2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Ama ben 2 lt den fazla su iciyorum cnm ya ama su zeytinyagi olayini denicem yarindan itibaren tsk ederim...

Ben Gazi Üniversitesi'nde yaptırdım tahlillerimi. Kadın doğumcu testi yazdı, tıbbi genetiğe gittim orada bir dosya daha açıldı, hikayemi, kayıpların haftasını, şeklini, akraba evliliği, ailede genetik hastalık vs. var mı diye sordular. Sonra kan verdim. Kanı genetik laboratuvarına teslim ettim, merkez laboratuvara gitmedi kanım, hastane içinde hastane gibi zaten tıbbi genetik, epey ayrıntılı yani.
Antalya'da devlet hastanelerinde genetik testler yapılmıyor. Araştırma ve üniversite hastanelerinde yapılıyor. Tabii Ankara farklı olabilir. Sanırım senin tek kaybın olduğu için genetik teste gerek görmedi doktorun.
Doktor aksini söylemedikçe günde tek doz, mümkün olduğu kadar aynı saatte yapmaya çalış iğneleri.

Son düzenleme:
muhtemel doğum tarihi 24 ekim cnm 2. bebek kocaeli bu kadar sanırım eksik yok herhalde

Eksik yazmışsın canım.
İlk sayfada yazıyor zaten.

ALLAH kucağımıza almayıda nasıp etsın canım bakalım ben yarımn kese ıcın gıdıcem tam 6 oluyorum yarın uyku bıle yok bende sugune kadar yaa

Amin canım inşallah sağlıcakla devam eder gebeliklerimiz.
Yarın ikimiz de doktordayız o zaman, inşallah güzel haberlerle geliriz

35
Ankara
ilk
03.01.14
11.10.14

Kaydedeceğim canım listemize

Benim de hala ara ara var. Tamamen geçmedi ama eskisi kadar yoğun değil.

Alt karın ağrısı kasık ağrıları kasılmalar ara sıra bendede oluyor tatlım.

çok sağolun kızlar cvplar için 1haftam kaldı kalp atıslarını duymama bebegimin inş bi duysam hayırlısıyla belki biraz dha rahatlarım streste yapıo insan ister istemez agrılar olunca ama sizlerdede olduguna göre dogal demek ki olması hayırlısıyla alalım bebekleri kucaklarımızaa...

Bende de var, canım. Hatta gece kasık ağrısı uykudan uyandırdı. Başımda dönüyor.Korkuyorum.Yarın ikinci randevuma gideceğim. İnş. hayırlı ve afiyyetli haberler alırım.

aynen bnde bazn uyanıyorum agrıyla sen kalp atısı için mi gidicen yarın sen kacıncı haftandasın cnm??????inşş güzel haberlerle dönersin
gönlünce olsunnnn....

teşekkür ederim.. Amin inşallah hayırla devam eder..

benim midem bulanmıyor ama iştahım da yok bişeyi çok canım istiyor 2 lokma lınca doyuyorum sizde mi öylesiniz...bi de sürekli uyusam keşke uykuya doyamıyorum bu aralarr
Tam olarak beni anlatmissin ben anlatsam bu kdr olur tamamen ayniyiz

Yas 26
sehir istanbul
ikinci cocuk
son adet tarihi 20 aralik
bdt 26 eylul

ancak gec dollenme oldugu icin ve ilk dogumumda cok gec oldugu icin ben ekim annesi olarak hissediyorm kendimi :)

iyi akşamlar kızlarr 2 hafta sonra görebilicem kuzumusanki doktora da gitmeyince tam olarak kendime hamileyim diyemiyorum nedense

öyle oluyor ama içini ferah tut. bende gidene kadar anlamdım ama sonrası güzel. inş. ii haberler hakkında iyi düşünnn yüksek moral

kızlar bende acayip haller başladı :26: iştah sıfır midem hep bulanıyo gece gündüz ağzım hep acı tatlıda yesem aynı. bir de duşa girince sonrası kasıklarda ağrı batma oluyor neden acaba üşütüyormuyum ki? böyle olan varmı? duşa girmeye tırsıyorumm

istanbul
04 01 2014
ilk çocuk olacak
12 10 2014 doğacak inş. hee bu arada bu ikinci listeye ekleme talebimm doğurcam hala eklicem kısss :18:

Son düzenleme:
Ben de tazecik anne adayıyım sanırım. Hala şoktayım. Yaklaşık 20 dk önce kan sonucumu öğrendim. Cuma günü adet olmam gerekiyordu. 2 gün erken davrandık. Sonuç 91.64 cıktı. 2 gün sonra tekrarlayacagız testi. Garip hissediyorum :)

Değil mi ama, öyle bir an gelecek ki bugünler aklımıza bile gelmeyecek, kucağımızda kuzularımızla gülüp geçeceğiz :)
Aynenn canım cennet kokulu meleklerimizi rabbim koru sana emanetiz

Gözün aydın canım sağlıcakla al kucağına inşallahh

Yaş 27
Şehir istanbul
Birinci çocuk
Sat 2 ocak
Tdt 9 ekim

Ben yokmuşum ya bu listede​

Canım cok mutlu ettin valla beni. Cumartesi tekrar test yaptıracağım. Çok garibim şuanda. Uyuyamıyorum :)

Bende senin gibiydim cuma sağlık ocağına ver daha rahat olur sonrada benm gibi bel bacak ağrısından uyuyamazsın merak etme

Bende senin gibiydim cuma sağlık ocağına ver daha rahat olur sonrada benm gibi bel bacak ağrısından uyuyamazsın merak etme

Şuanda da adet agrısına benzer agrı var. Sanki heran adet olacakmısım gibi. Doktor normal olduğunu söyledi. Çalıştığım için cuma sabahı zor yaptırırım. Ama akşam cıkısta yaptırabilirim. İnşallah ikiye katlar. Benim hesabıma göre ekimin son haftasında dogacak sanırım. Tabi doktor daha iyi bilir. Doktora nezaman gideyim? Keseyi falan nezaman görürüz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…