2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kısmet napalım bebeği kucağımıza aldığımızda onca acıyı unutuyoruz denizi de dert etmem heralde mevzu bebek olunca biz fedakâr annelerin fedakâr kızlarıyız :)
sen ıkı bebısın arasını acmıcm korınmıcam dıordun ,çok merak ettim hala gecerlımı bu dusuncen

eşim henüz net bir şey söylemedi, zaten henüz ikinci ismi bile söylemedi, önce beni deli etsin en son verir kararını

heyecan derken hem var hem yok gibi bende anlayamadım,geceleri uyku tutmuyor , gündüz işe dalınca düşünecek vaktim olmuyor, inşallah hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşalım

kısmet işte ayarlamaya çalışınca olmuyor :) 40 yıl düşünsem doğum günümde anne olacağım aklıma gelmezdi ,bizim ki 22 gün erken doğacağı için denk geldi, en önemlisi sağlıklı olsunlar

kızlaaar banada cvp verin günler yaklaştıkça korkularım başladı 37 hafta olcak yarın kontrol var nst ye bağlarlarmı sizce yada vajinal muayene yapılırmı
Dr dan dr a değişen bir durum ama genelde 37 en geç 38.haftada vajinal muayene oluyor. Nst ise 36.hafta itibariyle başlıyor genelde sorun yoksa...benim çatıya dün baktılar...

sen ıkı bebısın arasını acmıcm korınmıcam dıordun ,çok merak ettim hala gecerlımı bu dusuncen
Haha iyi soru
Ne desem yalan olur hamilelik cidden zormuş :) bu bitmeyen bekleyiş sürekli bir endişe...:) hele bir bebeğim doğsun... her halükarda 2.bebeği yapmaya kararlıyım en fazla 1 sene ara veririm öncesi içinde düşünüyorum da bebek doğduktan sonra net karar verebilirim. Nisanda hamile kalıp ocakta kendim gibi bir oğlak kadını doğurmak gibi bir niyetim var... Sipariş gibi oldu ama sadece istek işte :)

Ya kızlar burası gittikçe tenhalaşmaya mı başladı, bana mı öyle geliyor?
Herkes hazırlıklarla uğraşıyor ve izne ayrılanlar ev keyfine kapılmış olabilirler benim gibi:) doğum yapanlarıda unutmamak lazım tabi

Slm benimde 10 gunum kaldi...ama belirtiler bende basladi ..bol bol yurudum dun gece kasilmalarim var bakalim hayirlisi
Brn hiç yürümüyorum ama bir tarafa toplanma benimde oluyor. Arkadaşlar kasılma diyor bu duruma bana bebeğin nir tarafa yaslanması gibi geliyor. Nst de sancı da çıkmadı. Yarın doktora gidicem bakalım çıkıcak mı...
Benim paşamda geçen hafta 3 kilo olmuştu. Çok kilolu bi bebek olmayacak ama doğumu kolay olur işte fena mı 3 ün üstünde doğar yine de cnm merak etme

Bana da bebek ittiriyor gibi geliyor arkadaşım. Sancı daha farklı olsa gerek. Doğum yapan arkadaşlarım adet sancısının biraz fazlası bi ağrı şeklinde tarif ediyorlar doğum sancısını. Bir de büyük tuvaletin gelmiş gibi hissediliyor ama wc ye gittiğinde bişey yok diyorlar.

B
Bende senin gibi düşünüyorum 2. konusunda:)kısmet bakalım. Bebeğimi emzirme noktasında endişeleniyorum sadece...

ellemi beakıolar peki
Evet eldiven takıp 2 parmağını az içeri sokuyor acımıyor.. bebeği oynatma kanama başlatma gibi bir durum olması için başka bir şey yapıyor olmalılar korkulacak bir şey değil. Ben biraz kasıldım hem utandığımdan. Hem de okuduklarımdan korkmuştum. Perine masajı gibiydi halbuki :)

haha :)aynı ben gbı olmuşşun.oyle ah kam kesmek kolay işmıs.önce hemen kalçam dıodum zorluklar artınca o 6 aya çıktı sonra 1yıl oldu.smdı acaba 2.cıyı yapsskmıke dondu

B

Bende senin gibi düşünüyorum 2. konusunda:)kısmet bakalım. Bebeğimi emzirme noktasında endişeleniyorum sadece...
erken hamılelıklerde sut azalmadı olablıormus.ılk bebegın sutunden almakta yazık olur.ayy ben 3ay kusmaktan toplam altı ayda mıde rahatszlgndan cektım hele o koku hassasıyetı ve esıne yaklasamama yokmu.bırdaha mı yasıcam bunlarıııııı

B

Benimde öyle bir endişem vardı eşimle araştırdık yeterli beslenildiğinde emzirme sıkıntı yaratmıyormuş. Öyle bir endişem yok..kısmet artık :)

iyi ozaman doğum tarihiniz hakkında bilgi verildimi peki

ilk defa olcağı için korkuyordm iyi oldu öğrenmem

haha :)aynı ben gbı olmuşşun.oyle ah kam kesmek kolay işmıs.önce hemen kalçam dıodum zorluklar artınca o 6 aya çıktı sonra 1yıl oldu.smdı acaba 2.cıyı yapsskmıke dondu
Yok yok 2.yi istemekten hiç vazgeçmedimde. Mesafe artışı aynı olmuş. Önce hemen sonra 6 ay en geç 1 yıl diyorum hayırlısı artık. Şimdi hele bir doğsun da diyorum

Yok yok 2.yi istemekten hiç vazgeçmedimde. Mesafe artışı aynı olmuş. Önce hemen sonra 6 ay en geç 1 yıl diyorum hayırlısı artık. Şimdi hele bir doğsun da diyorum
yok bnde vazgecmedmde acaba falan oldu yanı:) aynen hele bır dogsunda kuzularmz.belkı gene bırlıkte kalırız :)

Ben smdi bulasıklsrmı yerlestrcem sonra yürüyüşe cıkcam.bakalm gene pert olcskmym.balık sezonuds açıldı balıklar kacmıor elımden.hamsi buğulama yıcem akşama.bugulamada tüm vıtamınlerı oluormus ,vıtamınlerı vücuda alıosun ama dıer turlu kızartmalarda vitaminler yokolup öluormus.gercı bebekler dogcak artık balık yesek nolurda canm çekıor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…