2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
iyiakşamlar kızlar telden kk ya giremiyorum bilgisayarıda kucagıma alacak ne halim ne de vaktim oldu kusuruma bakmayın yoldaşlarım .ben iyi olmaya çalışıyorum umarım hepiniz iyisinizdir Eki Görüntüle 1254278 oglumuz bu tatlı sıpacık kızlar maşallah demeyi unutmayın :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

benim daha önce ameliyat geçmişimde narkozdan çok geç uyanma geçmişim vardı doktorum onu hatırlatmamı istedi anesteziciye canım ama öyle bi vermişki son bi kaç dikiş kala uyanmışım .öyle bi tranva yaşadımki zaten kollar bacaklar günlerce masajla zor açıldı :KK14: acı çektim çok ama oglumuza kavuştuk bunlarda geçer :KK54:

amin inşallah saglıkla sizlerede nasip olsun teşekür ederiz

ogluma adaş demek saglıkla gelsin amin inşallah teşekür ederiz :KK19:

amin inşallah teşekür ederiz

ben normal istemiyodum psikolojikolarak yapamam diyodum canım sezeryana karar verilmişti cumaya ama ben çarşamba doktora gittim sancı ve açılma vardı o yüzden hastaneye aldı 24 saatte dogal yolla 1 cm bile açılma olmadı suni sancı ile dogurtacaklardı onuda ben istemedim doktorumda kararı bana bıraktı . genel olma sebebim agır migrenli olmam spinaldede baş agrısı kalmasıydı canım

saol canım amin inş. agrılar henüz geçmedi estetik dikişmiş benimki iki yandan düğümlü ve ben en çok o iki kenarın agrısını çektim :KK43: neyseki yarın alınacak inşallah daha iyi olurum

benim doktor yapıştırma açılabiliyor ve iltihap kapıyo diye bunu yapıyomuş canım yapıştırmalar gayet rahattı hastanede ben sürünerek yürürken

amin inş canım

2 dakika ayarlanabilirmi bilmiyorumki canım tranvayı unutmaya çalışıyorum agrılarımıda, tek istegim ogluşuma hakkıyla anne olmak çünkü dikişlerden vs den ogluma kendim bakamadım çok fazla kucagıma alamadım 4 günde sütüm gelmedi bebegim benden uzaklaştı sanki onun çok fazla vicdan azabı var üstümde . umarım bi an önce geçer hepsi :KK55: öperim teyzesi

Maşallah suphanallah Allah nazarlardan korusun çok tatlı annesi melek gibi. ..

iyiakşamlar kızlar telden kk ya giremiyorum bilgisayarıda kucagıma alacak ne halim ne de vaktim oldu kusuruma bakmayın yoldaşlarım .ben iyi olmaya çalışıyorum umarım hepiniz iyisinizdir Eki Görüntüle 1254278 oglumuz bu tatlı sıpacık kızlar maşallah demeyi unutmayın :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

maşallah canım. bin maşallah:nazar:
canım sen bebeğinde yastık kullanıyor musun. yani yeni doğanda yastık kullanılmıyordu da.

Yeni eviniz ve bebeğinin odası hayırlı uğurlu olsun canım. Taşınmak büyük işkence. Ama bence en iyisi hamileyken taşınmak. Kimse iş yaptırmıyor, uzaktan seyirci oluyor insan. Sağolsunlar annem, babam, eşim hiç yormadılar beni. Onlar çok yoruldu gerçi :KK43:

Okulda son haftan neyseki serin havlara denk gelmiş. Ben izne çıkmadan önce sıcaklarda gittim seminerlere, çok kötüydü.

Meme ucu masajı korkunç geldi bana. Çünkü bir kere yanlışlıkla sıktım ucunu, feci kasıldı karnım. Öyle birşey mi acaba doğum sancısı?

Kıyamam ya, canıııım. Allah yardım etsin ikinize de. Büyük cesaret anne olmak, biz kadınlar muhteşem canlılarız :KK66:

Evet canım. Aslında düşününce ben kilo aldığımda bebeğimin de kilosu artmış, ben almadığımda bebeğim de almamış oluyor. Belkide doktor doğru ölçüyor, günahını almak istemem. Kardeşimin eşine doktoru 3500 demiş, 3700 doğdu fıstığım. Tam tersi de olabiliyor yani. Zaten normalde 1 aylıkken bebekler 4-4 buçuk arası bir kiloya ulaşıyorlar. Kilolu doğan çok kilo almıyor ama zayıf doğan çok alıyor. Arkadaşlarımdan biliyorum. Hep dediğim gibi herşeyin başı sağlık. Sezeryanda da kiloluysa karnını çok bastırıyorlar falan dedikleri için geçen hafta korkmuştum ama şu an sadece sağlıkla hayırlısıyla oğluma kavuşmak istiyorum. Hepimiz için dileklerim aynı.
Günaydın Herkese ;) İyi haftasonları...
Evet bende hep senin gibi gördüm genelde zayıf bebekler daha hareketli diri oluyor belki bana öyle geliyor daha hızlı kilo aldıklarını bende biliyorum. Drlarda deneyimli annelerde bebeğin doğum kilosunun çok da önemli olmadığını söylüyor. İlk aşamada yapmamız gereken sarılığı en hızlı şekilde atlatabilmeleri için sürekli emzirebilmek inşallah sütümüz olur ;)
İnş. güzel tüm dileklerimiz gerçek olur :)

Maşallah canım gözün aydın :) Çok çok tatlı:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Sonra neden aceleci davranıyorsun diyorlar böyle şirin bebekleri gördükçe sabırsızlanıp hevesleniyorum :KK68:

benim daha önce ameliyat geçmişimde narkozdan çok geç uyanma geçmişim vardı doktorum onu hatırlatmamı istedi anesteziciye canım ama öyle bi vermişki son bi kaç dikiş kala uyanmışım .öyle bi tranva yaşadımki zaten kollar bacaklar günlerce masajla zor açıldı :KK14: acı çektim çok ama oglumuza kavuştuk bunlarda geçer :KK54:

ben normal istemiyodum psikolojikolarak yapamam diyodum canım sezeryana karar verilmişti cumaya ama ben çarşamba doktora gittim sancı ve açılma vardı o yüzden hastaneye aldı 24 saatte dogal yolla 1 cm bile açılma olmadı suni sancı ile dogurtacaklardı onuda ben istemedim doktorumda kararı bana bıraktı . genel olma sebebim agır migrenli olmam spinaldede baş agrısı kalmasıydı canım

saol canım amin inş. agrılar henüz geçmedi estetik dikişmiş benimki iki yandan düğümlü ve ben en çok o iki kenarın agrısını çektim :KK43: neyseki yarın alınacak inşallah daha iyi olurum

benim doktor yapıştırma açılabiliyor ve iltihap kapıyo diye bunu yapıyomuş canım yapıştırmalar gayet rahattı hastanede ben sürünerek yürür

2 dakika ayarlanabilirmi bilmiyorumki canım tranvayı unutmaya çalışıyorum agrılarımıda, tek istegim ogluşuma hakkıyla anne olmak çünkü dikişlerden vs den ogluma kendim bakamadım çok fazla kucagıma alamadım 4 günde sütüm gelmedi bebegim benden uzaklaştı sanki onun çok fazla vicdan azabı var üstümde . umarım bi an önce geçer hepsi :KK55: öperim teyzesi
Masallah cok guzel bi bebek dogurmussun. Saglikla buyut ins. Darisi da benim oglusuma olur ins.

Maşallah çok tatlı ya.. Hepimizi heveslendirdin biran önce doğsa da bizlerde baksak koklasak ...

Günaydın herkese:)
Kızlar ya dünden beri kasık kısmı mı desem bacaklarımın kasıklarımla birleştiği yerlerde ağrı var kas ağrısı gibi. Yürürken ayaktayken oluyor, Oturunca yatınca bir şey yok. Bu çatı ağrısı mı? Yoksa ben bu temizlik işlerinde çok mu yüklendim kendime ondan mı ağrıyor bilemedim gerçi her şeyi annem yapıyor ama.Bir de kızım dünden beri az hareket ediyor, hıçkırık çok tutuyor ama uzun uzun, hareketleri azaldı arada bir ittiriyor bırakıyor bir problem yoktur değil mi kızlar??? Randevum da perşembe günü daha var:( Bu sefer normal doğum mu sezeryan mı diye konuşacağım doktorumla, hayırlısı artık.

Ne kadar güzel maşallah maşallah:) Çok geçmiş olsun canım inş bir an önce bebeğinin de sevgisiyle toparlanırsın. çok şükür bebeğini aldın kucağına:)

benim doktor yapıştırma açılabiliyor ve iltihap kapıyo diye bunu yapıyomuş canım yapıştırmalar gayet rahattı hastanede ben sürünerek yürürken

amin inş canım

Sağol canım dr gittim beni eve gönder dedim. Biraz mirin kirin etti ama gönderdi sancılarin arasını bekliyorum kisalinca gidicemm ayy iyiki burasi var sizden guc alıyorum.

Canım senin bebiş geliyor inşallah hadi sağlıkla alırsın kucağına inş. Sakin kalmaya çalış canım nasıl bir his bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun

Günaydın herkese:)
Kızlar ya dünden beri kasık kısmı mı desem bacaklarımın kasıklarımla birleştiği yerlerde ağrı var kas ağrısı gibi. Yürürken ayaktayken oluyor, Oturunca yatınca bir şey yok. Bu çatı ağrısı mı? Yoksa ben bu temizlik işlerinde çok mu yüklendim kendime ondan mı ağrıyor bilemedim gerçi her şeyi annem yapıyor ama.Bir de kızım dünden beri az hareket ediyor, hıçkırık çok tutuyor ama uzun uzun, hareketleri azaldı arada bir ittiriyor bırakıyor bir problem yoktur değil mi kızlar??? Randevum da perşembe günü daha var:KK43: Bu sefer normal doğum mu sezeryan mı diye konuşacağım doktorumla, hayırlısı artık.

Canim cati agrisi legen kemiginin oldugu bolgenin komple agrisi yani hem kalcalarinin hem de on tarafinin kasiklarinin agrimasi cati agrisi oluyor.

Günaydın Herkese :KK66: İyi haftasonları...
Evet bende hep senin gibi gördüm genelde zayıf bebekler daha hareketli diri oluyor belki bana öyle geliyor daha hızlı kilo aldıklarını bende biliyorum. Drlarda deneyimli annelerde bebeğin doğum kilosunun çok da önemli olmadığını söylüyor. İlk aşamada yapmamız gereken sarılığı en hızlı şekilde atlatabilmeleri için sürekli emzirebilmek inşallah sütümüz olur :KK66:
İnş. güzel tüm dileklerimiz gerçek olur :)

Canım normal doğumda zayıf olması iyi, benim kız önden gidiyordu bakalım ne oldu son haftalarda perşembe öğrencem inş. Normal doğumda sarılık olma olasılığı daha az diye okumuştum bir de bir yerde. Ben de normali çok istiyordum ama son günlerde fikrim değişmeye başladı sezeryan da düşünüyorum artık. Doktorumla konuşacağım artık bu hafta. Senin nasıl sancı falan var mı hiç?

canım hayırlı uğurlu olsun masallah ogluna.....ben nevresim takımını nereden aldın diye sorcaktım cnm

Canim cati agrisi legen kemiginin oldugu bolgenin komple agrisi yani hem kalcalarinin hem de on tarafinin kasiklarinin agrimasi cati agrisi oluyor.

Değil o zaman benimki çatı ağrısı. kalçalarda hiç ağrı yok benim çünkü sadece bacak aramda. Ben dün çok eğilip kalktım ondan kas ağrısı belki. Kızım da bir hareketlense bugün çok sessiz gene

Değil o zaman benimki çatı ağrısı. kalçalarda hiç ağrı yok benim çünkü sadece bacak aramda. Ben dün çok eğilip kalktım ondan kas ağrısı belki. Kızım da bir hareketlense bugün çok sessiz gene

Bencede yorgunluktandir ama senin kizin hareketsiz olmasi cok uzdu beni gecenlerde de yine hareketsiz diye yazmistin doktora muhakkak soyle canim

amin inş canım

Ay canııııım maşallah :nazar::nazar::nazar: Ne güzel bir bebek doğurmuşsun annesiiii. Çok yakışıklıııı, Allah nazarlardan saklasın. Öpüyorum ayakçıklarından. Sağlıkla sevenleriyle büyüsün tatlıcığım.

Oyyy maşallahhhh pek tatlı bu yahuuu pamuk gibiiii =)))

Aynen oyle canim hâla mesanemde hissediyorum nefesim kesiliyor bicak batiyormus gibi oluyor . Bir de kasilma oldugu sirada sanci oluyor kasiklarda . Yani senin hissettigin sey ile benimki ayni bazen belimden vuruyordu hatta kalcama kadar bacaklarima felan da vuruyordu
demekki bızım yalancı sancılarımz bu şekilde bas gosterıo.bnmde çoğu zaman sağ bacak belım kalçam agrıor ve mesane batması oldgnda bebek hareketli oluor.o yüzden anlamıordum ama sanırım sancı dan ötürü hareketlenıor.dun uykuda hafıf bır sancı tuttu kasığımda valla ne yalan dıyım yalancısı buysa gercegne Allah yardmzcmz olsun dedım.ben kasılmaları anlamıorum cnm zaten bana göre bebek ıttırıror onada kasılma dıorlr.nstde karnım top gbı olup sertlesıor ama hıc sancı ckmıor.ondanda bebek yapıor dıorum.su mesane olay da benı aydınlattın.pzrtsı hem çatı muahenesı hemde açılma varmı dıe bakcak ama nıese yok gbı gelıor:( bakalm hayrlisi artik hepimz icin

demekki bızım yalancı sancılarımz bu şekilde bas gosterıo.bnmde çoğu zaman sağ bacak belım kalçam agrıor ve mesane batması oldgnda bebek hareketli oluor.o yüzden anlamıordum ama sanırım sancı dan ötürü hareketlenıor.dun uykuda hafıf bır sancı tuttu kasığımda valla ne yalan dıyım yalancısı buysa gercegne Allah yardmzcmz olsun dedım.ben kasılmaları anlamıorum cnm zaten bana göre bebek ıttırıror onada kasılma dıorlr.nstde karnım top gbı olup sertlesıor ama hıc sancı ckmıor.ondanda bebek yapıor dıorum.su mesane olay da benı aydınlattın.pzrtsı hem çatı muahenesı hemde açılma varmı dıe bakcak ama nıese yok gbı gelıor:KK43: bakalm hayrlisi artik hepimz icin

Ozellikle bebek kafasini itince mesanede sanci oluyor kasilma dedigimiz sey de karninin iyice yukariya dogru sismesi sanki bebek sirtini veya poposunu yaslamis gibi sisiyor ya o iste elini koyunca sanki armut seklinde top varmis gibi eline gelir .

Back
X