Bursa'ya donuyorum insallah ama ailem İstanbul da iki sehir arasik mekik dokuyorum geneldeevet foruma pek giremiyorum bide stresim sinirlardaydi moralim cok bozuktu ama donecegim gun yaklastikca rahatliyorum sayili gun cabu gecer derler ama inanin gecmiyo sen nasilsin iyi misin canim
Son 45 dakikami tuvalette aglayarak gecirdim...bu kabizlik beni öldürüyodu nerdeyse cok korktum o ladar zorladim ki kendimi acaba bebege bisey olur mu diye aklim ciktikuru kayisiyla suyla flan olcak gibi diil benim kesin ilac kullanmam lazim cumaya kadar dayanabilirsem dr a sooylicem bi ilac versin
Son 45 dakikami tuvalette aglayarak gecirdim...bu kabizlik beni öldürüyodu nerdeyse cok korktum o ladar zorladim ki kendimi acaba bebege bisey olur mu diye aklim ciktikuru kayisiyla suyla flan olcak gibi diil benim kesin ilac kullanmam lazim cumaya kadar dayanabilirsem dr a sooylicem bi ilac versin
neden canım bi problem yok inşallah stresse o bende de hat safhada ilk gebelik olunca sanırım böyle geçecek rabbim yanımızda inşallah aşıcaz bu günleride
buçuk haftalık oldu bile mişler
bende gazdan ağlıyorum canım bugun ilk defa tuvaletimi yaptım çocuk gibi sevindim ama içtiğim vitamiden dolayı simsiyah
bende mutlak doktora soracam
Herkese merhaba...
Nasilsiniz umarim hepiniz iyisinizdir sayfalar bayagi ilerlemis yeni gelenler hosgelmis ben gun sayiyorum tam bi hafta sonra insallah Turkiyede olcam oonun heyecanini yasiyorum kasintim hala gecmedi ama Allaha sukur yuzumdeki kasinti sislik gitti bide su kol ve bacak kadintilarim gecse daha ne isterim hiii bide midem hala kotu hep bulaniyo cubuk krakerden bilehee bide berkandamla ananen nasi oldu umarim hersey yolundadir
Keske hic yapamasaydim cnm yaa yapana kadar cektigimi bi Allah biliyo bi de ben cok kotuyum
insallah canim benim normal artik boyle seyler bide ilk gebeliklerde daha cok yasaniyomus vucut alisik deil cok fazla calisiyo buda bizi cok etkiliyo tabi yeterki bebislerde bizlerde saglikli olalim insallah :)neden canım bi problem yok inşallah stresse o bende de hat safhada ilk gebelik olunca sanırım böyle geçecek rabbim yanımızda inşallah aşıcaz bu günleride
buçuk haftalık oldu bile mişler
bende gazdan ağlıyorum canım bugun ilk defa tuvaletimi yaptım çocuk gibi sevindim ama içtiğim vitamiden dolayı simsiyah
bende mutlak doktora soracam
Keske hic yapamasaydim cnm yaa yapana kadar cektigimi bi Allah biliyo bi de ben cok kotuyum
insallah canim benim normal artik boyle seyler bide ilk gebeliklerde daha cok yasaniyomus vucut alisik deil cok fazla calisiyo buda bizi cok etkiliyo tabi yeterki bebislerde bizlerde saglikli olalim insallah :)
neyin var canım çok mu sıktın kendini bebek içinse bişey olcak diye rabbim onu koruyo sen merak etme ben her seferinde şöyle diyorum eskiler ne sıkıntılarla hamileliklerini geçirmişler biz şimdi rahatız bide klozete oturuyoruz canım
canim benim cok sevindim sagsalim ameliyattan cikmis gozunuz aydin :) ya evet ben pek giremiyorum bazen telden bile midem bulaniyoHosgeldin canımm benimm. Ya cok nadir giriyorsun ama buraya yapma boyle girmeye çalış sensiz tadı tuzu kalmıyor sayfanınannanem iyi cok şükür çıktık ameliyattan. Mide bulantısı cok kötü bendede artık su bile midemi bulandırıyor nasıl geçecek bu bulantılar bilmiyorum
Tatlım nette gormuştum Rabbim korusun tabi bilemem ben ama sakın fazla ıkınma. Düşebiliyormuş diye duydum dikkatli ol olurmu biliyorum zor ama napalım yapamıyorsak yapamayalım. Kitapta okumuştum bol bol su içmek, meyve yemek sabahları ac karnı kuru kayısı yemek ve en önemlisi tuvaletin gelince ertelememek işe yarıyormuş. Ilaç kullanmanı ben açıkcası tavsiye etmem. Sinamike çayının bile zararı olabiliyor biliyorsun.
Evet maalesef cok sıkmak zorunda kaldim hala cakim aciyo ya cok kotu bi tecrubeydo Allahim bida yaaatmasin acil hamilelikte kullanilabilen bi ilac bulmaliyim cnm ya
Tatlım üzülme birşey olmaz inşallah, sen şimdi canının acısından çok bebeğimi düşünüyorsun sanırım ama korkma onlar 7 kat karanlıklar içinde ve inşallah güvendeler. Sen şimdi güzelce uzan ayaklarının altına büyükçe bir yastık koyup ayaklarını yükselt, gebeler çok ayakta kalınca böyle yapıyormuş. Burda birçok kişinin o sorunu var, yalnız değilsin. Bende bugün kuru kayısı aldım, ve gaz sancılarından artık yemek yemeye korkuyorum, geceleri zor uyuyorum inan. Lütfen korkma canım.
Evet maalesef cok sıkmak zorunda kaldim hala cakim aciyo ya cok kotu bi tecrubeydo Allahim bida yaaatmasin acil hamilelikte kullanilabilen bi ilac bulmaliyim cnm ya
(( cook gecmis olsun canim ya dr danisman lazim herkesin bunyesi farkli dr tavsiyesi mudehalesi lazim evet kayisi vs bunlar alternatif cozum olabilirler ama herkeste ise yaramaz en iyisi dr onerisi ve tedavisi insallah iyi olursun kabizken tuvaletini yapmak zorlanmak cok zor insallah iyi olursun ama muhakkak dr na danis
sen yinede ara tatlim benim cumaya daha var icin rahat etsin en azindan belkide randevuyu erkene alir dualarim seninle insallah gecicek Allahin izniyle uzulme sakin Allah bebegini korur insallah merak etmeCok tsk ederim cnmcuma gunu kontrolum vardi ama dayanabilcekmuyim bilmiyorum belki yarin ararim dr u ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?