Tebrik ederim arkadaşım, Allah analı babalı büyütsün, güzel bir ömür sürsün. Darısı bizim başımıza. :)Slm kizlar ben 11 gun once 37 haftalik suyumun erken gelmesiyle dogum yaptim kizim ve ben evdeyiz hersey iyi cok sukur..sizlerde Allah kolaylik versin.epiduralsiz istedim ama son anda sancilara dahanamayip igne oldum.onuda bosa oldum hemen geldi kuzucum.
Seni de tebrik ederim, canım. İnşallah ikiniz de iyi olacaksınız tez zamanda. Allah yardımcınız olsun. :)Kizlar ayin 19 unda tansiyon yukselmesi ile acil dogum yaptim genel anestezi ile.kizim 3.140 gram 50 cm dogdu daha 28 gun kalmasina ragmen.bende armut buyuklugunde myom varmis.kizimin tam sirtinin ordaymis.dr nasil 9 ay boyunca gorememis anlayamadik..bebegin nefes alip vermesinde sorun var 5 gun kuvezde kalicaktansiyonum halen duzene tam girmedi arada bir yukseliyo.ilac kullanip bgn taburcu olucam.kizim icin dualarinizi eksik etmeyin.optum hepinizi....
BenHiç kimseyi takma, ben de bunun aynısını beğendim ve aldım. Iyi değilmiş falan insanların hurafesi, kuş Allah'ın yarattığı bir mahluk, O hiçbir hayvanı kötülük getirsin diye yaratmamıştır. Üstelik bence de baykuş en sevimli kuşlardan biri bu tarz motiflerde:)
Hem geçmiş olsun hem de hayırlı olsun canım. Allah analı babalı, sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin. Tez zamanda geçer inşallah ağrıların da rahat bir nefes alırsın
Bende çok beğenerek sipariş verdim ve batıl inançlara hiç takılmam aslında canım ama bi kez eşimin hem halası hem yengesi olumsuz konuştu ya canımı sıktılar dün gece dayanamadım iptal ettim sanırım onun yerine bunu alıcamHiç kimseyi takma, ben de bunun aynısını beğendim ve aldım. Iyi değilmiş falan insanların hurafesi, kuş Allah'ın yarattığı bir mahluk, O hiçbir hayvanı kötülük getirsin diye yaratmamıştır. Üstelik bence de baykuş en sevimli kuşlardan biri bu tarz motiflerde:)
Hem geçmiş olsun hem de hayırlı olsun canım. Allah analı babalı, sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin. Tez zamanda geçer inşallah ağrıların da rahat bir nefes alırsın
Sağlıkla kavuşmuşsun bebeğine gözün aydın ömürlü olsun inşAllah canımSlm kizlar ben 11 gun once 37 haftalik suyumun erken gelmesiyle dogum yaptim kizim ve ben evdeyiz hersey iyi cok sukur..sizlerde Allah kolaylik versin.epiduralsiz istedim ama son anda sancilara dahanamayip igne oldum.onuda bosa oldum hemen geldi kuzucum.
o bekleme olayı çok can skcı.belkı ultrossonlada bakar.bazılarına bakmiş.bu salıda sanirim bna bakcak çatı muayenesi.ıns hıcte sezeryen tecrübesi yasamayz cnm .haberlerını bekliyoruz cnmAllaha Şükür sezeryandaki ben değilim :) bekleyen hastalar var sanırım biraz fazla beklicem.. Çatı muayenesi yapıcaz dedi ultrasonlada bakar mı acaba...
kendini hiç kasma yapılırken, rahat bırak hiç acı filan hissetmezsin canım.Rahatlattın canım beni :) Ben kamerayla falan alttan muayene oldum biraz zorlansam da ama genede çatı olayı geriyor beni. İnşallah benim de senin gibi rahat geçer :)
cinsel ilişki yaşarken hissedilen gibiydi. acımadı benim:) sadece utandım. ilk defa alttan muayene oldum.Canim seninki dar degilmis ya ondan acimamistir benimki cok asiri darmis basbas bagirdim ben muayenede
Bi aksilik olmazsa bende yarın olucam. Moral verdin. Bi sorun oluşturmamış olması süper :) Çatısına dar dedikleri bile doğum zamanı gelince rahatça doğuruyor. Pozitif düşün ben öyle yapıyorum. Çok rahat geçecek doğumum diye hayal ediyorum işe yaradığı söyleniyor. Bol bol hurma ve pozitif düşünce canım. Hayırlı doğumlar hepimize :)
canım sadece parmaklarını soktu kemik yapıma baktı rahim ağzı genişliğini inceledi. hiçte öyle bebeğe ulaşacak kadar sokulmuyor.bebek taaa nerde abartmışlar bence. nerdeyse kolunu sokması gereekir bebeğe ulaşabilmesi için.Canım bazısı elini sokuyor diyor. Senin dr un nasıl yaptığını hissettin mi. Bebeği şimdiden oynatmayalım demişti bir arkadaşın dr u.. Anlamaya çalışıyorum. Sen böyle hissettin mi.
Canım gözün aydın:) Allah sağlıkla büyütme nasip etain. Amin.Kızlar bebeğime Allah'a çok şükürler olsun sağlıkla kavuştum.dualarınız hepinize cok teşekkür ederim.ve tabi doğum anında hepinize dua ettim
Canım gözün aydın:) Allah sağlıkla büyütme nasip etain. Amin.
Sağol canım tavsiyeler için ben de fırsat buldukça yürüyorum, evde 2 tane kedim olduğu için zaten mecburen her gün toz alıp ev süpürüyorum. Benim bıdık 30. Haftada baş aşağı döndü ama şimdilik kanala inmeye pek niyetli görünmüyor :)Sagolasin amin. Sende kavusursun hersey yolundaysa bol bol yuru.dr um oyle demisti. :) bebegim 36.haftada anca basasagi donunde yuruku kanala yerlessin dedi yarim saat felan(gunde) ben ev isi yaptim o gece sancisiz suyum gelmisti
Sen bilirsin bunu da gördüm güzel gerçekten ama ben baykuşu çok Sevdiğim için vazgeçmedim. Bakma ne annem bu tarz bişeyi beğenir ne Kayınvaldem eşimle ben ısrarcı oldukBende çok beğenerek sipariş verdim ve batıl inançlara hiç takılmam aslında canım ama bi kez eşimin hem halası hem yengesi olumsuz konuştu ya canımı sıktılar dün gece dayanamadım iptal ettim sanırım onun yerine bunu alıcam
Aynen dediğin gibi abartmışlar yok bebeği oynatmayalım falan :) alakası yok. Dr a sordum elini sokan dr olabilir mi diye.. Yok daha neler \doğumdan sonra elini ancak sorabilirsin dedi :) yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik çok şükür :)canım sadece parmaklarını soktu kemik yapıma baktı rahim ağzı genişliğini inceledi. hiçte öyle bebeğe ulaşacak kadar sokulmuyor.bebek taaa nerde abartmışlar bence. nerdeyse kolunu sokması gereekir bebeğe ulaşabilmesi için.
Katılıyorum canım normal birşey bizim yaşadığımız ekstra cesaret gereken bir durummuş gibi kendimizi güçlü görür olduk :) dr um bugün sezeryan demeyin sınavdan geçti çok rahatladım. Yine ablamlar kaynaklı sinirlerim gerilmiştibebeğimden haberlerle keyfim yerine geldi :)oldun mu catı muayenesini?:) ben rahatım zaten. inşallah ikimiz de çatır çatır normal doğuracağız:) doktorum da sağolsun çok rahatlatıyor beni. her gün iki hurma yiyorum pozitif düşünçe derkende kendimi süperman gibi hissediuorum. sanki normal doğum çooook önemli bişe gibi lanse ettirdiklerinden kendimi çok cesur görmeye başladım. oysa annelerimiz evde tarlada, bahçede çatır çatır doğurmuş hep:) yeni nesil olarak çok çıt kırıldım olduk yahu:)
Saol canım :) hastanede pazar günü Randevusuz çalışılıyormuş. Dr nöbetçiyim gel dedi. Hastanedeyim bekliyorum dr um sezeryandaymış :) çıkınca yazarım son durumu :)
Neyseki çok da beklemedik. Hurma bence cidden çok işe yarıyor. Bu yumuşaklık dediği durum bundan dolayı bence.. Yalnız dediğin doğru bebeğe de yarıyor çok büyümüş oğlum doğsa doğacak o yüzden biran önce doğması için elimden ne geliyorsa yapmaya çalışıcam.o bekleme olayı çok can skcı.belkı ultrossonlada bakar.bazılarına bakmiş.bu salıda sanirim bna bakcak çatı muayenesi.ıns hıcte sezeryen tecrübesi yasamayz cnm .haberlerını bekliyoruz cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?