2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bu arada doğum medipol bağcılarda gerçeklesti.sezeryan oldum spin istemedim.ilk gün zor gecsede 2.gün daha iyiydim.hastane güzel temiz çalışanlar titiz güleryüzlü.ameliyathanede çok güzel yaklasim destek. Korkuyordum sayelerinde rahattım. Sonda takildi anesteziden önce yaptılar hiç acımadı.çıkartirkende öyle acımadı.lavman yapıldı büyük tuvalete çıkmamı sağladı.sormak istediğiniz bişey olursa seve seve cvb veririm.hepimize kolay hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim.anne olmak muhteşem hir duygu inş.sutum de gelir oğlumu bir an önce eve getirebilirim.lütfen dualarınizi edirmeyin

canım allah bağışlasın..
gözün aydın.
inşallah bir an önce bir takım sorunlarda gider..
canım içini rahat tut.. bebeğini gidip geldikçe sev,konuş..

Canim Allah saglicskla kucagin

Ben eklemistim hala beklemede gozukuyor

Adini soyadini bna yazarsann ozelden iletiyim arkadsslara[/QUOTE]

Canim bende istek yolladim ama kabul etmediler iletirsen sevinirim meral guzeler

Guzel haberlerini bekliyoruz canim dualarimiz seninle rabbim yardimcin olsun

allah anali babali buyutmeyi nasip etsin canım inşallah tez zamanda bebeğin de eve döner dualarimiz sizinle canim her zaman icini ferah tut ve bebegine guven annesi sutun gelincede bol bol emzirirsin. O zaman hemencik buyur koca adam olur...

Günaydın kizlar bende hazırladım nst icin gidicem bakalim ne olucak. Aksam burda yazılanları okudum ve hurma iyi geliomus hamilelikte die bende kalktım yedim ard arda sancı girdi acaba hurmadan mi oldu bilemedim ayaga kalkamadim. Yine yedim bakalim olucak mi yine :)

Benim doktorum sezeryan ci galiba ondan.beni de korkak panik görünce kendi eşime bile sezeryan yaptım dedi bastı sezeryan randevusunu. Ama ben de hiç bi şey demedim ki zaten ödlegin tekiyim
Benim doktorum da normal dogurabilirsin demesine ragmen korktugum ve kendime guvenmedigim için ben de sezeryanda direttim. Yalniz degilsin gizemcim, sen kaçıncı hafta+gün için randevu aldın?

Gözün aydın Mavilim, dilerim sütün de bol bol gelir bebegini sağlıkla buyutursun. Darısı bizlerin başına
Sevgiler . . .

Ben de geceleri terleyip sogumaktan hasta oldum, burnum açık musluk misali akiyor, boğaz ağrısı ve ateş de var. İlaç yerine ihlamur, limon ve karanfili kaynatip demli sekilde bol balla iciyorum iyi geldi. Ayrica Adaçayı ile gargara da boğazımi yumusatti. Bunlar bana iyi gelen bitkisel yaklaşımlar belki işine yarayabilir
Sevgiler . . .

Canım benim hayırlı doğumlar, şimdiden Allah analı babalı büyütsün:) çember daralıyor

Hayırlı olsun canım, tez zamanda sütün de gelir bebişin de alır inşallah. Moral en iyi ilaç şu an senin için, aklına hep oğlunu getir bir de internette süt yapan bir Sürü tarif ve tavsiye var illa ki biri işe yarar:) hayırlı haberler bekliyoruz

Canım hayırlısı olsun.. inşallah oğlunda biran önce büyür, toparlanır, annesine kavuşur.. Maşallah oğluna..

Canım Allah yardımcın olsun.. İnşallah sağlıkla kucağına alacaksın bebebiğini.. dualarımız seninle..
Allah hepimize nasip etsin kucağımıza almayı, kokularını içimize çekmeyi, nur yüzlerini görmeyi.. ay patlıcam ağlamaktan şimdi

Canım gözünaydın. Allah analı babalı büyütsün. İnşallah sütün en kısa zamanda gelir de kuzunla eve gidersin. Kendine çok dikkat et dinlen. Kokla bebişini bizim için de mis gibi. Darısı başımıza. Dualarını eksik etme bizden

Canım geçmiş olsun hasta mı oldun ya. Dikkat et kendine. Havalar bir soğuk bir sıcak , akşamları birden serinliyor dikkat etmek lazım. Dinlenmek de çabuk iyileştirir, yatıp dinlenmeye bak.

Kizlar ya ben ishal oldum insallah kisa surer gecirenler vardi nasil atlattiniz... ilac flan kullandiniz mi...

Canım geçen haftalarda ben de olmuştum bir hafta falan sürdü. Patates haşla canım bana iyi gelmişti. Ayaklarını sıcak tut bir de. İçtiğin suyu değiştirdiysen bazen o da yapıyor ben o ara farklı su içmiştim.

Dualarımız seninle canım güzel haberlerle gel inşallah. Ay çok güzel mis gibi kuzunu kucağına alıyorsun inşallah. Bizi habersiz bırakma canım

Benim doktorum da normal dogurabilirsin demesine ragmen korktugum ve kendime guvenmedigim için ben de sezeryanda direttim. Yalniz degilsin gizemcim, sen kaçıncı hafta+gün için randevu aldın?
Yaaa.. belki çok da zor olmayacak ama güvenemiyorum kendime.ne ile karşılaşacağımizi bilmedigimizden. Herkesin farklı oluyor.38+6 da olcak canım. 22 ekim.senin ne zaman daha erkendir

hayırlı olsun canım. inşallah tez zamanda bebişin sag salim büyür. ben de medipol megada doğum yapacam inşallah. doktorun kimdi canım? benim normal doğum olacak inşallah. normal doğumda ilgileri nasıl acaba.

sag salim kucagına alırsın inşallah kuzunu canım. dualarımız seninle.

Canimmm Allah yardimcinn olsunn tatlimm dualarimdasin....

Allah bagislasin anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah:) oglusunda insalllah en kisa zamanda toparlanip evinize gelirr canim:)

Adini soyadini bna yazarsann ozelden iletiyim arkadsslara

Canim bende istek yolladim ama kabul etmediler iletirsen sevinirim meral guzeler

Guzel haberlerini bekliyoruz canim dualarimiz seninle rabbim yardimcin olsun

allah anali babali buyutmeyi nasip etsin canım inşallah tez zamanda bebeğin de eve döner dualarimiz sizinle canim her zaman icini ferah tut ve bebegine guven annesi sutun gelincede bol bol emzirirsin. O zaman hemencik buyur koca adam olur...[/QUOTE]

Tmam canim iletiyorum

merhaba kızlar. dün çatı muayenesi oldum. hiçte acılı kanamalı vs. bir şey değil. çok kısa sürdü. çatı genişliğin orta derece dedi. normal doğum ne çok kolay ne zor olur dedi. inşallah normal doğum olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…