2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Son 45 dakikami tuvalette aglayarak gecirdim...bu kabizlik beni öldürüyodu nerdeyse cok korktum o ladar zorladim ki kendimi acaba bebege bisey olur mu diye aklim cikti kuru kayisiyla suyla flan olcak gibi diil benim kesin ilac kullanmam lazim cumaya kadar dayanabilirsem dr a sooylicem bi ilac versin

neden canım bi problem yok inşallah stresse o bende de hat safhada ilk gebelik olunca sanırım böyle geçecek rabbim yanımızda inşallah aşıcaz bu günleride
buçuk haftalık oldu bile mişler

bende gazdan ağlıyorum canım bugun ilk defa tuvaletimi yaptım çocuk gibi sevindim ama içtiğim vitamiden dolayı simsiyah
bende mutlak doktora soracam

Canım bende de o sorun var, daha öncedende hep problem olduğundan kendi çözümüm var benim onu uyguluyorum sana da söyleyim belki işine yarar. İlaç içmekten iyidir diye düşünüyorum.

Kayısıyı kuru kuru yemek hem zor oluyor hemde böyle daha çok işe yarıyor; Az şekerli kompostosunu yapıyorum canım ben evde sürekli oluyor yemeside zevkli arada içine bir iki değişik taze meyve koyuyorum (muz elma üzüm gibi), bazen de karanfil, tarçın atıyorum.

Günde iki kase içtimmi yetiyor eveAllah..

Son düzenleme:

Canım peki bol su içiyor musun ? Kayısıyı da sabah aç karnına içip üzerine bi bardak ılık su içerek tükettin değil mi?Normaldeişe yarar bu ama Allaaallaa... Kimisi de zeytinyağı içmenin faydası olduğunu söyler ama...

Çok da zorlama kendini bitanem, zorlamak fayda etmez zaten.

Keske hic yapamasaydim cnm yaa yapana kadar cektigimi bi Allah biliyo bi de ben cok kotuyum

Hosgeldin canımm benimm. Ya cok nadir giriyorsun ama buraya yapma boyle girmeye çalış sensiz tadı tuzu kalmıyor sayfanın annanem iyi cok şükür çıktık ameliyattan. Mide bulantısı cok kötü bendede artık su bile midemi bulandırıyor nasıl geçecek bu bulantılar bilmiyorum

Dönüp dolaşıp çalışan anne olmak sorusuna takılıyorum..

Ama internette araştırdığıma göre çocukların gelişiminde bir problem olmuyormuş.
Akşam 4 buçukta mesaim bitiyor ve cumartesi pazar da çalışmıyorum...
Daha bebeğim doğmadan onun yanında olamayacağım düşüncesi tedirgin ediyor beni.

İnternette çalışan anneler için öneriler buldum..
İlerde işimize yarayacak..
Öneriler:

• Değerlerinizi keşfedin ve nasıl bir anne olacağınıza karar verin. Nasıl bir anne olacağınıza karar vermek, çocuğunuzun sağlıklı ve mutlu olduğundan nasıl emin olacağınızı sağlar.
  • Kararlarınıza güvenin ve onları uygulayın. Bazen verdiğiniz karar doğru , bazen yanlış olacak ve bazen de ne doğru ne de yanlış olacaktır. Hata yapmak için kendinize izin verin, hatalarınız sayesinde öğreneceksiniz. Hata yaptığınızı düşündüğünüzde samimi bir özür ve açıklama sunun. Sadece bir duruş alın ve sonuçları ile karşılaşmak için güçlü olup olmadığınızı bilin.
  • Ebeveyn rolünüzü unutmayın. Her ailenin kendine özgü kuralları ve sınırları vardır. Ailenizde koyduğunuz kurallar ve sınırlar esneyebilir ancak suçluluk duygusuyla kuralları ve sınırları kaldırmayın.
  • Kendinize iyi bakın. Yeterli uyku, beslenme, egzersiz yapma ve sizi mutlu eden şeyleri yapmak önemli. Bilin ki sizin mutluluğunuz ailenizin mutluluğudur.
  • Az zaman ayırmak, az sevgi vermek demek değildir. Önemli olan beraber geçirdiğiniz zamanı nasıl değerlendirdiğinizdir. Çocuğunuzla beraberken onun sevdiği faliyetleri yapın. Örneğin; resim yapmak, sinemaya gitmek vb.
  • Zamanınızın sınırlı olduğu durumlarda, örneğin ev işi yapmanız gereken durumlarda işinizi yaparken çocuğunuz ile sohbet edin ya da çocuğunuzun yaşına ve yeteneğine göre ondan yardım isteyin.
  • Çocuğunuza az da olsa düzenli zaman ayırın.

Keske hic yapamasaydim cnm yaa yapana kadar cektigimi bi Allah biliyo bi de ben cok kotuyum

neyin var canım çok mu sıktın kendini bebek içinse bişey olcak diye rabbim onu koruyo sen merak etme ben her seferinde şöyle diyorum eskiler ne sıkıntılarla hamileliklerini geçirmişler biz şimdi rahatız bide klozete oturuyoruz canım

Tatlım nette gormuştum Rabbim korusun tabi bilemem ben ama sakın fazla ıkınma. Düşebiliyormuş diye duydum dikkatli ol olurmu biliyorum zor ama napalım yapamıyorsak yapamayalım. Kitapta okumuştum bol bol su içmek, meyve yemek sabahları ac karnı kuru kayısı yemek ve en önemlisi tuvaletin gelince ertelememek işe yarıyormuş. Ilaç kullanmanı ben açıkcası tavsiye etmem. Sinamike çayının bile zararı olabiliyor biliyorsun.

insallah canim benim normal artik boyle seyler bide ilk gebeliklerde daha cok yasaniyomus vucut alisik deil cok fazla calisiyo buda bizi cok etkiliyo tabi yeterki bebislerde bizlerde saglikli olalim insallah :)

insallah canim benim normal artik boyle seyler bide ilk gebeliklerde daha cok yasaniyomus vucut alisik deil cok fazla calisiyo buda bizi cok etkiliyo tabi yeterki bebislerde bizlerde saglikli olalim insallah :)

canım valla bebeğim iyi olsun da annesi olarak ben sürünmeye razıyım

Evet maalesef cok sıkmak zorunda kaldim hala cakim aciyo ya cok kotu bi tecrubeydo Allahim bida yaaatmasin acil hamilelikte kullanilabilen bi ilac bulmaliyim cnm ya

Tatlım üzülme birşey olmaz inşallah, sen şimdi canının acısından çok bebeğimi düşünüyorsun sanırım ama korkma onlar 7 kat karanlıklar içinde ve inşallah güvendeler. Sen şimdi güzelce uzan ayaklarının altına büyükçe bir yastık koyup ayaklarını yükselt, gebeler çok ayakta kalınca böyle yapıyormuş. Burda birçok kişinin o sorunu var, yalnız değilsin. Bende bugün kuru kayısı aldım, ve gaz sancılarından artık yemek yemeye korkuyorum, geceleri zor uyuyorum inan. Lütfen korkma canım.

canim benim cok sevindim sagsalim ameliyattan cikmis gozunuz aydin :) ya evet ben pek giremiyorum bazen telden bile midem bulaniyo napicaz bilmiyorum mutfaga giremiyorum sabah kahvalti yapamyrm aksam esim geliyo disarda yiyorz onda bile midem bulaniyo aferdersin oguruyorum ama icraat yok zaten olmasinda dayanamam bi hafta sonra Allahin izniyle gitsemde annemler doyursa beni ama orda nasi yicem istah denen bise kalmadi bi yonden kilo almiym diyorum ama bebegimin sagligi ivin yemem lazim biliyorm Allah yardimcimiz olsun

Cnm o kadar kotuydu ki ıkınmaktan baska sansim yoktu artik her ıkınmada dusuk yapicam sandim zaten o dedigini bende okumustum internette dogrulugunu bilmiyorum ama aklima direk o yazi gwldi...en azinsn bni bikac gin rahatlatmasi icin 1 tane bile olsa ilac icmeliyim cnm tekear ayni seyi yasamayi goze alamam

Evet maalesef cok sıkmak zorunda kaldim hala cakim aciyo ya cok kotu bi tecrubeydo Allahim bida yaaatmasin acil hamilelikte kullanilabilen bi ilac bulmaliyim cnm ya
(( cook gecmis olsun canim ya dr danisman lazim herkesin bunyesi farkli dr tavsiyesi mudehalesi lazim evet kayisi vs bunlar alternatif cozum olabilirler ama herkeste ise yaramaz en iyisi dr onerisi ve tedavisi insallah iyi olursun kabizken tuvaletini yapmak zorlanmak cok zor insallah iyi olursun ama muhakkak dr na danis

İnsallah cnm insallah dedigin gibi hicbisey olmaz cok korkuyorum gercekten uzandim zaten uzandim da acisindan sirtustu bile yatamiyorum biraz uyumaya xalisicam sinirlerim bozuldu iyice

doctor ilaç verir sen şimdi unut onu uzan aç tv yi düşünme sakın rabbime emanetsin korkma canım

Cok tsk ederim cnm cuma gunu kontrolum vardi ama dayanabilcekmuyim bilmiyorum belki yarin ararim dr u ...

Cok tsk ederim cnm cuma gunu kontrolum vardi ama dayanabilcekmuyim bilmiyorum belki yarin ararim dr u ...
sen yinede ara tatlim benim cumaya daha var icin rahat etsin en azindan belkide randevuyu erkene alir dualarim seninle insallah gecicek Allahin izniyle uzulme sakin Allah bebegini korur insallah merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…