunu duyacaksın hayırlısıyla. Mucizene mutlulukla kavuşmanı diliyorum. Allah yardımcınız olsun.

Canım geçmiş olsun. Bana hemen etki ediyor adaçayı. Hamileliğin ortalarında çok feci olmuştu bademciklerim, gece adaçayı ile gargara yaptım, öyle uyudum. Sabah ağzımda tuhaf bir tadla uyandım ama boğazımın şişi, ağrısı geçmişti. Adaçayının tadıymış o meğerse, gece boyu ilaç etkisi yapmış boğazıma.

:) Geçmiş olsun cnm seninki de komik bir durummuş bacağını ayağını anladım da karnına nasıl geldi sanırım doğuma kadar hapşırırsam hep kaçak olacak :)

Ben de düşündüm onu. Hani göbiş artık iyice aşağıda ya, iki büklüm eğilince kukuya değdi galiba :)

Evet canım, az kaldı hayırlısıyla. Kilosuna çok takılmıyorum da demirim aşırı yüksek çıktı tahlilde. Acaba ondan mı böyle gereksiz kilo aldı, sorun mu var diye endişe ettim açıkçası.

Yaaa.. belki çok da zor olmayacak ama güvenemiyorum kendime.ne ile karşılaşacağımizi bilmedigimizden. Herkesin farklı oluyor.38+6 da olcak canım. 22 ekim.senin ne zaman daha erkendir
Bayram tatiline denk gelmesin diye 38+2 de yani 3 ekimde doğum olacak inş. Bayram tatili olmasaydi ben de 38+5 de sezeryan istiyordum ama kısmet :)

Canım aklımızdaydın. Uzun uzun yazdım ama silindi. Çok ufak değil bebeğin. Ben 2 kilo doğmuşum, küvöze bile koymamışlar 35 yıl öncesi. Anne sütü bir damla bile emmemişim. Ama çok şükür gelişmişim. Allah bebekleri koruyor. Sen güçlü olmaya bak. Eve döndüğünde oğlunun sana ihtiyacı olacak. Maşallah oğluna Allahım bir an önce kucağına alıp, bol bol emzirmeyi nasip etsin.

Arkadaşlar küvözdeki bebeklerin göz bandının mutlaka takılı olmasına çok özen gösterin. Sık sık uyarın gerekirse hemşireleri. Bu çok önemli.

:) geçmiş olsun,ben dışarı çıkarken tedbir olarak hap ped kullanıyorum, bizim durumumuzda ne olacağı belli olmuyor

inşallah sağlıkla bebişini kucağına almışsındır, Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun, haberlerini bekliyoruz

canım benim yaa, iki gündür aklım hep sendeydi, inşallah sağlıkla bebeğini de evine götürürsün ve bizlerle bu mutluluğunu da paylaşırsın,

Merhaba kızlar bi kapı süsü beğendim ve sipariş verdim Allahın yarattığı bi hayvan olan baykuş var üzerinde neymiş iyi değilmiş bende normal bi kuş gözüyle bakın ozaman dedim insanın bütün hevesini kursağında bırakıyolar sizce nasıl

Eklentiler

• image.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 83
cnm yrn yaz muayenı.bnde ya salı yada dıer hafta olcam ıns catık geniş çıkar .

evett güzel anneler gelelim benim günüme,
sabah 8de hastaneye gittik , nst sonucu çok güzel çıktı, bizde eve geldik, bir baktım kanamam olmuş, hemen doktoru aradım takip edelim durmazsa gelirsin dedi, şansıma bugün cumartesi ve doktorda erken çıkacak , 1 saat kadar bekledik ve az az devam edince hastaneye gittik, doktorum hemen kontrole aldı, yoğun enfeksiyon olmuşum kanama ondan olmuş, çok şükür bebişle ilgili bir şey yokmuş, pazartesi sabahı yine nst var, inşallah o da iyi çıkarsa salı sabahı doğum olacak,

anestezi uzmanıylada görüştük, kan tahlillerim yapıldı, spinal anestezi olucam, bu günlerde doğum hikayeleri felan okumamaya ve duymamaya çalışıyorum, eşim doğuma girmem diyordu ama benim çok korktuğumu görünce bugün tamam yanında olucam dedi, bakalım o güne kadar fikir değiştirmezse doğumda yanımda olacak :) inşallah ayılıp bayılıp bir şey yapmaz :) :)

Canım bazısı elini sokuyor diyor. Senin dr un nasıl yaptığını hissettin mi. Bebeği şimdiden oynatmayalım demişti bir arkadaşın dr u.. Anlamaya çalışıyorum. Sen böyle hissettin mi.
2parmagnı sokuor.bna kurtaj olcsgm gun yapılmstı ve sn yelık olay.kasmazsan hıc acımıor.acımamstı ıns bundada acımaz

Arkadasim Allah yar ve yardimcin olsun insalkah hersey yolunda gider hayirlisihayirlisila saglikla kavusursunuz minik mucenle..
sular plastık şişelerfe cabuk bozuluor.bn kan ılacı zaten ishal yapıordu farletmeden surahı dolusu bozuk su ıctım.sonuc gunlerce ishal oldum wcde sabahladm kusma eslıgınde.suyu gec farkettık doktuk ama olan oldu.burde vucudumdan ııce cıksın dıe ıshalş kesmedm ben.hemeroid bana hedıyesı oldu o şiddetli ıshalın.sonunda kahve telvedı bır kasık ictşm ustune az limon suyu.hemen kesiyor

Canim geçmiş olsun inşallah herşey yolunda gider ayrıca medipol mega da eşleri doğuma alıyorlar mi eğer aliyorlarsa benimde eşim girmek istiyor sen bu konuyu konustunmu

Canim hayırlı olsun Allah analı babalı buyutsun inşallah tez zamanda yavruna kavusursun.bende Allah izin verirse medipol mega da yapıcam doğumu sansina nasıl oda düştü bize genelde küçük oda düşer dedi oda baya küçük geldi gözüme ilgi alaka nasıl memnun kaldinmi

Canim geçmiş olsun inşallah herşey yolunda gider ayrıca medipol mega da eşleri doğuma alıyorlar mi eğer aliyorlarsa benimde eşim girmek istiyor sen bu konuyu konustunmu
yanılmıyorsam internette alıyorlar diye okumuştum ama eşim girmek istemediği için sormamıştım, unutmazsam pazartesi sorarım

Allah yardımcın olsun canım, her şey çook güzel olacak inşallah... :)
Tebrik ederim canım, Allah yardımcınız olsun. Sütün inşallah gelir. Ama sürekli pompayla filan dene. Gelmiyor diye bırakma. Öyle inat edip sonunda süte kavuşanlar var. Süt işinde her şey beyinde bitiyormuş. Her şey güzel olacak inşallah... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…