canım allah bağışlasın..Kızlar doğumum alınan ani kararla 18.09 da saat 14.25 de sezeryanla gerçeklesti.bebeğim 3 hafta geriden geliyor beslenemiyordu. Ameliyat güzel geçti bebeğim çok minik 2.160 gr doğdu.muhteşem bir duygu fakat gece 1 de yoğun bakima alındı sutum yok mamayı kabul etmedi serumla besleniyor.gidip görüyoruz belli saatlerde.emme refleksi henüz oluşmamış zaten sutum de su gün oldu hala gelmedi ama allah büyük moralimi yüksek tutmaya çalışıyorüm.çok tatlı bir oğlum var bakışları çok güzel doyamadim.bugün taburcu oluyorüm bebek kalacak sutum nezamn gelir bebek kusmaz ozamn çıkartacaklar.dualarınizi bekliyorum.allah herkese hayırlı doğum bebeklerinixi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
Canim Allah saglicskla kucagin
Ben eklemistim hala beklemede gozukuyor
Sevgili arkadaslarım dert ortaklarım 9 ay boyunca bazen ailemle bile paylaşmadıklarımı sizlerle paylaştım sizlere sordum .allah razı olsun hiç bi zaman ne sorularımı cevapsız bıraktınız,ne de sıkıntılarımı boşverdiniz.beni tanımadığınız halde sosyal ortamda olsa sizlerle arkadas oldugum için çok şanslıyım.bugun meleğimi Allah Izin verirse kucağıma alıcam kokusunu içime çekicem.umarım hepimiz aynı güzel duyguyu yaşarız.dualarınızı eksik etmeyin benim dualarımda sizlerle..güzel haberler getirmek dileğiyle .Hoşçakalın şimdilik...
Kızlar doğumum alınan ani kararla 18.09 da saat 14.25 de sezeryanla gerçeklesti.bebeğim 3 hafta geriden geliyor beslenemiyordu. Ameliyat güzel geçti bebeğim çok minik 2.160 gr doğdu.muhteşem bir duygu fakat gece 1 de yoğun bakima alındı sutum yok mamayı kabul etmedi serumla besleniyor.gidip görüyoruz belli saatlerde.emme refleksi henüz oluşmamış zaten sutum de su gün oldu hala gelmedi ama allah büyük moralimi yüksek tutmaya çalışıyorüm.çok tatlı bir oğlum var bakışları çok güzel doyamadim.bugün taburcu oluyorüm bebek kalacak sutum nezamn gelir bebek kusmaz ozamn çıkartacaklar.dualarınizi bekliyorum.allah herkese hayırlı doğum bebeklerinixi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
Benim doktorum da normal dogurabilirsin demesine ragmen korktugum ve kendime guvenmedigim için ben de sezeryanda direttim. Yalniz degilsin gizemcim, sen kaçıncı hafta+gün için randevu aldın?Benim doktorum sezeryan ci galiba ondan.beni de korkak panik görünce kendi eşime bile sezeryan yaptım dedi bastı sezeryan randevusunu. Ama ben de hiç bi şey demedim ki zaten ödlegin tekiyim
Gözün aydın Mavilim, dilerim sütün de bol bol gelir bebegini sağlıkla buyutursun. Darısı bizlerin başınaBu arada doğum medipol bağcılarda gerçeklesti.sezeryan oldum spin istemedim.ilk gün zor gecsede 2.gün daha iyiydim.hastane güzel temiz çalışanlar titiz güleryüzlü.ameliyathanede çok güzel yaklasim destek. Korkuyordum sayelerinde rahattım. Sonda takildi anesteziden önce yaptılar hiç acımadı.çıkartirkende öyle acımadı.lavman yapıldı büyük tuvalete çıkmamı sağladı.sormak istediğiniz bişey olursa seve seve cvb veririm.hepimize kolay hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim.anne olmak muhteşem hir duygu inş.sutum de gelir oğlumu bir an önce eve getirebilirim.lütfen dualarınizi edirmeyin
Ben de geceleri terleyip sogumaktan hasta oldum, burnum açık musluk misali akiyor, boğaz ağrısı ve ateş de var. İlaç yerine ihlamur, limon ve karanfili kaynatip demli sekilde bol balla iciyorum iyi geldi. Ayrica Adaçayı ile gargara da boğazımi yumusatti. Bunlar bana iyi gelen bitkisel yaklaşımlar belki işine yarayabilirCanim çok sağol kuru dutu kaynatip içtim. Şuanda zencefilli tarcinli ıhlamur içiyorum. Yapmadigim tek bişey kaldı oda doktorumun tarifi balla kuru inciri suda kaynatip gargara yapmak bide bunu denicem.kara turpu bende biliyorum ana hic denemedim hatta dün manavda gördüm yarın onu bi yapim doguma az bişey kala hastalikla ugrasmak zor olur
Canım benim hayırlı doğumlar, şimdiden Allah analı babalı büyütsün:) çember daralıyorSevgili arkadaslarım dert ortaklarım 9 ay boyunca bazen ailemle bile paylaşmadıklarımı sizlerle paylaştım sizlere sordum .allah razı olsun hiç bi zaman ne sorularımı cevapsız bıraktınız,ne de sıkıntılarımı boşverdiniz.beni tanımadığınız halde sosyal ortamda olsa sizlerle arkadas oldugum için çok şanslıyım.bugun meleğimi Allah Izin verirse kucağıma alıcam kokusunu içime çekicem.umarım hepimiz aynı güzel duyguyu yaşarız.dualarınızı eksik etmeyin benim dualarımda sizlerle..güzel haberler getirmek dileğiyle .Hoşçakalın şimdilik...
Hayırlı olsun canım, tez zamanda sütün de gelir bebişin de alır inşallah. Moral en iyi ilaç şu an senin için, aklına hep oğlunu getir bir de internette süt yapan bir Sürü tarif ve tavsiye var illa ki biri işe yarar:) hayırlı haberler bekliyoruzKızlar doğumum alınan ani kararla 18.09 da saat 14.25 de sezeryanla gerçeklesti.bebeğim 3 hafta geriden geliyor beslenemiyordu. Ameliyat güzel geçti bebeğim çok minik 2.160 gr doğdu.muhteşem bir duygu fakat gece 1 de yoğun bakima alındı sutum yok mamayı kabul etmedi serumla besleniyor.gidip görüyoruz belli saatlerde.emme refleksi henüz oluşmamış zaten sutum de su gün oldu hala gelmedi ama allah büyük moralimi yüksek tutmaya çalışıyorüm.çok tatlı bir oğlum var bakışları çok güzel doyamadim.bugün taburcu oluyorüm bebek kalacak sutum nezamn gelir bebek kusmaz ozamn çıkartacaklar.dualarınizi bekliyorum.allah herkese hayırlı doğum bebeklerinixi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
Bu arada doğum medipol bağcılarda gerçeklesti.sezeryan oldum spin istemedim.ilk gün zor gecsede 2.gün daha iyiydim.hastane güzel temiz çalışanlar titiz güleryüzlü.ameliyathanede çok güzel yaklasim destek. Korkuyordum sayelerinde rahattım. Sonda takildi anesteziden önce yaptılar hiç acımadı.çıkartirkende öyle acımadı.lavman yapıldı büyük tuvalete çıkmamı sağladı.sormak istediğiniz bişey olursa seve seve cvb veririm.hepimize kolay hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim.anne olmak muhteşem hir duygu inş.sutum de gelir oğlumu bir an önce eve getirebilirim.lütfen dualarınizi edirmeyin
Sevgili arkadaslarım dert ortaklarım 9 ay boyunca bazen ailemle bile paylaşmadıklarımı sizlerle paylaştım sizlere sordum .allah razı olsun hiç bi zaman ne sorularımı cevapsız bıraktınız,ne de sıkıntılarımı boşverdiniz.beni tanımadığınız halde sosyal ortamda olsa sizlerle arkadas oldugum için çok şanslıyım.bugun meleğimi Allah Izin verirse kucağıma alıcam kokusunu içime çekicem.umarım hepimiz aynı güzel duyguyu yaşarız.dualarınızı eksik etmeyin benim dualarımda sizlerle..güzel haberler getirmek dileğiyle .Hoşçakalın şimdilik...
Bu arada doğum medipol bağcılarda gerçeklesti.sezeryan oldum spin istemedim.ilk gün zor gecsede 2.gün daha iyiydim.hastane güzel temiz çalışanlar titiz güleryüzlü.ameliyathanede çok güzel yaklasim destek. Korkuyordum sayelerinde rahattım. Sonda takildi anesteziden önce yaptılar hiç acımadı.çıkartirkende öyle acımadı.lavman yapıldı büyük tuvalete çıkmamı sağladı.sormak istediğiniz bişey olursa seve seve cvb veririm.hepimize kolay hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim.anne olmak muhteşem hir duygu inş.sutum de gelir oğlumu bir an önce eve getirebilirim.lütfen dualarınizi edirmeyin
Canim çok sağol kuru dutu kaynatip içtim. Şuanda zencefilli tarcinli ıhlamur içiyorum. Yapmadigim tek bişey kaldı oda doktorumun tarifi balla kuru inciri suda kaynatip gargara yapmak bide bunu denicem.kara turpu bende biliyorum ana hic denemedim hatta dün manavda gördüm yarın onu bi yapim doguma az bişey kala hastalikla ugrasmak zor olur
Kizlar ya ben ishal oldum insallah kisa surer gecirenler vardi nasil atlattiniz... ilac flan kullandiniz mi...
Yaaa.. belki çok da zor olmayacak ama güvenemiyorum kendime.ne ile karşılaşacağımizi bilmedigimizden. Herkesin farklı oluyor.38+6 da olcak canım. 22 ekim.senin ne zaman daha erkendirBenim doktorum da normal dogurabilirsin demesine ragmen korktugum ve kendime guvenmedigim için ben de sezeryanda direttim. Yalniz degilsin gizemcim, sen kaçıncı hafta+gün için randevu aldın?
hayırlı olsun canım. inşallah tez zamanda bebişin sag salim büyür. ben de medipol megada doğum yapacam inşallah. doktorun kimdi canım? benim normal doğum olacak inşallah. normal doğumda ilgileri nasıl acaba.Kızlar doğumum alınan ani kararla 18.09 da saat 14.25 de sezeryanla gerçeklesti.bebeğim 3 hafta geriden geliyor beslenemiyordu. Ameliyat güzel geçti bebeğim çok minik 2.160 gr doğdu.muhteşem bir duygu fakat gece 1 de yoğun bakima alındı sutum yok mamayı kabul etmedi serumla besleniyor.gidip görüyoruz belli saatlerde.emme refleksi henüz oluşmamış zaten sutum de su gün oldu hala gelmedi ama allah büyük moralimi yüksek tutmaya çalışıyorüm.çok tatlı bir oğlum var bakışları çok güzel doyamadim.bugün taburcu oluyorüm bebek kalacak sutum nezamn gelir bebek kusmaz ozamn çıkartacaklar.dualarınizi bekliyorum.allah herkese hayırlı doğum bebeklerinixi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
sag salim kucagına alırsın inşallah kuzunu canım. dualarımız seninle.Sevgili arkadaslarım dert ortaklarım 9 ay boyunca bazen ailemle bile paylaşmadıklarımı sizlerle paylaştım sizlere sordum .allah razı olsun hiç bi zaman ne sorularımı cevapsız bıraktınız,ne de sıkıntılarımı boşverdiniz.beni tanımadığınız halde sosyal ortamda olsa sizlerle arkadas oldugum için çok şanslıyım.bugun meleğimi Allah Izin verirse kucağıma alıcam kokusunu içime çekicem.umarım hepimiz aynı güzel duyguyu yaşarız.dualarınızı eksik etmeyin benim dualarımda sizlerle..güzel haberler getirmek dileğiyle .Hoşçakalın şimdilik...
Adini soyadini bna yazarsann ozelden iletiyim arkadsslara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?