2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Maşallah suphanallah Allah nazarlardan korusun çok tatlı annesi melek gibi. ..

maşallah canım. bin maşallah
canım sen bebeğinde yastık kullanıyor musun. yani yeni doğanda yastık kullanılmıyordu da.

Günaydın Herkese İyi haftasonları...
Evet bende hep senin gibi gördüm genelde zayıf bebekler daha hareketli diri oluyor belki bana öyle geliyor daha hızlı kilo aldıklarını bende biliyorum. Drlarda deneyimli annelerde bebeğin doğum kilosunun çok da önemli olmadığını söylüyor. İlk aşamada yapmamız gereken sarılığı en hızlı şekilde atlatabilmeleri için sürekli emzirebilmek inşallah sütümüz olur
İnş. güzel tüm dileklerimiz gerçek olur :)

Maşallah canım gözün aydın :) Çok çok tatlı
Sonra neden aceleci davranıyorsun diyorlar böyle şirin bebekleri gördükçe sabırsızlanıp hevesleniyorum

Masallah cok guzel bi bebek dogurmussun. Saglikla buyut ins. Darisi da benim oglusuma olur ins.

Günaydın herkese:)
Kızlar ya dünden beri kasık kısmı mı desem bacaklarımın kasıklarımla birleştiği yerlerde ağrı var kas ağrısı gibi. Yürürken ayaktayken oluyor, Oturunca yatınca bir şey yok. Bu çatı ağrısı mı? Yoksa ben bu temizlik işlerinde çok mu yüklendim kendime ondan mı ağrıyor bilemedim gerçi her şeyi annem yapıyor ama.Bir de kızım dünden beri az hareket ediyor, hıçkırık çok tutuyor ama uzun uzun, hareketleri azaldı arada bir ittiriyor bırakıyor bir problem yoktur değil mi kızlar??? Randevum da perşembe günü daha var Bu sefer normal doğum mu sezeryan mı diye konuşacağım doktorumla, hayırlısı artık.

Sağol canım dr gittim beni eve gönder dedim. Biraz mirin kirin etti ama gönderdi sancılarin arasını bekliyorum kisalinca gidicemm ayy iyiki burasi var sizden guc alıyorum.

Canım senin bebiş geliyor inşallah hadi sağlıkla alırsın kucağına inş. Sakin kalmaya çalış canım nasıl bir his bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun

Canim cati agrisi legen kemiginin oldugu bolgenin komple agrisi yani hem kalcalarinin hem de on tarafinin kasiklarinin agrimasi cati agrisi oluyor.

Canım normal doğumda zayıf olması iyi, benim kız önden gidiyordu bakalım ne oldu son haftalarda perşembe öğrencem inş. Normal doğumda sarılık olma olasılığı daha az diye okumuştum bir de bir yerde. Ben de normali çok istiyordum ama son günlerde fikrim değişmeye başladı sezeryan da düşünüyorum artık. Doktorumla konuşacağım artık bu hafta. Senin nasıl sancı falan var mı hiç?

Canim cati agrisi legen kemiginin oldugu bolgenin komple agrisi yani hem kalcalarinin hem de on tarafinin kasiklarinin agrimasi cati agrisi oluyor.

Değil o zaman benimki çatı ağrısı. kalçalarda hiç ağrı yok benim çünkü sadece bacak aramda. Ben dün çok eğilip kalktım ondan kas ağrısı belki. Kızım da bir hareketlense bugün çok sessiz gene

Bencede yorgunluktandir ama senin kizin hareketsiz olmasi cok uzdu beni gecenlerde de yine hareketsiz diye yazmistin doktora muhakkak soyle canim

Ay canııııım maşallah Ne güzel bir bebek doğurmuşsun annesiiii. Çok yakışıklıııı, Allah nazarlardan saklasın. Öpüyorum ayakçıklarından. Sağlıkla sevenleriyle büyüsün tatlıcığım.

Oyyy maşallahhhh pek tatlı bu yahuuu pamuk gibiiii =)))

demekki bızım yalancı sancılarımz bu şekilde bas gosterıo.bnmde çoğu zaman sağ bacak belım kalçam agrıor ve mesane batması oldgnda bebek hareketli oluor.o yüzden anlamıordum ama sanırım sancı dan ötürü hareketlenıor.dun uykuda hafıf bır sancı tuttu kasığımda valla ne yalan dıyım yalancısı buysa gercegne Allah yardmzcmz olsun dedım.ben kasılmaları anlamıorum cnm zaten bana göre bebek ıttırıror onada kasılma dıorlr.nstde karnım top gbı olup sertlesıor ama hıc sancı ckmıor.ondanda bebek yapıor dıorum.su mesane olay da benı aydınlattın.pzrtsı hem çatı muahenesı hemde açılma varmı dıe bakcak ama nıese yok gbı gelıor bakalm hayrlisi artik hepimz icin

Ozellikle bebek kafasini itince mesanede sanci oluyor kasilma dedigimiz sey de karninin iyice yukariya dogru sismesi sanki bebek sirtini veya poposunu yaslamis gibi sisiyor ya o iste elini koyunca sanki armut seklinde top varmis gibi eline gelir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…