Cnm benim eşimde girmem diyordu. Sonra tamam dedi. Seninki gibi ama ben bir kaç kişiden duydum bayılmayınca hissediyormuşsun bastırıyorlarmış çıkarırken fenalaşıyormuşsun falan bende korktum vazgeçtim. Anestezi uzmanı ile görüşmedim ama beni bayıltsınlar istiycem... Teyzemin kızıda bir et parçası gibi gördüm tansiyonum düştü dedi. Anlıycağın benim hayalimdi ama eşimle beraber olmak şuan çok korkuyorum...evett güzel anneler gelelim benim günüme,
sabah 8de hastaneye gittik , nst sonucu çok güzel çıktı, bizde eve geldik, bir baktım kanamam olmuş, hemen doktoru aradım takip edelim durmazsa gelirsin dedi, şansıma bugün cumartesi ve doktorda erken çıkacak , 1 saat kadar bekledik ve az az devam edince hastaneye gittik, doktorum hemen kontrole aldı, yoğun enfeksiyon olmuşum kanama ondan olmuş, çok şükür bebişle ilgili bir şey yokmuş, pazartesi sabahı yine nst var, inşallah o da iyi çıkarsa salı sabahı doğum olacak,
anestezi uzmanıylada görüştük, kan tahlillerim yapıldı, spinal anestezi olucam, bu günlerde doğum hikayeleri felan okumamaya ve duymamaya çalışıyorum, eşim doğuma girmem diyordu ama benim çok korktuğumu görünce bugün tamam yanında olucam dedi, bakalım o güne kadar fikir değiştirmezse doğumda yanımda olacak :) inşallah ayılıp bayılıp bir şey yapmaz :) :)
Cnm benim eşimde girmem diyordu. Sonra tamam dedi. Seninki gibi ama ben bir kaç kişiden duydum bayılmayınca hissediyormuşsun bastırıyorlarmış çıkarırken fenalaşıyormuşsun falan bende korktum vazgeçtim. Anestezi uzmanı ile görüşmedim ama beni bayıltsınlar istiycem... Teyzemin kızıda bir et parçası gibi gördüm tansiyonum düştü dedi. Anlıycağın benim hayalimdi ama eşimle beraber olmak şuan çok korkuyorum...
Kizlar ayin 19 unda tansiyon yukselmesi ile acil dogum yaptim genel anestezi ile.kizim 3.140 gram 50 cm dogdu daha 28 gun kalmasina ragmen.bende armut buyuklugunde myom varmis.kizimin tam sirtinin ordaymis.dr nasil 9 ay boyunca gorememis anlayamadik..bebegin nefes alip vermesinde sorun var 5 gun kuvezde kalicaktansiyonum halen duzene tam girmedi arada bir yukseliyo.ilac kullanip bgn taburcu olucam.kizim icin dualarinizi eksik etmeyin.optum hepinizi....
Maşallah kızına canım:) Çok şükür kavuştun ya kızına inşallah sen de kızında çabucak iyileşip evinize gidersiniz. Dualarımız seninle. Öpüyorum seni ve o tatlı kızını:)Kizlar ayin 19 unda tansiyon yukselmesi ile acil dogum yaptim genel anestezi ile.kizim 3.140 gram 50 cm dogdu daha 28 gun kalmasina ragmen.bende armut buyuklugunde myom varmis.kizimin tam sirtinin ordaymis.dr nasil 9 ay boyunca gorememis anlayamadik..bebegin nefes alip vermesinde sorun var 5 gun kuvezde kalicaktansiyonum halen duzene tam girmedi arada bir yukseliyo.ilac kullanip bgn taburcu olucam.kizim icin dualarinizi eksik etmeyin.optum hepinizi....
iyiakşamlar teyzoşlarişalperen dogdu biz bugün geldik evimize carsamba doktora gittik sezeryan saatini öğrenmeye nst de sancım çıktı 1 cm de açılma yalnız bende tık agrı yok doktor yatışını yaptır dedi eve geldik eşyaları aldık gittik 1 gece yattık serumla yalnız doktor gece olursa açılma 6-7 cm normal yaptırırım dedi yine sancı ve açılma olmadı sabaha aldılar sezeryana çok korktum giderken anesteziciyide daha önceki ameliyatta geç uyandım diye uyarmıştım öyle bi norkoz vermişki son dikişleri yaparlarken uyandım bagırıyorum sandım yüzüm kapalı sesimi duyan yok dikiyolar sonra bi bagırdım anestezici yüzümü açtı ben kusmaya başladım hemen kafami yana attı adam doktorda tam çıkıyomuş tekrar çagırdılar aspiratörü getirin ciğerlerini temizleyelim dedi neyseki yana kustu dediler gerek kalmadı o sırada beni apar topar postaladılar ameliyattan odama çıktım korkudan kaskatıyım agrım aşırı kötü gözüm bulanık görüyo kocama anneme ha bire saydırıyorum anlıcanız çok manyak ayıldım neyse o gün agrı kesici etkisiyle atlatıldı 2. gün yine agrım oldu bi nebze azaldı ilk güne göre .bugün üçüncü günümüz öglen baya agladım evim 3. kat merdivenli ve ben mecburen çıktım dikişler çok sancıdı her neyse kızlar gelelim bebişe çokkkkkkkkkkk tatlı yakuşuklu bi oğlum var fotosunu eklicem bekleyenlere nasip olsun inşallah
teyzecikler iyi akşamlar.... bizim 37. haftamız yarın bitiyor.bugün haftalık rutin kontrolumüz vardı.nst de sancı çıkmadı. sonra kontrol için dr teyzemizin yanına girdik veeeee çatı muayenesi yapacağını söyledi. bu arada bi ayrıntı söyleyeyim ben vajinismusla uğraştım 4,5 yıl.tedavi oldum kızım ilk denemelerde oldu cok şükür:) yani anlayacağınız çatı muayenesi benim kabusum olmaya aday muayeneydi:) ve olamadım çünkü hazır diildim. pazartesi tekrar yapacak. iki parmakla yapıcam dedi.olanlar moral verebilir mi çok acıyor mu? bir de hurmayı sormak istiyorum . günde kaç tane yemek lazım ben şimdiye kadar yemedim.
Masko da yaptırdım canım oda takımını, hepsine 3500 TL ödedim. Sadece dolap 1500 civarı sanırım.Dolabınızı nerden aldın çok beğendim... Fiyatı ne kadar? Ben yarın sabah sezeryanla gircem daha beşik falan yok...
Canım maşallah Size kilosu gayet iyi :) umarım biran önce bebeğin toparlanıyor... Dualarımız sizinle...Kizlar ayin 19 unda tansiyon yukselmesi ile acil dogum yaptim genel anestezi ile.kizim 3.140 gram 50 cm dogdu daha 28 gun kalmasina ragmen.bende armut buyuklugunde myom varmis.kizimin tam sirtinin ordaymis.dr nasil 9 ay boyunca gorememis anlayamadik..bebegin nefes alip vermesinde sorun var 5 gun kuvezde kalicaktansiyonum halen duzene tam girmedi arada bir yukseliyo.ilac kullanip bgn taburcu olucam.kizim icin dualarinizi eksik etmeyin.optum hepinizi....
Canım maşallah Size kilosu gayet iyi :) umarım biran önce bebeğin toparlanıyor... Dualarımız sizinle...
Canım çok sevindim sağ salim kurtulmuşsunuz inşallah en kısa zamanda bebişinde sağlığına kavuşur çok çok geçmiş olsun morelini yüksek tut çok öpüyorum canımKizlar ayin 19 unda tansiyon yukselmesi ile acil dogum yaptim genel anestezi ile.kizim 3.140 gram 50 cm dogdu daha 28 gun kalmasina ragmen.bende armut buyuklugunde myom varmis.kizimin tam sirtinin ordaymis.dr nasil 9 ay boyunca gorememis anlayamadik..bebegin nefes alip vermesinde sorun var 5 gun kuvezde kalicaktansiyonum halen duzene tam girmedi arada bir yukseliyo.ilac kullanip bgn taburcu olucam.kizim icin dualarinizi eksik etmeyin.optum hepinizi....
Öncelikle hayırlı olsun canım, Allah Analı babalı büyütsün. Sonrasında da geçmiş olsun, o kadar büyük miyomu nasıl görememiş ben de şaşırdım. Sayılı gün hemen geçer hatta belki Kızın çok hızlı iyileşir daha erken çıkarırsın, moralini yüksek tut:)Kizlar ayin 19 unda tansiyon yukselmesi ile acil dogum yaptim genel anestezi ile.kizim 3.140 gram 50 cm dogdu daha 28 gun kalmasina ragmen.bende armut buyuklugunde myom varmis.kizimin tam sirtinin ordaymis.dr nasil 9 ay boyunca gorememis anlayamadik..bebegin nefes alip vermesinde sorun var 5 gun kuvezde kalicaktansiyonum halen duzene tam girmedi arada bir yukseliyo.ilac kullanip bgn taburcu olucam.kizim icin dualarinizi eksik etmeyin.optum hepinizi....
bebişin tombikse çok abartma gene çünkü arastrmalrmda gördüm kı hurma bebısede çok yarıormuş.normal olsun derken bebegı dshada tombıklestrıp farketmeden sezeryana mecbur brakablrsın kendını.sen Allaha tevekkül et herseyın hayrlısı cnmAnladim canim hakkimizda hayırlısı olsun ben azcik arttirayim o zaman benimki ilerden gidio kilosu biraz fazla dedi doktorunuz bakalım kilodan dolayi sezeryana donmeyiz inş.
şafak doğan güneş bugün :) heyecan korku panik mutluluk karman çormanım :) inşallah sağlıkla kavuşacağız bebişlerimize canım..sağlıkla kucağına al inşallah, biz sizden 1 gün fazla yatcaz hopp salı günü hastanedeyiz inşallah
amin inşallah canım.. sağlıkla kavuşalım ..ooo harika :) hadi bakalım sağlıkla doğsun inşallah canım :) kapı süsünü hemen bitirirsin zaten
iyiakşamlar teyzoşlarişalperen dogdu biz bugün geldik evimize carsamba doktora gittik sezeryan saatini öğrenmeye nst de sancım çıktı 1 cm de açılma yalnız bende tık agrı yok doktor yatışını yaptır dedi eve geldik eşyaları aldık gittik 1 gece yattık serumla yalnız doktor gece olursa açılma 6-7 cm normal yaptırırım dedi yine sancı ve açılma olmadı sabaha aldılar sezeryana çok korktum giderken anesteziciyide daha önceki ameliyatta geç uyandım diye uyarmıştım öyle bi norkoz vermişki son dikişleri yaparlarken uyandım bagırıyorum sandım yüzüm kapalı sesimi duyan yok dikiyolar sonra bi bagırdım anestezici yüzümü açtı ben kusmaya başladım hemen kafami yana attı adam doktorda tam çıkıyomuş tekrar çagırdılar aspiratörü getirin ciğerlerini temizleyelim dedi neyseki yana kustu dediler gerek kalmadı o sırada beni apar topar postaladılar ameliyattan odama çıktım korkudan kaskatıyım agrım aşırı kötü gözüm bulanık görüyo kocama anneme ha bire saydırıyorum anlıcanız çok manyak ayıldım neyse o gün agrı kesici etkisiyle atlatıldı 2. gün yine agrım oldu bi nebze azaldı ilk güne göre .bugün üçüncü günümüz öglen baya agladım evim 3. kat merdivenli ve ben mecburen çıktım dikişler çok sancıdı her neyse kızlar gelelim bebişe çokkkkkkkkkkk tatlı yakuşuklu bi oğlum var fotosunu eklicem bekleyenlere nasip olsun inşallah
Kizlar ayin 19 unda tansiyon yukselmesi ile acil dogum yaptim genel anestezi ile.kizim 3.140 gram 50 cm dogdu daha 28 gun kalmasina ragmen.bende armut buyuklugunde myom varmis.kizimin tam sirtinin ordaymis.dr nasil 9 ay boyunca gorememis anlayamadik..bebegin nefes alip vermesinde sorun var 5 gun kuvezde kalicaktansiyonum halen duzene tam girmedi arada bir yukseliyo.ilac kullanip bgn taburcu olucam.kizim icin dualarinizi eksik etmeyin.optum hepinizi....
bebişin tombikse çok abartma gene çünkü arastrmalrmda gördüm kı hurma bebısede çok yarıormuş.normal olsun derken bebegı dshada tombıklestrıp farketmeden sezeryana mecbur brakablrsın kendını.sen Allaha tevekkül et herseyın hayrlısı cnm
Slm kizlar dun geceden beri karnim tas gibi oluyor..kasilip kasilip duruyorama cok fazla arada adet olacakmisim gibi geliyor ama bisey yok....aranizda benim gibi olan varmi
benim karnımda bir süredir sertleşiyor, uzanıp nefes egzersizleri felan yapıyorum bir süre sonra rahatlıyorSlm kizlar dun geceden beri karnim tas gibi oluyor..kasilip kasilip duruyorama cok fazla arada adet olacakmisim gibi geliyor ama bisey yok....aranizda benim gibi olan varmi
iyi haberlerini bekliyoruz inşallah, seni çok iyi anlıyorum, aynı karmaşık duygular bende de var :)şafak doğan güneş bugün :) heyecan korku panik mutluluk karman çormanım :) inşallah sağlıkla kavuşacağız bebişlerimize canım..
..
Ben 38 +3 haftalik oldum..bebek dun aksamdan beri cok fazla hareketli degil yeriRahim kasılması (braxton hicks kasılması) olalilir canım.. benim de 3 - 4 haftadır oluyor.. günde 10 15 defa, bazen 30 sn. son zamanlarda birkaç dakika.. dr a sordum.. periyodik olmuyorsa (10 dk 20 dk da bir gibi) sıklaşmıyorsa normal dedi.. bebeğin hareketlerini takip et.. kaç haftalıksın bu arada ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?