Canım arkadaslarım teker teker alıntı yapamıyorum kusura bakmayın.20 Eylül yani doğum sabahı hazırlıklarımızı yapıp sabah 10da hastanedeydik odamıza yerleşir yerleşmez hemşireler geldi ve seruma başladılar serum bittikten sonra o an geldi ve ameliyathaneye indim çok korktum ortam bi garipti ama bebek seslerini duydukça rahatladım sonra sıra bana geldi ve anestezi doktoru belden iğne yaptı ve beni masaya yatırdılar doktorum güzel bi müzikler seçtim senin için dedi ve müziğin sesini açtı önce hissedip hissetmediğine bakıcam dedi daha başlamadım dedi ameliyata sakın korkma dedi tabi ben narkozun etkisi soğuk ortam ve korkudan titriyorum karnında baskı hisseticrksin ben bilerek bastırıcam bakalım hissediyomusun karnını dedi ve hafif bi baskı hissettim sonra Allah'ın bana hediyesi bebeğimin sesini duydum nasıl yani dedim bu kadar kolaymı inanamadım sonra meleğimi bana gösterdi ve koynuma koydu sonra temizlemek için aldılar giydirip tekrar getirdiler doktorum hadi fotograf çekelim dedi ben ameliyat masasında bebeğim koynumda doktorlar ebeler hemşireler fotoğraf çekildik o kadar güzel bi duyguki Allah'ım isteyen herkese yaşatsın.ameliyat sonrası biraz şiddetli ağrılar oluyo ama hiç önemsemiyorum.malum pek fırsat bulamıyorum sizleri okumaya inşallah hepimiz güzel haberler getiriceZ
Bahsettiğin ağrılar olağan diyebilirim. Bende de var gün gün artıyor. Herkeste başka başka yerlerde benim neyseki belim ağrımıyor:) doğru diyorsun senin daha günün var bayramda bol bol gezip et yersinAy yok canım ben daha 35. haftadayım daha dursun benim kızım büyüsün :) hayırlısı tabi bu işler belli olmuyor sağlıklı olsunlar da. Hurmaya ben bayramdan sonra başlıcam daha erken bana:) ama bugün adet ağrısı gibi hafif bel ve bacak ağrım var..
Hadi ya masallah Allah hepimize kolay dogumlar nasip etsinhiç korkma benim kardeşim 4.1oo doğdu, üstelik anneme hiç dikiş atmadılar,
Canım çok güzel bir doğum yapmışsın. Doktorundan da Allah razı olsun çok iyi davranmış:) Sağlıkla büyüt bebeğini:) Allahım biz bekleyenlere de nasip etsin. Amin.Canım arkadaslarım teker teker alıntı yapamıyorum kusura bakmayın.20 Eylül yani doğum sabahı hazırlıklarımızı yapıp sabah 10da hastanedeydik odamıza yerleşir yerleşmez hemşireler geldi ve seruma başladılar serum bittikten sonra o an geldi ve ameliyathaneye indim çok korktum ortam bi garipti ama bebek seslerini duydukça rahatladım sonra sıra bana geldi ve anestezi doktoru belden iğne yaptı ve beni masaya yatırdılar doktorum güzel bi müzikler seçtim senin için dedi ve müziğin sesini açtı önce hissedip hissetmediğine bakıcam dedi daha başlamadım dedi ameliyata sakın korkma dedi tabi ben narkozun etkisi soğuk ortam ve korkudan titriyorum karnında baskı hisseticrksin ben bilerek bastırıcam bakalım hissediyomusun karnını dedi ve hafif bi baskı hissettim sonra Allah'ın bana hediyesi bebeğimin sesini duydum nasıl yani dedim bu kadar kolaymı inanamadım sonra meleğimi bana gösterdi ve koynuma koydu sonra temizlemek için aldılar giydirip tekrar getirdiler doktorum hadi fotograf çekelim dedi ben ameliyat masasında bebeğim koynumda doktorlar ebeler hemşireler fotoğraf çekildik o kadar güzel bi duyguki Allah'ım isteyen herkese yaşatsın.ameliyat sonrası biraz şiddetli ağrılar oluyo ama hiç önemsemiyorum.malum pek fırsat bulamıyorum sizleri okumaya inşallah hepimiz güzel haberler getiriceZ
Anne olmak kolay mı cnm, hediyesini düşününce herşeye değererken hamılelıklerde sut azalmadı olablıormus.ılk bebegın sutunden almakta yazık olur.ayy ben 3ay kusmaktan toplam altı ayda mıde rahatszlgndan cektım hele o koku hassasıyetı ve esıne yaklasamama yokmu.bırdaha mı yasıcam bunlarıııııı
Aaa çok iyiymiş o zaman içim rahatladıBenimde öyle bir endişem vardı eşimle araştırdık yeterli beslenildiğinde emzirme sıkıntı yaratmıyormuş. Öyle bir endişem yok..kısmet artık :)
banada doktorum 35+1de 2900 dedi ve kafa gelisimi 3 hafta ileri dedi bi sakincasi var mi diye sordum normal dogurman zor olabilir dedi. ben normal istiyorum ins olurhiç korkma benim kardeşim 4.1oo doğdu, üstelik anneme hiç dikiş atmadılar,
gelde sinir olmakızlar annem eczaneye gitti de onu bekledim. eczaneci aramış saat 4de tel.açmamışlar.. mesaileri bitmiş..
diyecek söz bulamıyorum.
sanırım biraz doktorlada alakalıHadi ya masallah Allah hepimize kolay dogumlar nasip etsin
banada doktorum 35+1de 2900 dedi ve kafa gelisimi 3 hafta ileri dedi bi sakincasi var mi diye sordum normal dogurman zor olabilir dedi. ben normal istiyorum ins olur
Ben yazıyim seni eklesinler okKIZLAR BEN FACEDE KI GRUBA ISTEK YOLLADIM AMA KABUL EDILCEKMI.NASIL HABER VERIYORSUNUZ BIR ZAHMET DESENIZ
bakıyorumda çoğu kişi sezeryan oldu, kiminin bebeği kilolu diye, kiminin zayıf gelişmiyor diye, kimisinin çatısı darmış, normal doğum kalmayacak bu gidişle
doktorum sezeryan derse baska bi dr a daha gorunucem. sonucta ultrasondaki ölcumleri kendileri yapiyolar ve alettede sorun olabilir o yuzden tek dr a guvenemem. hekese sezeryan demeleri cok garipbakıyorumda çoğu kişi sezeryan oldu, kiminin bebeği kilolu diye, kiminin zayıf gelişmiyor diye, kimisinin çatısı darmış, normal doğum kalmayacak bu gidişle
evet gerçekten garip, aslında tüm ekim anneleri doğum yaptıktan sonra bir liste yapıp baksak kaç kişi normal doğum yapabilmişdoktorum sezeryan derse baska bi dr a daha gorunucem. sonucta ultrasondaki ölcumleri kendileri yapiyolar ve alettede sorun olabilir o yuzden tek dr a guvenemem. hekese sezeryan demeleri cok garip
sanırım biraz doktorlada alakalı
maalesef öyle durumlarda oluyor, inşallah normal isteyen tüm herkes bir avazda kurtulurevet doktorlasda alakalı tabi kadın bana bu bebek iri normal çok zor olur derse bi doktora daha gıderim ona göre sezeryanı kabul ederim sonuçta can da önemli normal doğum yapmaya niyetlenip onca acıyı çeken sonra da sezeryan acısı çekmek zorunda kalan bi arkadaşım var o yüzden korkuyorum
bakıyorumda çoğu kişi sezeryan oldu, kiminin bebeği kilolu diye, kiminin zayıf gelişmiyor diye, kimisinin çatısı darmış, normal doğum kalmayacak bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?