2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bebisin donmeye calisiyodur..ben de bazen cok sık oluyo. Tuvalet ihtiyaci hissediyorum sonra geciyo. Bu kasilmaya sertlesmeye sanci diyen de var. Artik bilmiyorum

Lale canım ne güzel bebeğinin kilosu çok ideal. Ben de cumartesi günü gidicem 4 boyutlu ultrasona giricem. Kilosunu tam öğrenicem. İnşallah 4 kilo falan çıkmaz. Allah yardımcımız olsun...
Evet cnm önceleri az mı diye endişe ediyordum ama doktorum beni çok rahatlattı. Çok ideal bir kilosu var bebeğinin bence gayet iyi dedi. İnşallah çıkmaz 4 kilo canım +- 350 gr yanılma payı olabiliyormuş ölçümlerin. 2,5 kilonun üstü normal kabul ediliyormuş. Önceden türkiyede yenidoğan bebek kilo ortalaması 2,5 muş. Yeni verileri bilmiyorum dedi doktor. Bi doğsalar da sevsek kucaklasak artık yaaa.... hergün rüyama giriyor emziriyorum oğluşumu. Sende durumlar nasıl canım doğma sinyalleri veriyor mu artık cihangir

Tuvalete çıkma hissi bende de oluyor ama bebek aşağıda hareket edince. Büyük tuvaletin geliyor gibi olur ama wc ye gidince birşey yapamazsan bu gerçek doğum sancısı işaretiymiş cnm.

Lale canım ne güzel bebeğinin kilosu çok ideal. Ben de cumartesi günü gidicem 4 boyutlu ultrasona giricem. Kilosunu tam öğrenicem. İnşallah 4 kilo falan çıkmaz. Allah yardımcımız olsun...
Evet cnm önceleri az mı diye endişe ediyordum ama doktorum beni çok rahatlattı. Çok ideal bir kilosu var bebeğinin bence gayet iyi dedi. İnşallah çıkmaz 4 kilo canım +- 350 gr yanılma payı olabiliyormuş ölçümlerin. 2,5 kilonun üstü normal kabul ediliyormuş. Önceden türkiyede yenidoğan bebek kilo ortalaması 2,5 muş. Yeni verileri bilmiyorum dedi doktor. Bi doğsalar da sevsek kucaklasak artık yaaa.... hergün rüyama giriyor emziriyorum oğluşumu. Sende durumlar nasıl canım doğma sinyalleri veriyor mu artık cihangir

Tuvalete çıkma hissi bende de oluyor ama bebek aşağıda hareket edince. Büyük tuvaletin geliyor gibi olur ama wc ye gidince birşey yapamazsan bu gerçek doğum sancısı işaretiymiş cnm.

Allah inş.dualarını kabul eder :) Birçok insan da senin gibi kendi işini kendi görmek ister.
Dün senden özendim sanırım bugün inadına ayakta birde ütü yapıyorum bebek aşağı insin diye yerçekimini hissetsin biraz bebek habire uzanma şeklindeyim
Yürüyüş yapıyorum da ne kadar işe yarıyor bilmiyorum ağır çekim resmen tempolu yürüyüş falan mümkün değil. Umarım işe yarıyordur.. Evde dolansan biraz yürüyüş olarak az da olsa kardır diye düşünüyorum. Drlar yürüyüş konusunda çok ısrarlı her defasında bastıra bastıra diyor. :)

Bende kasılmalar var bide bugün sancılarım başladı canım. Artık hissedilir biçimde sancılarım oluyor çok şükür. Galiba artık yaklaşıyorum o güne:) sen alttan muayene oldun mu, açılmana bakıldı mı? Ben cımartesi baktırayım diyorum artık 40. Haftamızda oluyoruz.

Herkese günaydın:)
Anaam forumda kimse yok herkes doğurmaya mı gitti yoksa:)
SİMLA ne yaptın canım?
ELİFSEN den ses var mı dün doğumu vardı diye biliyorum.
40.haftaya kalacağımı sanmıyorum ama daha zamanı var bakalım bu cumartesiye kalacak mı :) Ütü yapıyorum hava güzel yürüyüşe çıkıcam yoriyim diyorum biraz kendimi :)

Bebisin donmeye calisiyodur..ben de bazen cok sık oluyo. Tuvalet ihtiyaci hissediyorum sonra geciyo. Bu kasilmaya sertlesmeye sanci diyen de var. Artik bilmiyorum

Bugün olmadı daha hiç, yorulunca oluyor bence kızlar doktora sordum rahim kasılması onlar dedi, rahim kendini doğuma hazırlıyor yakında buna sancılar eklenir dedi,
doğumu hızlandırmak isteyenler biraz yormalı gibi kendileri, bi de bugün ağdaya gittim her zamankinden çok acıdı ama benim ağdacım yoktu diğer kıza yaptırdım ondan da olabilir bilemedim

Kamuran resmen havaya uçtum.bnde demin anneme dıodum sancım olmuor vs dıye ama senı okuyunca çok rahatladm

Canim maasallah cok guzel kilosu 35 haftalikken ne kadardi benim 35+2de 2400-2500 civari dedi doktor acba 38+4 te 3000 kilo olur mu 3 u doldurmasini cok istiyorum...

Ayni hisleri yasiyorum evet bunlar doguma yaklasmanin belirtileri hicbir sekilde de gecmiyor kendiliginden geciyor

Canim maasallah cok guzel kilosu 35 haftalikken ne kadardi benim 35+2de 2400-2500 civari dedi doktor acba 38+4 te 3000 kilo olur mu 3 u doldurmasini cok istiyorum...
36+0 da 2700 dü canım. İnşallah seninkide 3 ü geçer benim haftalara geldiğinde.

Maşallah senin doğum yakın desene:)zaten benden önce doğuracaktın sen:) benimde sancım oluyor gibi ama tam emin olamıyorum. Doktorum alttan muayene etme konusunu hiç açmadı bende istemedim cnm. Doktoruma çok güveniyorum gerekse yapardı diye düşünüyorum. Annem 3 çocuk doğurdu hiç doktora kontrole bile gitmemiş. Allah yolunu verirse olur derler ya bende o kafadayım şimdilik bir de kilosu çok değil ya doğurabilirim diye düşünüyorum. Onunda verdiği bir rahatlık var. Kolayca kurtuluruz inş.

Meraba arkadaşlar bende ekim annesi olcam inş size bir sorum olcak burda sezeryan olan arkadaşlar çok fazla benim şuan normal görünyor ama belli olmaz tabi oyuzden herşey hakkında ufakta olsa fikrim olsun istyrum. Sezeryan olduktan sonra hemen korse takan arkadaşımız oldumu acaba çok merak edyrum karnımzn sarkmaması için merak edyrum çok hemen taknca sorun olurmuki?

Zaman geçmiyor sanki artık. 22 ekimde benim sezeryan tarihim.bu güne kadar günler geçti şimdi bir günü geçiremiyor haldeyim. Sizlerin daha yakın doğumlariniz.haberlerinizi alarak mutlu olucam 1 ay daha.hayirlarla sağlıklı doğumlar olsun güzel anneler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…