2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Tebrik ederim arkadaşım, Allah analı babalı büyütsün, güzel bir ömür sürsün. Darısı bizim başımıza. :)
Seni de tebrik ederim, canım. İnşallah ikiniz de iyi olacaksınız tez zamanda. Allah yardımcınız olsun. :)

Ben

Bende çok beğenerek sipariş verdim ve batıl inançlara hiç takılmam aslında canım ama bi kez eşimin hem halası hem yengesi olumsuz konuştu ya canımı sıktılar dün gece dayanamadım iptal ettim sanırım onun yerine bunu alıcam

Eklentiler

• image.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 60
Sağlıkla kavuşmuşsun bebeğine gözün aydın ömürlü olsun inşAllah canım

Allaha Şükür sezeryandaki ben değilim :) bekleyen hastalar var sanırım biraz fazla beklicem.. Çatı muayenesi yapıcaz dedi ultrasonlada bakar mı acaba...
o bekleme olayı çok can skcı.belkı ultrossonlada bakar.bazılarına bakmiş.bu salıda sanirim bna bakcak çatı muayenesi.ıns hıcte sezeryen tecrübesi yasamayz cnm .haberlerını bekliyoruz cnm

Kızlar Perşembe'den beri canım cok sıkkın.. Dr.bi tanıdığımızla konuşurken bebeğimin halen dönmediğini ve sezaryen olmak zorunda olduğumu söylemiştim laf arasında,o da sağolsun "gel bi bakayım ben de" dedi. Perşembe günü gittim sağlık ocagı gibi bi yerdeydik ultrasondan sadece kafa çapını ölcüp 33h3gün dedi fakat bizim yaklaşıık 2hafta önceki ölcümlerimizde cıkan değerdi bu. Ultrason cihazında mı bi sorun vardı,ölcüm yapan kişi mi hata yaptı yoksa bebeğimde gelişme geriliği mi oldu bu dönemde kafam allak bullak oldu.Carsamba günü dr kontrolumuz var içim içimi yiyor 3gün nasıl bekliycem bu düşüncelerle bilemiyorum Hicbir sorun yokken aniden böyle bişey olabilir mi ki?

oldun mu catı muayenesini?:) ben rahatım zaten. inşallah ikimiz de çatır çatır normal doğuracağız:) doktorum da sağolsun çok rahatlatıyor beni. her gün iki hurma yiyorum pozitif düşünçe derkende kendimi süperman gibi hissediuorum. sanki normal doğum çooook önemli bişe gibi lanse ettirdiklerinden kendimi çok cesur görmeye başladım. oysa annelerimiz evde tarlada, bahçede çatır çatır doğurmuş hep:) yeni nesil olarak çok çıt kırıldım olduk yahu:)

Canım bazısı elini sokuyor diyor. Senin dr un nasıl yaptığını hissettin mi. Bebeği şimdiden oynatmayalım demişti bir arkadaşın dr u.. Anlamaya çalışıyorum. Sen böyle hissettin mi.
canım sadece parmaklarını soktu kemik yapıma baktı rahim ağzı genişliğini inceledi. hiçte öyle bebeğe ulaşacak kadar sokulmuyor.bebek taaa nerde abartmışlar bence. nerdeyse kolunu sokması gereekir bebeğe ulaşabilmesi için.

Dr dan çıkalı bayağı oldu ancak yazıyorum. Çatım için müsait yumuşacık 1 cm de açılmış bebeğin 3800 gibi olur 40. Haftada doğurabilirsin dedi :) 3300 gr 51 cm boyu Allaha Şükür herşey yolunda cumartesi kontrol nst dedi o zamana kadar hurmaya abanıcam biran önce doğsun istiyorum bol bol yürü dedi. Melodika sol tarafındaki ağrıyı da sordum myom yoksa endişelenmeyin gerek yok bebek baskı yapıyordur dedi. Çatı muayenesi ise kısa acısı da perine masajı gibi

Sagolasin amin. Sende kavusursun hersey yolundaysa bol bol yuru.dr um oyle demisti. :) bebegim 36.haftada anca basasagi donunde yuruku kanala yerlessin dedi yarim saat felan(gunde) ben ev isi yaptim o gece sancisiz suyum gelmisti
Sağol canım tavsiyeler için ben de fırsat buldukça yürüyorum, evde 2 tane kedim olduğu için zaten mecburen her gün toz alıp ev süpürüyorum. Benim bıdık 30. Haftada baş aşağı döndü ama şimdilik kanala inmeye pek niyetli görünmüyor :)

Sen bilirsin bunu da gördüm güzel gerçekten ama ben baykuşu çok Sevdiğim için vazgeçmedim. Bakma ne annem bu tarz bişeyi beğenir ne Kayınvaldem eşimle ben ısrarcı olduk

Aynen dediğin gibi abartmışlar yok bebeği oynatmayalım falan :) alakası yok. Dr a sordum elini sokan dr olabilir mi diye.. Yok daha neler \doğumdan sonra elini ancak sorabilirsin dedi :) yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik çok şükür :)

Katılıyorum canım normal birşey bizim yaşadığımız ekstra cesaret gereken bir durummuş gibi kendimizi güçlü görür olduk :) dr um bugün sezeryan demeyin sınavdan geçti çok rahatladım. Yine ablamlar kaynaklı sinirlerim gerilmiştibebeğimden haberlerle keyfim yerine geldi :)

Saol canım :) hastanede pazar günü Randevusuz çalışılıyormuş. Dr nöbetçiyim gel dedi. Hastanedeyim bekliyorum dr um sezeryandaymış :) çıkınca yazarım son durumu :)

Tamam canım bekliyorum haberlerini. Bu arada son 3 saattir kızım hareket etmiyor çok panik oldum saat 2 gibi azcık hıçkırdı. sabahtan beri tek tük hareket ediyordu. akşam çok gergindim stres oldum falan ondan mı oldu acaba? ne yapsam hareket etmiyor şimdi, salladım falan karnımı o zaman tepki verirdi ama yok. süt içtim, tatlı yedim yok

o bekleme olayı çok can skcı.belkı ultrossonlada bakar.bazılarına bakmiş.bu salıda sanirim bna bakcak çatı muayenesi.ıns hıcte sezeryen tecrübesi yasamayz cnm .haberlerını bekliyoruz cnm
Neyseki çok da beklemedik. Hurma bence cidden çok işe yarıyor. Bu yumuşaklık dediği durum bundan dolayı bence.. Yalnız dediğin doğru bebeğe de yarıyor çok büyümüş oğlum doğsa doğacak o yüzden biran önce doğması için elimden ne geliyorsa yapmaya çalışıcam.

bebeğimin beşiğine süslü takım diktiriyordum, erken doğacağı için yetişmedi
bugün başlamışlar iki günde biter sen hastaneden çıkana kadar göndeririz dediler, inşallah yetişir
bu arada hastaneye sadece eşimle gitmek istiyorum ama sanırım cümbür cemaat gidicez, fotografçıyla konuştum, ön çekimde oda kalabalık olursa herkesi çıkartın dedim, eşimle rahat poz vermek istiyorum dedim, şimdi bebek içinde her kafadan ses çıkacak , kv bebeklerin yüzüstü yatmasından yana mesela ben yan veya sırtüstü yatmasından yanayım, sonra nedense bebeğin erken alınmak zorunda olduğunu anlamıyor dün yine hemen aldırmayın mümkün olduğunca kalsın felan dedi, sanki ben çocuğumu düşünmüyorum böyle herkesten bir yorum gelince işte sinir oluyorum, annemde mesela gelen misafirler senin yanında oturcak diye tutturdu bende istemiyorum, bebeğimle vakit geçirmek onu rahat rahat emzirmek istiyorum, sanırım benim psikoloji iyice bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…