2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Zamanı geldiğinde içecekler bazen herşey sadece bir gün içinde gerçekleşiyor..
Dediğin doğru bayramda sadece normaller kalacak gibi. Belki kalmayız da çifte bayram yaparız :) dediğim gibi bence önümüzdeki hafta birimiz doğuracaz gibime geliyor ben bu hafta bitmeden istiyorum ama :)

sunı sancı doğumu hzlandırabılıor ama terste tepebılır.tabıkı kendı doğal sancısı gbı olurmu.burda doktorlar amannnn suyu geldı bebek nefessız kalır hemen dogırtalm dıorlar.bebek zaten doğduğunda ılk nefesını alıor.yurtsnda suyu gelse bile bekletıorlarmıs.sancısı gelene kadar.ne saçma bsey. İşte bızım cahıllgmzden yararlanıorlar hep

abnce sen dogurcan,Allah bılır ama.sonra nabo sonra ben

Var oda var olmaz mı :) ne yalan diyim ben son zamanlarda Hamburger yedim yediklerime dikkat ediyorum ama kaçamak yaptım. Kolayı asla ağzıma sürüyorum tabii o gibi abartı gıdalar değil.
Sorma bu deniz aşkı beni de öldürdü bu yaz yüzemedim ya hiç seneye intikamım fena olacak

artık papucum dama atılıyor :) bundan sonra oğluşumun doğum günlerini kutlarız inşallah

Canim Rabbim hep yanında olsun sayili saat kaldı bebeğini koklaman için şuan heyecanını tahmin ediyorum benim bile ilk bebeğim olmadığı halde inanılmaz heyecan var eşin doğuma giricekmi inşallah hersey yolunda gider bebeğini sağlıklı birsekilde kucağına alırsın

kolayı bır ıkı kere ıcmstm zaten pek sevmem.bırde ıckndekılerını duyunca senelerce agzma surmedm sonra göz gorneynce gönül katlanır oldu çok ndir içtim ama normalde sevmem :) aman burgerde zararlı tmm ama napalm cnm lezzetlı .esım patates almıor bana,bnde çok severm,zararlı dusundgu seylerı almıor .dun gorumcemde patetes kzarması gördüm hemen yemeye basladm..esım yeme ıyı dgl dıor.eee dedım onu yeme bunu yeme oleyım o zaman abartaa.

Cahil olmayacaksın işte Allah akıl vermiş. Bak annene kaç yaşında kadın hala araştırıyor ben biliyorum diye dolanmıyor.
Halbuki aman sakın diye anlatmıştım artık dr ları ne diyip korkutuyor bilmiyorum.el mahkum işte bazen.. İnş.biz yaşamayız mecbur kalmayız.. lüzumsuz yere sağlığımızla oynanmasına sinir oluyorum.keyfi hareketler bunlar herkes kendini düşünüyor. Bin tane hasta var seninle mi uğraşacak dr basın diyor suni sancıyı gelir en geç bi saate alırız. O iş olarak görüyor. Hayat bu kadar basite alınmamalı...

Keşke eczacı muhattap olsaydı. Benim de birkaç kez benzeri başıma geldi, doktor şifreyi yanlış yazmış. Eczacım aradı görüştü sağolsun. Tekrar arasaydın, başka hemşire çıkardı belki. Durumunu anlatınca anlayışla karşılaması gerekir.

artık hiç bi hastanede yıkamıyolarmış kızlar bebişleri

Bazı hastanelerde soruyorlar, yıkayalım mı diye. Geçen bir doktor televizyonda anlatıyordu. Yurt dışında ama neredeydi bilmiyorum, doğumdan hemen sonra annenin sıvısını gazlı bezle çocuğun ağzının içinden başlayarak tüm vücuduna sürüyorlarmış. Böylece bağışıklığı güçleniyormuş. Biz burada bunu yapsak bizi asarlar dedi :)

demin takıldı tamamlayamadm.abartmamak gerek ınsan hamıleyken yemıcekte ne zaman yıcek.tamam yemegede abanalm demıorum.ben 3. 4kere yuzdum yetmedı.son kez gdelım dedım ıkı aydr esıme gdemedk of of bnde doyamadn hava sı gıttı zatem.inş seneye gderız cnm

aynen.ıns bzıde mecbur brakmaz Rabbım.bazen ne kadar akıllıda olsan ınsanın kafası calsmayablıor veya mecbur kalablıor Allah yasatmasn

İnş.canım sıralamanı beğendim
Snowwhite24 bence o da çifte bayram yapar gibi BDT miz aynı durumlar da benzer...38-39.haftalarda gelirler inş :)
işte ben herkesın bdpsını bilmedgmden oyle aklmca sıralama yaptm.aman saglıkla gelsınlerde .ne desek boş

İnş.canım gideriz sen yine gitmiştim ben bu sene ne olduysa kaldım. Eşim biraz pimpirikli bebek konusunda mikrop kaparım endişesiyle ne havuza ne denize girdik..bende ısrar etmedim olur da birşey olur cidden sorumlu olmak istemedim kaldık öyle işte.. Seneye inş :)

ben yine olamadım çatı muayenesi( sen nasıl yendin bilmiyorum ama ben yendiğim tedavi yöntemiyle iki gün çalışıp öle gidicem tekrar....inş çarşamba günü olabilirim.dualarınızı bekliyorum...

Bende öyleyim kolay içmezdim zaten çok nadir. Severim ama zararlı diye...
Genelde yediklerine dikkat ediyorsan bence arasıra patates kızartması gibi kaçamaklar çok da kötü :) ben meyve canavarıyım bakalım bebeğim bana benzeyecek mi

seneye gene hamıle olursan bekle gdersın :) şilenin denizi gttgmde çarşaf gbı çok temzdı

ben yine olamadım çatı muayenesi( sen nasıl yendin bilmiyorum ama ben yendiğim tedavi yöntemiyle iki gün çalışıp öle gidicem tekrar....inş çarşamba günü olabilirim.dualarınızı bekliyorum...
uzulme cnm.ben ugrasmadm o illetle ama sen yenmişsin.sskın ol hersey ıns yoluna grecek baskada yasamadgm ıcın bsey dıyemıorm.bız bıle kasıldk gerıldık bak ben yrn grcem muayeneye ben bıle gerılıorum senın gerılmen tamamen normal

işte ben herkesın bdpsını bilmedgmden oyle aklmca sıralama yaptm.aman saglıkla gelsınlerde .ne desek boş
Amin cnm bende arkadaşımdan doğum haberi bekliyorum bir hafta arayla hamile olduğumuzu öğrenmiştirk hep böyle bi hafta oldu aramızda heyecanlandım ondan...

seneye gene hamıle olursan bekle gdersın :) şilenin denizi gttgmde çarşaf gbı çok temzdı
Kısmet napalım bebeği kucağımıza aldığımızda onca acıyı unutuyoruz denizi de dert etmem heralde mevzu bebek olunca biz fedakâr annelerin fedakâr kızlarıyız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…