ooo benmki geç kalmış bile ozaman saolun hazırlıklı gideyim o zamanbenı nstye 35.haftamdsyken bağlamaya başladı.yarında çatı muayenesi yapcak 37+3olcam yrn.senınde yapar dıye dusunuorum
Maşallah size annesiHaydi hayırlısı. Sağlıkla, kolaylıkla kavuşun birbirinize. İşi gücü de bırak artık, dinlen biraz.
.
Yarin sabah harika bir mucizeyi kucağına saglikla alacaksın inş, hayırlı dogumlar diliyorum. Birara bizimle doğum hikayeni paylasmayi da unutma
Sevgiler ve dualarimiz seninle . . .
ooo sen yaknda doğrursun Allahn ıznıyle.vucut hazrlklars başlamış.bnde hergun karnıma bakıorum inmişmı dıye pek anlamyrm. Annem olsa hemen soylerdı.ssnrm bnm daha zamanm var bellı bebısın gerıden gelmesı etkılıordur blemıorum.sen yuruyuslernı arttır 39u görmeden bır baktık kı oğlun kucagndaİşte bu... böyle güzel hikayeler duymak istiyorum :) iyi geliyor iyiyi düşünüyorum... Gece çok ağrım vardı karnım iyiden iyiye aşağı indi zaten.. Baskısı arttı. Her geçen gün böyle artıyor. İnş. Hafta sorununa kadar gelir...
Canım dualarimiz seninle insallah hayirlisiyla alicaksin kucagina prensini. Hayırlı haberlerini beklioruz canim musait olunca yaz tamam mi?
Canim tekrar istek yolladin mi gruba
çok sağol, inşallah herşey yolunda gider ve bebişi alıp hemen eve geliriz, bugün doktor 2-3 gün küvözde kalabilir dedi,umarım kalmasına gerek olmaz
Günaydın kızlar apandistti yaraydı apseydi derken çok şükür perşembe sabahı bende kızımı kucağıma aldım 36+1 de doğmuş oldu.2.475 doğdu 3 gün küvezde kaldı.dün beraber taburcu olduk. Bugün yine kontrolümüz var sarılık şüphesi var inş tekrar küveze girmez. Küçük bebeğe bakmak çok zor arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun bizim içinde dua edin kızım biranönce toparlansın.Allah bu duyguyu herkese yaşatsın inş hepinizi öpüyoruz :)
dun carsıda bır skstım bır skstım anlatamam.dedım altıma kacrcam heralde.e dısardskı wclerıdr kullanamıorum.bacaklarım conelmeyıde tartmıor.dedım esıme cok skstm ,oda brsz dayan dedı.bayagıda dsyandım.gorumceme gelınce kendımı wcye attım,attım da bır seyde gelmedı.bumuydu benı boyle sktran dedım.ilk defa boyle oldu sen aklma geldınİşte bu... böyle güzel hikayeler duymak istiyorum :) iyi geliyor iyiyi düşünüyorum... Gece çok ağrım vardı karnım iyiden iyiye aşağı indi zaten.. Baskısı arttı. Her geçen gün böyle artıyor. İnş. Hafta sorununa kadar gelir...
Ya kızlar burası gittikçe tenhalaşmaya mı başladı, bana mı öyle geliyor?
Hayirli gunler arkadaslar...
bugun doktor kontrolumuze gittik once nst ye girdim sonra doktor muaynesine cok sukur doktor hersey gayet guzel bi sikinti yok dedi.. kilosu 2400-2500 civarlarinda 3 civari dogar muhtemelen belki biraz alti belki biraz ustu olabilir dedi ama bana iki haftada az kilo almis gibi geldi bu aralar pek istahim yok ondanmi acaba su son uc hafta kendime cok iyi bakmaliyim... bayram sonrasi ayin 8 inde son kontrolumuze gidicez insallah 15 indede doguma Allah nasip ederse... hepinize kucak dolusu sevgiler...
kızlaaar banada cvp veringünler yaklaştıkça korkularım başladı 37 hafta olcak yarın kontrol var nst ye bağlarlarmı sizce yada vajinal muayene yapılırmı
ndnse banafa öyle gelıor.e doğumlar peş peşe.herkes bebeişyle ılglenıor.mesela damlayı baz aldı.24saat burdaydı ama kızı oldgndan berı yuzunı gören cennetlik.bnce bızde tadını cıkaralm bebısler olunca pek fırsat bulcagmzı sanmıorum
Çok istiyorum inş. Canım... Karın aşağıya indiğinde süreç başlamış mı oluyor...ooo sen yaknda doğrursun Allahn ıznıyle.vucut hazrlklars başlamış.bnde hergun karnıma bakıorum inmişmı dıye pek anlamyrm. Annem olsa hemen soylerdı.ssnrm bnm daha zamanm var bellı bebısın gerıden gelmesı etkılıordur blemıorum.sen yuruyuslernı arttır 39u görmeden bır baktık kı oğlun kucagnda
Gunaydin arkadaslar bos dersteyken yazayim dedim artik sabahin korunde kalkip okula gelmek zor geliyor. Su iki hafta bi gecseydi. Aslinda garip duyfular icerisindeyim bi yandan da vakit gecmesin diyorum sanirim korkuyorum xok sukur hamileleigim cok rahat geciyo belki de bu rahatligi kaybedecegim icin korkuyorum. Acayip duygusal ve sinirliyim kendimi doguma adapte edemedim sanirim nolacak bilmiyorum bu arada 34+5 te doktora gittim bebegim 2.900 olmus. Doktor fazla givi geldi dedi ben de seker de var ondan sanirim boyle giderse 4 kilodan asagi dogmaz heralde benim normal dogum hayalleri de havada kalir gibi geliyo hayirlisi bakalim hangi sekilde rahat olacaksam o sekilde olur ins. Tosuncuk die seviuoruz artik:) bana yakin olanlar sizin bebeklerin kilolari ne alemde merak ediyorum fazlami benimki gercekten
swnde bebegne kavuscam.kuvezde kalsa bıle uzulme.ıns hemen toparlar.bebekler col gucluler.dua etcem sana.ıyı bır moralle gir ve çıkinşallah bebişinin sarılığı geçmiştir ve eve birlikte dönersiniz,
ne zorluklar atlattın bunlar da geçer inşallah,iyi haberlerini bekliyoruz
yok vajina muayene tedrgin ediyor beni ilk defa olcağı içinBen buralardayım ama facebooktan da giriyoruz ya gruba, ondan burası eskisi gibi yoğun olmuyor belkide. Bir de son hazırlıklarla uğraşıyoruz, ondan da olabilir.
Haydi hayırlısı olsun annesi. Yaz tatili dönüşü işe başladığımda hiç kilo alamadım, bebeğim de az kilo aldı o süreçte. İzne çıkınca bol bol dinlendim, ikimizin de kilosu arttı maşallah.Bence en iyisi dinlenerek, stresten uzak durarak besliyoruz bebeklerimizi.
Nst den korkmuyorsun değil mi? Onda korkulacak birşey yok. Alttan muayene ise doktoruna kalmış. Ben sezeryan olacağım için bakmadı doktorum. Normal isteseydim bakardı sanırım, bilemiyorum. Vajinal uzunluğu ultrasonla da görebiliyorlar. Çatı muayenesi ise doktordan doktora değişiyor anlaşılan. Ben de çok korkuyordum doğumdan ama bugünlerde kendimi telkin ederek rahatlamaya başladım. Ne kadar acı çekersem çekeyim, evladıma kavuşacağım hayırlısıyla inşallah.Onun kokusunu duyunca acı vız gelir gibi geliyor. Çekeceğim acı da anne olmak için, bebeğime kavuşmak için. Değer herşeye Böyle düşününce biraz sakinliyorum.
annem her geldgnde bnm karnıma bakar.ılk geldgnde daha cok yukarda dedı.sonra geldgnde cok hafıf ınmıs dedı.bnde dayanamadm sordum npyn anne dıye.o da dedıkı karın ıyıce asagı ındıgı zaman dogum yakın demektır,bebek asagı kayıyormus.bana senın daha ıncek zamanın var dedı ,smdılık haklı bır sekılde gdıorÇok istiyorum inş. Canım... Karın aşağıya indiğinde süreç başlamış mı oluyor...
kv derler didimden geldiler sanırım başımda durur. Sevindim mi üzüldüm mi bilemedim. Sonuçta deneyimli birinin yanımda olması rahatlatır gibime geliyor. En ufak şeyde pimpiriklenip endişelenebilecek bir yapım var. O sakinleştirir heralde :)
bnmde kontrolüm yrn.hemde doğum günüm.catı muayenesi ıns kanamasz stressız geçerse doğum günüm harap olmaz.ya dun resmen pertim çıktı benm.ben 7.aya kadar hergun yürüdüm.sonra ağrılar o bu derken öyle duzenlo yurımedm.dun on dk tempolu bır şekilde esımın dükkanına gttım.saatler sonra ordan çıkıp on dk çarşıda tur attık oturduk kalktık kardeşinden arabayı alıp goztepeye sıparıs edılen eşyaları almaya gttık arabayla,sonra gorumceme oturmaya gttık eve geldik ama ınanalmaz baldırlarım ağrıdı.taa bacaklarımın bıtıs noktasına kadar.ayagımın bas parmak kemıgı ağrıdı.hala gecmemıs.ben böyle gezmeyı genelde yapıorum alt tarafı 20dj yurunusum sankı saatlerdir yurumus gbı oldum eve gelince kendmı yatağa attım uykusz kalmışım gbı gıtmısm.anlamadmkı içimdeki bıdıgın agırlıgndanmı yoksa vucudummu çok hantallaşmış
Ya kızlar burası gittikçe tenhalaşmaya mı başladı, bana mı öyle geliyor?
Hamileliğin son günleri pek sidik muhabbeti oluyormuşdun carsıda bır skstım bır skstım anlatamam.dedım altıma kacrcam heralde.e dısardskı wclerıdr kullanamıorum.bacaklarım conelmeyıde tartmıor.dedım esıme cok skstm ,oda brsz dayan dedı.bayagıda dsyandım.gorumceme gelınce kendımı wcye attım,attım da bır seyde gelmedı.bumuydu benı boyle sktran dedım.ilk defa boyle oldu sen aklma geldın
valla ben stres oluorum kalabalktan.bnm yanmda kendi annem olsun yeter.bırde annem cok arastrmacı.eskı kafada kalmıor yanı.gecen acmıs bana tel dıorkı :bebegını sskın ılk gunler yıkama uzerındekı verniks onu bir kac gun koruyup bagısıklgnı koruyup guclendıror ama yıkadgnda ustunden gıdıor ve mıkroplara acık oluor.hastanede bıle yıkanmamalı aslnda.bn mumkun olurss sildırcem sadece.bırde gobegı mıkroba acık oluor.ablanın bılmedık yıkadk ılk gunden bebek alerjı oldu cıldı hep.ablamda bıleydım yıkamazdm dedı.bnde anneme bn zatem bu yıkama olaynı bılıorum rahat ol dedım.aksam esımede acıklayp skı skı tembıh ettım kv yıkamasn bebegı bnden gızlı dıye.gorumcemın bırı cok uysal cok mantklıdır dun konsrlen esım ona dedı bebek bor kac gun yıkanmazms aslnda dıe.o da evet bn oglumu bır kac gun sonra yıkadm dedı.ıstersenz szde bır arastrın ama ben dogru olan bu dıye ınanıorum ve yıkamıcam bır kac gun.guclensin kızımÇok istiyorum inş. Canım... Karın aşağıya indiğinde süreç başlamış mı oluyor...
kv derler didimden geldiler sanırım başımda durur. Sevindim mi üzüldüm mi bilemedim. Sonuçta deneyimli birinin yanımda olması rahatlatır gibime geliyor. En ufak şeyde pimpiriklenip endişelenebilecek bir yapım var. O sakinleştirir heralde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?