2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bide
Benimde kayınvalidem çarşaf pike al dedi arkadşıma sordum çok temiz diyince vazgeçtim
İlişkide zorlanan doğumda da zorlanırmış gibi geliyo insana bu tıbben doğrumu bilmiyorum ama sendeki düşüncede böyle sanırım tatlım içine sinen mantığına yatan hangisiyse onu tercih etmelisin bencede hayırlısıda böyledir inşAllah
Ben normal istiyorum ama etrafımdaki hiçkimse bu konuda beni desteklemiyor "dayanamazsın" tek söyledikleri bu benimde tek istediğim sancıyla doğuma gitmek sonucunda bebeğim için hayırlısı hangisiyse o şekilde doğumumu yapmak sanırım bende fazla cesaretliyim yada hiç sancı çekmediğim için davulun sesi uzaktan hoş geliyor
Devlette normal doğum yapan yakın arkadaşım var hikayesini kabataslak biliyorum bekarlığımda anlatmıştı hamile kalınca bidahada asla anlattırmadım Çünkü 1 gün boyunca sancı çekmiş açılma az olunca sanırım suni sancı vermişler bebeğini vakumla çekmişler ve bir dünya dikiş atacak kadar kesmişler Zorlama normal doğum bu olsa gerek oyuzden tutturmuyorum Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alalım inşAllah

Saol canim hepimizin insallah.Canım ekim in 22 si bu arada eylul degil.yazmamisim onu.39. Hafta d olunca yani.telas etme bi sorun olmadıkça niye hemen alalım desin sezeryanasen niye zorunlu sezeryan ?
Himm iyiymis korktum bir an benim belfitigim var 4 noktada baya tedavi gordum zamaninda diskleri zorlamamak icin sezeryan olucak :)

Amannn hamileyizz biz tatlimm bosverrr:)

Canım bana da kilosu fazla geldi oğlumun. 3500 çıktı. Ben normal doğum yapacağım için fazla kilolu doğurmak sıkıntı yaratır. Sen nazar değmesin diye buraya yazmıyorsun. Bana özelden mesaj at kilosu kaç çıktı oğlunun?

Tatlım egepolde sezeryan doğum yapan arkadaşlarım var 1 gece kalıp çıktılar aynı şekilde şifada yapanlarda var onlarda 1 gece kaldılar özek bi durumun olmazsa sende 1 gecede çıkarsın hayırlısıyla

E="blgarl, post: 3 3861"]Caniman verici ne güzel, allah bebisini saglicakla kucagina almayi nasip etsin dualarimiz seninle allah yardimcin olsun :)[/QUOTE]
Canim Allah saglicskla kucagin
Canim ben eylul ve ekim anneleri kk grubundayim biz 34 kisiyiz az ve öz o yuzden herkes birbirini taniyo dilersen oraya gel ama istekmyollarsan haber ver de tanimadigimiz kmseyi eklemiyo grup kurucusu... Biz ekleyebilirsin diye haber veriyoruz
Ben eklemistim hala beklemede gozukuyor

Hayırlısıyla kavuşalım bebişlerimize hastane ortamı sıkar zaten insanı evde dinlenmek iyileşmek daha kolay olur :)

Yok canım hep 1 günde çıkarıyorlar İzmir'de. Aksilik olmaz inşallah , biz de 1 günde çıkarız. Ben de 2 gün kalayım dedim. Babam dedi ki "Hastane demek mikrop demek, risk demek. Evde iyileşirsin. " Haklı aslında.

Bugün çarşamba gecesi acil sezeryan olan bir bayanla konuştum Egepolde. Dışardan doktor getirmiş hastaneye, özel sigortalıymış. Maşallahı vardı kadının, çocuğun ana kucağını ve valizi taşımaya kalktı. Annem ve ben engel olduk. Sonra görevliler geldi, yardım ettiler.
10 gün önce doğum yapan bir anneyle de konuştum. İlk hafta zor, sonrasında iyi olursun dedi. O da çok iyi görünüyordu maşallah. Umarım hepimiz doğum sonrası çok iyi oluruz, çabuk toparlanırız.

Bende ondan gülmeye verdim kendimi de cidden 31 yaşında kaçırmak çok komik bir duygu herşeye rağmen çok utandım :)

E ben sana daha ilginç bir durum söyleyeyim. Ben bugün hastanedeki klozete oturmayayım diye çömelerek yapmaya çalışırken, çişler karnıma, bacağıma, ayağıma öyle bir aktı ki. Battım gittim. Bir de karnımı bacaklarımı temizlemekle uğraştım.
Hapşururken kaçırmak olağan oldu, kaçırmadığımda şaşırıyorum artık

Kızlar grip oldum ve öksürük başladı nasıl bas edicem nasıl gecicek bu öksürük bi kac tarifim var onları bi denim inşallah çabuk geçer

Canım azıcık kara turpu blendırda ez, içine bal kat ye. Öksürüğün geçer.
Onun dışında boğaz ağrın varsa ılık adaçayını yutmadan gargara yap. Bir su bardağı suya 1 çay kaşığı karbonat, yarım çay kaşığı tuz kat. Burnuna genzine çek, gargara yap. Elma sirkesini kulak çubuğuna sür, kulaklarını burnunu sil, elma sirkesiyle gargara yap. Bunlar benim alerjime de çok iyi geliyor, grip olduğumda da mucize gibi. Hep böyle atlatıyorum çok şükür.
Gülhatmi çiçeği de öksürüğe çok iyi ama hamilelikte içilmeyebilir.
Çok geçmiş olsun.

E="blgarl, post: 3 3861"]Caniman verici ne güzel, allah bebisini saglicakla kucagina almayi nasip etsin dualarimiz seninle allah yardimcin olsun :)
Canim Allah saglicskla kucagin

Ben eklemistim hala beklemede gozukuyor[/QUOTE]

Adini soyadini bna yazarsann ozelden iletiyim arkadsslara

Canim çok sağol kuru dutu kaynatip içtim. Şuanda zencefilli tarcinli ıhlamur içiyorum. Yapmadigim tek bişey kaldı oda doktorumun tarifi balla kuru inciri suda kaynatip gargara yapmak bide bunu denicem.kara turpu bende biliyorum ana hic denemedim hatta dün manavda gördüm yarın onu bi yapim doguma az bişey kala hastalikla ugrasmak zor olur

Kizlar ya ben ishal oldum insallah kisa surer gecirenler vardi nasil atlattiniz... ilac flan kullandiniz mi...

Ben de duymuştum hatta geçen hafta Eminönü'nden 1 kg Alınca eşimin gözleri Büyüdü :) şimdilik 3-4 tane yiyorum son hafta abanırım artık
Kızlar grip oldum ve öksürük başladı nasıl bas edicem nasıl gecicek bu öksürük bi kac tarifim var onları bi denim inşallah çabuk geçer
Geçmiş olsun, zencefil+bal karışımı en iyisi benim bildiğim

Sevgili arkadaslarım dert ortaklarım 9 ay boyunca bazen ailemle bile paylaşmadıklarımı sizlerle paylaştım sizlere sordum .allah razı olsun hiç bi zaman ne sorularımı cevapsız bıraktınız,ne de sıkıntılarımı boşverdiniz.beni tanımadığınız halde sosyal ortamda olsa sizlerle arkadas oldugum için çok şanslıyım.bugun meleğimi Allah Izin verirse kucağıma alıcam kokusunu içime çekicem.umarım hepimiz aynı güzel duyguyu yaşarız.dualarınızı eksik etmeyin benim dualarımda sizlerle..güzel haberler getirmek dileğiyle .Hoşçakalın şimdilik...

günaydınlar ...

iyi hafta sonları..

canım bende de geniz akıntısı var. boğazıma yapışıyor bu aylarda başlıyor mayısa kadar devam ediyor. polip ameliyatı oldum vs o tuzlu sulardan ypatım ama nafile.. kronik olduğu için tekrarlıyor.. bugün yine hayatı çekilmez yapınca adaçayını öneriyorlar.. iki hafta yapın diyor. i.saraçoğlu..
bunu denemedim ama etkisini iki haftada mı gösteriyor sende de..

canım inşallah güzel haberlerini sağlıcakla getirirsin..

Canım bugün evladına kavuşuyorsun ,azure de doğum yapmış darısı diğer pıhtılı arkadaşların başına ,sizlerinkisi bir tık daha zordu inş.allah bundan sonra hiç bir zorluk vermez mükafatı sağlıklı güzel mi güzel bebekler olur.şimdiden hayırlı olsun doğumdan sonra yazmaya çalış habersiz bırakma bizi dualarım seninle.öpüyorummm

Kızlar doğumum alınan ani kararla 18.09 da saat 14.25 de sezeryanla gerçeklesti.bebeğim 3 hafta geriden geliyor beslenemiyordu. Ameliyat güzel geçti bebeğim çok minik 2.160 gr doğdu.muhteşem bir duygu fakat gece 1 de yoğun bakima alındı sutum yok mamayı kabul etmedi serumla besleniyor.gidip görüyoruz belli saatlerde.emme refleksi henüz oluşmamış zaten sutum de su gün oldu hala gelmedi ama allah büyük moralimi yüksek tutmaya çalışıyorüm.çok tatlı bir oğlum var bakışları çok güzel doyamadim.bugün taburcu oluyorüm bebek kalacak sutum nezamn gelir bebek kusmaz ozamn çıkartacaklar.dualarınizi bekliyorum.allah herkese hayırlı doğum bebeklerinixi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…