2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Allah bildiği gibi yapsın bunları, bilgisayarda iki tuşa basamamışmı??? sen sinirlerine hakim ol, onlar zaten Allahından bulur

Haha anneni sevdim.......... İnşallah haklıdır benim aşağıda...
Benim ekim 8 BDT si olan arkadaşım hastaneye kaldırılmış doğumu başlıyormuş..kızı olacak çok heyecanlı :)görmeye giderim dayanamam uzak ama olsun :)

bnm alısverısımı hep annem yaptı getrdı.brde ablam yegenlerımın esyalsrnı gonderdı.hep yenı kalmıs.kraftın park yatagını,arabasını herseyını.hatta 5yasnda kadar kıyafetlerı bıle gonderdı cok ıyı oldu evet umranıyeye avm acıldı.eksıklerı hep burdan tamamlıcaz ama fazla eksıgmzde kalmadı.avm acılmasada magaza doşu her yer.bn severm unrsnıyeyı ama kalabalhnıdan bıktım.ınsan hep aynı seylerı ypmaktanda bıkıor.yapcak bsey bulamuorz artk esımle.

o kadar uzaga gıderken snde dogırma.yol yorup etkı yapar plansz dpgumda zor olur :) anneler sevlmezmı.kız cocukları kendı annalerını sever ama kv yı sevmez. bnm bebiş aşağı ınıordur ıns o sidik olayı ondandırda dogururz artık

Allah razı olsun,çok şükür nasıl bitecek bu süreç derken 24 sat bile kalmadı
bu 9 ay ınsanın bunyesını bedenını o kadar cok yoruor ki.yanı koy ınsanları nasl habire hamıleler anlayamıorum.bnde cok yoruldm ama nerdeyse bıtıor.ıns sende sorunsuz gırcen ve cıkcan.bze dua et

hemen hemen aynısı bmmde basıma geldi cnm yakın zamanda.doktora dedgmde baktı kontrol ettı ben yazdım bak yazmışım nasl vermezler dedı ama eczanede gorunmuor yazması gerek dedı bır taneden fazla vermedı kan sulandırıcı.ben de anlamadm ne ayak bunlar

medipol megada da artık yıkamıyorlarmış, bebek doğunca bilgide verirler herhalde,bakalım bizim anneler ne diyecek :)

Bu yıkama mevzusunu bende biliyorum hatırlattığın iyi oldu eşimle konuşmamıştım hiç kv dem de aslında pek bilmiştir de yıkar falan ben de eşime tembihliyim:)

Ümraniye zaten mağaza doluydu potansiyel müşteri olunca avm bile dopdoluydu... Bugün tüm mağazalar var mesela hem Flo hem ayakkabı dünyası hem mc hem burgerking genelde biri olunca diğeri olmaz çok beğendim cidden ondan yazdım.benim bebeğinde 3 yaşına kadar kıyafeti tamam hepside çok kaliteli kv dem torununun kıyafetleri yıkayıp ütüleyip saklamış saolsun çok güzeller..
Ümraniye eskisi gibi değil çok gelişti. Daha da gelişecek bence... Ama deniz yok :)

artık papucum dama atılıyor :) bundan sonra oğluşumun doğum günlerini kutlarız inşallah
bnde cok ıstemstm bnle aynı tarıhte dogsun ama bnmkı ınatcı.bır hafta gerıden gelıor.dogum gunumu ben belırlıcem işte dıor.cnm sen hem kebdı hem yavrununkını kutlarsın.bır tasla ıkı kus.ne guzel bır sey aynı tarıhı paylasmak .hıc unutulmaz

Zaten herhalde bayramda sadece normal doğum bekleyenler kalacağız buralarda :)

Karnın indiğini göğüsle Göbek arasındaki mesafenin artmasından anlıyormuşuz. 4 parmak kadar oluyormuş tam indiği zaman. Ama benim Kızın keyfi pek yerinde hiç inmeye niyeti yok, aksine hep yukarı topluyor kendini sıpa:)

sende ki bu deniz askı benı olduruor.umranıye güzelde elimde olsa burda yasamam.col gelişti gerçekten.hamburger deme cnm çeker falan .dun yesemmı yemesemmı dıye ikilemde kalmstm yemedm :) ben hep ıkısını bır arada gördüm.kfc falanda olur hatta ama orda varmydı hatrlamıorum.ztn kfcyıde sevmıorum

İnş. Ondandır zamanı geldi sayılır önümüzdeki hafta en geç bizden Biri doğuracak bence:) bizden Biri dediğim 10 u sonrası BDT si olanlar :)
Kızın suyu gelmiş suni sancı vermişler açılma başlasın diye.. Yazık o kadar da dedim suni sancı beter kabul etme gereksiz yere diye... Sanırım o panikle düşünemiyorum. Belli ki doğumu hızlandırıp mesai saati içinde bebeği alabilmek için yapıyorlar.. 40 hafta olmadı sonuçta nerdeyse BDT miz aynı sayılır. Biraz zaman gerekiyor belli ki neden suni sancı anlayamıyorum. Umarım geçerli bir neden vardır o acıyı çekmesi için. Çok üzüldüm...

karın alta ınmesı pek anlamıorum ya ne dersen de.ılk hamılelık olunca .annem gelınce der inmişmi inmemişmı :) aslnda brde soyle dusunmek gerek.bayramda en azndan karnımzda olcak bebekler ve rahatca bayramı gecırır,et yemeye ve zıyaretlerr gderız.o yorgunluk zaten bızi dogurtur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…