2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Canım ben tam 5. Hafta da keseyi gördüm o şekil randevu al doktordan o ağrılara gelince bebişin yerleşiyoda yerleşiyo ondan onlar benim de arada oluyor ama 4 ve 5 haftalarda daha çok yoğundu

Ne kadar zamandır istiyodun canım

Düsünce aklımızda vardı. Ama ilk denememizdi. Allah'ıma şükür hemen tuttu. İnşallah saglıkla alırız kucağımıza. Kalp atışını duydun mu sen?

Selam kizlar size iyi haberlerle geldim.

bugun ultrason a girdim hersey normal dedi doktor. 8+5 olmud dedi doktor. ve bebegin vucudunu kafasini kalp atisini gosterdi manitorden kanama normal dedi.

benim dogum tarihi 26 eylul dedi.

benden haberler bukadar, yazilarinizi okudum hepsini ...dualariniz iciN Allah razi olsun... iyiki varsiniz

Hayırlısıyla duyacaksın ve kucağına alacaksın inşallah canım:) hepimiz aynı korkulara ve endişelerde baş ediyoruz:)

tsk ederim tatlim hosbulduk

Ah şu mideler, ne zaman düzelecekler... Benim de çok kötü midem acıkınca daha çok oluyo bulantı, iştahım ise hiç yok. Canım, duştan sonra aynısı bende de oluyo, korkuyo insan açıkcası. Sıcak suyu görünce kaslarda bi gevşeme mi oluyo aceba ondan olabilir mi. Başka birinin de aynı şeyi yaşıyo olması iyi bişey aslında yalnız değiliz demek ki, normal bi durum olduğunu gösterebilir bence tek olmamamız

Maşallah canım ne güzel bişey bunları yaşamak Nasıl görünüyordu, bebek görüntüsü seçiliyo mu artık??

Günaydın arkadaşlar

2 sabahtır bulantı beni mahfetti dün işe gelemedim ama bugün mecburen geldim
Çubuk kraker dışında pek bişey yiyemiyorum
Sizde durumlar nasıl ?

Kaydedeceğim canım listemize

teşekkürler canım. hani reklamlarda adınızı görmek mutlu eder diyor ya bir takım yiyecek ve içeceklerde yapıyorlar. ama bu listede adımızı-nickimizi görmek daha güzel.

tebrikler canım.. maşallah

Günaydın,

Duş yaparken su çok mu sıcak oluyor? Doktorum bana sıcak duş yapmak yasak dedi, ılık olmasını söyledi de..sizinkini merak ettim.

Günaydın arkadaşlar

2 sabahtır bulantı beni mahfetti dün işe gelemedim ama bugün mecburen geldim
Çubuk kraker dışında pek bişey yiyemiyorum
Sizde durumlar nasıl ?

Tatlım benim bulantılarım 1 hafta kadar sürdü, gerçekten insanın tüm enerjisini alan ve keyifsizlik veren bir durum. Doktorum sabah yataktan kalkmadan tuzlu kraker yememi tavsiye etti. Birde önermem ne kadar doğru olur bilemiyorum ama içinde B1,B12 ve folicasit içeren bir vitamin verdi, bulantısı olan hamilelere veriliyormuş. O beni bayağı rahatlattı..istersen doktoruna bir danış.
Allah kolaylık versin.

32 yaşındayım
izmirde oturuyorum
ilk çocuğum olacak
en son adet tarihim 08.01.2014
tahmini doğum tarihim 15.10.2014 :)

Çok saol tatlım şuan bile çubuk kraker atıştırıyorum zaten
gerçekten çok zormuş 8. haftaya başlamamla birlikte bulantılar da arttı.
Gece rüyamda yemek pişirdiğimi gördüm sonra uyandım bulantıyla o soğan kokusu burnumda ve bütün yatak odası yemek kokuyodu sanki
hemen camı açtım derin derin nefes aldım geçti bulantım.
Ne ilginç bişey şu hamilelik ya :)

Günaydın taze annecik, Rabbim hayırlı haberler duyursun yarın inşallah Bende cumartesi gidiyorum.

günaydin taze annee :)
amin insallah canim...cümlemizin bebisini allahim bagislasin, saglikli sihatli bir sekilde dogum yapalim ...

sende insallah bebisinin kalbini duyarsin...
ben cok korkuyorum ve cokta heycanliyim

kızlar merhaba,
herkes için hayırlısı olsun inşAllah. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
ben siteye yeni üye oldum. bu gruba nasıl üye olabileceğim konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Günaydın canımcım ne olacak bizim bu halimiz bu bulantılar ne zaman geçecek hayattan zevk almaz oldum canım hiç birsey yemek istemiyor yediğim şeydende hemen midem bulanıyor :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…