2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Masallah canim benim ne kadar guzel kolay bi dogumun olmuss Allah yavrunu sana bagislasinn tatlimm:))

Bahsettiğin ağrılar olağan diyebilirim. Bende de var gün gün artıyor. Herkeste başka başka yerlerde benim neyseki belim ağrımıyor:) doğru diyorsun senin daha günün var bayramda bol bol gezip et yersin son ay hareket etmek doğumu kolaylaştırıyormuş:) hayırlısı..

Canım çok güzel bir doğum yapmışsın. Doktorundan da Allah razı olsun çok iyi davranmış:) Sağlıkla büyüt bebeğini:) Allahım biz bekleyenlere de nasip etsin. Amin.

:merhaba kızlar :)) tazecik anneler.... Çoğumuz bebeklerimizi kucağımıza aldık galiba... banada doktor bayramdan önce doğar dedi önce bebek ters demiş sonra döndü dedi şimdi yine tersmiş suyum azalmak üzereymiş birde eş yaşlanması dedi.. Sezeryan yapmak için ne diyeceklerini şaşırıyorlar sanki

Anne olmak kolay mı cnm, hediyesini düşününce herşeye değer zor tabi ama katlanmaya değer.
Benimde öyle bir endişem vardı eşimle araştırdık yeterli beslenildiğinde emzirme sıkıntı yaratmıyormuş. Öyle bir endişem yok..kısmet artık :)
Aaa çok iyiymiş o zaman içim rahatladı

KIZLAR BEN FACEDE KI GRUBA ISTEK YOLLADIM AMA KABUL EDILCEKMI.NASIL HABER VERIYORSUNUZ BIR ZAHMET DESENIZ

banada doktorum 35+1de 2900 dedi ve kafa gelisimi 3 hafta ileri dedi bi sakincasi var mi diye sordum normal dogurman zor olabilir dedi. ben normal istiyorum ins olur

bakıyorumda çoğu kişi sezeryan oldu, kiminin bebeği kilolu diye, kiminin zayıf gelişmiyor diye, kimisinin çatısı darmış, normal doğum kalmayacak bu gidişle

bakıyorumda çoğu kişi sezeryan oldu, kiminin bebeği kilolu diye, kiminin zayıf gelişmiyor diye, kimisinin çatısı darmış, normal doğum kalmayacak bu gidişle
doktorum sezeryan derse baska bi dr a daha gorunucem. sonucta ultrasondaki ölcumleri kendileri yapiyolar ve alettede sorun olabilir o yuzden tek dr a guvenemem. hekese sezeryan demeleri cok garip

doktorum sezeryan derse baska bi dr a daha gorunucem. sonucta ultrasondaki ölcumleri kendileri yapiyolar ve alettede sorun olabilir o yuzden tek dr a guvenemem. hekese sezeryan demeleri cok garip
evet gerçekten garip, aslında tüm ekim anneleri doğum yaptıktan sonra bir liste yapıp baksak kaç kişi normal doğum yapabilmiş

sanırım biraz doktorlada alakalı

evet doktorlasda alakalı tabi kadın bana bu bebek iri normal çok zor olur derse bi doktora daha gıderim ona göre sezeryanı kabul ederim sonuçta can da önemli normal doğum yapmaya niyetlenip onca acıyı çeken sonra da sezeryan acısı çekmek zorunda kalan bi arkadaşım var o yüzden korkuyorum

evetttttt....
güzel arkadaşlarım ben artık müsaade istiyorum, birazdan annem gelecek, herkeste bir heyecan, görümcemler kurabiyeler hazırlamışlar, annem 1 aylığına bana taşınıyor, eşim stres küpü olmuş patlayacak kadar öfkeli, bense burda oturdum mesaj yazıyorum :) :) inşallah yarın sabahta bu kadar rahat olabilirim,

zor geçen hamilelik süresinde tüm herşeyi sizlerle paylaştım, belkide olmasaydınız psikolojim çok kötüye giderdi , düşünsenize aylardır evde tek başımayım, sadece doktora gidebildim, ilginiz ,verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim,
inşallah hastaneden sağlıkla dönüp doğum hikayemi de sizlerle paylaşabilirim,

inşallah kimseyi kırmamışımdır, benim hakkım hepinize helal olsun, lütfen sizlerde hakkınızı helal edin, dualarda unutmayın,

öpüyorummmm....

maalesef öyle durumlarda oluyor, inşallah normal isteyen tüm herkes bir avazda kurtulur

Ben de sezeryan lafindan huylaniyorum ve doktorlarin bilerek sezeryan dedigini dusunuyorum benim soyle bir durumum oldu : sancim olunca doktor alttan bakti acilma var mi diye muayene sonrasi benimle konustu catin dar gibi geldi ama bebek birazcik ilerlesin acilmaya bagli genisleme olabilir simdiden kesin konusmamak gerek dedi ( bu doktor bana dogum yaptirmayacak kendisi de biliyor baska doktora gittigimi ) birkac gun sonra yine ayni doktor 1 cm acilman var ama genisleme yok buyuk ihtimalle cok fazla genisleyemeyecek normal yapamayacaksin dedi sonra ebe bakti o da kemigin direk elime geldi dedi

Kendi doktoruma gittigimde ebe bakti ve o da kemigimin eline geldigini soyledi doktora da bilgi verdi doktorun henuz kararini bilmiyorum ama imkansiz gorunuyor ayrica sunu da belirteyim benim doktor normal dogum tarftari meshur bir doktor normal dogum ve sezeryan ucreti de ayni durum boyle olunca ben de altinda birsey aramadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…