2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
benim ilk gebeliğim olduğu için bilgim yok sanırım. teşekkürler Azure1

Allah sağlıkla geçirmeni nasip etsin canım, rica ederim.

Hayatçım sakin ol, gönderdiğin sonucun yanındaki 150-450 referans değer ise senin değerlerin normal görünüyor çünkü referans değer aralığındasın. Trom. panelini zaten kadın doğumcular isteyemiyor ki genetik polikliniğinden isteniyor. Senin galiba bir kaybın olduğu için sevketmemişler, bu çok saçma bence de. ama moralini bozma belki de yoktur sende iyi düşün. Bir arkadaş yazmıştı buraya sadece coraspin kullanarak geçirdim ilk gebeliğimi diye,sen de kullanıyorsun biliyorum, o korur sizi umarım.

Senin değerin 247 ise normal görünüyor sonuç. Tahlilleri nerede yaptırdın? Devlet-Özel-Üniversite. Benim teşhisim trombofili paneli sonucunda konuldu.
Bence de takma kafana artık. Başından beri Coraspin kullanıyorsun, iğneye de bugün başlayacaksın. Arkadaşımın ablası hamile, ilk 10 haftada yaşadığı 4 düşüğü var, pıhtılaşma teşhisi konulmadığı halde doktoru 6. haftada coraspin ve clexane ye başlattı şimdi 24 haftalık hamile, artık iğneye gerek kalmadı demiş doktor. Senin doktorunun da vardır bir bildiği.

Son düzenleme:

Değil mi ama, öyle bir an gelecek ki bugünler aklımıza bile gelmeyecek, kucağımızda kuzularımızla gülüp geçeceğiz :)

ayceey Eylül değil direk Ekim annesi ayrıca bende ultrasona gore ekim annesiyim. Senin gebeliğin daha cok kücük, hissetmemen normal.

Sevgiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
iyi aksamlar kızlar bişi sorucam sizlere aranızda hala arada adet olucakmıs gbi alt karın agrısı yasayanlar var mı bnm özellikle sbhları kalkınca hafif bel karın agrım oluyooo

Alt karın ağrısı kasık ağrıları kasılmalar ara sıra bendede oluyor tatlım.

iyi aksamlar kızlar bişi sorucam sizlere aranızda hala arada adet olucakmıs gbi alt karın agrısı yasayanlar var mı bnm özellikle sbhları kalkınca hafif bel karın agrım oluyooo

Bende de var, canım. Hatta gece kasık ağrısı uykudan uyandırdı. Başımda dönüyor.Korkuyorum.Yarın ikinci randevuma gideceğim. İnş. hayırlı ve afiyyetli haberler alırım.

doktor izne ayrılış bulunduğumuz ilçede de bi tane kadın doğumcu var 2 hafta sonraya kaldı artık ilk buluşma

iyi akşamlar kızlarr 2 hafta sonra görebilicem kuzumusanki doktora da gitmeyince tam olarak kendime hamileyim diyemiyorum nedense

slm kızlar bende ekim annesiyim daha bugün öğrendik daha çok küçük keseyi göremedik haftaya bida gidicez

O başka bir tetkik canım, mesela trombositi düşük çıkan kişilerde kan çok curudur ve bir kesik vs. anında kanama durmaz yani pıhtılaşamaz...

Yine de bu değer pıhtılaşma ile ilgili ufak bir fikir verebilir ama pıhtılaşmanın asıl teşhisi dün yazdığım tetkiklerle koyuluyor...

Merak ettiğim şey şu senle ilgili olarak; doktorun asıl testleri istemeden, teşhis koymadan niçin sana durduk yere iğne verdi ki, çok gereksiz ve amatörce birşey bu canım... Sadece Corsapini kullanmak daha akılcı olacaktır çünkü birçok gebeye bunu veriyorlar zaten...

benim midem bulanmıyor ama iştahım da yok bişeyi çok canım istiyor 2 lokma lınca doyuyorum sizde mi öylesiniz...bi de sürekli uyusam keşke uykuya doyamıyorum bu aralarr

slm kızlar bende ekim annesiyim daha bugün öğrendik daha çok küçük keseyi göremedik haftaya bida gidicez

Hadi hayırlı olsun canım, sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah

İlk sayfadaki mesajı okuyup gerekli bilgileri yazarsan listemize ekleyeyim seni de
:13:

Hadi hayırlı olsun canım, sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah

İlk sayfadaki mesajı okuyup gerekli bilgileri yazarsan listemize ekleyeyim seni de
:13:

muhtemel doğum tarihi 24 ekim cnm 2. bebek kocaeli bu kadar sanırım eksik yok herhalde

ALLAH kucağımıza almayıda nasıp etsın canım bakalım ben yarımn kese ıcın gıdıcem tam 6 oluyorum yarın uyku bıle yok bende sugune kadar yaa

Canım benimde olmuştu doktorum demekki az su içiyosun dedi sabah uyanıruyanmaz ılık suya 1tatlı kasığı hakiki Zeytinyağı koyup iç ve günde en az 2 lt su iç dedi.1-2 güne düzeldim.seninde düZelir inşallah canım

kızlar ilk iğnemi yaptım.karından.. dr bacaktan falan dedi ama ben prospektüs de hemodiyaliz endikasyonu yoksa kaslara yapmayın gibi birşey vardı. ben onu araştırmadım sormadığım için karından yaptım. ilk başta birşey hissetmedim. sonra yanma tabi..
coraspirin ve progestana devam dedi. coraspirin bu ilaçla kullanılıyormuş. morarır korkma dedi. ama ben o zaman korktum( neyse şuan kurtuldum.. iyiyim.

hımm ben kadın doğumcularda istiyor sanıyordum.
saçma yazık değil mi böyle bir fırsat varken..
sağol canım inşallah korur..

ankara zekai tahir devlet hastanesinde yaptırdım.kutunun içinde 10 tane var.. günde mi diye sormadım dr a. hani gün aşırı olur falan ama eczacı birşey demediyse gündedir demiş.. dr başka birşey deseydi aklımda kalırdı demek ki günde dedi..

dr iyi bir dr ama önlem amaçlı verdi..ilk gebelik kayıp oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…