2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
sen yinede ara tatlim benim cumaya daha var icin rahat etsin en azindan belkide randevuyu erkene alir dualarim seninle insallah gecicek Allahin izniyle uzulme sakin Allah bebegini korur insallah merak etme

Cok tsk ederim cnm benimm cokk saol...Allahim hepimizin bebeklerini korusun insallah...

İnsallah cnm insallah dedigin gibi hicbisey olmaz cok korkuyorum gercekten uzandim zaten uzandim da acisindan sirtustu bile yatamiyorum biraz uyumaya xalisicam sinirlerim bozuldu iyice

Tatlım Allah korusun,hiçbir şey olmamıştır üzülme lütfen. Uyu canım en iyisi sen,hem dinlenmiş olursun hem de biraz sakinleşirsin...

Sağlam tutunmuş bir bebeğin o şekilde düşeceğini zannetmiyorum açıkçası...

kızlar mesela benim doktorum çok iyi bir uzman doctor ama adam kesinlikle fazla konuşmuyo bu beni sinir ediyo bilgisine çok güveniyorum sizinkiler nasıl ben çoğunlukla asistanıyla muhattap ouyorum telefonda felan

İnsallah cnm ya insallah cok korkmustum ama sizlerle konusunca daha iyi hissettim kendimi saolun kizlar yaa

Zamanında ben de kabızlıktan çok çektim, kanayacak kadar kötü olurdum. Çok şükür son yıllarda iyiyim. Bana haşlanmış mısır ve közlenmiş biber çok iyi geliyor. İkisinin de konservesi var, hemen bu akşam yemeni tavsiye ederim. Ayrıca sabahları ılık su, içebiliyorsan aç karnına 1 kaşık zeytinyağı, bol bol çiğ sebze ve meyve yemeni tavsiye ederim. Baharattan, özellikle karabiberden uzak dur bir de muz yeme bu aralar. Geçmiş olsun.

Son düzenleme:

Muz beni de olumsuz yönde çok etkiledi ve bıraktım yemeği.Elma tarzı lifli besinler al canım.El birliğiyle çözücez bu sorunu..

Şu an şeyimizle kavga eder durumdayız :)

Tamam canim cok tsekkurler dediklerini denicem mutlaka insallah ise yarar...

Muz beni de olumsuz yönde çok etkiledi ve bıraktım yemeği.Elma tarzı lifli besinler al canım.El birliğiyle çözücez bu sorunu..

Şu an şeyimizle kavga eder durumdayız :)

Aynen o durumdayiz :) siz soyledikten sonra dikkatimi cekti de bende gunlerdir surekli muz yiyorum ondan olabilir

Aynen o durumdayiz :) siz soyledikten sonra dikkatimi cekti de bende gunlerdir surekli muz yiyorum ondan olabilir

Kesinlikle ondandır, ben son 3 gündür bıraktım yemeyi ve rahatladım. Faydalı olsun diye muz yerken, az daha kendimize zarar vereceğiz yahu :))

Canım bir de bi daha o kadar hırs yapma :)) Cem Yılmaz'ın dediğini düşün, bırak gider o :)))

Yaa igrenc bi muhabbet yapiyoruz suan biliyorum ama durum oyle bildigin gbi diildi biraksam 40 sene cikmazdincnm mecbur klmasam o kadar ıkınmazdim zaren

Yaa igrenc bi muhabbet yapiyoruz suan biliyorum ama durum oyle bildigin gbi diildi biraksam 40 sene cikmazdincnm mecbur klmasam o kadar ıkınmazdim zaren

Canım ben seni güldürmek istemiştim. Yoksa konunun ne kadar sıkıntılı olduğunu biliyorum, ben de yaşıyorum bunu zaman zaman.

Tamam önlemlerimizi aldık,inşallah bir daha böyle sıkıntı yaşamazsın,çok geçmiş olsun tekrar

Ayy insallah cnm yaa insallah hicbiriizn basina gelmez bidaa

benim ilk gebeliğim olduğu için bilgim yok sanırım. teşekkürler Azure1

Al işte aynısı benim alışveriş merkezine bile giremiyorum. Kokular beni benden alıyor. Mutfağa giremiyorum özellikle buzdolabına bakamıyorum bile o koku beni mahvediyor. Sabah gerekse sadece poaca yiyordum bu aralar oda beni kötü yapmaya basladı akşam yemeğindede genelde meyve yemeye çalışıyorum yada çorba ekmek baska hiç birsey yok yiyemiyorum içemiyorum. 9 ay geçse bitse artık diye dua ediyorum. Sabah kalkıp ağladım resmen ben bu saah ne yiyeceğim napacağım diye. Kiloyu falan düşündüğün yok yeterki yemek yiyeyim ama yok onuda beceremiyorum. Öğürmek istiyorum ama o durumuna sevmiyorum zaten ötesini yapamam. Çıkartamam yani

kızlar eylül annelerinin topiği de var forumda. anlattıklarınızı biz yaşamadığımız için bize biraz farklı geliyor. eylül anneleriyle paylaşırsanız ya da özel mesaj gönderirseniz birbirinize hem sizler hem hem bizler için daha faysalı olur.

Sevgiyle.

kızlar ben çıldıracağım! tutmayın beni!

internetten baktım kan idrar sonuçları çıkmış.. sabah dr a söyledim kan pıhtılaşması için kan verecektim diye. aslında onun için gitmiştim.. ama ilk viziteler yazmış yani içinde kan pıhtılaşması trom.panel mi demiştiniz o yok.

dedim ama nette şu açıklamayı gördüm.
Trombosit (platelet, PLT):
Kanda blulunana pıhtılaşma hücrelerine trombosit denir.

benim PLT 247 150-450

sizde de PLT YE göre mi dediler pıhtı var diye..

Son düzenleme:

Kaçıncı Çocuk : BİRİNCİ
Son Adet Tarihi : 09.01.2014
Tahmini Doğum Tarihİ : 17.10.2013 EKLEYEBİLİRSİNİZ BENİDE

iyi aksamlar kızlar bişi sorucam sizlere aranızda hala arada adet olucakmıs gbi alt karın agrısı yasayanlar var mı bnm özellikle sbhları kalkınca hafif bel karın agrım oluyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…