2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
saglikli bi sekilde alirsin bebegini kucagina insallah.Allah yardimcin olsun

Benim nstde daha hiç sancı çıkmadı bende çok merak ediyorum inş.bende senin gibi hissetmem :) şimdi heyecanlanma daha iyi bebeğini kucağına alınca tüm duyguları bir anda yaşarsın :)

İnşallah canım ama baya bi kasılmalar bitmedi bebek şekerlerimizi teslim almaya gidip,şubeye çalışamaz raporumu verip dönene kadar ciddi rahatsızlık verdi karnımdaki sertleşmeler eve gelip uyudum biraz geçti şükür, doğumu çabuklaştırmak istediğini okudum senin geçmişten baya yürüyebildiğin kadar yürü, yorulunca bebekler rahatsız oluyo olabilirler, yoksa evde yatıp uzandıkça ohh onlarda içerde rahat rahat takılıyorlar.

İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz bizi habersiz bırakma tabikide hakkımız helal olsun...bu gece uyku girmez gözüne bol bol dua et...doğum hikayenide mutlaka bekliyoruz

Canım allah ın yardımıyla çok kolay ve güzel bi doğum olur inşallah, bol bol dua et allah yardımcın olsun

mrb kızlar!
son iki aydır hiç yazamadım babam bir ay yoğun bakımdaydı sonra çıkardık çok şükür hep onunla ilgilendim dualarla geçti günlerim çok şükür babam yaşıyor , bebeğime de onca stres arasında bir şey olmadı Allahtan sadece bir kere acillik oldum.
bu zmn zarfında hamilelik süreciniz umarım güzel geçmiştir. sanırım bir kaç kişi doğumda yapmış . Allahım analı babalı büyütsün hayırlı olsun .
kısmetse bnm 3 haftam kaldı sezaryana. artık haftada bir kontrole gitmeye başlıorum. bebek biraz iriymiş o yüzden doktorum decaviti bırakmamı söyledi. nst de ikidir problemsiz gitti. bebeğim kanala inmiş o yüzden evde otur yat iş yapma dedi. ama nerde.. hem 16 aylık kızımla ilgilenmek zorundayım hemde artık son haftalar hep doğum için ev temizlikleriyle uğraşıorum. bide alışverişler için mecbur dışarı çıkıorum zaten evde oturamam ben:) pek doktoru bu konuda dinlemiorum ama bişey olmaz herhalde.. ama bel ağrılarım çok yoğunlaştı. bide geceleri uyuyamıorum. o kadar uykum gelio bayılacak gibi oluorum yatağa yatıorum yüreğimde bir heyecan uyuyamıorum. sabah ezanından sonra bayılıorum. sizde de var mı uyku problemi?

Allah yardimcin olsunn canim kolay ve rahat saglikli bi dogumun olsun insallahh :)

canım birşey sorcam, 37.haftada çalışamaz raporu mu verdin iş yerine? Biz 32.de çalışabilir diye bi rapor alıp verdik, 15 eylülde sakın işe gtme işyeri ceza yer dediler, 37.haftada bi daha çalışamaz raporu almadk yani.. alcakmydık kafam karştı??

Maşallah Allah analı babalı büyütsün :)

Şimdiden hayırlı olsun sende kavuşuyorsun ne güzel sırayla herkes alacak inşallah sağlıkla..Haberlerini bekliyoruz.

Arkadaşım şimdiden hayırlı doğumlar Allah yardımcınız olsun

Ne güzel bir doğum, maşallah. Allah analı babalı büyütsün yavrunuzu :) Benim için de kokla meleğini annesi.

Ayy yerimm o minnaklarii ayni bedende atan 3 kalp nasil bir mucizedir bu yarabbimm:)) Allahim hem sana hem minnoslara saglik versinn arada bizlere de haber vermeyi unutma tatlimm:)
Süt içince falan bir coşuyorlar karnımın her yerinde bir kıpırtı oluyor. Tabi tek olunca nasıl olur bilmediğim için bana fazla hareketli geliyor da olabilir :) Kontrolden sonra mutlaka yazarım. Sizler de gelişmeleri yazın mutlaka, merakla bekliyorum güzel haberlerinizi ve fotoğraflarınızı.

Canım güzel haberlerini okudukça çok mutlu oluyorum :) inşallah sağlıkla bebişler dünyaya gelecek :)

Çok sagol canım.en çok beni üzen yarın küçük oğlum neyapıcak ben onu görmeden yapamam bakalım nasıl olcak

Ben de sabahları erkenden uyanır oldum, biraz heyecandan biraz da bebişin göğsüme yaptığı baskıdan dolayı. Sonra öğleye doğru ağır bir uykuya yatıyorum.

Bu aralar alttan iğne batar gibi oluyor, bu ne olabilir sancı mı yoksa bebişin sıkıştırması mı, böyle bir şey yaşayan var mı acaba?

Hayırlı haberlerini bekliyorum canim dualarimiz sizinle allaha emanet ol rabbim yardimciniz olsun....

bnde tam smdı bunu sormaya gelmıstım buraya.mesaneme bıcak saplanır gbı oluor ara ara ve alttan iğne batması gbı oluor.hele o mesaneye yapılan saplantı çok canyakıcı ama bnde bılemıorum acaba kızımmı yapıor yoksa yalanco sancımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…