Benimde kayınvalidem çarşaf pike al dedi arkadşıma sordum çok temiz diyince vazgeçtimBen de öyle duymuştum, o nedenle sordum canım ödeme nakit mi diye. Odaları görebilir miyim dedim, arkadaşıma gezdirmişler. Şu an mümkün değil dedi. Çok yoğundu bugün hastane, niye anlamadım. Zaten odaları biliyorum, hepsi başka başka. Bazıları çok dar. Ama dediğin gibi 1 gece kalacağız. Temiz olsun yeter.
Arkadaşıma sordum, çarşaf götürdün mü diye. Götürmüş ama kar gibi bembeyazdı hastaneninkiler , kendi çarşafımı sermedim dedi. Sonra kan olmuş, hemen değiştirmişler.
Geçen ki alıntıda yazdığın çıkmamıştı. Kendim sezeryan istedim canım. İnşallah pişman olmam. Hiç normal doğuran arkadaşım yok. Hepsi de memnun epiduralden. Ben çok minyonum, eşimle kaç yıllık evliyiz. Hala daha zorlanıyorum. Bebek de iri maşallah.Bir de bayrama denk gelebilir, belirsizliği sevmiyorum. Hangi doktor girecek öyle olursa belli değil. Normal diye diretip, suni sancıyı da yiyip, sezeryan olanları duyunca iyice tırsıyorum normalden. Sezeryan daha net ve risksiz geliyor bana. Bir de çok uzağız hastaneye, Urla'dan gidene kadar yollarda doğurabilirim :) Eşim işten gelecek, beni Urla'dan alacak, hastaneye götürecek derken 2-3 saati bulur. Stres olurum ben normali beklerken. Hakkımızda hayırlısı bakalım. Tercihim böyle. Allah neyi nasip edecek bilemiyoruz. Bu arada normal doğum isteyenleri de anlık sancılarımızın bile ne kadar can yakıcı olduğunu düşünüp, acayip takdir ediyorum. Ben o kadar cesur değilim sanırım.
Tuhaf ama elime alıp, oğlum bu senden mi geliyor, sana mı dokunuyorum diye sevdiğim oldu. Yedim kafayı iyice
Himm iyiymis korktum bir an benim belfitigim var 4 noktada baya tedavi gordum zamaninda diskleri zorlamamak icin sezeryan olucak :)Saol canim hepimizin insallah.Canım ekim in 22 si bu arada eylul degil.yazmamisim onu.39. Hafta d olunca yani.telas etme bi sorun olmadıkça niye hemen alalım desin sezeryanasen niye zorunlu sezeryan ?
Kızlar rezil oldum... Eşimle yürüyüşe çıktığımızda bi hapşırık 2.de altıma kaçırdım ama kotuma geçti üstüne birde gülmekten yapacaktımhayatımda böyle birşey yaşamadım. İyiki akşamıdı ve iyiki eve yakınlık:)
Bende ondan gülmeye verdim kendimi de cidden 31 yaşında kaçırmak çok komik bir duygu herşeye rağmen çok utandım :)Amannn hamileyizz biz tatlimm bosverrr:)
Canım bana da kilosu fazla geldi oğlumun. 3500 çıktı. Ben normal doğum yapacağım için fazla kilolu doğurmak sıkıntı yaratır. Sen nazar değmesin diye buraya yazmıyorsun. Bana özelden mesaj at kilosu kaç çıktı oğlunun?Kızlar bugünkü doğumlardan ne haber? Geçmişe biraz baktım ama göremedim.
Biz de bugün doktor amcamıza gittik. Haftaya da son kontrol, sonrasında doğum kısmetse.Kilosu maşallah çok fazla geldi bana, bence ölçüm hatası var. Zaten ultrasonda çok kolay hata yapmak. Sonuçta doktor eliyle işaretliyor ölçüm noktalarını.
Çok şükür herşey yolunda gözüküyormuş.Sancı çıkmadı. Aslında ben sancılandığımı sandım nst de ama çıkmadı. Bir de yine poz verdi bize oğlum. Allahım hepimizin yavrusunu nazarlardan saklasın. Çok tatlı, tombiş yanaklı. Sabırsızlanıyorum o pofidik yanakların kokusunu içime çekmek için.
Doktorumla detayları da konuştuk. Lavman yapmıyormuş. Doğum daha önce yazdığım gibi 1 Ekim sabah 10 da. "Sabah 4'ten sonra hiçbir şey yeme, su bile içme. Sabah 8.30 da hastanede ol." dedi. Detayları konuşunca daha bir farkına vardım olayın.
Hepimize hayırlısıyla yavrularımıza kavuşup, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allahım.
Tatlım egepolde sezeryan doğum yapan arkadaşlarım var 1 gece kalıp çıktılar aynı şekilde şifada yapanlarda var onlarda 1 gece kaldılar özek bi durumun olmazsa sende 1 gecede çıkarsın hayırlısıylaBen daha Çınarlıyla ayrıntıları görüşemedim kontrolüm haftaya Cumaya ama o kadar bekleyemiycem sanırım belirsizlik sıkıyor artık Çarşambaya çekebilirsem randevuyu iyi olacak. En başından beri normal doğum isteyen ben bile artık Sezeryan a razı oldum tabi biraz da mecburiyetten halen dönmedi bebeğim. Şu günümüzü de alsak da bi rahatlasam artık günler hiç geçmiyor sankiSezeryan da hastaneden 1 günde çıkarmazlar gibi geliyor İleryacım onu görüştün mü dr.unla. Sezeryanda da narkoz ve dikişlerden korkuyorum iyileşmek çok zor olacak gibi zaten bünyem hassas :'(
Ben eklemistim hala beklemede gozukuyorCanim ben eylul ve ekim anneleri kk grubundayim biz 34 kisiyiz az ve öz o yuzden herkes birbirini taniyo dilersen oraya gel ama istekmyollarsan haber ver de tanimadigimiz kmseyi eklemiyo grup kurucusu... Biz ekleyebilirsin diye haber veriyoruz
Tatlım egepolde sezeryan doğum yapan arkadaşlarım var 1 gece kalıp çıktılar aynı şekilde şifada yapanlarda var onlarda 1 gece kaldılar özek bi durumun olmazsa sende 1 gecede çıkarsın hayırlısıyla
Ben daha Çınarlıyla ayrıntıları görüşemedim kontrolüm haftaya Cumaya ama o kadar bekleyemiycem sanırım belirsizlik sıkıyor artık Çarşambaya çekebilirsem randevuyu iyi olacak. En başından beri normal doğum isteyen ben bile artık Sezeryan a razı oldum tabi biraz da mecburiyetten halen dönmedi bebeğim. Şu günümüzü de alsak da bi rahatlasam artık günler hiç geçmiyor sankiSezeryan da hastaneden 1 günde çıkarmazlar gibi geliyor İleryacım onu görüştün mü dr.unla. Sezeryanda da narkoz ve dikişlerden korkuyorum iyileşmek çok zor olacak gibi zaten bünyem hassas :'(
Kızlar rezil oldum... Eşimle yürüyüşe çıktığımızda bi hapşırık 2.de altıma kaçırdım ama kotuma geçti üstüne birde gülmekten yapacaktımhayatımda böyle birşey yaşamadım. İyiki akşamıdı ve iyiki eve yakınlık:)
Bende ondan gülmeye verdim kendimi de cidden 31 yaşında kaçırmak çok komik bir duygu herşeye rağmen çok utandım :)
Kızlar grip oldum ve öksürük başladı nasıl bas edicem nasıl gecicek bu öksürük bi kac tarifim var onları bi denim inşallah çabuk geçer
Canim Allah saglicskla kucaginE="blgarl, post: 3 3861"]Caniman verici ne güzel, allah bebisini saglicakla kucagina almayi nasip etsin dualarimiz seninle allah yardimcin olsun :)
Canım azıcık kara turpu blendırda ez, içine bal kat ye. Öksürüğün geçer.
Onun dışında boğaz ağrın varsa ılık adaçayını yutmadan gargara yap. Bir su bardağı suya 1 çay kaşığı karbonat, yarım çay kaşığı tuz kat. Burnuna genzine çek, gargara yap. Elma sirkesini kulak çubuğuna sür, kulaklarını burnunu sil, elma sirkesiyle gargara yap. Bunlar benim alerjime de çok iyi geliyor, grip olduğumda da mucize gibi. Hep böyle atlatıyorum çok şükür.
Gülhatmi çiçeği de öksürüğe çok iyi ama hamilelikte içilmeyebilir.
Çok geçmiş olsun.
Ben de duymuştum hatta geçen hafta Eminönü'nden 1 kg Alınca eşimin gözleri Büyüdü :) şimdilik 3-4 tane yiyorum son hafta abanırım artıkkızlar sıze farkettgm bır seyı paylasıcmçhergun düzenli hurma yıyorum.bır kaç tane ve hurma yedıgım günlerde çok hafıf sancım oluor.ozellıkle yemedgm gunlerdede takıp ettım ve olmadı.bugun ve dun gene yedım oldu hafıften.netten baktım ıcınde ısmını unuttgm bır şey varmış.sancıları baslatıp çatıyı acıormus.bıldıgınızı bılıorum ama ben tecrübe ettgmı paylasıorum.hatta hurmada olan şey sunı sancıda varmış.o saglıormus sancıları.bn bır ıkı hafta daha gecse sabah aksam 7ye cıkarcam hurma yemeyı.öyle okudum bır kadın sancılarını bu şekilde getrmıs.haftası gelen ama sancısı tutmayanlara duyrulur
Geçmiş olsun, zencefil+bal karışımı en iyisi benim bildiğimKızlar grip oldum ve öksürük başladı nasıl bas edicem nasıl gecicek bu öksürük bi kac tarifim var onları bi denim inşallah çabuk geçer
Ilaca gerek yok cnm.evde nisasta varsa bi tatli kasigi suda erit ic onu.yada patates hasla.leblebi de ye amaa fazla kacirma.kendini de sicak tut.usuttun heralde.Kizlar ya ben ishal oldum insallah kisa surer gecirenler vardi nasil atlattiniz... ilac flan kullandiniz mi...
canım bende de geniz akıntısı var. boğazıma yapışıyor bu aylarda başlıyor mayısa kadar devam ediyor. polip ameliyatı oldum vs o tuzlu sulardan ypatım ama nafile.. kronik olduğu için tekrarlıyor.. bugün yine hayatı çekilmez yapınca adaçayını öneriyorlar.. iki hafta yapın diyor. i.saraçoğlu..Canım azıcık kara turpu blendırda ez, içine bal kat ye. Öksürüğün geçer.
Onun dışında boğaz ağrın varsa ılık adaçayını yutmadan gargara yap. Bir su bardağı suya 1 çay kaşığı karbonat, yarım çay kaşığı tuz kat. Burnuna genzine çek, gargara yap. Elma sirkesini kulak çubuğuna sür, kulaklarını burnunu sil, elma sirkesiyle gargara yap. Bunlar benim alerjime de çok iyi geliyor, grip olduğumda da mucize gibi. Hep böyle atlatıyorum çok şükür.
Gülhatmi çiçeği de öksürüğe çok iyi ama hamilelikte içilmeyebilir.
Çok geçmiş olsun.
Sevgili arkadaslarım dert ortaklarım 9 ay boyunca bazen ailemle bile paylaşmadıklarımı sizlerle paylaştım sizlere sordum .allah razı olsun hiç bi zaman ne sorularımı cevapsız bıraktınız,ne de sıkıntılarımı boşverdiniz.beni tanımadığınız halde sosyal ortamda olsa sizlerle arkadas oldugum için çok şanslıyım.bugun meleğimi Allah Izin verirse kucağıma alıcam kokusunu içime çekicem.umarım hepimiz aynı güzel duyguyu yaşarız.dualarınızı eksik etmeyin benim dualarımda sizlerle..güzel haberler getirmek dileğiyle .Hoşçakalın şimdilik...
Canım bugün evladına kavuşuyorsun ,azure de doğum yapmış darısı diğer pıhtılı arkadaşların başına ,sizlerinkisi bir tık daha zordu inş.allah bundan sonra hiç bir zorluk vermez mükafatı sağlıklı güzel mi güzel bebekler olur.şimdiden hayırlı olsun doğumdan sonra yazmaya çalış habersiz bırakma bizi dualarım seninle.öpüyorummmSevgili arkadaslarım dert ortaklarım 9 ay boyunca bazen ailemle bile paylaşmadıklarımı sizlerle paylaştım sizlere sordum .allah razı olsun hiç bi zaman ne sorularımı cevapsız bıraktınız,ne de sıkıntılarımı boşverdiniz.beni tanımadığınız halde sosyal ortamda olsa sizlerle arkadas oldugum için çok şanslıyım.bugun meleğimi Allah Izin verirse kucağıma alıcam kokusunu içime çekicem.umarım hepimiz aynı güzel duyguyu yaşarız.dualarınızı eksik etmeyin benim dualarımda sizlerle..güzel haberler getirmek dileğiyle .Hoşçakalın şimdilik...
Kızlar doğumum alınan ani kararla 18.09 da saat 14.25 de sezeryanla gerçeklesti.bebeğim 3 hafta geriden geliyor beslenemiyordu. Ameliyat güzel geçti bebeğim çok minik 2.160 gr doğdu.muhteşem bir duygu fakat gece 1 de yoğun bakima alındı sutum yok mamayı kabul etmedi serumla besleniyor.gidip görüyoruz belli saatlerde.emme refleksi henüz oluşmamış zaten sutum de su gün oldu hala gelmedi ama allah büyük moralimi yüksek tutmaya çalışıyorüm.çok tatlı bir oğlum var bakışları çok güzel doyamadim.bugün taburcu oluyorüm bebek kalacak sutum nezamn gelir bebek kusmaz ozamn çıkartacaklar.dualarınizi bekliyorum.allah herkese hayırlı doğum bebeklerinixi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.[/QUOTE
Allah bağışlasın canım oğluşunu .süt beyinden gelen bir hormonla salgılanır onun için sürekli bugün çok sütüm gelecek belki başka bebeklere bile veririm de,sürekli bebeğini emzirdiğini düşün ,bebeğini kucağına Almana birkaç dk da olsa izin veriyorlarsa ona bakıp her şey güzel olacak de hisseder.annesinin kokusuna ihtiyacı vardır.kilosu okadar da düşük değil ,inş. Bir an önce gerçek anlamıyla kavuşursunuz.amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?