saglikli bi sekilde alirsin bebegini kucagina insallah.Allah yardimcin olsunevetttttt....
güzel arkadaşlarım ben artık müsaade istiyorum, birazdan annem gelecek, herkeste bir heyecan, görümcemler kurabiyeler hazırlamışlar, annem 1 aylığına bana taşınıyor, eşim stres küpü olmuş patlayacak kadar öfkeli, bense burda oturdum mesaj yazıyorum :) :) inşallah yarın sabahta bu kadar rahat olabilirim,
zor geçen hamilelik süresinde tüm herşeyi sizlerle paylaştım, belkide olmasaydınız psikolojim çok kötüye giderdi , düşünsenize aylardır evde tek başımayım, sadece doktora gidebildim, ilginiz ,verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim,
inşallah hastaneden sağlıkla dönüp doğum hikayemi de sizlerle paylaşabilirim,
inşallah kimseyi kırmamışımdır, benim hakkım hepinize helal olsun, lütfen sizlerde hakkınızı helal edin, dualarda unutmayın,
öpüyorummmm....
Benim nstde daha hiç sancı çıkmadı bende çok merak ediyorum inş.bende senin gibi hissetmem :) şimdi heyecanlanma daha iyi bebeğini kucağına alınca tüm duyguları bir anda yaşarsın :)
evetttttt....
güzel arkadaşlarım ben artık müsaade istiyorum, birazdan annem gelecek, herkeste bir heyecan, görümcemler kurabiyeler hazırlamışlar, annem 1 aylığına bana taşınıyor, eşim stres küpü olmuş patlayacak kadar öfkeli, bense burda oturdum mesaj yazıyorum :) :) inşallah yarın sabahta bu kadar rahat olabilirim,
zor geçen hamilelik süresinde tüm herşeyi sizlerle paylaştım, belkide olmasaydınız psikolojim çok kötüye giderdi , düşünsenize aylardır evde tek başımayım, sadece doktora gidebildim, ilginiz ,verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim,
inşallah kimseyi kırmamışımdır, benim hakkım hepinize helal olsun, lütfen sizlerde hakkınızı helal edin, dualarda unutmayın,
öpüyorummmm....
evetttttt....
öpüyorummmm....
evetttttt....
öpüyorummmm....
canım birşey sorcam, 37.haftada çalışamaz raporu mu verdin iş yerine? Biz 32.de çalışabilir diye bi rapor alıp verdik, 15 eylülde sakın işe gtme işyeri ceza yer dediler, 37.haftada bi daha çalışamaz raporu almadk yani.. alcakmydık kafam karştı??
İnşallah canım ama baya bi kasılmalar bitmedi bebek şekerlerimizi teslim almaya gidip,şubeye çalışamaz raporumu verip dönene kadar ciddi rahatsızlık verdi karnımdaki sertleşmeler eve gelip uyudum biraz geçti şükür, doğumu çabuklaştırmak istediğini okudum senin geçmişten baya yürüyebildiğin kadar yürü, yorulunca bebekler rahatsız oluyo olabilirler, yoksa evde yatıp uzandıkça ohh onlarda içerde rahat rahat takılıyorlar.
facedeki grup Eylül Ekim 2014 anneleri dimi?Ben yazıyim seni eklesinler ok
Maşallah Allah analı babalı büyütsün :)Canım arkadaslarım teker teker alıntı yapamıyorum kusura bakmayın.20 Eylül yani doğum sabahı hazırlıklarımızı yapıp sabah 10da hastanedeydik odamıza yerleşir yerleşmez hemşireler geldi ve seruma başladılar serum bittikten sonra o an geldi ve ameliyathaneye indim çok korktum ortam bi garipti ama bebek seslerini duydukça rahatladım sonra sıra bana geldi ve anestezi doktoru belden iğne yaptı ve beni masaya yatırdılar doktorum güzel bi müzikler seçtim senin için dedi ve müziğin sesini açtı önce hissedip hissetmediğine bakıcam dedi daha başlamadım dedi ameliyata sakın korkma dedi tabi ben narkozun etkisi soğuk ortam ve korkudan titriyorum karnında baskı hisseticrksin ben bilerek bastırıcam bakalım hissediyomusun karnını dedi ve hafif bi baskı hissettim sonra Allah'ın bana hediyesi bebeğimin sesini duydum nasıl yani dedim bu kadar kolaymı inanamadım sonra meleğimi bana gösterdi ve koynuma koydu sonra temizlemek için aldılar giydirip tekrar getirdiler doktorum hadi fotograf çekelim dedi ben ameliyat masasında bebeğim koynumda doktorlar ebeler hemşireler fotoğraf çekildik o kadar güzel bi duyguki Allah'ım isteyen herkese yaşatsın.ameliyat sonrası biraz şiddetli ağrılar oluyo ama hiç önemsemiyorum.malum pek fırsat bulamıyorum sizleri okumaya inşallah hepimiz güzel haberler getiriceZ
evetttttt....
öpüyorummmm....
Arkadaşım şimdiden hayırlı doğumlar Allah yardımcınız olsunevetttttt....
öpüyorummmm....
Ne güzel bir doğum, maşallah. Allah analı babalı büyütsün yavrunuzu :) Benim için de kokla meleğini annesi.Canım arkadaslarım teker teker alıntı yapamıyorum kusura bakmayın.20 Eylül yani doğum sabahı hazırlıklarımızı yapıp sabah 10da hastanedeydik odamıza yerleşir yerleşmez hemşireler geldi ve seruma başladılar serum bittikten sonra o an geldi ve ameliyathaneye indim çok korktum ortam bi garipti ama bebek seslerini duydukça rahatladım sonra sıra bana geldi ve anestezi doktoru belden iğne yaptı ve beni masaya yatırdılar doktorum güzel bi müzikler seçtim senin için dedi ve müziğin sesini açtı önce hissedip hissetmediğine bakıcam dedi daha başlamadım dedi ameliyata sakın korkma dedi tabi ben narkozun etkisi soğuk ortam ve korkudan titriyorum karnında baskı hisseticrksin ben bilerek bastırıcam bakalım hissediyomusun karnını dedi ve hafif bi baskı hissettim sonra Allah'ın bana hediyesi bebeğimin sesini duydum nasıl yani dedim bu kadar kolaymı inanamadım sonra meleğimi bana gösterdi ve koynuma koydu sonra temizlemek için aldılar giydirip tekrar getirdiler doktorum hadi fotograf çekelim dedi ben ameliyat masasında bebeğim koynumda doktorlar ebeler hemşireler fotoğraf çekildik o kadar güzel bi duyguki Allah'ım isteyen herkese yaşatsın.ameliyat sonrası biraz şiddetli ağrılar oluyo ama hiç önemsemiyorum.malum pek fırsat bulamıyorum sizleri okumaya inşallah hepimiz güzel haberler getiriceZ
Süt içince falan bir coşuyorlar karnımın her yerinde bir kıpırtı oluyor. Tabi tek olunca nasıl olur bilmediğim için bana fazla hareketli geliyor da olabilir :) Kontrolden sonra mutlaka yazarım. Sizler de gelişmeleri yazın mutlaka, merakla bekliyorum güzel haberlerinizi ve fotoğraflarınızı.Ayy yerimm o minnaklarii ayni bedende atan 3 kalp nasil bir mucizedir bu yarabbimm:)) Allahim hem sana hem minnoslara saglik versinn arada bizlere de haber vermeyi unutma tatlimm:)
Süt içince falan bir coşuyorlar karnımın her yerinde bir kıpırtı oluyor. Tabi tek olunca nasıl olur bilmediğim için bana fazla hareketli geliyor da olabilir :) Kontrolden sonra mutlaka yazarım. Sizler de gelişmeleri yazın mutlaka, merakla bekliyorum güzel haberlerinizi ve fotoğraflarınızı.
Çok sagol canım.en çok beni üzen yarın küçük oğlum neyapıcak ben onu görmeden yapamam bakalım nasıl olcakSeni hatırlıyorum daha önce de yazışmıştık... Doğumunun başlamasına sevindim. Ama dua ediyorum senin için inş.eşin gelene kadar bebeğinle evde beklersin inş.doğumuna yetişir cnm... Uzan hareket etme stres olma büyük nefes al rahatla bi.. Sakin olman çok önemli...
mrb kızlar!
son iki aydır hiç yazamadım babam bir ay yoğun bakımdaydı sonra çıkardık çok şükür hep onunla ilgilendim dualarla geçti günlerim çok şükür babam yaşıyor , bebeğime de onca stres arasında bir şey olmadı Allahtan sadece bir kere acillik oldum.
bu zmn zarfında hamilelik süreciniz umarım güzel geçmiştir. sanırım bir kaç kişi doğumda yapmış . Allahım analı babalı büyütsün hayırlı olsun .
kısmetse bnm 3 haftam kaldı sezaryana. artık haftada bir kontrole gitmeye başlıorum. bebek biraz iriymiş o yüzden doktorum decaviti bırakmamı söyledi. nst de ikidir problemsiz gitti. bebeğim kanala inmiş o yüzden evde otur yat iş yapma dedi. ama nerde.. hem 16 aylık kızımla ilgilenmek zorundayım hemde artık son haftalar hep doğum için ev temizlikleriyle uğraşıorum. bide alışverişler için mecbur dışarı çıkıorum zaten evde oturamam ben:) pek doktoru bu konuda dinlemiorum ama bişey olmaz herhalde.. ama bel ağrılarım çok yoğunlaştı. bide geceleri uyuyamıorum. o kadar uykum gelio bayılacak gibi oluorum yatağa yatıorum yüreğimde bir heyecan uyuyamıorum. sabah ezanından sonra bayılıorum. sizde de var mı uyku problemi?
2014 eylül ve ekim k.k grubumuzun adı...facedeki grup Eylül Ekim 2014 anneleri dimi?
evetttttt....
öpüyorummmm....
bnde tam smdı bunu sormaya gelmıstım buraya.mesaneme bıcak saplanır gbı oluor ara ara ve alttan iğne batması gbı oluor.hele o mesaneye yapılan saplantı çok canyakıcı ama bnde bılemıorum acaba kızımmı yapıor yoksa yalanco sancımıBen de sabahları erkenden uyanır oldum, biraz heyecandan biraz da bebişin göğsüme yaptığı baskıdan dolayı. Sonra öğleye doğru ağır bir uykuya yatıyorum.
Bu aralar alttan iğne batar gibi oluyor, bu ne olabilir sancı mı yoksa bebişin sıkıştırması mı, böyle bir şey yaşayan var mı acaba?
eklenmişim cnm çok saol2014 eylül ve ekim k.k grubumuzun adı...
Rabbim yardmcık olsun annen falan olmıcak mı yanında.Çok sagol canım.en çok beni üzen yarın küçük oğlum neyapıcak ben onu görmeden yapamam bakalım nasıl olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?